We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (3)

Forældet

En forældet institution med unødvendig tvangsdeltagelse. Værnepligten er i høj grad fordummende, og hiver i flere tilfælde velfungerende unge drenge ud af et liv mod visdom og karriere for at deltage i Forsvarets rollespil i de danske skove, og lære potentielle kriminelle, hvordan man anvender våben på skydebanerne.
Det er latterligt, det er fordummende og det er samfundsødelæggende.

Bjarke Chr. found this review useful

Vi styrer for vildt!

Kan det blive meget bedre!?

I dag modtog vi så de dårlige budskaber, om kolleger der var blevet indstillet til opsigelse. Sørgeligt at så mange dygtige og engagerede medarbejdere nu forlader Forsvaret.
God vind samt held og Lykke

Simpelthen bare ikke ok

De er fandme nogle idioter, hvad end forklaringen er. Man kan simpelthen ikke storme en skole på den måde og skyde med løst krudt, det hører sig ikke til, hvad end man har orienteret lærere og elever om det eller ej. At de så vælger ikke at orientere lærere og elver, det er simpelthen grænsende til det vanvittige.

Den gang jeg var rekrut, spurgte man bønderne hvis man ville søge skjul i en lade UDEN dyr i. I dag orienterer man så åbenbart ikke nogen, hvis man stormer en skole MED børn i.

Is Forsvaret your company?