We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (30)
Nybolig

Held og lykke med at stjæle et andet hus....

Jeg giver et bud på et rækkehus, der er 245000 under udbudsprisen 1.145000, fordi der er en række forskellige udgifter i forhold til renovering. Der har ingen bud været på boligen på trods af den har været til salg i 300 dage. Derfor vurderede vi at det var et reelt UDGANGSPUNKT. Mægleren mener sælgeren vil blive fornærmet over dette bud derfor, forslår vi at byde 50000 mere, altså 950000 hvortil mægleren svare, at 50000 kroner er lige meget og at vi så lige så godt bare kan byde 900000 så. 2 min efter vi er kørt fra stedet ringer mægleren og siger at sælgeren bare grinede af det bud, derefter slutter han samtalen af med at sige vi må have held og lykke med at finde et andet hus vi kan stjæle.

At sælgeren føler han kan blive fornærmet over endelig at få et bud, er der jo ikke noget og gøre ved.
Men den måde ejendomsmægleren griber sagen an på er dybt uprofessionel.
De mistede to kunder den dag, både mig som køber og personen som jeg havde med, som snart stod og skulle sælge sit hus.

De får mine ringeste anbefalinger...... :)

Dolph Flodhest found this review useful

"glemmer" de vigtige detalje

Den rigtige bolig til den rigtige pris, det var hvad jeg troede at jeg købte, hvad jeg fik var:

1: Jeg spørger specifikt om alt er betalt "ja", er svaret. To dage efter kommer der en stor efterregning på depositum, da jeg spørger administrator bliver det oplyst at mægler var bekendt med det

2: Mægler "glemmer" at oplyse omkring at der er bopælspligt. på trods af at jeg spørger specifikt ind til om der er specielle forhold jeg skal være klar over, det er herudover et forhold der ville have gjort at jeg ikke ville købe lejligheden hvis jeg havde vidst det.

3: Mægler "glemmer" at fortælle at der er et 2 cm bredt og 120 cm højt hul hele vejen igennem væggen fra køkken til soveværelse. Tak for mad-os.

4: Mægler oplyser boligafgift til 1800, det viser sig da der skal betales at den er 2500, mægler har oplyst den boligafgift der var ved forrige salg. Aconto varme og vand er ligeledes højere end oplyst.

Det er simpelthen ikke i orden, jeg har nu boligudgifter for 30.000 mere om året end mægler oplyste mig om, og jeg sidder nu i en bolig hvor min evne til at spare op til anden bolig, eller spare op i det hele taget er stærkt reduceret grundet øgede udgifter til bolig.

Der er tale om Nybolig Anemette Lyngh, Frederikssundsvej 29, ejeren har dog på intet tidspunkt været inde over handlen.

Nybolig Hillerød

Vi solgte vores andelsbolig via Nybolig november 2011

Den havde kun været til salg nogle måneder inden den blev solgt. Der var en del fremvisninger og vi havde en god kontakt med ejendomsmægleren under hele forløbet.

Det var dyrt, men vi fik solgt vores bolig hurtigt og det forløb problemfrit.

Nybolig

Overdrevet dyrt... Plat og svindel...!!

Nybolig er kun interesseret i egen fortjeneste og provenue. Der er ingen hjælp at hente og de satte sig ikke ind i sælgers sag. Nybolig vil heller køre købers sag, frem for sælgers. Kører plat på salgsopstilling og tager penge for annoncering, der aldrig skete. Annoncering kunne ej bevises af mægler hos Nybolig.
Jeg vil aldrig nogensinde vælge Nybolig som mægler mere. Jeg vil ej heller anbefale dem til familie, venner o.l.

Nybolig

Godt vi ikke sku købe ejendom ved nybolig!

Vi har gennem vores boligsøgning haft en del kontakt til mæglere fra mange virksomheder. Nybolig holbæk har en utrolig manglende interesse for salg! De vender ikke tilbage som aftalt, man skal rykke dem alt for mange gange og deres oplysninger omkring ejendomme er der fejl i og man skal selv finde rundt i lokalplaner mv. For at få korrekte oplysninger. De kan ikke være det bekendt, over for dem der har hyret mægler til at varetage salget. De undskylder sig selv med at de er hængt op for tiden. Bolig markede er ikke ligefrem i boom og slet ikke i sommerferieperioden! Vil ikke anbefale dem til nogen.

Jan Sørensen found this review useful

Nybolig Fælledvej

Fantastisk dygtige ejendomsmælere. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men Jeg fik solgt min lejlighed på kun 2 dage. ( Efter den havde været til salg hos Base1 i over et år.) Min mor fik solgt sin gennen Nybolig Fælledvej på kun 1 uge.Jeg kan varmt albefale denne virksomhed hvis du vil have solgt din bolig.

Nybolig Odense

Brugte Nybolig til at sælge andelslejlighed.

Ingen besøgende de første 3-4 mdr.

Fandt herefter selv potentielle kunder som jeg sendte videre til mægler, men kom selv til at stå for fremvisning, den videre dialog med køber, havde en rolle som mellemmand mellem køber og mægler (overlevering af dokumenter etc), hvilket var virkelig træls!

Jeg fik desværre indtrykket af at min ejendom ikke havde deres interesse. Da handlen endelig var i hus efter at jeg op til flere gange havde rykket både køber og mægler blev regningen på mægler betalt til normalpris.

Jeg håber ikke at handle med Nybolig igen, da jeg mener at have fået samme og måske endda ringere service end ved en netbaseret mægler.

Fuld tilfredshed

Supergodt hjemmeside de gør det professionelt

Dejlig handel med dem

Alt gik hurtigt og smertefrit og købe hus for første gang ved dem :)

De fortalte alt ned til mindste detalje så man ikke var i tvivl nogle steder :)

Vi købte et hus

Vi købte et hus gennem Nybolig, det vat bare top dollar

reel fremvisning

købte hus gennem nybolig aabenraa. Der var en god kommunikation, de var flinke og hjælpsomme og man fik en reel snak. Der var enkelte tilfælde hvor ejendomsmægler ikke nævnte vigtige detaljer up-front, derfor 'kun' 4 stjerner.

Nybolig

Det er vel som andre mælger

Solgte hus i 2010
Det hele gik fint men de manglede lidt opfølgning og forbedrende snak om selve forløbet.

Det tog 1 1/2 år...

God service, men det tog 1 1/2 år at få huset solgt og det var før krisen...vi pressede til sidst på, at det skulle i som ugens bolig, så var der gevinst med det samme

Lang tid

Tog lang tid for at min bolig blev solgt

Uærlighed

Vi gjorde fra starten af vores salg opmærksom på at vi ville sælge indenfor få måneder - alligevel fik vi at vide at vi ville være direkte dumme (ja, det ord blev brugt) hvis vi satte prisen for lavt. I sidste ende (da vi var over den deadline vi havde sat) blev vi nødt til at sætte prisen endnu længere ned for at komme videre. Det kostede os mange penge at der ikke fra starten var en ærlig kommunikation omkring dette!

Udmærket

Har for nylig købt hus gennem nybolig. Det var da en udmærket handel, fik nøglerne næsten 1½ før jeg overtog huset, hvilket så har givet mig 1½ måned til at sætte i stand. Det har været meget rart, da alt så er klar til når jeg kan flytte ind.
Til gengæld valgte ejendomsmægleren så dato for hvornår jeg skulle have nøglen, hvilket også var meget fint, hvis ikke lige det var fordi han havde ferie på daværende tidspunkt og så iøvrigt glemte alt om, at han faktisk havde en kunde, der stod og skulle have en nøgle.
Fik dog nøglen af en anden mægler, men det var da også kun fordi jeg selv ringede dagen før jeg skulle have nøglen og spurgte, hvad der foregik eftersom jeg ikke hørte fra nogle og hvordan de lige tænkt sig tingene skulle foregå. Så var der jo ikke andet for end at en kollega måtte overtage sagen.
Godt nok fik jeg nøglen, men det var da stadig lidt for stupidet. Det er ejendomsmægleren selv, der har valgt dato for hvornår jeg skulle have nøglen og så vælger han et tidspunkt hvor han har ferie...flot.
Godt nok fik jeg da nøglen, men synes måske det havde været en god idé at sige noget, når man havde opdaget fejlen.

Fandt det rigtige hus på 3 dage

Et opkald, et møde og vupti, der var drømmehuset der opfyldte alle mine drømme, til den pris jeg ville give. Super vejledning omkring alle faserne i købet. God og ærlig kommunikation om huset og dets tilstand, hurtig ekspedition, huset var mit på 10 dage - kan kun anbefale de dygtige ejendomsmæglere hos nybolig der ikke kun har salget for øje, men også for at give køber en ordentlig service.

Tak for det!

Nybolig i Køge

Vi har seriøst besigtiget en bolig gennem Nybolig i Køge og ville vende hurtigt tilbage med svar.Nu efter 6 dage ville vi lige se den igen inden køb, men da var den pludselig ikke på deres side mere. I disse tider undrer det os gevaldigt der ingen respons er fra deres side- især når vi må have udvist en vis interesse for huset- men ak-- nej.Vi sendte en mail for den nye besigtigelse- ingen svar. Så igen aften ny mail om hvad der sker i sagen- ingen svar. Her til morgen blev vi så ringet op, han sagde bare først til mølle o.s.v. den er solgt.
Sikke en gang ejendomsmægler! Han tilføjer så- i disse tider må man være hurtig-????
Brug ALDRIG en sådan mægler- altså NYBOLIG i Køge
Det er ikke proff arbejde, kun en tørstig pengemaskine lyder det som!
(håber ikke sælger ser dette, MEN havde vi været i bud med anden interessent, ville vi havde budt op- af flere grunde, men den side kom slet ikke på tale)

Nybolig

Nybolig Nykøbing Mors - Super service!

Har handlet og solgt gennem dem, og alt er bare i orden. Virkelig proffesionel service, og helt tryg ved og lade dem klare det hele. Kan KUN anbefale dem.

Bruger klart dem næste gang der skal sælges eller købes. Hvis der da skal det...

Kompetent, hurtigt og effektivt

Skal en hushandel gå gnidningsfrit, og med en reel og kompetent rådgivning er Nybolig Korsør bare svaret.

Købte hus i 2007

Vi er stadig super tilfreds med den serice vi fik da vi købte vores hus i 2007, nu overvejer vi om vi skal sælge igen og købe noget større. om vi vælger samme ejendomsmægler er uvist endnu.

mvh Bente Meyer Lund

Super god service

Da vi skulle købe vores første hus, var vi ude og kigge på mange huse før vi fandt det vi ville have. Vi købte igennem Nybolig, og det var også dem der gav os den bedste sevice... både uden fremvisningen og under og efter salget. Vi helt sikkert kontakte Nybolig når vi engang skal sælge igen!

Nybolig

ok salg men nogle børnesygdomme

De fik solgt min lejlighed rimelig hurtigt og prisen var til at leve med. Men vurderingsrapporten blev væk, og der var flere lignende småfejl. Helt ærligt, de må købe sig et ringbind.
Men selvfølgeligt, alt er godt der slutter godt

Utroværdige mæglere

Jeg ved ikke hvordan det fungerer hos andre mæglere, men hos Norvig og Nørrisgaard på Amager bliver der gået alternativt til sandheden. Kan absolut ikke anbefale at købe gennem Nybolig.

Hans Bager Nielsen found this review useful

Hurtigt og billigt

Min kæreste og jeg købte hus i sommers, det gik hurtigt og vi fik det til en fantastisk pris. Der gik kun ca.2 mån. fra vi så huset første gang, til vi flyttede ind

andelsbolig vurdering

NYBOLIG VALGTE ALDRIG AT SVARE PÅ TRODS AF, AT DE SKREV DE VILLE GØRE DET NEDENFOR, SKANDALØST!!!!!!!!!!!!

Se mit svar nederst:

Jeg stod i sommers og skulle sælge min andelsbolig. En afgørende faktor var hvorvidt prisen på andelen ville gå op eller ned ved næste vurdering. Jeg ringede derfor til Nybolig Erhverv som udarbejder valuarvurderinger for den andelsboligforening hvor jeg boede. De meddelte mig, at vurderingen ville falde 500000 ved næste vurdering om 6 måneder og at jeg derfor burde sælge andelen hvis jeg ville redde mine penge. Jeg kan dog nu se her i den nye vurdering, at andelsværdien ikke er faldet og det har derfor kostet mig 50000 kr og et forkert valg vedrørende salg af min andel. Jeg synes dette er komplet uacceptabelt og en skændsel for en valuar at give forkert information om en vurdering og samtidig rådgive mig til at sælge på baggrund af det. Jeg vil derfor til enhver tid fraråde at bruge nybolig erhverv som valuar af andelsboligforeninger.

Hej Niels,

Tak for svar.

Det omhandler ejendommen Rådmand Liisbergs Gade 7, 8000 Århus C.

Jeg har talt med Nybolig Erhverv i Århus.

Jeg ringede til dem og blev viderestillet til valuaren der havde ansvaret for vurderingen. Han havde vurderet ejendommen før og kendte den udmærket. Han virkede som en erfaren valuar.
Jeg var noget overrasket, da han skråsikkert og uden tøven kunne fortælle mig, at ejendommen ville falde 500000 kr i værdi fra 10200000 kr til 9700000 kr og at jeg derfor burde sælge, hvis jeg ville redde mine penge. Jeg har ikke umiddelbart navnet på valuaren her, men kan finde ud af det relativt hurtigt.

Der er mig bekendt ikke ændret på vurderingsmetoden i andelsboligforeningen. Den eneste forskel er, at ejendommen ikke var faldet 500000 kr da vurderingen kom fem måneder senere.

Dette støder mig, da jeg traf en beslutning på baggrund af valuarens information, og derfor har truffet det forkerte valg i forhold til salg af min lejlighed, hvilket har kostet mig et større tab.

Flemming Hein Andersen

Reply from Nybolig

Hej Flemming

Tak for din anmeldelse

Vi vil gerne undersøge sagen nærmere. For at kunne gøre dette bedes du oplyse, hvilken ejendom som det omhandler. Desuden bedes du oplyse hvilken Nybolig Erhverv-forretning og hvilken person, som du har talt med. Der er nogle helt specielle regler vedr. fastsættelsen af andelskronen og derfor er det vigtigt at kende den konkrete sag. Det er som udgangspunkt den enkelte andelsboligforening, som afgør, hvilken vurderingsmetode, som de vælger – måske de har valgt ikke at følge valuarvurderingen.

Niels Parmo Christensen

Indehaver, HD(A), Nybolig Erhverv Århus
Nybolig

vedr. en ejendom i over Dråby 3630 jægerspris.

Vi byder på en grund og ejendomsmælderen fortæller at han vil ringe tilbage samme dag eller dagen efter . Vi er afvendermemen intet sker.Jeg kontakter nybolig i Frederikssund.- og konfronterer dem med at de ikke har ringet tilbage,jeg får afvide at ejendommen er solgt til anden side også beklager han at han ikke ringede tilbage -lidt halv sur i telefonen også smider han røret på. Jeg ringer op igen men han tager ikke sin telefon. Senere får vi kontakt og mægler fortæller at han står med en kunde hvis egtefælle havde begået selvmord. Jeg mener jo helt klart at han skulle fortælle os omkring de bud der var kommet ind og om vi ville byder over på ejendommen, også skal der da lidt frækhed til at smide røret på til en eventuelt køber!

flemming andersen and Hans Bager Nielsen found this review useful

Nybolig

Nybolig er aggressive, illoyale og taler usandt

Sidste år havde vi en lejlighed til salg, og det var noget henad et mareridt at have med Nybolig, København, at gøre. De er frække, aggressive, sløsede og taler usandt. Vi gik rundt på ferie i Andalusien, da der kom sms'er til os, at nu var der en køber, og vi havde bare at skrive under nu og her, da køber skulle have købet til datter ordnet før udstationering til Dubai. Vi for rundt i Granada en hel dag for at finde et sted, hvor man kunne modtage købsaftale, scanne og returnere. Da man nærmest ikke taler engelsk i Andalusien, var det en meget presset affære. Da vi kom hjem og talte med køber viste det sig, at det med udrejse til Dubai slet ikke passede. Køber har et firma i Jylland og skulle ikke rejse nogen steder hen. På vores hjemme-telefonsvarer lå der 10-12 opkald fra Nybolig med ubehagelige beskeder og trusler. De kunne jo ikke få fat i os. Som kompensation fra Nybolig for den dårlige behandling af os, lovede de os et par flasker rødvin (som vi selv skulle komme ind at hente).Rødvinen blev hældt ud i vasken. Udrikkelig. Øv øv øv. Aldrig mere Nybolig

flemming andersen and Hans Bager Nielsen found this review useful

Is Nybolig your company?