We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (907)

Review by confirmed purchaser

Fint - fik de lovede vare hurtigt og kvaliteten var som forventet.

Fint - fik de lovede vare hurtigt og kvaliteten var som forventet.

Hurtig betjening

Super hurtig betjening. Billige priser. Nem og overskuelig hjemmeside.

Review by confirmed purchaser

Top dollar - super service og hurtig levering

Har tidligere handlet soltøj her, uden problemer og ville selvfølgelig handle der igen. Diverse soltøj blev igen bestilt om eftermiddagen, og allerede dagen efter inden middagstid, stod vores kære postmand med pakken. Så igen igen, super hurtig levering, man når næsten ikke at trykke send bestilling før postmanden allerede står med pakken. De ting, som vi har bestilt har vi også fået, ikke noget med udsolgt osv. , og de størrelser som vi har bestilt har også været i pakken. Så top dollar og max. Stjerner. Og så forhandler de soltøj, som man ved lever op til de høje standarder for uv badetøj, hvilket rigtig mange mærker ikke lever op til.

Leveret næste dag

Jeg bestilte før kl 16 og fik min vare leveret med posten næste dag. Varen var som lovet på hjemmesiden. Jeg har ingen forbehold og bruger dem gerne igen.

Review by confirmed purchaser

Hurtigt, nemt og billigt :-)

Notanshop er indbegrebet af en go' webshop. Bestilte uv tøj til mine piger tirsdag eftermiddag og havde mine varer onsdag morgen. Wauw.

Super hurtig levering

Bestilte varen over middag og modtog den næste dag.. Det er hurtig service!

fin levering

Ingen problemer, alt som det skal være.
virker som god kvalitet, har dog ikke testet dragten endnu.

Super service!!!!

Kan i den grad anbefales!!!

Review by confirmed purchaser

Meget afvigende størrelser af bluser

Hej. Jeg købte 3 bluser (amme/graviditetstoppe) i str. s, og en nederdel i xs. Jeg bruger normalt str. s (eller 36/38) så dette måtte være den rigtige størrelse at bestille. En af bluserne passede perfekt (den fra mama by stroom) - men den fra cariwell var så lille bitte bitte at jeg nærmest ikke kunne få den over hovedet eller ned over arme og skuldre! Det har jeg aldrig prøvet før. Desværre var det ikke mit eneste problem for den 3. bluse fra oxisun var kæmpestor - den kunne jeg svømme i, den svarer nok nærmere til en large.
Kunne i ikke angive ud for de enkelte varer om de er store (eller meget store) eller små (eller meget små) i størrelserne - det er altså nødvendigt når det er nethandel!! Jeg bliver nødt til at returnere 2 ud af de 3 varer, og det er ærgerligt.
Bortset fra det var jeg godt tilfreds med at bestille fra jeres hjemmeside, og det var dejligt at varerne kom så lynhurtigt frem, så det fungerede godt!
Mvh Lone

Reply from NoTanShop

Tak for din besked. Vi er kede af at høre at du ikke mener at størrelses vejledningerne er korrekte. Vi anvender de størrelses vejledninger som anbefales af producenten (ByStroom, Oxisun og Carriwell). Den du synes passer bedst (ByStroom) er den vi har fået flest klager over at være for små. Den du finder alt for lille fra Carriwell, skal være tæt sidende og en størrelse S er i dette tilfælde ikke det samme som 36/38. Størrelsen af den Carriwell ventetop udregnes på samme måde som en BH, udfra omkreds og skål størrelse. Så en størrelse S kan i dit tilfælde godt være meget lille. Blusen fra OxiSun er løst siddende og da du nomalt bruger en 36/38, er blusen allerede derfor i den store ende. Det eneste produkt hvor vi har vuderet at vejleder udenfor det producenten anbefaler er soltøjet fra IdaT som er meget små i størrelserne. Vi har i de sidste 2 år faktisk haft returseddler uden hos kunderne for at finde ud af om der skulle ændres ved størrelses vejledningerne når tøj blev sendt retur. Analysen af de retur seddler har ikke vist af OxiSun eller Carriwell har en vildledende størrelses vejledninger. De returseddler er ved at blive genindført hos os, det tager dog desværre lidt tid, da vi lige har skiftet til en ny webshop løsning.
Tim Poulsen

Helt perfekt

Hurtig ordrebehandling og levering

100 % i orden - meget hurtig levering

Helt i top - du kan roligt handle her.

Super hurtig levering.

Levering kom prompte og fejlfri. Rigtig god service.

Review by confirmed purchaser

Leveret som forventet og varene i forventet kvalitet

Jeg bestilte varerne om fredagen efter kl. 16, varene modtaget tirsdag formiddag. Tøjet var i orden og af forventet god kvalitet. Der var vedlagt returseddel som lovet hvis noget skulle retur. Rigtig god service.

Intet at klager over

Det gik nemt og hurtigt

Helt i top

Hurtig levering og super service

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering og fantastiske produkter!

Dette var anden gang jeg købte en vare fra Notanshop og lige som sidst modtog jeg min ordre dagen efter. Jeg er yderst tilfreds med deres effektive ordrebehandling og i særlig grad deres produktudvalg.

Rigtig god service.

Kan anbefale alle at handle her.

Review by confirmed purchaser

Alt gik meget fint men farven var forkert

Jeg bestilte en rød hat men fik en pink. Jeg kan desværre ikke nå at bytte den da jeg skal rejse snart.

Hurtig levering, prima varer

Nem bestilling og hurtig levering. Produkter der matcher beskrivelse og fotos.

Supert

Rigtig godt, nemt og helt unden problemer!

Review by confirmed purchaser

Jeg ville bestille en jakke og kunne ikke se nogen steder, hvor lange ærmerne og hvor brede skuldrene var i div. størrelser. Jeg sendte en mail og fik svar med det samme. Jakken blev bestilt på en lukkedag og kom 2 dage efter.

Ret og slet, bare go !

Jeg bestillte to sommerhatter-og dagen efter lå de i min postkasse, Hjemmesiden var nem og overskuelig. Og jeg fik info om bestillingen undervejs. Jeg er meget fornøjet-

Super shop

Notanshop er en rigtig god og troværdig butik. Altid hurtig levering.

Qvick betjening

Hurtig levering. Der kan du rolig handle.

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering og varerne gode

Go service

Jeg bestilte og de kom med det samme. Kan godt anbefales

Review by confirmed purchaser

Bestilte tøjet en søndag og det blev leveret næste formiddag med posten.

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering!!! Vil helt klart bruge denne side igen!

Ekstrem hurtig levering!!!!

Vi bestilte UV badetøj til vores børn fredag aften og det blev leveret med posten allerede mandag morgen! Hjemmesiden var nem og overskuelig - bestemt et sted vi vil handle igen.

Varen sendt søndag

Jeg bestilte 2 UV dragter lørdag aften, og søndag fik jeg en mail om at de har afsendt, mandag lå de i min postkasse. Fantastisk hurtig ekspedition og varen var som den skulle være. Handler helt sikkert der igen!

Super service!!

Jeg bestilte varer torsdag og havde pakken fredag.
Et par af tingene skulle retur, da de ikke passede, og jeg skrev en e-mail og spurgte, om jeg evt. kunne aflevere varerne på deres lager (frem for at risikere, at de forsvandt i posten). Mindre end to timer senere havde jeg fået et meget fint og udførligt svar.

Nogle dage senere kørte jeg til lageret og lagde returvarene, hvor jeg havde fået oplyst, at de kunne lægges, hvis der ikke var nogen, og samme aften fik jeg en bekræftelse på e-mail, at de havde modtaget mine varer og at pengene var på vej retur til mig. Senere samme aften kunne jeg konstatere, at pengene ikke blot var på vej men allerede stod på min konto igen.

Super service!!! Det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg handler her!

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering men manglede Info undervejs

Shoppen var egentlig ok, men gik faktisk og var lidt bekymret for om det var en snyde-shop, indtil varen kom, fordi jeg for det første ikke fik en ordrebekræftelse på e-mail, for det andet kunne jeg faktisk ikke se, hvilken vare, jeg havde købt, på mit slut-skærmbillede.... Men da jeg så fik varen 3-4 dage senere, var alt fint..

Reply from NoTanShop

Tak for din anmeldelse. Det er meget underligt at du ikke har modtaget en ordrebekræftelse. Alle kunder for tilsendt en sådanne, samt en e-mail når ordren bliver afsendt. Jeg tror at problemet ligger i at du har angivet en AOL mail adresse som aol.dk, der skulle nok have stået aol.com. Skal jeg rette din profil hos os, så du modtager mail korrekt?

Review by confirmed purchaser

God service og hurtig levering

Bestilte i om søndag og havde mine varer allerede mandag. Sendte et par bukser retur der var for små, dagen efter var pengene returneret på min konto. Super fedt kvalitet :)

Hurtigt, effektiv.

Det er fornemt at bestilt af varer hos jer. Meget hurtigt. Det kan JEG bare elsk for det.

Review by confirmed purchaser

Lige det jeg søgte - nemt og hurtigt

Fandt lige det jeg søgte og meget enkelt på Notanshop, der var også en størrelses guide så man ikke fik købt noget helt forkert. Prisen var bestemt helt i orden. Og fik varen leveret to dage efter bestilling, så kan kun varmt anbefale at købe der, og vil da helt klart selv bruge Notanshop igen.

Rigtig god

Alt gik nemt fra bestilling til varen ankom.

Review by confirmed purchaser

holder det i lover på hjemmesiden.

Jeg har absolut ingen grund til klager. Alt er blevet leveret og i den standard der vises på hjemme siden.

Review by confirmed purchaser

Nem og hurtig betjening ;)

Nem og hurtig betjening ;)