We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (1,988)

Review by confirmed purchaser

Fin hurtigt betjening og levering

Bestil bare dine pc ekstra dele eller nye dele i Bærbar. Com
Der er god service

Fin levering

Virkede perfekt det hel og intet at klage over. V.H. Stig Jægerlund

Review by confirmed purchaser

Det fungerer bare. Flot service niveau :)

Varen leveret som lovet. Kan anbefale at benytte bærbar.com

Fint - alt virkede

Fandt det rigtige batteri rimeligt nemt. Hjemmesiden med køb og efterfølgende levering fungerede perfekt. Vil bruge Bærbar.com næste gang også.

Review by confirmed purchaser

Gode produkter og hurtig levering

Jeg fandt hurtigt det produkt jeg ledte efter, og pakken ankom to dage efter bestilling. Der var dog gratis levering ved køb for min. 300 kr, men mange af deres ting kostede 299, og portoen var fhv. dyr. Der var ikke et eller andet mindre jeg ellers kunne have købt med fra hjemmesiden, så jeg var kommet over de 300 kr.

hurtigt

Hurtig og nem bestilling.

Kan ikke blive bedre

Handl du trygt hos bærbar.com

Review by confirmed purchaser

Glimrende handel - lige efter "bogen"

Manglede en strønforsyning til en HP laptop. Fandt hurtigt én der matchede hos bærbar.com, bestilte en weekend, perfekt tracking, modtog den tirsdagen efter. Hvis blot alle netkøb blev håndteret sådan var livet nemt.

Review by confirmed purchaser

inpakning og transport og prisen

jeg købte en bøsning til en medion akoya et eller andet og modtog delen men tænkte sådan en lille bitte del koster så meget jeg syntess det var en latterlig pris men eller anden måde skal man tjene penge jeg kunne ikke finde den her del på e-bay så jeg havde ikke rigtigt noget valg og da jeg modtog den var 2 konnektere bøjede lidt under transporten tror jeg og inpakningen var ret overdrevet en gigantisk konvelut med en lille luft plastikpose i sammen med delen som havde to bøjede pinde(konnektere) men jeg fik rettet dem ud og lodede den ind og min pc virkede stadevik ikke men kan ikke finde problemet men ellers var det en meget hurtig transport og det er jeg glad for jeg bestilte den søndag og modtog den tirsdag det er rimlig hurtigt

god service

jeg sendte min ordre ok havde varen dagen efter

Nemt overskueligt samt service

Hjemmesiden var nem men som novice var jeg usikker på hvilket nummer på min gamle skærm der var gældende- Telefonisk check med Bærbar.com var hurtigt og nemt. Varen i hus efter 24 timer - Hvad kan man forlange mere.

Review by confirmed purchaser

Rigtig pris og god service

Skulle bruge en ny strømforsyning til laptop. Fik god rådgivning og super hurtig levering

det funger bare

fandt det jeg skulle bruge og havde det næste dag det er rigtigt godt!

No problems

Order and arrival correctly. No problems. Would recommend.

hurtig ekspedition

hurtig ekspedition , ingen bøvl.

Nemt

Hurtig levering og overskuelig hjemmeside.

Anbefaling herfra

Alt som forventet:0)

hurtigt og effektivt

De ønskede varer blev leveret i tip-top kvalitet og til tiden

Hurra for Bærbar.com

Jeg må nok sige at det gik hurtig med min bestilling,det skal i have meget ros for .
det var et tilfælde at jeg kom ind på jeres side så i høre med sikkerhed fra mig ,
og jeg har ladet adressen gå vidre .
Med,venlig hilsen fra Evan.

øjeblikkelig levering

Varerne kunne blive leveret øjeblikkeligt med Post Danmark til døgnposten, hvilket var perfekt for mig

Pæne anbefalinger, hurtig levering

Har kun een lille ting at knurre over. Der var på lageret sket den fejl at der blev sendt forkert vare. Fik min vare en fredag og måtte derfor vente en Heel weekend på at min pc kyndige kunne tage kontakt og få den rigtige vare tilsendt. Den kom så dagen efter. Nu fungere det hele igen og fejl leveringen er returneret på posthuset. Lidt bøvlet men pyt. Handler gerne hos dem igen.

Generelt tilfredsstillende

Bærbar.com har ydet en fin service og jeg er tilfreds, dog fik jeg i første omgang sendt en forkert vare, men det blev der hurtigt rettet op på.

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering, hurtigere end skrevet på hjemmesiden
Nemt at handle
Det var en bekendt der hjalp mig med at finde produktet.

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering - rigtig pris.

Brug dette firma - det fungere bare.

Sikkert

De laver hvad det lover

perfekt præcis hurtig

det siger vist alt !

Review by confirmed purchaser

Super god service - hurtigt svar og levering

Min strømforsyning røg og så var gode råd dyre da min notebook er købt i Italien - ingen af de almindelig forretninger - elgiganten, bilka, computer city mfl. kunne hjælpe. Jeg søgte på nettet fandt bærbar.com - spurgte om de havde strømforsyning til min computer, selvom jeg havde fundet det via deres søgesystem, blev jeg nødt til at være sikker -ingen problem - fik hurtigt svar - fra lørdag hvor problemet opstod til tirsdag hvor jeg havde min varer !!! Det var hurtigt - billigt og let. Kan kun anbefales!!!

Top $

Alt som det skulle være!

super hurtig service

Vil gerne anbefale jer til andre

God service som sædvanlig

Varen ankommer som lovet - og virker. DB

god og hurtig service

det kan ikke gøres hurtigere, hurtig levering og god service når man ringer der er kort ventetid på service, kan kun anbefales fås ikke bedre

Let og uproblematisk

Jeg havde ingen problemer med min bestilling og kan sagtens anbefale bærbar.com.

Review by confirmed purchaser

I havde det, ingen andre havde!

Jeg fandt det, jeg skulle bruge lige med det samme. I havde den strømforsyning, der passer til min computer, som ingen andre tilsyneladende havde.
Og så blev den tilsendt med det samme, så jeg fik den med posten kl 8.00 næste morgen - mindre end 24 timer efter, min gamle strømforsyning gav op.
Det er altså god service!

Review by confirmed purchaser

overskuelig hjemmeside. hurtig levering.

Skulle have et lcd panel til en Dell. Fandt det på første søgning kun udfra model nr. Prisen var rigtig og jeg kunne uden bøvl betale med EAN. Forsendelse kom planmæssigt og der blev givet besked via mail. Super oplevelse.

** Hurtig levering **

Kan varmt anbefale denne sælger !!
Køber gerne igen !!

Glad teenager.

Det var en glad teenager som tastaturet blev købt til. Hun sagde det er utroligt behageligt at taste på, så fuld tilfredshed.

Review by confirmed purchaser

Perfekt reaktion på leverance med fejl.

Jeg købte en erstatnings-LCD skærm. Skærmen kom dagen efter jeg havde bestilt den men havde lige så mange pixelfejl som min oprindelige skærm. Ringede straks til bærbar.dk og fik tilsendt en fejlfri skærm uden beregning.