We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (715)

Et hit!

Fra jeg havde bestilt, til jeg fik min varer gik der næsten kun 24 timer - det var helt overraskende og vildt positivt. De var pakket flot ind, som jeg havde bedt om og de var pakket helt forsvarligt, så intet kunne gå i stykker, selvom varerne jeg havde bestilt ikke var direkte skrøbelige. En helt igennem fantastisk oplevelse i forhold til køb på internettet. Ikke sidste gang jeg shopper der igen! :)

Review by confirmed purchaser

Hurtig og god service. Hurtig levering:-)

Review by confirmed purchaser

Overskuelig hjemmeside, super service og hurtig levering

Review by confirmed purchaser

Rigtig god service samt hurtig levering

Rigtig god service samt hurtig levering. Olisan kan klart anbefales herfra.

Review by confirmed purchaser

Super service og hurtig levering!

Der var intet problem, da jeg efter afgivelse af bestilling, hvor de havde pakket mine varer - ringede og ville have en vare mere i samme pakke. De tryllede og klarede også dette:) Varene kom næste hverdag.

God service!

Blev ringet op fordi de ikke havde den farve jeg havde bestilt, og det blev med det samme... Køber helt sikkert igen....:-)

Billig, professionel og hurtig

Jeg er fuld tilfreds med at handle hos olisan. Prisen var den billigste på nettet. Og varen var allerede fremme dagen efter til afhængig...

Hurtig god service

Det var leveret indenfor 4 timer super

Sjovt festligt kvalitets legetøj

Købte en armbryst til en fødselsdag, alle børne var vilde med den.
Var dog lidt skuffet da jeg modtag pakken. Jeg havde bestilt ekstra pil med, på billedet var det mange pil modtag dog kun 4. Det var ikke nævnt noget antal så vi talte pilene på billede og regnet med det. Så mit råd er at i få rette det så man ved hvad man betaler for.

Reply from Olisan.dk

Hej Sebastian,

Mange tak for din anmeldelse - og tak for tip med manglende info, jeg har været inde og følge op på det og kan se at det var noteret, men i et felt som var synlig i vores tidligere webshop system :o(. Jeg er glad for at du har gjort os opmærksom på det, da vi går meget ud af produktinformation og billeder stemmer. Det er nu noteret under pilene og jeg har redigeret billedet vi har fra vores leverandør.

Rigtig god leg
Mange hilsner
Christina

Med trisse og lodder

Mit Trisse bord i special udførsel kom frem på rekordtid. Fantastisk
Olisan gav god hjælp og vejledning.

Review by confirmed purchaser

Super HURTIG og fuld tilfredsstillende handel :-)

Kun +++++ herfra!! Vil absolut handle der igen!

Nemt og hurtigt.

Det har været meget overskueligt at handle med Olissn. Dejligt med løbende orienteringer om, hvor langt ordren var kommet.

Review by confirmed purchaser

Inspirerede udvalg til store og små børn

God overskuelig webshop. Et besøg i den fysiske butik er endnu bedre - dejligt udvalg af kvalitets legetøj til børn i alle aldre - også de lidt større, jeg egentlig har haft svært ved at finde legetøj til. Kæmpe udvalg i det kreative hjørne (både i butikken og web'en). Ville ønske mine unger var lidt mindre så de kunne få alle de fede ting - især udvalget i træ er flot.

fin leverance - Ingen problemer

God og overskuelig webshop

Super hurtig levering

Bestilte min vare søndag eftermiddag.Fik SMS tirsdag morgen kl. 07.09 at min pakke var klar til afhentning. Alt var som forventet med indholdet. Super.

Hurtig levering!!

Jeg bestilte om onsdagen og kunne hente pakken om torsdagen. Alt var fint pakket ind.

Review by confirmed purchaser

Varen var billigere end andre steder, og jeg skrev i ordren at jeg ville sætte stor pris på hurtig levering, hvilket jeg fik. Og det var levering hurtigere end man kan regne med jf. hvad de skriver på hjemmesiden.

Review by confirmed purchaser

god service, information og opfølgning, samt lækre produkter.

Jeg har været yderst tilfreds med at bestille fra Olisan.dk og jeg vil også gerne benytte mig af denne igen fremover.

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering men lidt dyr fragt trods GLS

Normalt er der gratis eller næsten gratis fragt, når det leveres via GLS, men her kostede det næsten det samme som med Post Danmark - 39 kr.
Jeg fik dog et godt produkt, og levering og information var fin.

Reply from Olisan.dk

Hej Rebekka,

Tak for din anmeldelse - selvom pakken er sendt med GLS så får vi det ikke gratis ;o) det koster 42,- at sende din pakke... vi har valgt at tilbyde prisgaranti og gratis indpakning med dag til dag levering og giver gratis fragt med GLS på ordre over 600,-
Det glæder mig at høre at du er glad for dit køb - jeg kan varmt anbefale IKEAs rammer :o)

Mange hilsner
Christina

Effektiv og tilfredsstillende

Effektiv og tilfredsstillende

OK god nok betjening.

God og hurtig ekspedition.

Fantastisk service

Tusind tak til Olisan for at hjælpe mig med at gøre min niece til den lykkeligste fødselslar

Review by confirmed purchaser

De fine skildpadder fik et nyt hejm

Super service. De flyttede hjem i løbet af to dage og blev modtaget med glæde af børnene

fin og hurtig service

nem hjemmeside og varerne i top

Hurtigt og nemt

Varen, jeg ville købe, var udsolgt, men jeg blev skrevet op til den og fik en mail, straks den var på lager. Bestilte den samme dag, og levering skete dagen efter - god og hurtig service:-)

Review by confirmed purchaser

Nemt og produktet lever op til forventningerne

Nemt. Hurtig levering. Produktet lever op til billederne på hjemmesiden.

Review by confirmed purchaser

Helt igennem upåklagelig service! :)

Mine varer blev sendt lige med det samme, og alt ialt synes jeg butikken har et rigtig overskuligt og lækkert design :)

Der ville jeg uden at tøve, handle igen en anden gang :)

Super!!!

Super god besvarelse på henvendelse. Den bliver virkelig fulgt til dørs. Man er ikke i tvivl om, at de sætter kunden i centrum!

Super

Hej
Det har været en supergod oplevelse at handle med Olisan på nettet.
Bestilt søndag aften fra mit hjem i 8330 Beder.
Modtaget af min søn i 3450 Allerød om tirsdagen.
Det er bare super.

Review by confirmed purchaser

Hurtig betjening ig nem at overskue hjemmesiden

Vil klart anbefale denneside. Nem overskuelig og hurtig levering

Review by confirmed purchaser

Hurtig service og smuk indpakning

Jeg bor i Aarhus, så valgte selv at hente mine varer, begge pakket til gave. Jeg bestilte søndag aften og mandag morgen fik jeg så en besked om at de var klar til afhentning. Flot pakket ind og forresten en rigtig fin butik de har på ejendommen :-)

Review by confirmed purchaser

Fin vare, hurtig ekspedition...

Fin vare, hurtig ekspedition...

Rigtig fin service

Meget fin service

Super

Hurtig og nem handel og levering samt lækker vare.

FIN PERFORMANCE

OLISAN HAR VÆRET SUPER.

Min bedste anbefaling

Jeg har kun ros til jer for hurtig levering og at man kan få leveret fragtfrit
til en adresse i nærheden af ens hjem.
Helt sikkert noget jeg vil benytte en anden gang

Review by confirmed purchaser

Perfekt levering og de rigtige varer

Vi fik varerne til den rigtige, hurtige leveringstid, og flot indpakket i drengepapir som bestilt og varerne var de korrekte. Så alt i alt helt perfekt levering :-)

Fantastisk service! Hurtig levering

Fantastisk service! Hurtig levering

Perfekt!

Det er altid en fornøjelse at handle hos Olisan!

Review by confirmed purchaser

Et godt og reelt firma, som kan anbefales.

Jeg synes Olisan er meget fint sted át handle, jeg lavede en stor fejl ved sidste bestilling af sparebøsser hos ovennævnte, - og blev efterfølgende ringet op af ejeren, som ville høre om min bestilling kunne være rigtig !!!! det var den selvfølgelig ikke, og fejlen blev rettet, -- hvis man ikke fra Olisans side havde reageret ville det ha' kostet mig rigtig meget for min fejl. Tusind Tak for dette, --- Olisan er et reelt firma, som jeg gerne vil anbefale.
Venlig Hilsen Anne Skjellerup.