[REPLY]
Bestilte varen tirsdag, blev leveret onsdag, super hurtig levering. Fragtseddel med returfragt betalt var vedlagt, super kundeservice. Prisen var den bedste på nettet.
Hjemmesiden kan anbefales..man får hurtig sin vare hjem.
Jeg har handlet flere gange hos Outnorth - hver gang er varerne blevet leveret hurtigt. Webshoppen er super god -også på iPhone :-)
Kan absolut kun anbefale Outnorth.
Hurtig service samt seriøs rådgivning.
Jeg ventede 11 hele dage, før jeg kontaktede Outnorth for at høre hvor min pakke blev af.
De kunne så oplyse at der var forsinkelse fra Fällkniven, men ville rykke for svar.
Jeg foreslog derfor at Outnorth af egen drift kontaktede mig for at oplyse om forsinkelsen, i stedet for at jeg skulle være den opsøgende.
Det var ikke muligt med det nuværende mail-system, som jeg så foreslog dem at få ændret.
Efter den første kontakt kom der dog skred i sagerne, og jeg fik en mail om at mine varer ville ankomme mandag eller tirsdag.
De kom i korrekt mængde og tid.
Jeg var rigtig glad for mit køb. Bestilte noget ekstra som jeg var lidt usikker på passede. Men pga. den gratis mulighed for at returnere var det en fin mulighed for at "prøve" tøjet. Intet skulle retur denne gang, men super med muligheden.
Varerne kom hurtigt og problemfrit
Fin shop, med godt udvalg. Eneste minus er lang leveringstid da de sender fra Sverige.
Bestilte et par super gode gummistøvler - både størrelse og farve svarede til
mine forventninger. Super god oplevelse:-)
Mit (første) køb på Outnorth er forløbet lige efter bogen med hurtige, auto-mails, der fortæller om status i processen. Hurtig levering. En lille forbedringsting, nemlig en mulighed for at vælge mellem leveringssteder; fx. posthus eller min bopæl
Godt udvalg, nemt at finde varen på hjemmesiden og hurtig levering. Fint at der var en mærkat med, så en vare kunne returneres uden omkostninger.
Men... Jeg fik en defekt vare og returnerede den for 20 dage siden, og har siden ikke hørt noget fra Outnorth eller fået penge retur. Rykkede for en uge siden via mail, men har stadig ikke hørt noget. Måske er 2 stjerner rigeligt, men der er endnu ikke gået en måned, så jeg håber stadig at mine penge kommer.
Bestilte på en helligdag mandag fik pakken tirsdag, det kan vist ikke gøres hurtigere.
Jeg ved snart ikke hvordan jeg skal være positiv. Pakken var bestilt som en gave. Mente den var bestilt i god tid i uge 20. LÆSTE DEN VAR UNDERVEJS DEN 20. MAJ OM NATTEN. DEN 24. MAJ SKULLE DEN VÆRE GIVET SOM FØDSELSDAGSGAVE. BLOT MANGLEDE PAKKEN. Det er jeg meget utilfreds med. Jeg kunne ikke spore hvor den var blevet af, og det kan jeg stadig ikke. Vh Merethe Christensen
Skulle bruge en sovepose til min datter. Fandt produktet med det samme og tjekkede lige først den medfølgende film fra Outwell. Betalte og fik indenfor 1 time besked om at ordren var afsendt fra Sverige. Modtog varen 2 dage efter. Perfekt !
Hej - bestilte varen lørdag aften, fik en mail mandag (1. pinsedag)og tirsdag stod posten med pakken - Så kan det vist ikke gøres bedre og hurtigere...
God service og præcis beskrivelse af varer, så man ved hvad man får.
Alle varer som aftalt. Hurtigt respons fra kundeservice på spørgsmål til ordren.
Køb og levering gik som forventet. Eneste minus var at hjemmesiden er lidt fjollet på langsomme internetforbindelser, hvor f.eks. det at ændre en farve på et par bukser, betyder at hele siden skal genindlæses, før man lægger varen i kurven. I 2013 kan det let gøres smartere.
Jeg har bestilt og modtaget et par gummistøvler, som jeg først havde fået igennem et andet firma. Disse støvler var for store, og det viste sig umuligt at få dem et nummer mindre. Ydermere skulle jeg også selv betale returfragten. Jeg bestilte så igennem Outnorth. Ingen problemer her. Støvler i den rigtige farve og størrelse, og oveni købet gratis retur (hvilket burde være et must for et webbaseret firma). Støvlerne passer, så det bliver ikke aktuelt at returnere. Jeg vil absolut bruge Outnorth igen, hvis jeg skal handle på nettet.
Det er en nem og overskuelig hjemmeside og bestilling gik fint. Dog synes jeg at 10 dage er laaaang leveringstid. Varen lever umiddelbart op til forventningerne.
Fin information og hurtig forsendelse. Jeg modtog en mail med information om at min vare var sendt. Det gjorde mig meget tryg, at jeg nu vidste, at den var på vej. Da jeg modtog pakken, var der også en returseddel med i tilfælde af, at den skulle retur. Super service. Min vare var endda billigere her end på andre websider. Handler gerne her igen.
Super service, masser af info og dertil meget rimelige priser :-)
Nem og overskuelig hjemmeside ... Gode priser :-)
tjekket at der var returadresse og betalt porto med i leveransen - dejligt
Har lige annulleret min ordre, efter næsten en uge er varen stadig ikke sendt fra lageret, det kan jeg ikke vente på, men nu har man prøvet dem, og gør det ikke igen :-(
Synes i har været alletides, håber med hjælp vedr. køb og retur.
Jeg handler gerne hos jer.
Jeg fik det jeg havde bestildt uden fejl og mangler. Varen var i perfekt stand. Også er der jo intet at klage over.
Det tog lidt tid med posten. Men det er jo ikke outnorths skyld :)
Jeg har bestilt compressiontights hos Outnorth, den pakke var flyvende, håber også jeg bliver det til CPH. maraton i mine nye tights,
kunne følge den på min mail modtaget og afsendelse.
Det er kundeservice så det vil noget.
Rimelige priser, godt udvalg og fornuftige leveringstider, når man tager højde for, at varerne kommer fra Sverige.
Fandt h vad jeg skulle bruge (2 North Face tasker) ... prisen var den rigtige og fragten inkluderet. Leveret 2 hverdage efter bestilling. Top Dollar
Henrik
Jeg ved ikke helt hvorfor jeg skal have en mail om at anmelde min oplevelse af Outnorth... Hvad ved jeg om Outnorth, varene er ikke kommet endnu - har ikke fået en opdatering på hvorfor det trækker ud og havde nær glemt at have lavet en bestilling. Men! Nu hvor de selv minder mig om bestillingen skal jeg have rykket for levering eller hvorfor der ikke sker noget...
Godt gået. Noget andre kunne lære af.
Jeg er meget tilfreds med alting!
Super god service og gode priser. Varer blev sendt samme dag på trods af sen bestilling.
Stort udvalg af outdoor udstyr og tøj til konkurrencedygtige priser leveret hurtigt til døren.