[REPLY]
Bij het starten van mijn eigen praktijk hoorde ook een website. Na wat zoeken op internet kwam ik al gauw bij novosite uit. Ik las de positieve reviews wel, maar zag mezelf toch geen website maken. Maar om de kosten zo laag mogelijk te houden zou dit toch de beste optie zijn. Me aangemeld om het twee weken te proberen en toen werd het me al gauw duidelijk dat het dus wel te doen was om zelf een website te maken. Het is precies zoals ze het beloven. En ontzettend snel antwoord van de helpdeks. Niets dan goede ervaring met novosite.
We zijn nu een 2-tal weken met Novosite onderweg en het resultaat is nu al spectaculair. Dat belooft nog veel voor de toekomst. We zijn geen hindernissen tegengekomen, alleen onverwachte meevallers.
Stichting Soester Openluchttheater Cabrio
Doe maar maar gewoon dan doe je al gek genoeg maar niet bij Novosite. Die maken waar wat ze beweren.
Hallo,
Ik had reeds enkel jaren een site bij novosite (http://www.modelbouw-raymond.be) en heb nu een tweede site (http://www.sticker-land.be) en ook deze bij novosite besteld.
De reden is dat ik ZEER tevereden ben over de helpdesk van dit bedrijf.
Ook de vele vragen en antwoorden van het gebruikersforum vind ik supper.
En natuurlijk zeker niet te vergeten, je kan zelfs een site bouwen als je geen programeerkennis hebt. en heb je ook totaal niet nodig
Ook de prijs/kwalitiet verhouding is perfect.
Ik raad zeker vrienden aan om hier hun website te bouwen.
Ik heb maar een woord voor Novosite en dat is SUPPER GOED !!! van mij een 10 op 10.
Groetejes Raymond uit België
Eind vorig jaar bedacht dat ik dan toch echt die eigen praktijk moest gaan beginnen. Maar eerst een professionele website want het moest natuurlijk wel in 1x goed op poten gezet worden.
Via via van Novosite gehoord en het 2 weken geprobeerd (eigenlijk maar een dag want ik had al direct door dat Novosite precies datgene kon bieden wat ik zocht).
Binnen no-time had ik een professionele site op poten die door werkelijk iedereen die het ziet als "erg mooi" wordt beoordeeld. Als ik er dan bij vertel dat ik hem "helemaal zelf" gemaakt heb, wordt het stil omdat niemand dat achter mij had gezocht ha ha.
Twee of drie keer heb ik tijdens het maken een vraag aan de helpdesk gesteld en steeds werd daar binnen heel korte tijd zeer geduldig op gereageerd.
Ik ben heel tevreden. Heb ook al veel mensen op Novosite gewezen als mogelijkheid voor het zelf maken van een website.
Novosite is bestand tegen dom (onwetendheid) en foutief gebruik. Biedt de mogelijkheid om van alles uit te proberen en te wijzigen. Hierdoor voor iedereen toegankelijk die een site wil bouwen en onderhouden.
Met Novosite kan iedereen een website bouwen en kom je er niet uit de helpdesk geeft je snel en vakkundig antwoord !!!
Een kunstenaar digibeet? Dacht het niet!
Met Novosite is (bijna) alles mogelijk.
En loop je een keer ergens tegen aan dan is er altijd wel iemand van het forum bereid om je op weg te helpen. Ook de helpdesk medewerkers geven snel antwoord op je schriftelijk gestelde vragen.
Daarnaast heb ik veel geleerd met het aanmaken van mijn eerste website www.deinlijsteraar.nl, ook al met Novosite.
Gerrit Hoogebeen
www.compo-art.nl
Ik wilde zelf een website maken omdat iemand inhuren hiervoor megaduur is. Dus een cursus "webdesigner"aangeschaft. Leren en leren en nog weinig online kunnen zetten! Wat een onzin ...had ik maar eerder van Novosite gehoord! De cursus heb ik nu netjes in de kast gezet en ZONDER veel moeite heb ik nu met Novosite inmiddels al 2 gave websites gemaakt, een zakelijke en een prive! Wauw wat een uitkomst.....
Heel makkelijk.. Je begint gewoon met je eigen opzet en als je tevreden bent over het resultaat gaat de site met 1bericht online. Je kunt altijd en overal je site weer aanpassen.
Novosite, maakt het mogelijk om zonder al te veel moeite een website te bouwen en aan te passen. Iedereen die het uitprobeert is verkocht, dus probeer het uit op eigen risico! Succes verzekerd!
Novosite is een geweldige hulp om zelf je site te bouwen zonder was het mij nooit gelukt ik beveel het iedereen aan ik heb enkele andere geprobeerd maar dat was flut
Het internet afschuimen om een degelijk en makkelijk programma te vinden om websites te maken. Uiteindelijk gevonden en na een paar dagen was ik al verkocht en het Homepage pakket aangekocht.
De site kan snel en makkelijk aangepast worden, en eveneens makkelijk te koppelen en vlot verlopen om deze te linken aan mijn domeinnaam !!
Een aanrader dus ! Ben totaal verrast door de gebruiksvriendelijkheid en toch uitgebreid.
Patrick
Hoewel ik eigenlijk helemaal (nog) niet van plan was een eigen website te gaan maken heeft Novosite mij erg enthousiast gemaakt. Na 2 avondjes te hebben geprobeerd had ik de basis van mijn website al staan! En dit alles zonder dat ik enige kennis van website en html had. Dit maakte mij zo enthousiast dat ik binnen 2 weken mijn eigen bedrijf officeel was gestart. Website+e-mail adres, hosting alles is perfect geregeld.
Zonder Novosite had ik nooit zoveel vertrouwen gekregen en had ik nu niet mijn eigen auto poetsbedrijf.
Gedwongen heb ik de overstap moeten maken naar Novosite als webbuilder maar totaal naar tevredenheid en gemak. De site werkt gemakkelijk, eigenlijk is alles mogelijk wat ik wil voor mijn site, voor mij dus heel compleet en ideaal! Mochten er toch onduidelijkheden of vragen zijn is de snelheid van meedenken, oplossingen aandragen bijzonder. Kortom ik ben zoooooo blij met mijn overstap en zou een ieder Novosite adviseren.
Janine van Hollanddoodles
N iks aan.
O ntwerp een unieke site.
V eertien dagen uittesten.
O verduidelijke handleiding
S uper suitebuilder
I edereen kan het
T op tools
E igen domeinnaam
van harte aanbevolen door Ria van der Wal- Staats
Een fijne website kun je bouwen zonder al te veel kennis en zonder al te veel moeite.
Zeker een aanrader als je ook iets te verkopen hebt. Heel handige webshop zit erbij.
Allereerst ik heb twee linkerhanden wat betreft computers en ik weet al helemaal niks van een site maken. Maar als zelfs IK een mooie site kan maken met novosite kan iedereen het, ik heb al zoveel complimenten gekregen. Door mijn site zijn al verschillende mensen novosite gaan gebruiken ik kan het ook iedereen aanraden echt TOP.
Ik zocht al een tijd een goede site om mijn website te maken, ik ben echt een leek hierover dus was echt even zoeken, TOT ik bij NOVOSITE terecht kwam.
Binnen paar uurtjes had ik al een gedeelte van mijn website in elkaar geknutseld en kon het even gratis uitproberen. Nou ik was snel verkocht en heb me aangemeld!!
Klik klik klik.....alles ging als een speer....en als ik vragen heb dan stuur je een mail naar de online service, binnen een 1/2 dag ( soms nog sneller ) al een duidelijk antwoord!!
Ik ga nu kijken of mijn andere site en domein hier naar toe kan verhuizen want ben zeer tevreden!! Snel, makkelijk, overal beschikbaar !!!! Super.
Met Novosite kan je heel makkelijk een mooie-, opvallende website maken. De mogelijkheden zijn groot. Pagina's en modules zijn makkelijke aan te passen, dus voor iedereen toegankelijk, ook voor mensen met weinig ervaring. Ik heb al een aantal websites via Novosite draaien en krijg goede reacties op het uiterlijk en, ook voor de bezoekers, de gebruiksvriendelijkheid. Foto's, bestanden, filmpjes, het kan allemaal. Zelfs een webwinkel zit er al op, die kan je wel of niet activeren. Ik ben ook super enthousiast over de service die Novosite biedt. Ze laten je nooit lang wachten op het antwoord van je gestelde vragen, zodat je snel weer verder kan.
Wat een prettige sitebuilder!
Het is erg makkelijk om een eigen site te maken met Novosite.
Omdat HTML nogal onbegrijpelijk is als je er niks van weet is dit een fijne en begrijpelijke alternatief! Nog is het mogelijk om HTML te gebruiken voor de gevorderden!
Voor mensen die niet zo actief zijn met computertechnologie is dit zelfs goed te doen. Ze hebben instructie filmpjes voor het bouwen van je eigen site en ze hebben een handleiding. Mocht er dan nog vragen zijn, kan er altijd bij helpdesk gekeken worden waar nog wat dingen staan en anders kan je het gewoon vragen aan ze.
Ze reageren snel en netjes met een begrijpelijke uitleg.
Voor hun goeie werk en makkelijke sitebuilder vallen de prijzen erg mee!
Ik zou dit bedrijf aanbevelen aan iedereen!!
Wat een geweldig bedrijf! Ik had nog nooit een website gemaakt en door de eenvoudige instellingen van Novosite was het zelfs voor mij makkelijk een mooie stie te maken. Ik had veel vragen, erg veel zelfs maar daar kon ik op een makkelijke manier voor terecht bij de helpdesk die me altijd keurig en snel hebben geholpen (en nog steeds trouwens :-)) Wat ik ook heel fijn vind is dat er een forumpagina is waar je heel veel informatie maar ook tips vandaan kunt halen. Ik ben zo tevreden dat ook onze tweede webshop via Novosite gebouwd is en dat mijn vriendin ook via mij bij Novosite terechts is gekomen! Ga zo door! www.sentireparfums.nl
snelle service, snelle reactie's, geen woord op de site is gelogen, werkt simpel en snel
Goede dag,
Normaal gesproken schrijf ik niet zo snel een beoordeling. Toch heeft deze site mijn aandacht getrokken en ben ik in zee gegaan met Novosite BV. In eerste instantie met de 14 dagen proeftijd. Tot mijn verbasing was het echt zo simpel als verteld word op novosite.nl. Met een paar klikken en een beetje inzicht komt je heel ver. Op dit moment kan ik alleen maar Lof uitspreken over de sitebuilder. Het is echt ongelofelijk wat je allemaal met een paar drukken op de knop kan doen. Tevens mijn domeinnamen vast laten leggen via novosite, binnen een dag geregeld + de juiste informatie gegeven qua email etc.
Ga zo door, dan weet ik zeker dat ik nog heel lang klant blijf.
Groeten DSyachts.nl
Een kennis van ons, had een website gebouwd met Novosite.
Ze had het nog nooit gedaan, en haar website zag er top uit.
We waren onder de indruk toen ze haar site liet zien.
Ben toen zelf 2 weken op proef gegaan, (onze oude site voldeed niet meer).
Eind 2012 ben ik met Novosite in zee gegaan.
Met Novosite nu een moderne website met webshop gemaakt.
We zijn zeer tevreden over het gebruik en klantvriendelijkheid (forum "Menno").
Site heeft ruim 100% meer bezoekers dan voorheen.
Dus bouw je eigen website met Novosite.
Mvg Bob
www.hengelsport2000.com
Mijn website werd in het kader van een begeleidingstraject gebouwd en bijgehouden, Echter was ik steeds ontevreden, Ik ben toen zelf eens gaan kijken naar de mogelijkheden. En die bevielen mij uitermate dat ik het contract wat ik had eindigende. Ook hier heeft Novosite nog een aandeel in gehad. Alles wat ik wil hebben op mijn site is mogelijk, of er staat een link met een andere mogelijkheid. Ik raad ook jou aan om een kijkje te nemen naar de mogelijkheden.
Novosite is de tool om op een eenvoudige manier je eigen website te maken. Niet werken in vaste frames zoals de meeste aanbieders, maar echt de site bouwen zoals jij dat wilt. Bovendien stelt het gebruiksgemak iedereen in staat hier mee te werken, kind kan de was doen !!
ik ben een complete leek, en onze sites zijn louter informatief.
www.teamtemptation.be en www.winter-cup.be
dus novosite was voor mij TOP.... alles zelf kunnen doen !!!
Nooit geweten dat ik zelf een website kon maken. En het is nog leuk ook! Ik krijg dan ook veel complimenten over mijn site. Daarnaast mijn complimenten voor de service van Novosite; stel je vraag en binnen een uur een antwoord!
Het is voor het eerst dat ik mijn website helemaal zelf kan bewerken. Ik ben er zo intens blij mee. En nu helemaal, het is op een cruciaal moment in mijn leven waarbij ik mijn website harder nodig heb dan ooit.
Ik ben vorig jaar begonnen met een website op novosite. Zag er niet duur uit en zeer simpel om zelf te maken.... De gok genomen en het is perfect! Zeer makkelijk om bij te houden, overzichtelijk omdat alles keurig netjes word aangegeven echt iedereen kan bij novosite een site maken.
ik had zat vragen over omzetten, en e-mailadressen doorgeven en elke dag kreeg ik binnen een paar uurtjes ( soms dezelfde minuut nog) antwoord dat zij dat gingen regelen!
Kortom ik blijf met mijn site bij novosite ze hebben er een vaste klant bij:D
Novosite belooft heel wat, maar deze belofte lijkt loos. De helpdesk is erg onprofessioneel en schuift alles af naar de FAQ of de manual. Ondanks de inzet van een professionele ICT-er, komen we niet uit de problemen dankzij slechte software en een onwillige Helpdesk bij monde van <Naam verwijderd>
L.S.
Na veel omzwervingen, ben ik in het begin van 2011 in contact gekomen van "Novosite", tot op heden heb ik niets dan lof over het functioneren van de site en de enige keer dat ik problemen had, ben ik dan ook adequaat geholpen.
Niets dan lof. Ga zo door!!
Hoewel ik mijzelf niet als beginner beschouw op ict-gebied - 1983 begonnen - loop je op dit terrein wel snel achter. Novosite helpt die achterstand te overbruggen met een helder websitebouwpakket en, wat meer is, snelle en adequate antwoorden op mijn vragen en problemen. En nu maar hopen dat de bezoekers van www.leerhuisermelo.nl er ook tevreden over zijn.
Nico de Jong
Voor huis tuin en keuken gebruik prima websitebuilder, echter voor een professionele ogende website een stuk minder.
Bij het uploaden en gebruiken van foto's loopt de scherpte dermate terug dat dit niet mooi meer is, novosite zou toe moeten staan dan er in hogere resolutie geplaatst kan worden en de foto's niet comprimeren, dit geeft namelijk een onprofessioneel beeld.
Prima sitebuilder, voor zowel hobbyisten-starters- grote ondernemingen. Heldere uitleg, visualiserend ook en goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Toppertje!
Alles wat ze zeggen maken ze ook waar: gebruiksvriendelijkheid staat bovenaan en de helpdesk werk waar nodig snel en effectief.
De verhuizing van de vorige host naar Novosite verliep vlekkeloos.
De gebruiksmogelijkheden wat betreft vormgeving zijn erg groot en de technische mogelijkheden voldoen ruim aan de eisen van onze stichting.
Als je het leuk vind kun je kijken op www.somoimakassar.nl al ben ik nog wel even aan het bouwen want het kan alsmaar mooier en beter!!!
Novosite sitebuilder werkt snel, easy en overzichtelijk. Het is superleuk om te doen en je boekt al snel de mooiste resultaten. Ik ben echt tevreden en hoor positieve reacties op mijn gemaakte website (www.tekstenwereld.nl). Ik kan het iedereen aanraden! Ook over de helpdesk, statistieken overzicht en mogelijkheden ben ik enthousiast!
Na een proefperidoe van 2 weken heb ik vrijwel meteen mijn website online gezet. Novosite is zeer gebruiksvriendelijk en duidelijk. Ik ben heel erg blij met het resultaat : http://www.patisseriesluijsmans.nl.
Ik ben erg tevreden over NOVOSITE! Snelle verhuizing en de website plus handleiding is duidelijk en prettig om mee te werken!
Groeten Yvonne van der Zanden