[REPLY]
Jeg havde et USB-stik som var gået i stykker, efter jeg kom til at tabe min computer med stikket i. Den knækkede inde i, men kunne sagtens bruge den stadig. 4 uger senere, da jeg skal bruge det, er den gået mere i stykker, så jeg ikke kunne få mine dokumenter ud af den. Fandt så Pad-dataservice.dk på nettet, som jeg havde læst at de fik ros. Så valgte at kontakte dem.
Jeg sendte mit USB-stik over til dem, og fik 2-3 dage efter at vide hvad prisen var og hvordan jeg kunne få mine dokumenter igen. De holder endda en opdateret med over mail, at de har fået produktet, at de har kigget på det og hvad pris osv. vil være.
Er glad for den service jeg fik, og skal med glæde anbefale det til andre.
Min USB var knækket og da der var mange vigtige ting på den så sendte jeg den til PAD-dataservice. Samme dag som de modtog den analyserede de den og angav hvad det ville koste at få den lavet (hvilket var langt under hvad andre firmaer krævede). Jeg valgte at de skulle lægge mine data på en ny USB som de så sendte til mig med det samme!
Kan virkelig godt anbefale dem da de reddede alle mine billeder super hurtigt til en rimelig pris!