[REPLY]
Jeg har købt olie og filter, levering dagen efter bestillingen, det er god service, de kan kun anbefales
Jeg skulle bruge servo-olie til Ford Mondeo - på siden er der et link til en olievælger, som viser hvad, man skal vælge til
- gearkasser
- hydrauliske bremser
- servostyring
- køler
alt sammen rigtigt godt, når man ikke selv er ekspert :-)
Ordre afgivet fredag kl. 13:22.
Ordrebekræftelse modtaget fredag kl. 14:35.
Pakken modtaget mandag kl. 8:45.
Porto var kun på 57,- (vægt 2,3 kg) og der var intet Dankortgebyr - og så var der en lille reklamekalender og notesblok i pakken uden beregning.
Order bekræftigelsen efter bestilling missede, men varerne kom dagen efter. Fuchs produkter er ikke mere end blændende. Autmatgear olien titan 4400, slår klart den dyre esso jws 3309 olie til en peugeot griffe. Jeg håber at der snart lister sig mc olie ind i sortimentet. MC
Jeg har bestillt vare hos oil-shop. allerede dagen efter - var varen hos mig.
Det er fantastisk hurtigt.
Alt var pakket godt og forsvarligt.
Servicen er på et meget højt proffesionelt plan.
Det kan varmt anbefales til andre.
M.V.H.
Ole
En rigtig god oplevelse med oilshop.dk. RIGTIG gode informationer for en førstegangs-bilkøber som jeg og jeg fik mine produkter dagen efter bestillingen. Tingene var pakket efter høj - og international - standard, og der var lidt godter med i form af kalender mm., som man kan beholde eller lade være med. Alt i alt er de nu blevet "bookmarket" og jeg ved, hvor jeg skal handle næste gang.
Købte motorolie 5 liter, hurtigt leveret, og en efter min mening fed ting, er den lille pakke der medfølger: duft brik,kalender,olie skift seddel etc. Det viser overskud og at man tænker bredere end bare sælg og send. Helt klart anbefalelses værdigt. Køb trygt hos dem.
Er dog mindre glad for at man kan skrive leveringsadresse, som er en anden end fakturaadressen, og så bliver det sendt til fakturaadressen alligevel :-)
Der er svaret på min melding, og er yderst positiv over et konstruktivt svar. Sådan !!
Daniel Vangkilde found this review useful
UPS, - det var ikke så godt
Det er sket 2 gange inden for de sidste 6 måneder, ikke fordi det er meget i betragtning af hvor mange pakker vi sender, - men det er stadig 2 gange for meget.
Vi har nu derfor rettet vor udskrift, således at Leveringsadresse nu er flyttet op ved siden af kundenavn og adresse, så bør det ikke være til at overse, - og vi er overbeviste om at dette tiltag vil løse dette problem.
Så 1000 tak for din tilbagmelding Daniel
Jeg bestilte mit benzin filter onsdag og fredag eftermiddag er posten med det. Forsvarligt pakket ind, jamen det er ikke sidste gang jeg bruger Olishop.dk.
Tog lidt tid at gennemskue hvilken gearkasse olie jeg skulle have, men så fandt jeg en guide til det på siden, bestilte ved 14 tiden og posten kom med pakken kl 7:30 i morgen :)
Åbnede pakken hvor der var visit kort, wounderbaun-figur, kalender og faktura.
Tak for en god og hurtig handel!
Jeg bestilte varen kl. 15.30, og fik den med posten næste formiddag kl. 11.
eneste kommentar er til oil chooser, som så vidt jeg kan se ikke finder den rigtige olie til min bil
Jeg fik indtrykket at en lille privat kunde, der bestiller en dunk olie er præcis lige så vigtig som den autoforhandler, der bestiller tre tønder. Det er jo dejligt at blive mødt på den måde :-)
Stod lige og skulle bruge en olie til en Mazda 6 Diesel i kvaliteten ACEA C1/JASO DL-1. Absolut ikke noget der er let at finde. Oil-Shop havde varen, til en god pris og den blev sendt samme dag som jeg bestilte. Hvad mere kan man forlange?
*Fin hjemmeside
*God pris
*Meget hurtig levering
*God opfølgning på ordren undervejs.
*God emballering af varene
Eneste negative: Pakken blev sendt til faktureringsadressen og ikke til den leveringsadresse jeg havde angivet i det dertil indrettede felt. På den i pakken vedlagte faktura stod den ellers rigtige leveringsadresse.
Jeg kunne sagtens finde på at handle der igen.
Hej Ulf
Tak for din fine tilbagemelding.
Vi har anmærkert fejlen overfor vort lager vedr. at pakken er sendt til faktureringsadressen i stedet for leveringsadressen, således at de er opmærksomme på, at det ikke bør ske.
Vi beklager fejlen
Oil-Shop.dk
Kundeservice
Synes det er et alletiders firma. Det er det eneste sted jeg lige kunne finde på nettet, som sælger den 5W-50 motorolie som jeg bruger til min racerbil.. "Thumb's up" for den gode service & hurtige levering.
Hvis der skal være noget kritik (småting), så synes jeg i skal ændre jeres logo, så der er en binde-streg i.. så er det nemmere at huske/finde jeres side. Ellers kommer man hele tiden til at skrive Olishop.dk som er jeres logo, istedet for www.oli-shop.dk
Derudover synes jeg, det er en super hjemmeside :)
Hej Johan, - og tak for din fine anmeldelse.
Vi har taget din kritik til efterretning og rettet vort logo.
Kundeservice
Oil-Shop.dk
oilchooser gav intet resultat, men oil shop fandt hurtigt en løsning via mail istedet.
Havde olien dagen efter :-)
Min første bil og jeg viste ikke noget om olie.
Men så bruger man bare den step by step guid der er på siden og det virker.
Meget god side.
Meget nem at bestille, meget god behandling, hurtig fremsendelse af vare.
Vare af høj kvalitet. Olie + filtre passer godt sammen...
ET GODT STED AT HANDLE!
Ingen problemer med filter m.m. til bil, hurtig og effektiv. Skaffe varer fremskaffet og efterleveret på 2 dage. Kan anbefales.
Det rigtige produkt, leveret til døren, dag til dag, Fin service!
Bestil olie -> Modtag det en dag eller to efter. Billigt og nemt.
Ønskede en ny type MANN oliefilter oprettet på oil-shob. Det skete allerede dagen efter forespørgelsen, hvorefter en alm. WEB-bestilling kunne sendes med det samme. Dagen efter igen blev produktet leveret. Et super smidigt forløb igennem hele bestillingen uden problemer.
Chr.
Fandt den motorolie jeg skulle bruge med deres oilchooser, bestilte og vupti dagen efter var det der med posten, det kalder jeg god service