We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (118)

Super hurtig

Nyform er super hurtige til at levere :-)

Perfekt Handel

Kanon god service, fandt et sæt regntøj der var på tilbud som man ikke havde i den rigtige størrelse blev tilbudt, at de kunne bestille det hjem til Mandag, tilbuddet stoppede Søndag, men fik det stadig til tilbudsprisen som lovet - havde pakken Onsdag, alt i alt en rigtig god service som jeg varmt kan anbefale andre :-)....

Bedst i reng

Da jeg bestilte regntøj ved nyform, regnede jeg med det tog lidt tid inden jeg fik det. Men der var hurtig levering, rigtig farve og størrelse. Endu bedre så var der mulighed for at bytte varen i butikken. SUPER:-)

Review by confirmed purchaser

Super god kvalitet til rimelig penge og så er det en super god service altid :-)

Super god kvalitet til rimelig penge og så er det en super god service altid er en stor kunde både til mig selv og til vores børn mvh Anja Elisabeth Benkjer

Meget hurtig levering

Super nem hjemmeside og meget hurtig levering til døgnposten. Nemmere kan det ikke blive.

Super kundeservice

Fik tilsendt pakken dagen efter bestillingen, men det var desværre den forkerte vare. Ny Form meldte hurtigt tilbage på min henvendelse, og de godtgjorde fejlen på bedste vis. Så hurtigt det kunne lade sig gøre efter en helligdag, sendte de den rigtige vare.
Super venlig og hurtig kundeservice.

Review by confirmed purchaser

Dejlig jakke køb, og billigt!

Jeg handler meget gerne ved Ny Form igen. Fin vare og betjening.

Kan varmt anbefales

God service og hurtig levering

godt sted at handle

Det er nemt at bestille. Går noget galt så er de hurtige til at give besked og finde en løsning.

Har handlet på Nygorm

Super ekspedition

Det var bare en super behandling af min bestilling.
Jeg bestilte varen over nettet, fik besked med at Ny Form havde modtaget min bestilling og ville sende den snarest. Dagen efter modtog jeg det bestilte. Og det passede i størrelsen.
Giver helt klart * * * * * stjerner.

Hilsen Birgit

Hej Birgit.

Tusind tak for de 5 stjerner - dem er vi meget glade for :)

Det er super at dine varer nåede hurtigt frem, da man jo gerne vil have sine nye sportsprodukter så hurtigt som muligt.

Mange tak fordi du tog dig tid til at anmelde os.

så godt

hurtig og fin betjening, er ikke sidste gang vi handler her

Superservice..

Der var sket en fejl under bestillingen af mine varer, der gjorde at Ny Form ikke havde min adresse. De forsøgte så uden held at ringe mig op, istedet fik jeg en mail og få timer efter jeg havde besvaret den fik jeg en ny mail, hvori der stod min ordre var afsendt :)
Bestemt ikke sidste gang jeg handler der og har anbefalet Ny Form videre :)

Hej Kate.

Mange gange tak for din fine anmeldelse.

Det var godt at vi fik løst problemerne med adressen, sådan at du kunne få dine varer tilsendt til den rigtige adresse :)

Du skal også have mange tak for anbefalingen til dine bekendte, det sætter vi rigtig stor pris på.

Super handel

Er yderst tilfreds med mine køb hos Ny Form, kan kun give dem min varmeste anbefaling.

KAN IKKE GØRES NEMMERE OG BEDRE

Dagen efter bestilling - vupti - ankom min pakke med posten. Nemt og bekvemt... Vil helt sikkert handle igen

Topkarakter

Overskuelig hjemmeside. Præcis afsendelse. Returseddel vedlagt. Kort sagt: alt i top.

Review by confirmed purchaser

Funktionelt. kvalitet og hurtig levering

Jamen, det var bare i orden det hele:)

Super hurtig levering

Fik min varer efter 2 dage og rigtig god kundeservice. Kan kun anbefales.

Review by confirmed purchaser

Super god vare,super hurtig levering

Ledte efter skiundertøj til vores drenge,de skulle på spejderlejr,fandt to sæt som var på tilbud,altid skønt.Var lidt presset af tid og satsede på at det kunne nå at komme.
Bestilte det den ene dag og næste dag var det allerede med posten.Skønt, tøjet passede også perfekt.
Hilsen Helene

Hej Helene.

Mange tak for din anmeldelse.

Det er super at skiundertøjet var lige i skabet, og at det nåede rettidigt frem.

Vi håber at drengene havde en fantastisk tur på spejderlejr :)

Det var super nemt

Det var super nemt

Fuld tilfredshed.

Super nemt og hurtigt. Det var dejligt, at jeg vidste hvornår jeg kunne modtage de ting jeg bestilte.

Review by confirmed purchaser

Køb af regn og vindjakke stærkt nedsat.

Den bestilte vare lever fuldt op til min forventning. og blev hurtigt fremsendt uden problemer

Review by confirmed purchaser

nem handel, god pris, hurtig levering

Ny Form levede fint op til, hvad jeg søgte: en mærkevare til en god pris - og samtidigt en enkel og overskuelig handel og hurtig levering.

TIP TOP

Alle varerne var som beskrevet, og leveringen hurtig :)

Kundeservice på 1. Klasse

Har flere gange handlet ved Ny-Form, og får altid mine vare ekstrem hurtigt! (Dagen efter bestilling)
Har en enkelt gang skulle bytte en vare, og kørte derfor bare i butikken og fik mine penge retur. Ingen problemer overhovedet.
Kan nu se der ikke længere er butik i mit nærområde, øv for vi handlede også der.

Hej Anne.

Tusind mange gange tak for din fine anmeldelse, den er vi rigtig glade for :)

Det er super at du er tilfreds med både leveringstid og ombytning, da det netop er nogle af vores fokusområder.

Vi beklager selvfølgelig at der ikke længere er en fysisk butik i dit nærområde, men du er altid velkommen til at kigge forbi vores webshop til en god handel :)

Igen mange tak fordi du tog dig tid til at anmelde vores webshop.

Review by confirmed purchaser

Gode priser og stort udvalg

Købte regntøj, som kun kostede det halve af hvad det koster i butikken. Dejlig nemt. Hurtig levering.

Super køb

Kan kun anbefales

Ganske fin og effektiv

Fungerede fint,,,,,,,,,,,,varen kom hurtigt og var som forventet

super

hurtig betjening, kan varmt anbefales

super hurtig levering!!

kan varmt anbefale at handle ved ny form.

Super hurtig service

Kan kun anbefale Ny Form til alle

Hurtigt, nemt og billigt

Nemt at bestille varer.
Billige varer og hurtig levering

Review by confirmed purchaser

Hurtig og korrekt levering. Billige priser, gode varer!

Review by confirmed purchaser

Intet at klage på .... perfekt at handle med.

Afgav ordre søndag og modtog de aftalte varer tirsdag .... 100 % tilfreds. :-)

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering og alt fint.

Det blev hurtigt afsendt og alt var som det skulle være. Kan klart anbefales.

Review by confirmed purchaser

Har aldrig fået bedre service!

Har aldrig oplevet bedre service før - og hurtigt svar fra kundeservice. Varen var kendt i forvejen og levede stadig op til vores krav. Super webshop!

Hej Charlotte.

Tusind mange gange tak for din fine anmeldelse, den er vi utroligt glade for :)

Vi håber at se dig til en god handel på et andet tidspunkt.

Review by confirmed purchaser

Der har bare været fuld service på hele vejen, og en hurtig ekspedition.

Super

Første gang jeg handler på nettet og det er perfekt. Pasform til ug og hurtigt og nemt.

Perfekt!

Jeg manglede information om nogle varer på hjemmesiden og fik hurtigt svar. Desuden bestilte jeg torsdag morgen og pakken kom fredag formiddag (dagen efter)
Kan kun anbefale at handle hos ny form :) Desuden er jeg super glad for min nye jakke, så alt er bare perfekt :)

Hej Dagmar.

Vi er rigtig glade for at hele processen og din nye jakke bare har været i top.

Det er sådan noget der gør os sportssælgere rigtig glade :)

Mange tak for din fine anmeldelse.