[REPLY]
Tak for god og venlig betjening og fin rådgivning. Her handler vi meget gerne igen.
Gode priser på kvalitetsprodukter. God service og mulighed for rigtig hurtig levering. Kan kun anbefales herfra.
Perfekt med e-handel kombineret med mulighed for at se og teste hos leverandøren.
Levering på stedet ved afhentning hos leverandøren.
Venlig og kompetent service.
Utrolig nem hjemmeside,
utrolig fin service på telefonen,
utrolig fin service i vareudleveringen ved selvhenter
Jeg kontaktede firmaet telefonisk og fik god rådgivning, jeg bestilte til levering og samling til en bestemt dato på et bestemt klokkeslæt, som blev overholdt til stor tilfredshed. Derudover tog office2go selv sit affald (+mit) med.
Jeg har haft en suveræn oplevelse med Office2go. Jeg var på udkig efter kontormøbler til mit hjemmekontor, fandt dem på nettet og syntes deres hjemmeside var nem og enkel at overskue. Fandt de varer jeg gerne ville have, men vurderede alligevel at jeg ville tage forbi deres showroom og mærke kvaliteten, efter som man jo ikke kan fornemme det ud fra billederne. Jeg kom først til deres showroom 5 minutter før officiel lukketid, men blev alligevel mødt med super service, fine input om alt det væsentlige for at kunne træffe det rigtige valg for mig. Efter at have valgt mine varer, spurgte de om jeg ville have det leveret med det samme, hvilket jeg svarede ja til. Og mindre end 30 minutter efter jeg havde betalt ankom der to mand på min adresse. De bar varerne ind stillede mit hjemmekontor op og fjernede pap og skrald og var ude igen inden der var gået en time fra min bestilling i Showroomet. Så det var en fantastisk oplevelse, og jeg nyder mit nye lækre kontor.
Jeg har købt 6 stole hos Office2go.dk
Det har været nemt, hurtigt og super betjening samt service.
Tilmed fornuftig kvalitet til prisen
Herligt - god service, god vejledning og en herligt stol til en god pris.
Office2Go har en fantastisk leveringstid på 3 timer i Københavnsområdet. Deres generelle service er i top og kvaliteten af bordene er fantastisk.. Det tager lidt tid at samle bordene, men de er solide og der er rigtig god vejledning med!
Kan kun sige alt gik fint. vi fik ovenikøbet samlet kontorstolen uden beregning så det var en stor hjælp :-)
Jeg kan kun anbefale ethvert køb hos Office2go. Jeg har fået en fin service med masser af humor og god vejledning.
Jeg blev både i telefonen og ved fremmødet mødt med venlighed og engagement. Mine ønsker og forventninger blev opfyldt. Supplerende spørgsmål blev hurtigt besvaret.
Fandt o2g på nettet og besøgte dem i Søborg.
rart de har åbent på en lørdag
Jeg fik rigtig god behandling med hurtig respons på email og efterfølgende levering præcist på klokkeslettet som aftalt. Office2go kører selv ud med varer (i hvert fald i København) så de har helt styr på at få leveret tingene forsvarligt og med flink betjening, der forsikrede mig at hvis der manglede noget eller var nogen problemer, skulle jeg blot ringe.
Hæve-sænke bordet var nemt at samle med god manual og samle video fra deres hjemmeside.
Den tilkøbte kabelbakke manglede dog lidt vejledning og jeg skulle finde et billede at den på nettet for at sikre mig jeg vendte den korrekt.
Bordets kvalitet er fin. Det er robust og stabilt og motorene er hurtige samt virker helt uanstrængte. Jeg kan holde i bordpladen og flytte stolen rundt uden det rykker sig en millimeter.
Når bordet er kørt i den maksimale højde og man taster løs på keyboardet, ryster computer skærmen lidt.
Jeg anbefaler office2go til alle fra nu af og handler gerne selv igen.
Varen blev leveret i løbet af 2 hverdage.
Den var let af samle, - jeg fandt først vejledningen bagefter, da jeg skulle skille mig af med emballagen.
Varen svarede helt til beskrivelsen og min forventning.
Det var en stor fornøjelse at handle hos Office2go, og det er tydeligt at de ved hvad de sælger. De gav god rådgivning og var yderst professionelle og samtidig behagelige at handle med.
Vi bestilte to borde fra Office2Go. Kvaliteten var ikke helt i top, og forhandleren fortalte os at de heller ikke var tilfredse med kvaliteten, og derfor havde bestilt nogle nye borde magen til hos producenten. To flinke gutter kom ud og fjernede de gamle borde og installerede de nye uden ekstra omkostninger - det er fandme god service!
Mikael Holst found this review useful
Jeg bestilte sent på eftermiddagen, og fik varen leveret næste formiddag.
Skulle have leveret et skrivebord og nogle skuffer. Aftalte per telefon leveringstidspunkt, jeg kunne få det stort set hvad tid jeg ønskede, og ikke det sædvanlige med at man skal være hjemme mellem 8-15 som fra andre firmaer. Yderst fleksibelt! Fik det endda båret op på 2. etage hvor det skulle stå, rigtig hjælpsom fyr der leverede det. Rigtig god service, handler der helt klart igen en anden gang.
Skulle have ny skrivebordsstol og ville gerne prøve den først, så efter et bøsøg hos Office2go bestilte jeg stolen der og kunne betale med det samme. Levering blev aftalt til dagen efter og blev overholdt til punkt og prikke. Både service, pris og levering er helt i top og jeg vil vil varmt anbefale Office2go som et pålideligt firma.
Office2go tilbyder fornuftige priser, og det tiltrak mig. Forud for bestilling ringede jeg for at blive klogere på et af produkterne - og fik glimrende service over telefonen. Fra bestilling på nettet og til jeg selv afhentede varerene på Office2go's egen adresse, var der ingen problemer. Jeg har derfor ingen forbehold ved selv at benytte Office2go igen - eller ved at anbefale andre at gøre det.
Meget fin og hurtig service !
Stor hjælpsomhed fra de medarbejdere, der kom ud med varerne/møblerne.
Vil klart bruge dem igen ved behov.
Har handlet skriveborde, skabe og afskærmning. Det ene skrivebord havde en ridse, som dog blev byttet og leveret samme dag. Jeg må sige, det er sjældent jeg oplever så god service som her hos Office2go, og jeg vil da derfor også anbefale andre at handle her.
Jesper Asger Hansen found this review useful
Jeg rekvirerede en ny kontorstol på Office2Go´s hjemmeside, næste dag modtog jeg en opringning, om at stolen ville blive leveret samme dag mellem kl. 12.00 og 14.00. Imidlertid havde fragtmanden ikke til hensigt, at bakke den ellers gode service op, i det at stolen blev leveret kl. 16.50. Min opfordring; lad være med at love noget du ikke kan holde! Fint med et tidspunkt på en time, men så skal varen også leveres i det tidsrum.
Lynhurtig service, varerne er lige til at samle.
Kan varmt anbefales herfra!
EnergiElektrikeren ApS
Ringede 1 time før lukketid lille juleaften - og fik besked på at vi bare kunne komme, så ville der være hjælp! Og det var der...
Mikael Holst found this review useful
Jeg bestilte en Younica Pro fra Office 2 Go og hentede den selv samme dag. Flink betjening ved deres lager og en meget positiv oplevelse.
Da jeg fik samlet stolen viste det sig at der var en mindre produktionsfejl i den. Jeg sendte en mail til dem og fik hurtigt svar på at de kunne komme forbi samme dag et par timer senere og kigge på det. Da medarbejderen dukkede op kiggede han hurtigt på stolen og sagde, du får bare en ny som jeg har med. Fantastisk!
Jeg kan varmt anbefale Office 2 Go!
Mikael Holst found this review useful
Bestilte 6 lamper (ordre 476) på hjemmesiden. det var nemt og bekvemt.
Fik dem leveret personligt dagen efter...
Da de kun have 5 på lager fig jeg tilbudt en demomodel til ½ pris!!
Super service og meget godt priser - kan varmt anbefales
Tusinde tak for behagelig telefonisk behandling og for fantastisk hurtig levering af hæve-/sænkebord og super "leveringsmand".
Super service - levering samme dag som bestil, endda i 2 forsøg (ordre 455)
Stolen er også helt som forventet
Jeg har købt en velfungerende kontorstol til en rimelig pris.
Fik god rådgivning om kontorstole
På opfordring, vil jeg her dele min oplevelser omkring købet af en kontorstol hos Office2go
Da jeg bor i København, valgte jeg at tage ud til deres showroom, der er bus næsten lige til døren, så der er gode adgangsmuligheder for os der ikke har bil.
I deres showrom er alle kontorstole,lamper og borde sat op så det var ligetil at prøve alle stole. Og da jeg ikke skulle trække et nummer til køen, kom jeg til at tale med Jacob med det samme. Vi fik en god snak om det ergonomiske ved en kontorstol som var det jeg kom efter.
Via hjemmesiden, som er let og overskuelig kunne jeg se at de havde en younico-plus-3 hjemme men ikke en younico-plus-5 .......... det viste sig at man ikke helt skal regne med lagerbeholdningen på siden..... (det kan der godt strammes lidt op på!) for efter en telefonopringning viste det sig at begge stole var hjemme.
I showroomet blev det hurtigt klart for mig at der ikke var den store forskel på de 2 stole.
3 og 5 plus og for den sags skyld også pro modellen....... I de sorte spejders ånd, vil jeg beskrive forskellene som en normal flik-flak, en dobb. kinesisk zan sio og en tribbel yazzy med skruen i vejret. Eller nærmere forklaret er forskellen hvorvidt stolen skal være uden-synkron, samtidigt synkront eller asynkron........ jeg skal gi dig skal jeg!!
Det stod hurtigt klart at det handler mere om min pengepung end om stol. så jeg stod hus forbi i på en tribbel yazzy og valgte en 5 plus, den uden synkron.
Ved købet skal man værer opmærksom på at betrækket er kunststof/nylon hvilket huden ikke kan "ånde" igennem, hvorfor de ikke kan anvendes til at sidde i 8 timer. ellers virker materialet slid stærkt og let at holde rent (hertil hjælper farven også)
Selve stillet er som på de professionelle modeller til mellem 1500 og 3000,- så der er der ikke noget at komme efter. hvis du har gulvtæppe eller andet underlag behøver du ikke tænke hvilke hjul det skal værer. Stolene fåes med mulighed for armlæn jeg valgte
dem fra så dem kan jeg ikke sige så meget om.
Jeg har kun talt med Jacob. Han er meget flink, selvom han sidder i en kontorstol med høj ryg og armlæn ......... I følge Jacob selv, er det kun de fine direktører der har sådan en oftes upraktisk stol.... hmmm.
Jeg vil give følgende stjerner:
Undersøgelse/ samligning fasen (hjemmeside): 4****
førkøb (telefonsamtale + betjening i showroom: 5*****
Efterkøb (samlevejledning/mulighed for at kontakte sælger: 5*****
Produkt oplevelse/tilfredshed: 5 *****
Det er nu 3 uger siden jeg hentede min plus 5 stor og jeg er meget glad for den.
Når du skal samle stolen så følg instruktionsvideoen på hjemmesiden
Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til Office2go
Det var en super fed oplevelse, god service fra start til slut. Ikke nogen sure montører, glade unge, effektive mennesker. Kan varmt anbefales
Hurtig, kompetent og imødekommende service - samt skarpe priser. Kan kun anbefales til alle.
Jeg har købt et hæve-sænkebord hos Office2go og jeg er 100% tilfreds med mit valg. Bordet blev leveret på 4 dage og præcist på det angivne tidspunkt.
Vi fik en ekselent betjening, og leveringen var hurtig
Jeg ringede til Office2Go for at høre om jeg kunne bestille et skrivebord hos dem, men jeg ville gerne have mulighed for at hente det på en bestemt dato, de sagde at det ikke var noget problem og at de ville stille bordet til side til mig.
Jeg fik en e-mail da bordet stod klar til afhentning ved deres showroom, som i øvrigt var et rigtig flot sted.
Jeg er rigtig tilfreds med det bord jeg har fået, så jeg kan kun anbefale Office2Go til andre