We are hiring!

• Reviews (6,107)

Har aldrig problemer og virker over alt

Har aldrig problemer og virker over alt

Onfone se her

Onfone har en god dækning.

Review by confirmed purchaser

Bare et mobilabonement, der virker

Ingen problemer, du får det du bestiller

Onfone nemt og billigt!

Det er billigt og nemt. Man bliver ikke 'snydt' som mange andre selskaber er vildt dygtige til, og jeg har endnu ikke haft et problem med dem der ikke kunne løses!

Et stjene godt produkt.

En sikker og pålidelig forbindelse overalt

Review by confirmed purchaser

onfone er et kanon selskab

Den eneste ting som ikke er godt er køb af mobiltelefon på afbetaling når man af uheldige årsager er havnet i rki .

Review by confirmed purchaser

Den bedste telefonseskan indtil videre

jeg har haft en anden telefonselskab men efter jeg har skiftede til Onfon så har jeg fået en bedre og nemmer og billiger telefonselskab.

edgars

very cheep and good...

Review by confirmed purchaser

god og billigt hurtigt service

onfone er et rigtigt godt selskab, billige og let at overskue måden at man betaler på og på den måde de har bygget det op er bare i orden. mit onfone app på iphone er rigtigt godt sat op, let at se ens forbrug og betale er også bare i orden. Jeg kan ikke sige så meget andet end at det er et vildt godt teleselskab, man kan bygge sit abonnement op som man vil stort set med bredbånd og mms og ja alt andet..
tak fra en tilfreds kunde.. :)

Fantastisk godt og billigt

Hvad er der og sige om Onfone - De er fantatiske!
De er super billigt og der er forskellige abonnementer, som gør at folk med en lav økonomi, også har råd til et abonnement og hvad servicen angår er den også helt i top. Jeg har på intet tidspunkt fået dårlig service m.m. I bund og grund kører det hele som det skal - ingen problemer.

Onfone anmeldelse

Venlig kundebetjening. Er fuld ud tilfreds, også med prisen

Det perfekte mobilselskab

Super glad for Onfone - de er altid klar ved tasterne når man er i tvivl om noget. Og så er det kanon billigt ! Nyder i fulde drag Yousee musikken - fed bonus vi har fået der.

Nemt og ligetil

Jeg har oplevet onfone, som billigt og nemt. Jeg er en rigtig tilfreds kunde, som intet dårligt har at sige om onfone.

Review by confirmed purchaser

Kan kun sige at jeg er fuld tilfreds

Har aldrig haft noget bøvl. Og lige der hvor jeg bor er det faktisk et af de eneste teleselskaber der virker...

Perfekt

Jeg kan kun anbefale Onefone. Jeh har kun fået god og fin behandling de gange det har været nødvendigt. at kontakte onefone. Jeg har kun mobil nu og lukket min fastnet telefon( tidligere Onefonefastnet, son også var godt). Meget taletid for billige penge, kan ringe til hele verden. Man passer sig bare selv.

Jeg er ON på Onfone

Der er bare ikke noget fis med onfone det køre bare

Super fed

Det er det beste men kan få, billigt altid forbindelse..

Review by confirmed purchaser

God og altid venlig betjening.

Altid rettidig, punktlige, god tid til at lytte, lover aldrig mere end i kan opfylde,

Det er dejligt man behøver ikke være nervøs for noget, det glider bare glat.

Enkelt og simpelt...punktum

God dækning og god kundeservice. Har aldrig haft problemer med dem. Meget hurtig respons ved mail kontakt. Informativ via facebook siden. Desværre har de været ramt de gange, hvor TDC har haft nedbrud, da de deler samme netværk. Endvidere er mobilpriserne lige en tand dyrere. 4 stjerner...den sidste gives ikke, da der altid er plads til forbedringer.

jeg er super glad

jeg synes onfone er super.. jeg får en sms hvis jeg overgår og så har jeg ca 5 dage til at betale. ellers hører jeg ikke noget er det fordi det kører.. og jeg har ikke haft nogen problemer.. jeg er super glad for det...

Review by confirmed purchaser

Nemt, billigt og gennemskuelige abonnementer

Der er abonnementer for alle.
Betaling er nemt.
Meget kan ændres med det samme på hjemmesiden.

Review by confirmed purchaser

Altid klart og præsis information.

Pris rigtig selskab, med fingeren på pulsen hele tiden.

Review by confirmed purchaser

Nemt, billigt og rigtig godt

Hvis man vil snakke mest med udlandet, så er Onfone den beste mankan finde på markedet.

Onfone A/S

Der er ikke tyr på en skid,de er flabede når man ringer hvis man er så heldig at komme igennnem,de holder ikke hvad de lover..et rigtig lorte selskab!

Jeg har ikke haft andet en bøvl med det mobil selskab. De er ubehøvelede når man ringer,holder ikke hvad de lover,man får ikke hvad man har bestilt så man står med en kæmpe regning.

Reply from Onfone A/S

Hej Bente

Jeg har bestemt ked af at høre, du har været udsat for uhøflige medarbejdere og dårlig kundeservice. Det er naturligvis ikke i orden. Vores kunder skal kunne kontakte vores kundeservice og føle at deres henvendelse er blevet fuldt til dørs.

Jeg kan ikke se udfra dit nummer, hvad henvendelserne har drejet sig om. Men hvis du stadig ikke har fået et fyldestgørende svar, så er du meget velkommen til at skrive til mig via post@onfone.dk

Mvh Martin

Review by confirmed purchaser

Omforme har alt hvad. Du har brug for og mere til

Omforme er et sejt teleselskab som har alt det som jeg har behøver for. Udenlandstelefoni til både fastnet og mobil for bare et minimum ekstra. Kunne bare ønske bedre forbindelse da jeg hvor jeg bor tit og ofte har kun 1 eller 2 streger og sommetider ingen forbindelse. Ellers super

KVALITET - KVALITET - KVALITET

Onfone er et selskab, der står for kvalitet, overblik, gennemsigtighed og lave priser, der kan tilpasses hurtigt og nemt.

Anette Glargaard
Hammel.

Review by confirmed purchaser

Ingen tvivl - fungerer perfekt.

En god forbindelse, der fungerer perfekt. Er tillige billig at bruge.

Perfect

Very godt mvh

Så langt, så godt ;-)

Så langt, så godt, mere er der vil ikke at sige

Review by confirmed purchaser

Gennemsigtige priser og god service!

Gennemsigtige priser og god service!

Review by confirmed purchaser

Onfone overgår længe - hvad jeg forventer for de få penge!

Onfone er rimeligt og fleksibelt, og jeg har altid oversigt over, hvor meget jeg bruger på telefoni. Derfor har også mine børn fået Onfone. I tillæg kan vi ringe hinanden gratis.

Onfone er bedst

Billige abonnementer, god kundeservice , en glad kunde i snart 1 1/2 år , aldrig haft bøvl eller lignende , fuldt ud tilfreds

Godt

VEry cood service and prices. Something you can not find elswere

Perfekt

God pris, god dækning og god service!!

Tilfredsstillende, men ...

Priser er okay, men dækning, især 3G er meget meget svingende! Pakker efter onfone er købt af yousee er ændret hvor den mindste er steget 30 kr hvilket er lidt øv for havde overvejet at nedgradere, men kan ikke betale sig nu! App'en er OK men der er plads til forbedringer, eksempelvis ved direkte login, da den burde kunne følge sim-kort eller telefon.

Review by confirmed purchaser

Det er det første mobilselskab der giver ekstra taletid uden man beder om det

Det har været en god oplevelse at skifte til onfone, det har været let at komme i gang for en som har meget lidt forstand på mobiltlf.

Super udlandstelefoni

Udlandstelefoni og mange timer tale. SMS og MMS

billigt og god service!

Jeg er en meget tilfreds kunde ved Onfone, de synes deres priser og deres selvbetjening er meget overskuelige. Og deres service er helt i top + kanon dækning!

Review by confirmed purchaser

God service ,billig telefoni og god dækning.

Jeg er fuldt ud tilfreds med onfone. Det er billigt, servicen er god og de har en god dækning.