[REPLY]
Har lige annulleret min ordre, efter næsten en uge er varen stadig ikke sendt fra lageret, det kan jeg ikke vente på, men nu har man prøvet dem, og gør det ikke igen :-(
Synes i har været alletides, håber med hjælp vedr. køb og retur.
Jeg handler gerne hos jer.
Jeg fik det jeg havde bestildt uden fejl og mangler. Varen var i perfekt stand. Også er der jo intet at klage over.
Det tog lidt tid med posten. Men det er jo ikke outnorths skyld :)
Jeg har bestilt compressiontights hos Outnorth, den pakke var flyvende, håber også jeg bliver det til CPH. maraton i mine nye tights,
kunne følge den på min mail modtaget og afsendelse.
Det er kundeservice så det vil noget.
Rimelige priser, godt udvalg og fornuftige leveringstider, når man tager højde for, at varerne kommer fra Sverige.
Fandt h vad jeg skulle bruge (2 North Face tasker) ... prisen var den rigtige og fragten inkluderet. Leveret 2 hverdage efter bestilling. Top Dollar
Henrik
Jeg ved ikke helt hvorfor jeg skal have en mail om at anmelde min oplevelse af Outnorth... Hvad ved jeg om Outnorth, varene er ikke kommet endnu - har ikke fået en opdatering på hvorfor det trækker ud og havde nær glemt at have lavet en bestilling. Men! Nu hvor de selv minder mig om bestillingen skal jeg have rykket for levering eller hvorfor der ikke sker noget...
Godt gået. Noget andre kunne lære af.
Jeg er meget tilfreds med alting!
Super god service og gode priser. Varer blev sendt samme dag på trods af sen bestilling.
Stort udvalg af outdoor udstyr og tøj til konkurrencedygtige priser leveret hurtigt til døren.
Det er de bedste gummistøvler man kan købe,taler af erfaring for 1 år siden købte jeg et par fra en butik i byen og inden året var omme var det øverste revnet, de problemer har jeg aldrig haft med tretorn gummestøvler, foruden er de gode at gå i
Jeg har både købt telt og rygsæk gennem Outnorth, og det fungerer fint. Varerne kommer til tiden og i god stand, og til en pris langt lavere end de "rigtige" friluftsbutikker. Der er med andre ord intet at klage over.
Jeg har længe forsøgt at få fat i et lille stormkøkken og fandt det endelig via Outnorth´s hjemmeside.
Tjah, det levede helt op til mine forventninger - faktisk lidt mere, - men det var jo kun med til at gøre købet bedre.
Det var nemt at finde rundt i hjemmesiden og der var gode tilbud, ikke mindst var levering det bedste! Selv om jeg bor i Grønland tog de kun 1 uge til jeg fik min jakke, dejligt ;)
2 gang jeg køber noget hos dem er det er gået smertefrit. Man skal og lige huske at det tager lidt tid med leveringe da fra Sverige.
Super gode priser, hurtig ekspedition og fantastisk hurtig levering - er helt igennen yderst tilfreds
De har stort set alt og de leverer varen hurtigt...
No complaints at all about the site or service but delivery from southern Sweden to Copenhagen took 3 days which seems pretty slow. I would buy again from the site without hesitation.
Fra ordreafgivelse til modtagelse på blot 6 dage helt til Grønland.
Kan kun anbefales.
Har handlet med Outnorth nogle gange og er yderst tilfred
Bestilte et Contigo termokrus d. 20. april. D. 25. april fik jeg besked om, at min pakke var på vej - først d. 30. april modtog jeg den. En leveringstid på 10 dage. Det er laang tid. På deres hjemmeside, står der under lagerstatus ved kruset, at det kan leveres indenfor 24 timer - hmm.
Selve kruset er udmærket, holder varme ting varmt længere end normalt og kolde ting koldt i meget lang tid - dog et minus, at det ikke er designet til at kunne stå i en kopholder i en bil (for bredt for neden).
Outnorth har et kæmpe udvalg i mange mærker som man ikke finder mange andre steder. Jeg kan kun fået hurtig og effiktiv betjening uden problemer.
Alt fungerede absulut tilfredsstillende. Varen perfekt - hsr tidligere købt Tilley hat i england. Hilsen Per Nieilsen
Varen er i den forventede gode kvalitet, leveringen skete hurtigt, og servicen var fin. Kan varmt anbefales.
Det gik rigtig hurtigt, og pakken kom lige til døren. Er tilfreds med servicen :)