[REPLY]
den 10/1 laver jeg en bestilling, Bliver ringet op at mit køb er anulleret da mit kort ikke kan accepteres. trods det bliver pengene alligevel hævet. Sender efterfølgende en mail til dem, og får det svar tilbage at de vil undersøge sagen. Den 6/2 modtaer jeg så en mail om at min ordre er pakket. Til min store overraskelse har de så hævet beløbet endnu engang på min konto. Super dårlig firma uden styr på tingene. overvejer ligenu at politi anmelde dem!!!!
En udmærket webshop med stort udvalg.
Hurtig og diskret levering. Sådan!
Hjemmesiden kunne dog godt laves lidt mere enkel og indbydende, efter min mening.
Super virksomhed....
Kanon service og mega stort udvalg.......
Ingen problemer og hurtig levering.....
Dette var min tidliger anmeldelse af paradiss.dk:
"Der er ingen form for kundeservice i denne butik.
min søster købte en nedredel til sidste skoledag. da hun modtager denne, er det forkert størelse som de har sendt, i forhold til hvad der var bestilt.
da vi skriver at de har sendt en forkert og de gerne må sende en ny, er der intet svar. her efter beslutter min søster at hun køber den et andet sted og sender denne retur og ber om at få pengene retur.
efter de har modtaget pakken, har vi skrevet flere mails til dem, men intet svar, og pengene er stadig ikke kommet tilbage.
jeg vil fraråde andre at købe noget her, da det er svært at få pengene tilbage, hvis det ikke er den rigtige størelse."
Nu efter jeg har skrevet her inde på trustpilot har jeg fået kontakt med virksomheden.
vi fandt hurtigt ud af at der var en forkert email på virksomhedens hjemmeside, og derfor har vi slet ikke kunne komme i kontakt med dem, også havde det brev der lå med pakken ikke været tydeligt nok.
De har brugt det meste af weekenden på at finde frem til fejlen, og nu er det endelig blevet løst
så her må jeg selvf. trække det med ingen kundeservice tilbage, det er god service må man jo sige, og pengene er sendt retur i dag søndag den 05/06-2011
de vil nu får rette den forkerte email på deres hjemmeside igen.
Så må jo også sige at der er god service, så andre vil jeg helt sikkert sige at det er hver at handle her..
Jeg har foretaget flere indkøb hos paradiss.dk
Jeg har altid modtaget den vare jeg har bestilt, og den er altid kommet meget hurtigt. Desuden er priserne meget fine hos paradiss.
Allerede ved bestillingen vidste jeg, at en af artiklerne ikke var på lager; så medmindre Paradiss delte forsendelse i to omgange ville det naturligvis tage nogle ekstra dage at levere min bestilling. Til min store glæde modtog jeg hele 2 mails som orienterede mig om hvor langt ekspeditionen var kommet. Den første "Varerne er samlet" og den anden "Varerne er pakket og ligger klar til forsendelse", hvorefter jeg modtog pakken dagen efter.
Det er hvad jeg kalder super service.
Kort fortalt: har handlet der to gange, og har ved gud aldrig haft blot det mindste problem!
Totalt seriøst firma!
Har nu handlet her 3 gange og har endnu ikke oplevet noget dårligt.
Fra jeg bestilte til jeg modtog varen foregik det helt smerte uden nogen former for problemer og Priserne er til at leve med.
Kan dog anbefale ejerne at de kigger lidt på deres hjemmeside og opgradere den. Menuen virker lidt for dårlig og det kan være forvirende at kigge på varerne da de kan forekomme flere gange på samme side. ved godt det er forskellige størelser men man kan allerede selv vælge størelsen under produktet
Giver derfor 4 ud af 5 stjerner indtil de får enten rettet siden eller får en ny side. Så jeg vil til sidst sige "Have a Nice Noughty Shopping" :)
Forstår ikke at andre har problemer, vi fik en meget god og sober behandling.