We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (1,424)

Mildest talt RINGE SERVICE

Har været OK kunde gennem mange år. Har altif haft minimum 2 tank-kort hele tiden til husstanden. Har også haft tank-kort til biler i min virksomhed.
Har stået registreret i RKI de sidste 3 år uden henvendelser fra OK. Nu henvender jeg mig så til dem for at få dem til at levere EL til min husholdning (og evt. naturgas), men efter en ny kreditvurdering finder de så ud af at jeg er registreret hos nævnte RKI og de afviser EL-forsyning. Samtidig med får jeg også besked om at de lukker og spærrer husstandens 2 OK tank-kort med øjeblikkelig virkning.
Jeg har ikke haft mulighed for at forklare og forsvare, men de har blot lukket de kort jeg har haft i rigtig mange år. ((månedligt køb ca. 3500-4000 kr.)

Hej Henrik

Tak for din anmeldelse. Jeg kan desværre ikke gå ind i din konkrete sag vedr. kreditvurdering. Du er dog meget velkommen til at kontakte vores kontoservice afdeling på 89322262 og få en uddybende forklaring.

Super effektiv sagsbehandling

Det er bare super nemt at få et benzinkort, hos Ok benzin, ingen problemer, og det kommer ret hurtigt efter bestillingen er gået igennem.

Extraordinary service

Dependable, and best price. can not be better. I strongly recommend.

Perfekt service

Jeg bestilte et gavekort online - nemt, hurtigt, og det naaede frem i tide. Har gjort det flere gange og det har altid gaaet rigtig godt. Man kan selv bestemme beloebet, og faa det sendt til modtageren uden ekstra omkostninger og hvis man er i tvivl om noget har jeg altid oplevet den bedste vejledning og service.

Hurtig og nemt

Der var ikke noget som helst galt med servicen, det gik nemt pg hurtigt med at bestille, og kortet kom inden for en uge (vi bor i Grønland).

Oknomisk 👍

Jeg syntes du skal få dig en ok kort for di støtter det lokale sports klubber og så bruger de næsten kun dansk arbejdskraft .

Hvor tanker du op

Her kan det kun være OK at tanke bilen op

Kanon godt gået

Kunne ikke gøres bedre

OK min tank

Jeg er meget tilfreds med Jer

godav mand økseskaft

snaker og røven går

Review by confirmed purchaser

billigt og problem frit telefoni

Ok er et billigt telefon abonnement med den fordel at du tanker taletid eller data når du tanker benzin. Der er rigtig god dækning selv i udlandet.

Review by confirmed purchaser

Det er hyggeligt at komme i brugsen

Jeg havde håbet på en billigere pris, som ville komme frem, når jeg blev mellem. Nu ser jeg at det er den sædvandelig pris på tankene, osse uden at være mellem. Hvor stor e bonderøve tror de vi er. Jeg kan indtil kl. 10,00 hver dag, købe benzin til omkring 11,69 pr liter, eller lidt mere. Det var jo også bønderne der lavede brugs foreningerne, og det var jo godt nok fra den tid. Mit flotte OK kort vil aldrig blive brugt. Jeg bruger stadig den indvendig side af hovedet. Tak for handlen.
Keld Nielsen Slagelse.

Hej Keld

Når man får et OK Benzinkort, får man ikke en billigere pris end alle andre, når man tanker. Man tanker til den pris, der står på standeren. Prisen vil variere fra tankstation til tankstation på grund af priskrig, og det er altid op til den lokale forhandler, hvorvidt han ønsker at gå med i priskrigen eller ej.

Som forbrugerejet selskab ønsker vi at kunne tilbyde kunderne en fair pris for de produkter, de køber. Derfor får ingen af vores kunder rabat på brændstof, da nogle kunder så skulle betale for den rabat andre ville få.

Som OK kunde får man derimod nogle fordele, når man tanker med sit OK Benzinkort, som fx en måned rentefri kredit, forbrugsoversigt via Min OK, betaling over Storebælt m.m. Som kunde kan du også støtte de lokale foreninger og sportsklubber via OK-kortet. Vi ved, at mange lokale foreninger/klubber har meget stor glæde at den sponsorcheck, de modtager årligt. Vi giver vores kunder muligheden for at støtte det lokale sportsliv, da det er vores holdning, at klubberne styrker lokalsamfundet og skaber gode sociale relationer m.m. På den måde kan man støtte, når man nu alligevel skal have fyldt brændstof på bilen, uden at betale ekstra vel at mærke.

Det er selvfølgelig helt op til dig, om du fortsat ønsker at bruge dit OK-kort, men vi kan desværre ikke tilbyde dig rabat på brændstof.

Tak for din anmeldelse

Svigter aldrig :)

Som koncern, synes jeg, at OK klare servicen top godt.. Priserne er som regel altid billige på både benzin og diesel! Sker der fejl, i forbindelse med slugte sedler ved standeren, så løser OK det hurtigt og pengene står på din konto igen, før du ved af det :D

dårligt selskab...

Hej. Jeg har søgt om at få el fra OK, og troede at alt var fint. Indtil jeg efter nogle dage fik brev fra dem om at de ikke kunne bevillige míg en konto. Jeg står ikke i Ribers eller andre steder, så jeg forstår det ikke. Jeg har nu valgt et andet selskab, og der er der ingen problemer..

Hej Laila

Jeg beklager, at du har fået afslag på en el-aftale. Jeg kan desværre ikke gå ind i din konkrete dag, men hvis du ønsker at få uddybet dit afslag, er du meget velkommen til at kontakte vores kontoservice-afdeling direkte på telefon 8932 2262.

effektiv

Jeg troed der var problemer men fik super råd og vejledning og så var det min tlf og ikke udbyder der var problemet. Dejlkigt at man alligevel ved Ok tog ansvar og hjalp

ok betale kort

jeg synde det dårlig ikke får ok kort

Hej Henrik

Jeg beklager, hvis du har fået afslag på et benzinkort. Jeg kan desværre ikke gå ind i din konkrete sag, men hvis du har brug for at få uddybet begrundelsen for afslaget, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefon 8932 2262.

Flytning af mobilabonnement

I forbindelse af flytning af mobilabonnement, har jeg nu fået 6-7 vedr. mails vedr. start dato for overflytning af abonnementet, det må da kunne klares på en nemmere måde.

Hej Bent

Det lyder også i overkanten. Jeg vil sende din anmeldelse videre til vores kundeservice, så vi kan tjekke op det. Tak for din henvendelse.

Review by confirmed purchaser

Nej tak - tror bare jeg vælger statoil.. De er bare super!

Dårlig kundeservice og dårlig oplevelse generelt, kan ikke anbefales.

dårlig behandling

Blot fordi man kommer til at skylde penge en gang - kan man ikke få sit kort fornyet ......simpelthen for dårligt

Hej Jens

Jeg beklager, hvis du føler dig dårligt behandlet. Jeg kan desværre ikke gå ind i din konkrete sag, men hvis du har brug for at få uddybet begrundelsen for afslaget, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefon 8932 2262.

Nemt at skifte

Ingen problmer med at skifte. Fik en email bekræftelse og så var den klaret

Pisse skuffet !!!!!!!

Tak for ingenting,fordi man er i rki,skrotter i mig.

Hej Lone

Jeg beklager, at du har fået afslag, men vi har nogle kredit-regler, som vi skal overholde. Jeg kan desværre ikke gå ind i din konkrete sag, men hvis du har brug for at få uddybet begrundelsen for afslaget, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefon 8932 2262.

Virker uden problemer

Har haft OK benzin kort i over et år, det virker altid. Har ikke oplevet nogen problemer

Review by confirmed purchaser

OK Mobil er udmærket nemt og godt.

Jeg mener dækningen på mobillen er nogenlunde og ringer man og spørger er betjeningen venlig og god.Mobil bredbånd er ikke god det virker ikke så der er for svag dækning. Med venlig hilsen

OK er Dansk ejet og betaler skat i Danmark

Er du klar over at OK er Dansk, og at når du tanker der er du sikker på at OK betaler skat i Danmark, og ikke gør som så mange andre benzin selskaber gør, nemlig at trække alle pengene ud af landet. Tank Dansk det er godt for samfundet, og samfundet det er jo dig og mig.

Service med "tanke" for kunden

Det er tanken der tæller, og her er OK blevet min nye leverandør, når det skal gå fremad både i bil og telefon.

godt til freds

ja det gør jeg

Review by confirmed purchaser

Ærligt abbonnement hvor der kun bliver trukket penge d. 1 hver måned.

Det er som OK lovede, og så får man jo den dejlige overraskelse at når man har tanket for et vist beløb, så kommer der ½ times ekstra taletid og 500 MB data oven i de 3 timer og 1 GB som abonnementet lyder på. Og der er ikke noget fikumdik med at så tæller det fra d. 10. - d-11. og opkræves d 1., som gør det hele uigennemsigtigt. Nej det er såresimpelt 99,-Kr d.1. i hver måned. Og man får besked både på mail og sms.

NARRET..........

Jeg blev ringet op af en dygtig sælger, som solgte "varerne". ANG. betaling,sagde han at jeg bare skulle tale med dem i regnskabsafdelingen,de plejer at være flinke. Nej, de er ikke flinke,vi kan kun betale via kort. Det har vi ikke,så vores abonnement blev streget ud..............

Hej Sonja

Jeg går ud fra, at du taler om OK Mobil. Det er desværre sådan, at man ved tilmelding skal afgive sine kreditkortoplysninger. Betaling af dit abonnement sker nemlig automatisk ved, at OK Mobil trækker penge fra din konto.

Jeg beklager, at I ikke med det samme blev oplyst om, at man ikke har mulighed for at oprette sig som mobilkunde uden et kreditkort.

Gør en forskel. OK.

Der er altid lidt billigere benzin end hos alle andre. Hvis du har et kort til OK har du op til 1½ måneds kredit. Og hvis du derudover også har OK mobil får du rabat hvis du tanker over 50 liter pr. måned. Det er da noget der virker.

Det er Perfekt

Jeg er meget godt tilfreds med ok

Review by confirmed purchaser

Fik brugt mine taletid lidt vel hurtigt, og fik ikke besked om at den var opbrugt

Jeg skal til at holde lidt bedre øje med mit forbrug, for der kommer ikke besked om hvornår taletiden er opbrugt, kun får man besked om at der nu er trukket et beløb til dækning af yderligere samtaler i den pågældende måned

Hej Finn

Allerførst tak for anmeldelsen her på Trustpilot.

Du kan altid følge dit forbrug (antal samtaler og tidsforbrug), ved at logge ind på Min OK Mobil.(Kig under 'forbrug'). Der skal dog komme en advarsel på sms, når du har 30 minutters taletid tilbage. Derfor vil jeg opfordre dig til at kontakte vores kundeservice på 70102022, så vi kan tjekke, at alt kører som det skal i forhold til dit abonnement.

På forhånd tak

Ny kunde - tilfreds!?

Jeg blev ringet op af ok-mobil, som gerne ville have mig som kunde. Jeg skulle så opgive mit telia abonnement. Jeg stillede et par spørgsmål, bl.a.: "Kan jeg bruge telefonen i udlandet?" Ja, det kunne jeg. Så fik jeg en mail, at hvis jeg ville bruge telefonen i udlandet, skulle jeg tilmelde mig og indbetale 29 kr. (engangsbeløb).
Nu er 29 kr. ikke en herregård, men det kunne jeg have fået at vide ved tilmeldingen.
Hvis det viser sig, at der er flere af den slags skjulte ting, så kan jeg meddele, at jeg har været tilfreds kunde i telia i mange år.

Hej Ole

Vi beklager, at du ikke blev gjort opmærksom på de 29 kr. Vi forsøger bestemt ikke at skjule noget i vores markedsføring, og det ligger os meget på sinde, at det skal være enkelt og nemt at være OK Mobil-kunde. Tak for anmeldelsen her på Trustpilot. Vi håber selvfølgelig,at du fremadrettet vil være tilfreds med dit mobilabonnement.

er meget tilfreds..

jeg synes OK er lige til mig og jeg har ikke noget at klage over,

God betjening, ingen problemer

Alt fungere fint. Ingen ventetid, god, kompetent betjening.

Review by confirmed purchaser

Super service men dårlig dækning hvor jeg bor og arbejder

Er godt tilfreds med OK mobil, men dækningen, hvor jeg benytter telefonen mest, er ikke ret god. Dækningen skulle vist nok bedres, men hvornår har jeg ikke kunne få oplyst. Derfor undersøg dækningen inden du bestiller OK mobil telefoni, især hvis du vil anvende internet og apps.

Mega godt net

Er bare så glad for at jeg har skiftet, da nettet er meget bedre.

Næsten Perfekt

OK-mobil fungerer fint - når der er dækning.
I yderområderne kniber det med forbindelsen - på trods af at der på oversigtskortet skulle være et relativt godt signal...

Fin service..!

DET KAN KUN BLIVE BEDRE

HAR IKKE FÅET EN SÅ GOD START HOS JER MEN DETKANKUN BLIVE BEDRE

Hej Tine

Det beklager vi selvfølgelig, men tak for anmeldelelsen her på Trustpilot. Du er altid velkommen til at skrive til ok@ok.dk eller ringe til os på 70102033, hvis du har brug for et uddybende svar på noget. Og så håber vi selvfølgelig, at din oplevelse som kunde hos OK fremadrettet vil være positiv.

OK/Sign

ok er ok

jeg er ny kunde hos ok, og foreløbig er jeg godt tilfreds, det er dog som om at der er noget der kunne forenkles, men lige i opstarten, er der altid lidt der lige ska igang, jeg er blevet meget fint orienteret, på mail, så jeg tjekker og ser hvodan det ser ud om et års tid.. mvh steen munch