We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (68)
NV-Autodele.dk

Sådan burde alle netbutikker være!

Jeg havde mine varer under 24 timer fra jeg havde bestilt. Alt var som lovet og altid hurtig svar tider på mail etc. Keep up the good work :)

NV-Autodele.dk

Dårlig kvalitet - polsk monterings vejledning

Købte et anhængertræk til min Audi A6 avant, der fulgte en polsk monterings vejledning med og det var ikke muligt at finde den på andre sprog, på leverandørens hjemmeside. 4 af 6 stk, gevind måtte skæres op på ny, det var ikke muligt at skrue boltene i før. Max belastning på dette træk er 1500 kg som er mindre end ved andre fabrikanters.
Købet af delene har jeg ikke det mindste at udsætte på, hurtig levering, så det skal de have ug for.

Reply from NV-Autodele.dk

Det berør os meget at du har haft problemer med den købte varer
I henhold til vores telefonsamtale - beklager vi at der er kommen
svejse knaster i 4 af gevind hullerne det burde absolut ikke ske

Vedrørende belastning du har jo ifølge ordren bestilt en 1500kg
den må naturligvis ikke sammenlignes med en 1900kg

Angående vejledning har vi netop på denne træk på grund af alderen
valgt at undlade oversættelse, det burde vi nok alligevel have gjort

Morten Hauge. Vi mener ikke ifølge ovennævnte at dårlig kvalitet er
berettiget

Mvh.
Nv-autodele.dk
G.A.Viborg

HURTIG service

kort og godt:
hurtig svar på mail... (lørdag)
hurtig levering (1 dag)
og rigtig fine priser :P

Til tiden!

Ingen problemer, godt produkt og effektiv håndtering af ordren

NV-Autodele.dk

Sådan kunne ikke blive bedre :D

Jamen perfekt perfekt :D
Jeg bestilte fjeder + støddæmper til min Astra G.
Det kunne sku ikke blive bedre.

Da jeg bestilte dem kom de dagen efter.
Det er sku fedt at det går så mega hurtigt :D

Jeg vil heller end gerne købe ved NV-Autodele.dk igen.
Kan varmt anbefale at købe der, de venlig at snakke med i telefonen.
Det eneste jeg savner lidt er at man kunne købe bøsninger og stabilisator arme hos dem også.

Review by confirmed purchaser

Super hjemme side nem at bruge.

Alt var rigtigt godt indtil der kom forkert hus nummer på afsendelsen:-)
Men alt i alt, meget tilfreds, har dog ikke fået monteret delene i nu.

NV-Autodele.dk

hurtig levering og en kvallitets vare

Rigtig hurtig levering og en vare der er i top kvalitet..

super handel

de vare jeg have bestilt kom som lovet dagen efter!

God og fin behandling

Efter bestilling, kunne jeg afhente min vare i Varde dagen efter, og der var ingen problemer med dette, kun lidt svært at finde deres lager da det ligger lidt gemt bag en større tømmervirksomhed.
Så kunne jeg måske også ønske mig at jeg kunne log ind og få skrevet en faktura ud, men åbentbart noget galt så jeg ikke kan dette.
MVH Martin Frandsen

Hurtig service

Hurtig og præcis service, kan sagtens anbefales til andre som skulle stå og mangler en del, til en attraktiv pris!

Hurtigt og præcis

Jeg bestilte en lygte og to dage efter ankom den i en god og robust indpakning- kanon

Super flot levering

Fik min vare dagen efter bestilling.. Har handlet meget B2B med NV og det har bare klappet...

Kan helt sikkert anbefale dem. Billige varer I en til prisen ok kvalitet.

fantastisk...

let og lige til. Hurtig levering. Slet ingenting at klage over

NV-Autodele.dk

Rigtig god behandling og hurtig levering

Jeg fik hurtig svar på en forspørgelse og en hurtig levering af varen. Super net-shop kan stærkt andbefales og så er priserne iorden!!

super-service

Hurtig og nem bestilling - både på nettet og på tlf.
Blev også ringet op af firmaet da man ville sikre sig at det var det rigtige jeg havde bestilt.
God behandling !!!

N.E Schovgaard

Super

Alt som ønsket, og meget hurtig

Helt perfekt

Bestilte varerne og fik det leveret godt pakket ind to dage senere som lovet. I alt helt i orden.

Dårlig undervogn

Købte for et par år siden en gevindundervogn ved Nvautodele. Den lå godt nok i den billige ende, men er du sindsyg den var ringe... Kørte med den 3 måneder, derefter kunne den ikke justeres mere fordi den var så rusten, og bilen var blevet så hård at den ikke var til at køre i.

Manglende info.

Det undre mig at der er flere hjemmesider adresser til siden...
Mht. affjedring, så er der intet at finde omkring kvaliteten af Mac Johns dæmpere. Man køber altså et eller andet man ikke aner hvordan står, i forhold til andre mærker. Der står omtalt mono system.... det er ikke just det der findes i billige dæmpere, men derimod twin system.
Kigger man på cvr nummeret, syntes jeg ikke at helheden er betryggende. Så jeg handler et andet sted.

Ingen problemer her!!

Venlige og forstående over tlf..Har købt 2 undervogne til forskellige biler (2010 og 2011).I begge tilfælle hurtig levering,varene passer på bilerne,kvalliteten er god,fik mail ved bestilling og mail igen ved afsendelse,godt gået gutter..God og billig firma..Kan kun anbefale NV Autodele..

NV-Autodele.dk

Okay undervogn men ingen service..

Bestilte en undervogn og tårnlejer på hjemmesiden.. Fik undervognen hentet og skilt bilen ad fandt jeg ud af tårnlejerne ikke passede. Kontaktede dem så pr mail om hvad vi gjorde og fik så 3 dage senere et svar om hvad min ordre nr. var. Har så her en lille uge senere ikke hørt mere..

God service, men

Bestilte en undervogn til min bil, som jeg fik få dage efter, men fik ingen mail om at varen var afsendt.... dette kunne man godt få, men ellers hurtig levering.

NV-Autodele.dk

God service og hurtig levering

23-09-2009 og 8-01-2010 Har jeg handlet her, begge gange uden problemer, kan varmt anbefale

NV-Autodele.dk

God service og billig i forhold til original

Købte af NV –Autodele, blinklys til Volvo s80 og det var til en god pris og og alt var med, gummiliste og pære.
Levere hurtig og da jeg spurte om levering, fik jeg et hurtigt svar.

NV-Autodele.dk

Bedst i pris og en hurtig levering

Nemt, billigt, troværdigt. kan varmt anbefale at købe hos dem det er et godt firma.

Dårlige fjedre

MEGET dårlig kvalitets fjedre, var nød til at anskaffe andre for at kunne køre i bilen. De tilbød efterfølgende at jeg kunne sende de gamle fjedre til dem og få en mindre erstatning for at dække de nye.

Firmaet vil gerne gøre det godt, men de sælger nogle dårlige undervogne.

Havde lidt problemer

Bestilte en undervogn til min lupo, men der gik næsten 14 dage før jeg fik den...

Nu køre jeg så en reklamation da den er 3mdr gammel og dæmperne i bag er gået. det er jo hva der kan ske, der kan jo være fejl i visse produkter.

Men havde en go oplevelse mht at handle med dem, de er til at snakke med og man får en super god behandling og de gør noget for at finde en ordenlig løsning som man kan være med på.

(Opdateret)

Har ligeså lige snakked med Brian fra nv-autodele for at høre hvordan det gik med min sag, sagen er opklaret han sender 2 nye dæmpere og så skal jeg sende de andre retur.

DERFOR, ændre jeg mine 4 stjerner til 5 da jeg syntes at jeg har fået en af de bedste behandlinger nogensinde. Tak for løsningen og jeg vil klart handle hos jer igen. :D

Dennis.

Nemt og hurtigt!

Det er første handel jeg har lavet med NV-Autodele og jeg må sige at det hele gik perfekt.

Bestilte min vare 01/07 og modtag pakken 02/07 uden problemer.