We are hiring!

PC Huset reviews

PC Huset was closed by the owner on 30 June 2009

• Reviews (174)

Dårlig service

Jeg bestilte i februar en sony ericsson z555i, i farven Diamond Black, og troede den var på lager. Det startede med at de sendte 16 forskellige trackingnumre, hvorefter vi ringede ind og sagde vi kun havde bestilt én telefon. De fik det rettet, og jeg var godt tilfreds, da telefonen var hurtigt på vej. Der gik 2 uger, før jeg ringede ind og spurgte hvor den blev af, og fik svaret: "Den er ikke afsendt." Dårlig service, allerede da. Endelig ankommer telefonen så, men i den forkerte farve; brun. Jeg skriver ind til dem og forklarer at det er ikke den farve jeg har bestilt, men det er de sikre på det er. Jeg sender dem så kvitteringen, hvor der så uudtrykkeligt står at den er bestilt i sort, og jeg får så besked på at sende telefonen tilbage. Udemærket, tilbage med telefonen. Jeg venter så igen, og får efter 3 uger at vide at Sony Ericsson z555i Diamond black ikke er på lager, og ikke vil være det før 3 uger efter. Jeg venter sågerne, så dum som jeg er, og der går en evighed, hvor de hele tiden trækker pengene fra kontoen og sætter dem ind igen. Da jeg så sidste gang, godt gal i skralden, og havde snart ventet 4 måneder på min telefon, får jeg at vide, at de har den ikke på lager, men at jeg kunne få en eller anden crappy standard telefon i stedet for. Ellers tak, fik pengene igen, og handler der ALDRIG mere.

Mette Fog Vøler, Lea Schuster Damgaard, Jane Evelyn Johansen, Jasmina Ashanti Walters, Allan Dalsgaard, Karsten Bredahl, Tobias, Brit, Michael and Karina found this review useful

Bestilte Sony Erricson mobiltelefon hos PC-Huset

Mobilen (W880i) blev bestilt og efter et par uger ankom min bestilling. Ingen problemer der og mobilen og abonnementet virkede som det skulle.

Ca. 2 måneder efter jeg har fået mobilen går den pludselig ud. Hmm meget mærkeligt. Jeg kontakter straks PC-Huset og beder om forklaring og en reparation. Fint nok de tager min mobil ind, og der går 3 uger før jeg ser den igen.

Mobilen er kommet tilbage i en fin pakke fra reparationsstedet (ikke tilknyttet til PC-Huset). Han (reparatøren) kræver nu 300 kr af mig for at spilde hans tid. Det skal sige at han INTET har udført på mobilen.
Jeg kontakter igen PC-Huset med en vred e-mail, og beder om en forklaring på den pludselige regning. De forklarer her at de importerer mobiltelfoner udenom det officielle Sony-Erricsson Danmark, og reparatøren må derfor end ikke ÅBNE mobilen!!

Jeg skriver at derpå at det helt og holdent er PC-Husets eget problem og at den skal til rep. igen. Den sendes ind og jeg venter 2 en halv uge uden svar. Jeg skriver en ny mail til PC-Huset med trusler om politianmeldelse, klager til forbrugerrådet mm. og får så endelig et svar. Mobilen kommer hjem igen, og en lokal forhandler jeg kender kan derefter konstatere at de INTET har gjort ved mobilen efter jeg sendte den ind.

Jeg står altså efter adskillige måneder stadig uden en mobil der virker.

Efter at have forsøgt at kontakte PC-Huset på telefonen i flere dage uden held, kan de se frem til en sagsanklage fra forbrugerrådet. Må de rådne i helvede for deres uduelighed!

simon, Rolf Lind Jensen, Rikke Hansen, Stine Ludvigsen, SI, Karina Rasnussen, Laurits Brandt, Anders Bork-Larsen, Peter Carlsen, Frederik, Nikolaj Christensen, Leslie, Rune Rasmussen, Mynte Pynte, Tejs Sørensen, SUSANNE FJELSTED, Martin Lundsgaard, Poul Bolund, Arne Pedersen, Mie Larsen, Rasmus, Inger Knudsen, John, Mikkel Nielsen, Christina Kaiser, Johnni Madsen, Nicolai, Erling Pedersen , Mathias, e. kuipers, Trine, Nicolaj Friis Egelund, anders, Mia, Robert, Malene Siig, Josephine Månsson, Mikal Kolstad, James Madsen, Torben Christensen, Mathias Gudiksen, Claus Bo Andersen, Poul-Erik Jørgensen, Maria Louise Hansen, jonas, Anja Louise Hansen, Lenny, Belinda, DJ Plexi, Jeannie Vogt, jonatan pedersen, inge1940, Martin, Gitte Kristine Siff Aagaard, Hanne Bergen, Helle Harbo Fruergaard, Lasse , Rasmus Kunz, Kenneth Hedahl, karsten, Kent, Jette K. Vestergaard, NK, Simon, Sanne Borregård Sørensen, Rasmus Eriksson, Pia, Frederik, Marie Dalgaard, Jannik, Brian Hansen, Janni M. Faber Lydolph, J. Jacobsen, lars vandborg, Hans Emil Højgod, Johan, Mette, Bjarne Andreasen, Torben Primdal Janerka, Jens Thorstensen, Frederik, Kasper, Martin Diderichsen, Peter Frederiksen, Katrine Østergaard, Lene Østerhaab, mikkel, Ole Sølberg, Rikke Kroager, Tina Ojala, Sverre M.B. Dohmen, susanna sørensen, Mette Fog Vøler, Lea Schuster Damgaard, Gert Therkildsen, Lea Nielsen, Vibeke, Allan Dalsgaard, Peter Sleimann, Karsten Bredahl and Rasmus Glerup Røssum found this review useful

Grafikkort til tiden

Jeg har købt mit grafikkort her, og forstår ikke helt hvorfor de får så dårlige anmeldelser.. Jeg fik mit grafikkort til en god pris uden problemer..

Bjørn Skaaning Christensen and Katrine found this review useful

Bestilte Club3 4850 . Fik Palit 4850 uden DV/HDMI og CF Bridge cable

Generelt bare en dårlig oplevelse. Fik først set på nettet rundt omkring at de sender forkert hardware efter jeg havde bestilt .

Ridderrundtosset, Vera, margit andersen, James Madsen, Carsten Adrian and NK found this review useful

PC Huset

Får ikke det man bestiller

bestilte et sd kort og et tv-tunerkort, begge produkter var ikke dem jeg bestilte og selv om jeg prøvede at få dem ombyttet til de rigtige vare lykkedes det første i tredie forsøg og alt alt for lang tid.

Peter , Ridderrundtosset, Patricia, persen, Christian, Carsten Adrian, NK, Marie Dalgaard and Allan Dalsgaard found this review useful

Sendte et 8800GTX til rep

Har ikke set det siden, firmaet gik konkurs og jeg mistede for 3500 kr. grafikkort!!! :(

SUSANNE FJELSTED, Carsten Adrian, NK, Magnus Riemer and Allan Dalsgaard found this review useful

Fup firma

Snug Australia.

Jeg bestilte den 18 dec 2 par ugg boots hos overstående firma til den nette samlede pris 4084 danske kr.

Den 21 dec bliver pengene hævet på min konto..leveringstid er beregnet til 5-10 dage..

Da jeg onsdag i sidste uge, stadig ikke havde modtaget mine støvler, kontakter jeg dem pr mail. det er blevet til 13 i alt.. jeg har INTET respons fået på en eneste af disse mail... Der resultere i, at jeg de sidste 2 nætter har prøvet at kontakte dem telefonisk... Der er konstant optaget eller en telefonsvare der træder i kraft... det lykkes mig 4 gange at komme igennem, men da vedkommende fandt ud af at det ikke var en bestilling... blev røret lagt på... Så her stå jeg frusteret tilbage, stadig ingen støvler modtaget, og et par tusinde kr fattiger. ØV!!!! Helle Jensen

Ridderrundtosset, Patricia, SUSANNE FJELSTED, Isabel, James Madsen, Lasse , NK and Allan Dalsgaard found this review useful

Elendig oplevelse

Lagerstatus var forkert, de sendte en forkert vare, måtte selv betale for returfragt, og generel al support var elendig og modvillig. Her handler jeg aldrig igen.

Eis, mathiasvg, NK, Dolph Flodhest and Allan Dalsgaard found this review useful

MyTrendyPhone

Sender forkerte vare, kontakter firmaet, beder om at få varen sendt retur på min regning. Før de kan sende den rigtige var. Det er billiger at smide varen i affaldsspanden, og bestille en ny hos en anden leverandør. Dårlig kundesirvice. Sidste gang jeg handler med dem

Thomas Studsgaard and NK found this review useful

PC Huset

Svindler firma ved navn pc-huset.dk i Løgstør.

Pc-huset.dk sælger Software fra Microsoft bla. Windows Vista Ultimate, og alle de andre versioner. Problemet er at de skriver på deres webside at de sælger en komplet pakke af Windows Vista Ultimate endda med den rigtige produkt kode. 66R-00245, men de sender kun OEM versioner ud til folk da de slet ikke ligger inde med komplette versioner. Det er ulovligt markedsføring.

Jeg har snakket med forbrugerklagenævnet de siger at det ulovligt og at man kan som kunde der har bestilt et sådant produkt hos dem, kan køre en sag for ca.150 kr. og vinde den uden problem.

De hæver desuden betalingen længe før man modtager produktet. Det er igen en ulovlig handling og det skal politi anmeldes.

Det har været en lærerig oplevelse, men det kan bestemt ikke betale sig :-)

Så lad endelig være med at handle med dette svindler firma !

Desuden tror jeg han tjener en formue på fragt.
De reklamerer med et produkt og sender et dårligere, der ved får de en masse returvare som de tjener 50 kr på i forhold til deres udgifter

De hæver penge på kontoen lang tid før varen er sendt hvilket er en klar overtrædelse af markedsføringsloven.

Eis, Ole Isbak, Patricia, James Madsen, Kent and NK found this review useful

fup frima!

hold jer væk fra den dårlige hjemmeside dårlig kunde service

NK found this review useful

Dårlig service

Tror de fleste har givet udtryk for hvor dårlig Pc-husets service er, og generelt bare er et utroværdigt site, hvor man IKKE skal handle. Jeg købte to mobiler, og efter flere opkald, fordi de ikke var blevet afsendt, blev jeg igen holdt igen med at de ikke havde dem på lager, og de ville blive modtaget kort efter. Jeg ventede tre uger, og fik endelig begge mobiler. Der har ikke været nogle problemer efterfølgende, bortset fra den ene havde nogle problemer med opdateringer. Men bare lad være med at købe noget der !!

Deres service og levering er det dårligste jeg nogensinde har oplevet!

Marianne Smith and NK found this review useful

røvrendt af pc huset

blevet total røvrendt af pc huset de lover og lover men der sker ikke noget er blevet 479 kr fattiger for pengene har de jo fået skod firma luk den dog

NK found this review useful

PC Huset

undgå for alt i verden PC-Huset.dk

Jeg fandt et rigtigt godt tilbud på PC-Huset. Det var et helt okay grafikkort til halv pris.. det var dejligt så jeg bestilte det med det samme.

Der er nu gået langt over 3 uger. Jeg har sendt en mail til dem som de åbentbart ikke agter at svare på.

Jeg ku nævne flere ting som er ALT alt for dårligt:

1) Deres telefon tid på én 1-2 timer er meget ringe og malplaceret.

2) deres hjemme side er en gang l-o-r-t. forsiden virker ikke og da den var oppe, kunne jeg kun komme ind fordi jeg havde gemt et link fra et af deres produkter. nu er firmaet så lukket.

3) De skriver ikke en kæft om, om de har deres varer på lager eller ej. de skriver 1-2 dages leveringstid, så regner man sku med at få varen højst 2 dage efter.

4) Deres ordreliste system er til at lukke op og skide i. Jeg går da ud fra at jeg kan se min bestilling på siden efter jeg har modtaget en bekræftelses mail fra dem, men nej nej... total blank.

Hvis de ikke allerede var gået nedenom og hjem så ville jeg ha brokket mig til de var gået igennem deres rådne gulvbrædder.

Glem alt om det grafikkort!!!

Bjørn Roa Bæhr-Larsen, Jonas Engelund, Jeppe, SUSANNE FJELSTED and James Madsen found this review useful

PC Huset

Elendig butik, brug den ikke

jeg har handlet med pc-huset én gang.
Dette på grund af elendig service, elendig indpakning af sendte varer og elendig service.
De sendte mig forkerte ram, som jeg sendte tilbage med løfte om at få fragten betalt og få de rigtige tilbage, jeg fik et andet sæt forkerte ram, retur igen, og da jeg endelig fik de rigtige (som jeg oprindeligt havde bestilt), nægtede de at betale fragten.
Elendig service.

James Madsen found this review useful

PC Huset

Har returneret en defekt cpu men ikke fået mit tilgodehavende

Jeg har sendt en defekt cpu tilbage, fik lavet en returnota på deres hjemmeside og først 14 dage senere fik jeg en melding om at den nu var færdig processet i deres system.
Jeg har aldrig fået mit tilgodehavende og aldrig fået en tilbagemelding på mine nu 10 henvendelser via mail da telefon var umuligt. Nu over 1 måned senere konstaterer jeg at PC-huset er gået konkurs ..hvad f...... sker der. Dårlig service og dårlig behandling af deres kunder. Og nu kan jeg sikkert ikke få mine penge tilbage...

James Madsen found this review useful

Pc-Huset er konkurs

Nå, straks man roser dem går de konkurs :-D. jeg har så åbenbart ikke længere 2års garanti må mit nye bundkort, men heldigvis virker det. Hold da op, sikke en omgang. Næste gang stoler jeg på hvad andre skriver på trust pilot

PC Huset

dårlig service og brugte varer

Jeg har købt en I-phone siden 29. januar , hvor vi fik modtaget en deffekt I-phone. Efter utallige forgæves opringninger fik jeg endelig kontakt med dem pr. e-mail, hvor de anmoder mig til at returneret varen til dem. et par dage efter returneret PC-huset pakken uåbnet til os. Jeg fik kontakt med dem igen pr. e-mail, da det er umuligt at kontakte dem telefonisk. De bad mig om at atter sende deffekt mobil. De gjorde vi så. Efter 1 måned rette jeg henvendelse pr. e-mail, hvor mobilen bliver af. Jeg fik svaret, at de ikke har modtaget mobilen. Efter utallige kontakter pr. e-mail, kontakter jeg e-handelfonden og klage over PC-huset uacceptabelt handel, vubti, PC- huset fandt lige pludselig mobilen. Men så let skal det ikke går. Her i midten af juni skrev jeg igen til e-handelfonden med kopiorienteret PC-huset, at jeg vil trække handelen tilbage og bad om omgående tilbagebetaling. Efter 1 uge modtog jeg pakke af en åbnet I-phone. Jeg gad ikke kontakte dem, derfor bare beholdt åbnet vare.

Jeg vil kraftigst fraråde jer at foretage handel med dem.

Michelle Jensen found this review useful

PC Huset

God vare, men skift emballering

Bestilte P4 CPU primo 2008 til en god pris og den blev leveret et par dage efter.

Desværre blev den sendt i en bobblekuvert. Efter at have korresponderet med PC Huset beklagede de og fik sat en stopper for den dårlige emballering. De sagde at jeg selvfølgelig kunne få den ombyttet hvis der var problemer med den. CPU'en virkede dog fint alligevel.

jonas schnedler found this review useful

Et helt andet billede

Min lillesøster har gentagende gange smidt sin mobil telefon væk, derfor var der ikke nogen grund til hele tiden at skulle oprette nyt abonnement. Vi har nu 2 gange bestilt en mobiltelefon hos pc-huset og har begge gange fået den 2 dage efter at vi bestilte den. Jeg skal nu købe min 3. mobil derfra.

PC Huset

Dårlig kundeservice og enorm ringe RMA system

Nu har jeg læst en del af de anmeldelser, som folk har skrevet her på sitet, og må holde med alle dem, som kun giver dem 1 stjerne..

Jeg købte først et Cooler Master kabinet og et Abit IL9 bundkort, og da varene kom som faktisk tog over en måned, så var pakningen ringe indpakket og varene havde været åbnet, desuden var det et billigt ASUS kabinet som jeg havde modtaget, hvor blæserne i kabinettet lærmede så meget at man skulle tro at det var et jetfly.. Jeg tog så varene i brug, da jeg abeslut havde noget jeg skulle lave da jeg er musiker, men skulle nok havde ventet lidt..

Jeg kontaktede så PC Huset via telefonen, og efter 35 opringninger hvor hver opkald ca. varede 45-50 min. så kom jeg enedelig igennem, men det var først da de havde fået nyt telefon system.. Jeg sagde til dem at jeg havde bestil nogle vare, som jeg var utilfreds med og ønskede mine penge retur, da jeg faktisk efter bestillingen havde læst anmeldelser af firmaet, og ønskede ret kreftigt at annulere handlen, men så let skulle det ikke være..

Jeg skrev så et hav af mails, som ikke blev besvaret, og da jeg så enedelig fik svar, kunne de ikke hjælpe mig, da jeg havde taget tingene i brug, og det er fair nok, hvis tingene altså bare ikke havde været åbnet, men forlangt at få nogle nye vare og fik efter nogle henvendelser langt om længe dem til at give mig nogle nye vare, som jeg ønskede..

Da mine vare så kom, var det det samme.. Kabinettet var det rigtige Cooler Master men havde været åbnet og var ridset, og bundkortet havde været pakket ud, men tog det i brug igen, da jeg ikke gad og skrive/snakke med dem igen..

Jeg fik så til sidst overtalt dem til at give mig et helt andet bundkort, hvor jeg strængt sagde "LAD VÆRE MED AT ÅBNE PAKKEN" hvilke de så heller ikke gjorde, og har ingen problemer haft siden, men handler heller aldrig hos dem igen..

Nu har jeg så købt et nyt kabinet hos shg.dk hvor jeg fremover vil handle..

ADVARSEL: PC HUSET SKAL DØ.. HANDEL ALDRIG HOS DEM, DE FUSKER OG SVINDLER OG STJÆLER FOLKS PENGE, PC HUSET SKAL EFTER MIN MENING OG MANGE ANDRES LUKKES ØJEBLIKKELIGT..

Ingen problemer

Bestilte kl. 14:15, og varerne ankom næste dag. Når så prisen samtidig var helt i orden, kan det vel ikke være meget bedre. Har ikke handlet der før, og ved derfor intet om firmaets behandling af RMA.

PC Huset

Arg skulle have tjekket trustpilot før køb

Fatter ikke hvordan så korrupt forretning kan finde sted.
Bestilte en harddisk for nogle dage siden, og fik kun selve harddisken (ingen kabler, manual, eller noget overhoved) hardisken var decideret ridset skrammer muligvis fra transporten, for den var elendigt pakket ind og kunne uden tvivl sagtens have blevet ødelagt under transporten til mig. Harddisken kører generelt rigtig dårligt ustabil osv. så førsøger selvfølgelig at kontakte dem, men hverken mail, tlf eller brev svarer de på. Så ingen penge tilbage til mig, da de bevist ikke vil tage imod pakken selvom de 14 dages retur ikke er overskredet! øv øv

PC Huset

forkert vare, men til at tale med

de startede med at sende en billigere model af den print-server jeg havde bestilt. så jeg oprettede en RMA, og mailer dem. efter lidt venten uden at have fået noget porto til at sende pakken retur, vælger jeg selv at betale 75 kroner for sende pakken.
derefter går et stykke tid hvor jeg intet hører fra dem og ikke kan komme igennem på telefonen, så de får en mail med en opsummering af situationen, herefter undskylder de og tingende går herfra godt, de sender den rigtige pakke og indbetaler de 75 kroner jeg har lagt ud.

Hilsen :)

Jeg er fornøyd med servicen jeg har fått fra dere.

camilla found this review useful

skod-huset.dk

har tirsdag den 26/5 bestilt et kabinet, og et grafikkort hos denne forhandler, da 1) det var billigt, og 2) de havde begge dele på lager, og det var lidt af en haste sag, varene er bestilt og betalt med kredit kort, inden klokken 12 den dag.

nu er det så fredag den 29/5, og jeg undrede mig over hvor pokker mine varer blev af, ringede til firmaet, og pokker tage mig om ikke de er taget på ferie?!?!

'Vi holder ferie fra den 20 maj til den 8 juni'

farer ind på deres hjemmeside, og roder gennem ALT, ingen steder står der noget om 'bemærk: ferie lukket blabla' næh tværtimod syntes deres side da at jeg skal bestille noget mere, og ligger ganske automatisk ting i min indkøbskurv.

det mindste man kunne gøre, var vel for pokker at gøre opmærksom på at firmaet holder lukket i 3 uger?

nu kan jeg så bestille ved et nyt firma, afbestille hos Pc-huset, spærre i banken og alting :(

KH. and kim paust found this review useful

Brug ikke PC-huset..!

De overskred leveringsdatoen med en uge, deres kundeservice ville være bedre tjent med én beruset polak og de er ærligt talt røv elendige til deres job.. MVH, men ikke til PC-huset..

KH., Philip Kruse and Rasmus found this review useful

Leveringstid overskredet 3 gange

1-2 dage... yeah right! Der er gået 8 dage og mine varer er ikke engang sendt afsted endnu. De stod som værende på lager.

Ny mobiltelefon var 'mindre' ny

Jeg købte en Sony Ericsson W910i, og glædede mig virkelig til at tage den i brug - jeg blev dog ved modtagelsen noget skuffet:

Der var en lille, men dog klart synlig ridse i displayet - telefonen var desuden låst, på trods af at den netop blev solgt uden abonnement.
Desuden må emballagen have været brudt på et tidspunkt, for der var en kaffeplet på indersiden, og oplader m. tilhørende kabel lå løst for sig - ikke med en plastic-clip omkring og i en lille plastpose, som man ellers forventer med fabriksny elektronik.

På positiv-siden fungerede returneringsprocessen upåklageligt - jeg sendte telefonen tilbage om fredagen - den nåede frem om mandagen, og to dage efter var hele købssummen indsat på min bankkonto. Men alt i alt har jeg ikke ligefrem lyst til at handle dér igen foreløbig.

PC Huset

Firmaet svindler, sælger IMPORTEREDE varer uden fabriksgaranti !!!!!

Vi købte en mobil tlf. Samsung sgh-g600 til 1076,00 kr. Da vi modtog telefonen var det den forkerte farve, og det var kun muligt at vælge sprog fra østen. Vi sendte den retur dagen efter købet, samtidig udfyldte vi RMA som vi lagde inde i pakken hvilket man altid skal, blot ikke her !!!! RMA skal skal stå udenpå pakken, så den kom uåbnet retur. Pakken blev sendt igen med RMA udenpå, så hørte vi intet i 14 dage, prøvede at kontakte dem pr. telefon, 2 gange med en ventetid på 1 time og 45 min. vi var nr. 1 i køer i 45 min. hvorefter telefontiden var slut. Prøvede igen efter en time fik vi kontakt med en medarbejder, der sagde at telefonen var lavet og sendt, de næste 14 dage forsøger vi gentagne gange at få kontakt med dem, efter en måned og 4 dage kommer telefonen retur.
Telefonen er stadig forkert farve men nu trods alt med dansk, desværre virker telefonen ikke, den falder ud og genstarter. For at udgå spild af tid, sender vi så telefonen til et aut. Samsung værksted, der laver telefoner under fabriksgaranti, efter 2 dage får vi telefonen tilbage, med beskeden : "retur uden reparation, ikke garanti i Danmark, da telefonen er importeret" ER PC HUSET ET STED MAN KAN STOLE PÅ ????????

Andreas, KH. and Morten found this review useful

Forkert vare

Fik en ringere vare end den bestilte, retur forløbet gik dog meget hurtigt og jeg fik mine penge tilbage og købte hos en anden forhandler

PC Huset

Sender tilfældige varer i stedet for det bestilte

De to gange jeg har handlet hos PC Huset, har de begge gange sendt en anden vare end den bestilte, uden at spørge først.

Første gang sendte de et forkert type hukommelseskort.

Anden gang sendte de en helt anden DVD brænder end den særlige, de annoncerede med.

Jeg handler der aldrig igen.

Andreas, KH. and Henrik Pedersen found this review useful

PC Huset

Forkert vare annullering af ordre mod ønske

Ganske enkelt den værste oplevelse jeg har haft til dato på nettet.
Startede med at få tilsendt en "noname" router der hverken lignede eller svarede til den bestilte.
Derefter sender jeg den retur med besked om at den korrekte ønskes tilsendt. Da jeg skriver til dem om den er på vej får jeg at vide at ordren er annulleret.

Mit råd styr i en stor bue udenom den butik.... det tangerer til fusk

Morten Lassen, Roar and KH. found this review useful

Forkert vare

Jeg fik en forkert vare en Nokia E66 i stedet for den Nokia E71 jeg havde bestilt. Nu har jeg udfyldt en såkaldt RMA og sendt varen tilbage. Fik en mail om at de havde modtaget min pakke, men så er der ikke sket noget siden. Jeg kan ikke få fat i dem nu, hverken over mail eller telefon. I telefontiden siger de at de ikke har telefontid pga sygdom. Så nu står jeg 2000 kr i underskud og har ingen vare. Vil give dem et par dage mere til at rette fejlen før jeg vil prøve at ringe privat til ejeren.
De har nu skrevet tilbage så lad os se om den bliver sendt i morgen.

En lille update.. Det gjorde den så ikke, og da jeg skrev ind igen for at høre hvor i alverden den blev af, fik jeg en mail om at de er gået på ferie. Der er nu gået over 14 dage siden de trak penge på min konto, og jeg har stadig ingen mobil, og har ingen mulighed for at komme i kontakt med dem.

Roar and KH. found this review useful

Køb af RAM

Jeg Bestildte et sæt Kinston ram 1 gb pc2-6400

Men i stedet modtager jeg noget billig lorte ramt som oven i købet ikke virkede Mne da ram klodsen kun kostede 99 kr. på det pågældende tidspunkt Gad jeg ikke gøre mere ud af sagen.

men meget ringe

KH. and Morten found this review useful

Lynhurtig levering

Kl. 15.30 bestilte jeg min vare. Dagen efter kom den med posten. Nemt og billigt.

Vivian found this review useful

PC Huset

fik aldrig den rigtige vare... ingen kontakt muligheder !

jeg bestilte et netkort.. og det kom da også ganske hurtigt indtil det gik op for mig at kortet ikke var det jeg havde bestilt derefter retunerede jeg den forkerte varen - ihåbet om at få den rigtige - varen blev modtaget af pc-huset og et par uger senere fik jeg tilsendt det samme forkerte netkort, og en mail hvor de forklarede at de ikke havde den ønskede model.
jeg endte med at være ude af stand til at komme i kontakt med dem, mail og telefon virkede nærmest blokeret, prøvede på en kamarats telefon og kom straks igennem, efter jeg havde prøvet en halv time på min egen... det kan være et tilfælde - men mine erfaringer med pc-huset - peger lidt i den fuskende retning

det eneste positive jeg kan sige eller håbe om PC-Huset er at de snart må lukker - hvis deres service niveau fortsætter på denne måde

STAY AWAY

UG til PC-huset. Billigere end nævnt i EDB-priser

Jeg købte en Medion GPS hos PC-huset. I EDB-priser stod den opført med prisen 699 kr., men ved bestillingen på PC-husets hjemmeside, kostede den kun 499 kr.
Den blev bestilt og betalt via mastercard. Ingen udgift til fragt. Kun 6 kr. i gebyr for Mastercardet.
Dagen efter fik jeg mail om at ordren var effektueret, og efter endnu en dag, havde jeg GPS.en med posten.
Og der var alt, hvad jeg havde bestilt, og det hele er tip-top.
Hurtigt, nemt og fuldt ud tilfredsstillende.

Is PC Huset your company?