We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (4)

Kan ikke klage!

utroligt udvalg af opgaver, og god service, fik mine points for de uploadede opgaver inden for nogle dage, jeg har fundet masser af gode opgaver, og brugt nogle til inspiration m.m.

Tak, Mvh Esben.

• Frederiksberg, DK
  • 1 Review

Mia

Hvorfor har I kun en konkurrencen? Det er da irriterende.... så nu kan jeg ikke tjene point ved at deltage i konkurrencer mere. Før i tiden havde i en masse. Nu har I kun den med ipad, som jeg allerede HAR deltaget i.

min bruger er: xronce

Opgaver.com

Jeg får aldrig mine points..

For at kunne downloade opgaver på opgaver.com, så skal man have points. De kan optjenes ved at man uploader sine egne opgaver, ved at man deltager i nogle kampanger eller ved at man køber dem.

Først besluttede jeg mig for at uploade et par opgaver, men dem fik jeg aldrig points for, her nu et par måneder senere. Så jeg besluttede mig for at deltage i deres kampanger, men fik heller ikke points for det. Jeg har prøvet at kontakte dem mange gang, men har aldrig fået svar.

Jeg skal nu heller ikke sige om mine opgaver er blevet tilføjet på siden, da jeg ikke har orket at søge efter dem. Hvis det nu er sådan at jeg finder dem, så skal jeg da nok sørge for at de ikke bliver der ret længe.

SÅ... DET ENESTE FORMÅL MED OPGAVER.COM ER AT DE KAN TJENE PENGE PÅ DERES KAMPANGER, OG DU KAN FÅ LOV TIL AT FINDE TEGNEBOGEN FREM.

Reply from Opgaver.com

Hej Chrisz

Vi besvarer naturligvis alle henvendelser som vi modtager fra vores brugere, og jeg kan desværre ikke se, at jeg har modtaget nogen henvendelser fra dig ang. dette problem.

Jeg vil meget gerne bede dig om at sende dit brugernavn til mig på lars@opgaver.com så jeg kan undersøge hvad der er gået galt.

Lars, Opgaver.com

Man får ikke sine point

Nu har jeg deltaget i flere af deres skod konkurrencer, og har ikke modtaget et eneste point. 1 stjerne pga. at det simpelthen er for dårligt.

Reply from Opgaver.com

Hej Nick,

Der må være sket en fejl i forbindelse med din deltagelse. Alene den sidste time er der blevet uddelt over 200 point til andre brugere, men da jeg ikke kan se dine kontaktoplysninger, kan jeg desværre ikke checke, hvad der er gået galt i netop dit tilfælde.

Jeg håber du vil kontakte mig på lars@opgaver.com, så vi kan finde ud af hvad der er gået galt.

Mvh Lars, Opgaver.com