We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (428)

Review by confirmed purchaser

Dejlig ferie - perfekt beliggenhed i forhold til lift

God og venlig betjening via chat og telefon. Hotel + pension pænt og levede op til prisen.
Eneste men - liftkort og skileje skulle hentes 3 km fra vores hotel. Fik dog begge dele udleveret ved liften/sportsbutikken 50 meter fra hotellet ved at spørge pænt - på gebrokken tysk. Når jeg nærlæste dokumenterne så stod det beskrevet - men en given adresse i et andet land, gør det ikke logisk, at man efter ankomst til det valgte hotel, igen skal i bilen for at hente forudbestilte støvler + liftkort, med mindre man tjekker GBS'en for både beliggenhed af hotel og sportsbutik.

Review by confirmed purchaser

God og glad imødekommende service

Altid til at få fat på, villig til at hjælpe, altid glad og imødekommende besvarelse.
man modtager mange bekræftelser på billetter =)

Review by confirmed purchaser

VALUE FOR MONEY REJSER...

Altid behageligt meget kyndigt personale, med en super god og hurtig service!!!

super ferie på Hotel Sommerhof med godt skiløb i Dachstein West

Fin betjening på hotel Sommerhof. Fine muligheder for at alle kunne spise sig mætte med et fint udvalg af retter, båd morgen, middag og aften.
Et hotel med gode muligheder for at tage en dukkert i den udendørs svimmingpool eller en tur i sauna.
Gode og funktionelle værelser på hotellet.
Placering af hotel i forhold til lift med skibakker, var rigtig god og skistal ved liften var prikken over i'et.
Meget fint skiløb i uge 4, masser af sne. Måske lidt svært for uøvede, men det går.

Review by confirmed purchaser

God oplevelse at booke skiferie hos OnlineSki.dk

Vi har booket vores skiferie hos Onlineski og alt har været meget nemt og overskueligt, hvis vi har haft spørgsmål eller andet har de været klar ved telefonen, der er løbende blevet sendt mail til os omkring betaling og husk at booke ski skole osv.

Nemt og simpelt bookingsystem

99% foregår på mails sent frem og tilbage, hvilket jeg godt kan li. Ændrer man noget i ens bestilling undervejs (tilvælger skiskole, ændrer skileje til snowboard, osv.) får man straks et nyt rejsebevis på mail.
Havde skrevet en forkert skostørrelse til at starte på, og da jeg gjorde opmærksom på dette modtog jeg dagen efter en mail hvor man kunne se at skisportsstedet havde modtaget ændringen fra Jacob (fra Onlineski)
Simpelt, nemt og betryggende.

Review by confirmed purchaser

hurtigt, god og fyldestgørende orientering og hjælp hos online ski

vi har fået en god behandling hos online ski. vejledning i rigtig valg af område og bolig har været tilfredsstillende.
det hele har fungeret praktisk når vi er kommet til stedet, så det har været rigtigt nemt.

Review by confirmed purchaser

Super famillie ferie - til en god pris

Online ski's destination Berchtesgarten er et virkelig godt begynder område for famlien, udemærkede pister at starte med og mere udfordrende når børn og voksne bliver bedre. Hotal Bavaria er helt i top med flotte og dejllige værelser med spa bad gode faciliteter som sauna, dampbad og wellness, et godt køkken og ikke mindst den beste service man kan forestile sig,

Bravo!

2. gang med Online ski som "rejseleder", 2. gang en stor succes. Da vi stadig var meget nybegynder på ski, men stadig gerne ville udfordres og stadig gerne løbe sammen alle 4 hele dagen, syntes det som en stor udfordring at søge rundt.
Men med et kort opkald til Online ski, og en kort dialog med Jakob fandt han lynhurtigt svaret.
Alt det lovede stod overens med virkelighed; virkelig en fornøjelse at lade sig råde og købe igennem Onlineski.
Tak for en god ferie.

Review by confirmed purchaser

Onlineski yder god og hurtigt service

Benyt dig af et af Onlineskis tilbud, de kan helt sikkert opfylde din rejsedrøm.

Online Ski = online.

Generelt fin behandling. Tilstrækkelig med information inden afgang på skiferie.

Nemt

Nemt og billigt især sidstnævnte hvis man er nybegynder på ski. ( Tyskland )Nemt at bestille.

Skøn og afslappende ferie

Har været afsted mange gange på ski, men denne gang fandt vi en rejse hos onlineSki, der både var billig og super gode forhold.

Fedt hotel

Det var en super fed skiferie. Et flot luksus hotel med dejlig lækker goumet mad (5 retter til voksne og forskellige retter som børnene kunne vælge imellem) Service mindet personale og dejlig spa område.
Var lidt utilfreds med at prisen på skiskolen ligepludselig steg fra vores 1. pris, derfor kun 4 stjerner.

Hej Ditte.
Tak for din besvarelse :-) Vi beklager prisstigningen, dog jeg jeg lige gøre dig opmærksom på at vi efterfølgende gav dig en rabat på stigningen så rejsens totale pris ikke steg.

Dejligt at høre I havde en god ferie og at I er tilfredse med hotellet :-)

/Jakob

Review by confirmed purchaser

Gode tilbud, der ikke holder helt hvad der er lovet

Det var en dejlig skiferie i Berchtesgarden, men beskrivelserne holdt ikke helt vand.
Rum til ski og støvler med tørring var en uisoleret garage med et mini varmeapparat. Alle tørrede deres støvler på værelserne.
Vi havde bestilt eet familieværelse, men fik 2 værelser - trods alt overfor hinanden.
"All inclusive" på hotellet var ikke lige det vi forstår ved all inclusive. Fx samme kage hver eftermiddag med lunken kakao til. (Eller varm kaffe) Øl kunne man også få, hvis det var til at få fat i en tjener.
Jeg ved godt at man ikke kan få alt til den pris som vi havde givet, men beskrivelserne var lidt misvisende. Ellers har Onlineski.dk været en god oplevelse. Det er ikke sidste gang jeg kigger på den hjemmeside. :-)

skiferie

har haft en rigtig dejlig skiferie

Review by confirmed purchaser

God kvalitet og service til god pris

Besvarer hurtigt mails og giver kompetent rådgivning.

Review by confirmed purchaser

Onlineski = Ned af bakke :-))

De har en god hjemmeside hvor det er nemt og overskueligt at finde hvad man har brug for og de yder en super service via telefon og mail/chat.

Review by confirmed purchaser

Kvalitets oplevelse for familien.

Vi blev rådet helt perfekt omkring vores skitur i uge 9, hvilket betød at vi kom til den rette destination og perfekte indlogering.

Tak for det onlineski.dk

Rigtig fin service

Vi fik en fin service fra online ski. De var hurtige til at svare tilbage på mails og det var rigtig fint.

Review by confirmed purchaser

Det var et super sted med børn. Online ski var meget hjælpsom når vi havde spørsmål.
Det var en super ferie.

Review by confirmed purchaser

Et rejseselskab man kan regne med.

Har rejst med onlineSki flere gange og har altid fået en god service. Har altid følt vi var i trygge hænder både når rejsen skulle bestilles og under selve rejsen.

Review by confirmed purchaser

Lækkert værelse, dejligt hotel, fine skibakker, maden kedelig og ensformig.

Billigt, nemt og ligetil.
Maden for ensformig - morgenmaden samt det man kunne smøre madpakker af for dårligt og usundt.

Alletiders skiferie i Berchtesgaden

Udover at det var en ganske billig skiferie, så levede onlineski og deres lokale samarbejdspartnere på alle tænkelige niveauer op til alt hvad vi var blevet lovet og stillet i udsigt... og i øvrigt var de fem ski områder fantastiske for alle vores tre unger, som var på ski for første gang

Review by confirmed purchaser

God service gennem hele forløbet, før, under og efter.

Vi vil bestemt gerne bestille skiferie gennem online ski næste år!

Kanon skiferie

OnlineSki gav os en hel igennem super oplevelse - lige fra start med bestilling, under med perfekt beliggenhed, og til slut med opfølgning på vores tur. Kan klart anbefales!!

Fed ferie

Total dejligt område - super hotel og lækker mad. Det kunne ikke have været bedre omgivelser at holde ferie i :-)
OnlineSki har ydet en super god service.

Alt fungerede perfekt i Gosau

Utrolig kompetent behandling ved onlineski i forbindelse med at arrangere rejsen. Fin information om hotel, skiudlejning, området mm. Ophold med dejlig mad på hotel Sommerhof, skiudlejning, skiområde var perfekt til familier og flere familier, der rejser sammen.

Review by confirmed purchaser

styr på deres shit og super service

Onlineski gjorte det nemt og lækkert MEN hotel`t var totalt fuck´t up og ham der styrede det troede at han kørte en børnehave og så tog han røven på os og stjal nogle af vores ting
Men det vil bestemt ikke afholde mig fra at bestille igen hos Onlineski.dk
for det har jo intet med dem at gøre, bare uheldigt hotel valg
Med venlig hilsen mikkel løyche

Super sted

Xxxxxxxxxxxxxxxxxx

Skiferie i Grossarl

Hej allesammen
Jeg kan varmt anbefale at rejse med Online ski, da tingene fungere til punkt og prikke.
Ydermere hotellet i Grossarl, Nesslerhof nyt fantastisk hotel som ligger lige ved liften,
maden i verdensklasse :-)

God tur

Det var en dejlig tur. Lidt bedere Info omkring at hotellet ikke tog mod kreditkort. Bedere Info omkring hvor skiskolen var da den var svær og finde. Info om at supermarkederne har lukket om søndagen.

En rigtig dejlig familieskitur til både ungerne på 5 og 7 og far og mor

Det passede rigtig godt til vores behov. Ungerne kom på skiskole og vi kunne herefter køre i lidt forskelligt terræn med dem. De forskellige steder var lette at køre til i bil og det gav passende afveksling og nyhedsværdi. Hotellet var ganske hyggeligt og vi fejrede en fin nytårsaften med de andre danske gæster på stedet.

OK til prisen

Hvis jeg ser bort fra det vi ikke fik er det ok til prisen.

Hej Henrik.

Tak for din besvarelse. Som vi tidligere har mailet sammen omkring beklager vi at vi fejlagtigt at I ikke fik det værelse I havde bestilt og vi fik sagt noget forkert til Jer. Dette står vi selvfølgelig på mål for og derfor har du også allerede fået en forholdsvis stor refusion.

Jeg er selvfølgelig glad for at du i din seneste mail skriver du gerne vil benytte onlineSki igen og I havde en god ferie trods alt :-)

Men venlig hilsen
OnlineSki.dk

Review by confirmed purchaser

Fin skiferie - god info og telefonisk betjening før ferien.

God skioplevelse, fint område og god indkvartering på pænt og rent sted.

Review by confirmed purchaser

Børne/familie venligt hotel i et udemærket begynder ski område.

Hotellet er en smule slidt, men ellers et udemærket koncept.
Er man til sammenhængende skiområder/pister er området ikke ideelt.

Review by confirmed purchaser

Godt hotel, rigtig godt skiområde, super

Perfekt økonomi skiferie for hele familien for begynder til ekspert. Gode pister godt liftsystem fungerer perfekt, ingen kø.
Hotel Köppelech: fint hotel, god service, god mad. Nogle værelser lever dog ikke op til standarden i præsentation.