[REPLY]
Det var en rigtig god jule/skiferie vi havde på Coca cola hotel. Der var en god stemning på hotellet og hele familien havde den bedste skiferie nogensinde - dejligt.
Prøv en tur til Whistler , lækker sne og pister og flinke lokale som er meget hjælpsomme. Tager derover igen feb 2013
Fin tur til/fra Tignes, men meget forvirrende mht. indlogering. Vi fik en nøgle til et kompleks og så var vi ellers overladt til os selv. På nøglen stod et nummer der hverken havde noget med værelsesnummer, skabsnummer, etage eller noget at gøre. Og der var ingen i receptionen i lejlighedskomplekset. Vi blev derfor nødt til at få en fra turistinformationen til at ringe til udlejeren for at få vores værelsesnummer. Da vi endelig kom op i lejligheden var den slet ikke rengjort/støvsuget. Krummer på gulvet og køkkenet, køleskabet ikke rent, skraldespand på toilettet ikke tømt, toiletpapirsrester under sengen.
Jeg kan på det varmeste anbefale Nortlanders egne hoteller med ½ pension. Det er skiferie i topklasse, hvor der er mulighed for at bruge maksimal tid på sne og hygge. Guider og personale er altid hjælpsommen, morgenbordet er komplet og menuen er altid velsmagende og i passende mængde.
Jeg rejser altid med Nortlander når de har hotel på destinationen ;-)
Altid god service. Har haft flere meget positive oplevelser på tur med Nortlander - Vil sige at man får mere end man kan forvente når man køber den billigste skitur.
God service - såvel herhjemme som på destinationen. Veltilrettelagt program og god lejlighed.
Nortlander leverer altid en god service og er søde og smilende. Jeg har rejst med Nortlander 2-3 gange, og vil helt klart gøre det igen.
god betjening ved køb af rejsen , søde og venlige nordlander folk på ski sports stedet
Gode oplevelser med kunder og familie.. Nortlander er hvor der er koldt --- PÅ TOPPEN
Alt klappede perfekt og vi havde en fed ferie uden problemer af nogen art...
Nortlander er value for money. En skitur kan laves dyrere og mere extrem, men her var service og engagement i top.
De kan varmt anbefales!
Rigtig godt arbejde !! Dog irriterende at vente i en sportshal på sit værelse !! Og der manglet synlighed hos guider i nattelivet
Super skiferie med Nortlander. Vi var 5 afsted til Val Thorens og det var en fornøjelse fra ende til anden. Super service og dejligt hotel.
De varmeste anbefalinger herfra!!!
Lang ventetid til og fra hotellet, hotellet var på grænsen til det sundheds skadeligt og guiderne var ikke særlige hjælpsomme i forhold til andre rejsebureauer. Dog var der nogle gode aktiviteter og især det arrangement med undervisning af Danmarks bedste freestyler
7 timers ventetid uden for hotellet ved ankomst, og 7 timers ventetid på bussen efter udcheckning fra hotel. Et uforudset ekstrabeløb på i alt 9000 kr. i depositum som hotellet skulle have som sikkerhed for vores værelse. 2 personer fik repremande fra politiet for at drikke en øl på en bænk i byen - meget dårlig information fra guidernes og rejseselskabets side! Guider som i det hele taget ikke var særlig effektive eller synlige.
Busturen hjem var langt under forventet, og den elendige udluftning i bussen resulterede i, at 7 ud af 11 blev syge.
Familie tur 2 voksne 2 børn.
Modtaget i lufthavn af super sød guide, der fragtede os til lejligheden i én af Nortlanders egne minibusser. Ikke noget vi havde bestilt men en service for at undgå at vi skulle gennem alle afleveringerne i Les Menuieres. Vældig fint med sandwiches og drikkevarer.
Fremragende og velfungerende stor ski in/ski out lejlighed fredeligt beliggende som ønsket.
Meget informativ velkomstkuvert.
Vi benyttede os ikke af pistevisningerne men besøgte guiderne et par gange på afterskibaren og fik et godt indtryk af et velfungerende team af unge mennesker, der kan takle mange situationer.
Det var hverken første eller sidste gang, vi rejser med Nortlander.
Vi synes, det er en velfungerende www og og telefonisk fungerer det også fint.
Vi rejste med Nortlander (som vi altid gør) til deres Coca Cola hotel i Val Thorens for første gang. Hotellet har meget høj standard og en helt unik placering lige for foden af pisterne og i gå afstand til centrum. Mad og vin var fantastisk og oversteg langt vores forventninger. Både hotelpersonale og guider var meget serviceminded og udfyldte deres funktion til et rent 12 tal.
Jeg kan på det varmeste anbefale Nortlander, og vil helt sikkert rejse med dem fremover.
Har rejst med Nortlander igennem flere sæsoner, og de skuffer aldrig.
God service både før og under rejsen.
Fantastisk tur, super service fra bestilling til slut.
Hotellet ligger lige til pusten og børneområdet, hvilket er fantastisk når man er på familietur som os.
Aftensmaden er virkelig god, specielt taget i betragtning af at hotellet blot har 3 tjener - super at børnene kunne vælge en lækker børnemenu i stedet for de 3-4 retter som vi voksne fik :-)
Godt aktivitetsrum til børnene hvor der bla hver aften blev vist film og der var popkorn. Var også på hotellet sidste år og kommer igen næste år.
Nortlander vil jeg klart anbefale.
Glæder mig til at komme afsted igen :-)
Rejste med 2 venner til Val Thorens. Vi så ikke skyggen af god service. De var enten på grænsen til modbydelige. De lagde ikke fingre imellem med at kaste med vores udstyr ved ankomst. De opsøgte os ikke om de biletter vi havde betalt for meget for (vi fik det dog senere refunderet af dem i Danmark).
Jeg ser intet argument i at rejse med Nortlander i fremtiden.
Vi var 6 18-19-årige tøser afsted på skiferie i Bad Gastein i uge 7 med Nortlander.
Det gode ved Nortlander: ?
Det dårlige ved Nortlander:
- Vi havde hjemmefra booket en MØGDYR(!) lejlighed. Vi så efterfølgende på Nortlanders hjemmeside, at ejeren ikke var interesseret i at have unge boende. Vi kontaktede derfor selskabet flere gange hjemmefra for at høre hvordan de kunne lade os booke denne lejlighed, når ejeren ikke var interesseret i unge. Svaret var, at der absolut ingen problemer ville være, selvom vi skulle feste osv. i lejligheden. Fint. Dog endte vi med at blive smidt ud, da ejerne ikke tolererede det mindste (han klagede bl.a over at vi kl 19 om aftenen spiste aftensmad for højlydt - det er altså ikke tilladt at føre en normal samtale over aftensmaden i Bad Gastein)
- Efter at være blevet smidt ud, blev vi flyttet over på et ungdomshotel/fængsel, uden nogen form for økonomisk kompensation. Her fik vi bl.a stjålet ski fra ski-depotet som vi var tvunget til at bruge, da det ikke var tilladt at tage skiene med indenfor.
- Guiderne så vi sjældent noget til - de havde travlt med selv at feste og sove branderter ud. Når de endelig var der virkede de uprofessionelle og ville hellere ud på pisterne end at hjælpe - hvilket de bestemt ikke lagde skjul på.
- Arrangementerne (pistevisning, picnic, pubcrawl osv.) var enten virkelig sølle med 10 deltagere, eller blev aflyst pga. for få tilmeldte - fair nok, men vi blev ikke henvist til andre selskabers arrangementer.
- Selskabet tager generelt overpris, og er slet ikke i stand til at tilbyde tilsvarende service.
Vi rejser aldrig med Nortlander igen - Slopetrotter lød derimod til at have styr på tingene.
Mikkel and Line Mikkelsen found this review useful
Vil bare give mine varmeste anbefalinger til dette firma!
Og tak for en en god tur!
Peter Knudsen
Bestilte rejsen på nettet. Det var nemt at finde rundet på siden, og også nemt at bestille. Havde dog lavet en fejl, men det blev hurtigt rettet dagen efter, ved telefonisk kontakt til firmaet.
Fik god orientering på email frem mod turen. Ingen problemer overhovedet. Der blev endda ringet fra en af guiderne to dage før rejsen, for at høre, om der var nogen spørgsmål, og om der var noget vi var usikker på. Fin service.
Rejste fra Billund, og det gik super. Ankommet til Grenoble, blev det dog lidt svært. Københavner flyet var forsinket i tre timer, så der var temmelig noget ventetid. Guiden gjorde hvad hun kunne for at muntrre os op, men den franske chauffør var noget vrissen og sur over, at han skulle vente noget tid. Guiden havde sørget for vand og sandwich, men det måtte ikke spises i bussen. Han ville heller ikke sætte varme på bussen, før de sidste passagerer var ankommet.
Desværre skulle der ingen guider med vores bus, så ligeså snart hun havde forladt bussen, blev posen med sandwich pakket ned i bagagerummet, for han ville ikke have, der blev spist i bussen.
Kørt som død og djævle op ad bjerget, og tog overhovedet ingen hensyn til den øvrige trafik. hans bus skulle bare frem. Sad mange gange med hjertet oppe i halsen.
Ankommet til hotellet gik det nemt og hurtigt med indcheckningen. Gode og rimelig store værelser. Så også guiderne næste morgen til morgenmad, hvor vi kunne spørge om det der nu lå på sinde. Alle tre guider var også altid til stede ved afterski, og var i det hele taget meget arbejdssomme. Fin tur.
Kun fire stjerne på grund af den helt uduelige og ikke servicemindede franske chauffør.
Forfærdelige værelser men til vildt høje priser. Absolut ikke service-mindede guider, de havde mere travlt med hinanden. De truede os med at vi skulle være ude af værelset kl halv seks om morgenen, vores bus hjem kørte først kl 22 om aftenen, det er jo umenneskeligt!
Rejsen er ikke foretaget endnu, men er bestilt til 6 mennesker.
Generelt var det vanskeligt at få ordenlig information om rejsen, pension, ski-leje mv.
For at få priserne oplyst, SKAL man igennem bestillingssystemet for at få dem oplyst, hvilket gør det uigennemsigtigt at sammenligne totalpriserne.
Selve rejsemålet måtte vi læse om andetsteds, da den oplyste var mangelfuld.
Rejsen er nu bestilt og en uddybende anmeldelse af rejsen vil blive skrevet efter endt rejse i påskeferien.
Styr på sagerne, friske guider og god indkvatering. Dog lidt dyrt, i hvert falde tilbage i 2006.
De kan klart anbefales!
Var med Nortlander til Val Thorens på deres nye Coca Coal hotel i januar.
Alt forløb godt fra bestilling til hjemkomst.
Inden afrejse fik en af deltagerne problemer med knæet, og kunne derfor ikke tage med.
Det fik vi klaret med fin service.
Jeg selv og tre kammerater bestilte sidste år en uges skiferie til Østrig igennem Nortlander.
Starter med det positive:
- Vi fik gratis opgradering fra bus til tog, da der ikke var nok tilmeldinger til busturen.
- Guiderne kørte os hen til stedet, hvor de udlejede ski og bagefter kørte de os hen til liften.
Det negative:
- Da vi ankom til stationen, gik der en halv time fra vi stod af toget til vores guide og bus ankom.
- På destinationen så vi ikke meget til vores guider. Hverken i huset vi boede i eller ved afterski området, hvor de havde mere travlt med at feste med guider fra andre selskaber.
- I toget på vej hjem, virkede varmen i flere vogne ikke. Til trods for en MEGET kold nat, blev vi hverken tilbudt ekstra tæpper, en anden kupe eller andre former for godtgørelse.
I den forbindelse, var der meget dårlig information om situationen og det endte faktisk med, at guiderne fra de forskellige selskaber, sad og skændtes højlydt i madvognen, om hvem der skulle gøre hvad.
- Generelt virkede guiderne meget unge og uerfarne.
- Min kammerat glemte sin iPod i toget på vej derned. Dette blev nævnt for guiden, som ved hjælp af sine kollegaer fandt iPoden og vi blevet lovet, at vi kunne få den i toget på hjemturen. Da vi tog kontakt til en guide i toget på vej hjem, var svaret, at Ipoden var forsvundet i deres besiddelse og der var ikke noget at gøre.
Dette bliver nok den sidste skiferie vi bestiller igennem Nortlander.
Har to gange rejst med Nortlander til Østrig, og begge gange været indkvarteret på gasthof's.
Det har været værelser man bruger til at sove på for at være frisk til at stå på ski dagen efter.
Relativt usynlige guider, og finder man dem, er de i tvivl om det du vil have svar på.
Sidste oplevelse i Wagrain, bød på "spis 3 middelmådige retter på tid" da det åbenbart var kotume at man mødte i restauranten kl. 18.00, og helst havde spist 18.05...
Er du til en ferie hvor dokumenter, liftkort bookinger m.m. er klaret, og ellers bare passer dig selv til en fornuftig pris, skal du ikke lade dig afskrække, men forventer du top-service fra guiderne, lækker mad og billige værelser i top-klasse, så tager du fejl og bør enten spytte ekstra i kassen, eller se dig om efter et andet (og sikkert også dyrere) selskab.
Busserne hjem fra gymnasie turen var 4 timer forsinket, roiletterne virkede ikke i bussen og vi fik ikke de ting vi blev lovet på turen. Og det er SKIDE dyrt!
Havde bestilt skitur til val thorens i uge 4 sammen med nogle kammerater. Turen til frankrig gik fint, men så startede cirkuset ellers. Indkvarteringen var bøvlet men sådan er den åbenbart i val thorens. Vi mødte som aftalt op foran vores hotel for at få nøglen til værelset, men det viste sig at der ikke var nogen reception, og man skulle hente sine nøgler i baren ved siden af som først åbnede to timer efter :( Da vi så endelig får vores nøgler og får pakket ud undrer vi os over lejligheden som er mistænkelig stor og rigtigt nok, nortlander har givet os de forkerte nøgler. Dermed er vi nødt til at pakke alt sammen igen for at kunne få vores rigtige nøgle, som vi først kan få når vi har afleveret den forkerte nøgle. Ikke noget med at få en undskyld, nej det var os der havde begået en fejl (sjovt nok havde to andre grupper også begået den fejl, for de havde også fået forkerte nøgler).
I løbet af ugen hører vi ikke en eneste gang noget fra nortlander, jeg er vant til at guiderne kommer rundt og lige hører hvordan det går og om man er utilfreds med noget.
Hjemturen var noget af det mest absurde jeg har været ude for. En fransk rookie chauffør skal køre det første stykke, men på vejen op har han kørt ind i en sten og da der skal pakkes baggage, kan folk ikke få stuvet det sammen, fordi hverken chaufføren eller guiden kan finde ud af det. Heldigvis kan en de andre gæster, som har været guide, hjælpe med at pakke, for ellers var vi aldrig kommet hjem. Franskmanden skal køre til en fransk by hvor de danske chauffører skal afløse ham, men gutten kan ikke vejen og får kørt ind i italien, hvilket resulterer i af vi er 3 timer forsinket og ingen ved hvor vi skal køre hen, da gps er i stykker. Der bliver ringet til Nortlander men de svarer konsekvent ikke telefonen. Det ender dog med at vi finder de danske chauffører fordi en gæst tilfældigvis har en gps i sin taske. Nu kunne turen så gå mod Danmark, men her var så ved at ryge med bussen til jylland fordi guiden ikke vidste hvornår vi skulle skifte bus, og hun havde i hvert fald ikke tænkt sig at undersøge det. Vi kom udelukkende med den rigtige fordi den føromtalte tidligere guide vidste hvor man plejede at skifte.
Generelt leverede Nortlander en elendig service og der var mange flere episoder som jeg ikke har nævnt.
Det virker som om at der ikke er nogen som har det overordnede ansvar, eller også er der ingen der tager det. Guider er uvidende og meget lidt hjælpsomme og man har det indtryk at ingen har styr på noget som helst. Jeg vil på det kraftigste fraråde folk at bestille rejser gennem nortlander til val thorens både på baggrund af egne erfarringer og andres.
Jeg har brugt Nortlander flere gange, da der altid er styr på tingene, når man rejser med dem.
Nortlander hører dog også til i den lidt dyrere ende, uden at det er en voldsom pris-forskel - men man får også noget for de ekstra penge.
Vi fik en dejlig skiferie med Nortlander. Børnene var vilde med det, og vi havde en god tur til Val. Thorens. Det er dog ikke så familievenligt som man kunne håbe. Ellers intet at klage over.
Var med Nortlander i Italien for nogle uger siden på en 4-dags skitur. Alt inden afrejse virkede perfekt - tilpas med info via mail, og 'huske'mails'. Intet at udsætte på det.
Rejsen var en 'alt inkl.' tur, da det er billigste måde at stå kun 4 dage på ski på.
Hotellet var kedeligt og langt fra hyggeligt. Men værst var hotel-personalet og maden. Personalet virkede trætte af turister og smilede ikke een eneste gang i de 4 dage, vi var der - heller ikke selvom de fik smil. Maden var så ringe, at vi valgte at spise aftensmad udenfor hotellet 2 ud af 3 aftener (det fik chancen een aften), på trods af, at den var inkl. i prisen hjemmefra.
Så alt i alt vil vi næste gang kigge efter andre udbydere af korte ski-rejser. Desværre, for Nortlander guider og service før afrejse var fin nok, men at de udbyder så dårligt et hotel er bare ærgeligt.
Disse vinder og er valgt via udelukkelsesmetoden da alle de andre dumper (får max 2 stjerner) i mine tests...