[REPLY]
Inden jeg flyttede ind i min nuværende lejlighed i Østerbo udfyldte jeg med daværende beboer en liste med ting der skulle blive i lejligheden ved overtagelsen som blev afleveret på inspektør kontoret i Østerbo som vi begge underskrev (har sedlen endnu). Der var lagt et flot gulv ovenpå de gamle blændgulve der var i lejligheden. Da jeg flyttede ind var gulvet fjernet og dermed var der kun de gamle gulve. Jeg skrev til inspektøren Levin om der ikke kunne lægges det gulv på jeg havde mistet eller gulvtæppe. Det blev nægtet men at de ville da gerne slibe de gamle gulve og lakere samt lægge et stykke vinyl i gangen. Men det er langtfra det jeg mistede ved overtagelsen, desuden har gårdmanden konstateret at gulvene ikke kan slibes. Derfor tilbød jeg Levin at besigtige og få en samtale om hvilken løsning vi kunne finde frem til. Men hørte aldrig noget og heller ikke ved flere efterfølgende henvendelser. Nu læser jeg så at på afd.bestyrelsesmødet her i januar har behandlet sager hvor gulvet simpelthen er gået i stykker pga. gulvene er dårlige samt at Levin ikke længere er inspektør men har fået andet job i Østerbo. Det er ikke særlig betryggende efter den behandling jeg har fået af ham, hvor han ikke svarer på henvendelser. Det kan jeg umuligt være ene om.
Desuden skrev jeg til Levin om der kunne gives nedslag i huslejen, da jeg bor lige ovenpå en frisør som har en ventilator lige under min stue som larmer mere eller mindre både i stue og sove værelse. Frisøren har åben fra 8-20 og lørdag 8-12 plus når der ellers er kurser og når arbejdet trækker ud. Kort sagt summen/brummen 6 dage om ugen i min stue/sove værelse og til tider hver dag i ugen. Inspektør Michael Levin svarede aldrig på det heller. Da jeg flyttede ind var larmen fra ventilatoren så høj at det overdøvede alm. Samtale, men måtte kæmpe længe med Levin inden han reagerede og kom sammen med en bygnings konstruktør som konstaterede at der skulle gøres noget. Så skete der også noget. Men der vil altid være summen og brummen i lejligheden og det vil kun blive værre som ventilatoren bliver brugt/slidt. Så vil problemet komme på ny.
Nr.3 bestyrelsen og programudvalget valgte at Yousee samt dansk kabel tv, der hidtil har leveret tv signal og internet i Østerbo skulle opsiges for at modernisere selvom det fungerede fint og uden beboerne blev spurgt. Så meget for den demokrati som denne boligforening bryster sig af. Man behøver bare at læse hvordan Waoo leverer signal og internet her på trustpilot for at finde ud af at de sjældent leverer varen. Men direktøren fra Østerbo som jeg mailede med, forsikrede mig at de har testet systemet i Århus (70km fra Vejle) og det fungerede fint…. Men man læser på trustpilot at Fredericia (30km væk) og de første der har fået waoo i Østerbo (2 km væk) ikke får leveret hvad de skal. Bare tjek trustpilot under waoo. Måske trængte kabelnettet til vedligeholdelse og var gammelt, men uden at spørge beboerne synes jeg er forkert på alle måder.
Kan også tilslutte mig at vinduer samt altandøre er så utætte at en lighter bliver pustet ud ved kraftig vind. Østerbo ville intet gøre, så derfor har jeg selv købt tætningsbånd(koster 4kr pr.5,5m) til vinduer og altandør for at stoppe trækket/vinden. Mærkeligt nok godkendte afd.at skifte vinduer i altandørene i alle lejligheder. Men altandørsrammen, vinduer og vinduesrammerne blev der ikke gjort noget ved, så derfor hjalp det ikke.
Kunne blive ved med flere ting, men vil stoppe her :-).
Update!!!! Fik en mail fra Michael Levins sekretær om et møde med Levin hos mig for forhåbentlig at finde en løsning på baggrund af min anmeldelse her på trustpilot. Mødet fandt så sted mandag d.18 feb 2013.
Ang. Gulv er der foreløbig ingen ændring. Alle mine forslag til løsninger blev afvist og derfor sendte jeg en mail til Michael om han ikke kunne finde på en løsning. For jeg ønsker ikke bare et stykke tynd vinyl i entre og afslibning af gulv i stuen som erstatning for de pæne gulve jeg mistede. Som han dog indrømmede var hans fejl at det blev fjernet ved indflytning og det skal han have ros for, det var ærlig snak.
Han stod meget uforstående for at nogle mails ikke var nået frem eller han ikke havde svaret på nogen. ”Det var meget usandsynligt, men det kan jo ske”. Hvilket i mine ører lød som om han ikke troede på mig. Men nu har jeg sendt mails han ikke har svaret på til ham, så han i hvert fald kan se den er god nok.
Tætningslisterne som jeg satte på vinduerne og altandør, havde jeg gjort det rigtige med som han sagde. Men jeg troede faktisk det var en boligforeningsopgave da vinduerne er fra 1981 og jo bliver slidt med tiden.
Den sidste ting jeg skrev i anmeldelsen om indførelsen af Waoo og hvordan beslutningen blev taget blev vi aldrig enige om. Men som jeg sagde at det kunne jeg jo bare mene da aftalen var indgået og det blev vi da enige om. Fatter bare stadig ikke at man bliver spurgt om hund og kat med stemmesedler i den enkelte husstand. Men antenne forhold besluttes på lukkede møder med få beboer repræsentanter ganske vist som jeg fik forklaret, men med alle de andre ved bordet er det nok svært at stoppe, når man sidder som få personer blandt en flok beslutningstagere der har en klar holdning til hvad der skal ske. Nå men det er ovre nu, er bare glad for at vi beholder nuværende udbyder ½ år ekstra pga. forsinkelser. Så skiftet til Waoo først sker omkring 1 oktober 2013.
To positive ting er dog at han lovede at sende en til at rette et vindue der er skævt og sende en til at se på min underbo (frisørens) ventilator for at se om der skulle være fejl. Glemte dog spørgsmålet om husleje nedsættelse. Så nu håber jeg at jeg kan få et svar på det også, når jeg får svar på min mail.
Alt i alt et møde med ikke så mange løsninger på de store problemer. Men glæder mig til at se hans svar på mine spørgsmål og om han har nogle forslag til løsning af gulvene efter han afviste mine. Det korte af det lange blev at han lovede de to ting som nævnt og jeg skulle sende de mails som han ikke havde svaret på. Samtidig skrev jeg spørgsmål til gulv, tætningslister og huslejenedsættelse. Det er hvad jeg har fået ud af det indtil videre.
Pedersen found this review useful
Jeg har kontaktet boligselskabet Østerbo i Vejle idag (og talt med maren, en ualmindelig sur, tvær og meget lidt serviceminded menneske, skal man lede længe efter. og meddelt at jeg vil opsige mit yousee TV-abonnement, da det konstant er steget lidt hele tiden og på nuværende tidspunkt koster 405 kr. om måneden !!! jeg fik at vide at det ville komme til at koste 300 kr. at opsige det, og at jeg skulle regne med forsat at betale 50 kr. om måneden til nogle fælles service-udgifter !!!!????... Hvordan =)_;::!""!!"¤#%&% kan det være lovligt at forsat opkræve penge af folk, når man har opsagt en ydelse/service/abonnement???
Pedersen found this review useful
Hvor er jeg bare glad for jeg ikke bor der længere! Deres priser stiger sådan cirka hver anden måned… Enten med liiiiige 100 kr eller liiiiiige med 300. Kan det virkeligt være lovligt??
Da jeg flyttede væk viste de sig så helt præcist HVOR meget de er krejlere og var totalt ude af stand til at overholde simple aftaler om besigtigelse osv. Desuden viste det sig at den lejlighed jeg knapt nok havde boet i ifølge deres mening vad TOTALT SMADRET OG VANDALISERET. Øh hvad? Desuden mente de at jeg ikke havde afleveret alle mine nøgler, kort og parkeringstilladelse og derfor skulle erstatte en masse ting selvom jeg havde fået en underskrift på at alt var afleveret og i orden! De sendte mig også regninger for ting der aldrig havde været i lejligheden! Den mest groteske af dem var at de mente jeg havde stjålet en bestikbakke. Der havde aldrig været en bestikbakke i køkkenet hvilket jeg ikke havde tænkt over da det jo bare er en plastikdims til cirka 15 kroner i Ikea. Den ville de have 70 kroner (!!) for at udskifte?!
Jeg bor i en af østerbos lejligheder og bor på kvisten hvor det er umuligt at varme lejligheden op medmindre ALLE radiatorer står på fuldknald, jeg brokker mig lidt, da jeg ikke mener, at det kan være rigtigt, at lejligheder idag kan være så gennem hullet og utæt (mht isolering), østerbo fortæller, at det kan overhovedet ikke komme på tale, at dette bliver lavet, da de i afdeling skal finde penge til nyt tag, så her sidder jeg i en møgutæt lejlighed, havde jeg råd til at flytte havde jeg gjort det. Varmen i lejligheden kommer helt an på hvor meget det blæser udenfor.
Synes til tider, at nogle af deres undersåtter (ved ikke hvad jeg skal kalde deres arbejdere) at de tær sig temmelig sure når man snakker med dem. Det kan så godt være det bare er mig der misforstår.