[REPLY]
Fik fixet min mac mini på 2 hverdage uden problemer af nogen slags.
Glimrende service :)
/Daniel
Skulle have ordnet min bærbar og det hurtige svar som man får over mail er jo helt kanon :) Fik svar på alle mine spørgsmål meget hurtigt og det vigtigste af alt, min bærbar har fået nyt tastatur, renset og virker perfekt.
Kan kun anbefale deres afd på Vesterbro der ligger 5 min fra vesterport st, og må sku sige ham Simon, hvis man har et problem så får du alt den hjælp du har brug for :) kommer med glæde igen :)
Jeg købte en Mac brugt på nettet og efter 2 mdr forsvandt billedet på skærmen. Jeg tog den til PCService på Østerbro, hvor de er MAC-certificerede og fik diagnosen at grafikkortet på bundkortet er i stykker.
Diagnosen blev stillet hurtigt og der kom også hurtigt et tilbud på hvad det ville koste at reparere.
Noget jeg lagde mærke til er at personalet i PCService tager sig tid til at forklare og svarer på spørgsmål.
Efterfølgende har jeg hørt fra kolleger at de også har brugt PCService og det vil jeg også til en hver tid anbefale andre and gøre.
Synes også det tæller til den positive side er at henvendelser her på Trustpilot bliver taget seriøst af personalet og man får et svar.
Min søn havde droppet sin laptop på gulvet, så skærmen ikke længere fungerede. Allerede da jeg kom ind med den til PCservicecenter tog de og kiggede hurtigt på den, og vurderede at det ikke så ud til at være slemt, men at de skulle checke den ordentligt, og at det kunne tage op til 3 hverdage, da de havde pres på.
Allerede efter en dag blev jeg ringet op med beskeden om at det var en løs forbindelse, som de så lavede i løbet af en time.
Så hurtig ekspedition; og en glad søn, der kunne komme tilbage til hans skoleopgave; og ikke mindst at spille ;-)
En uge før min Terminsprøve havde jeg det uheld at tabe min bærbar på gulvet. I den uge gik jeg fra forretning til forretning for at skaffe hjælp til en fornuftig pris, men det fejlede. Dagen før min terminsprøve, ved et tilfælde støder jeg på Pcservices hjemmeside og vælger at besøge forretningen på Østerbro. På et kvarter er skærmen udskiftet af en effektiv arbejder der flinkt og professionelt chit-chatter mens han udfører arbejdet. Computeren er fikset og terminsprøven reddet! Kan varmt anbefale Pcservicecenter!
Min Pc var inficeret med noget virus. Det blev fjernet i butikken på Østerbro, og der blev indstalleret et mere hensigtsmæssigt (gratis) virusprogram. Det skulle som aftalt foregå express, og jeg hentede den samme dag, som den var blevet indleveret.
Altsammen meget nemt og ligetil. Flink betjening. Prisen var som aftalt på forhånd.
Kommer gerne her igen, hvis uheldet skulle være ude.
min computer var død.indleverede den hos pc-service,som gik igang med den med det samme.løste mit problem meget tilfredsstillende kan kun anbefale pågældende firma meget
Skærmen på min pc var smadret, så jeg ringede til PCServiceCenter Vesterbro, for at få prisen på en udskiftning. Ekspedienten kunne desværre ikke svare på hvad det præcis ville koste, da han ikke kunne se hvilken skærmtype der passede i min maskine, men han lovede at han ville tjekke det, hvis jeg kom ind i butikken.
Ca. 15 minutter efter jeg var trådt ind i butikken gik jeg derfra med ny skærm i computeren. Det er sgu i orden!
Supervenlig og prof service. Min MAC med sort skærm havde "helbredt" sig selv på vejen til Ndr. Frihavnsgade, men alle ikoner var pixelerede og musen var mystisk.
Det blev fixet på under 10 min - og min dag reddet!
Mange mange tak!
Skærmen på min bærbare skulle skiftes og jeg indleverede den derfor hos pcservicecenter.dk. Jeg fik først beskeden at det ville tage nogle dage, da der skulle bestilles en skærm hjem.
Tyve minutter senere blev jeg ringet op og fik at vide at jeg kunne hente computeren en halv time senere, da posten netop var kommet med to skærme, hvoraf den ene passede til min computer og ville blive monteret med det samme.
Super god service og venligt personale - det er her jeg får repareret min computer næste gang den går i stykker også!
Jeg havde på underlig vis ændret mit kodeord til Windows og kunne ikke komme ind i computeren.
Da jeg skulle bruge mine dokumenter og programmer fandt jeg pcservicecenter.dk på nettet og spurgte om de kunne hjælpe.
De oplyste en reparationstid på 1-2 dage. Jeg indlevere den og bliver meget positivt overrasket da de ringer samme dag og oplyser at koden er fjernet og jeg kan igen bruge min bærbar. Nu uden kode :-)
Hurtig og venlig service. Jeg fik en teknisk forklaring der var til at forstå :-)
Andreas
I søndags var jeg så uheldig at spilde kaffe i hjørnet af min macbook pro. Det resulterede i at mit tastatur fejlede, hvilket var yderst uheldigt da jeg er midt i et stort opgave projekt, hvor deadline nærmer sig drastisk. Mandag morgen kontakter jeg neverboot på Amager, som skal have 3000 kr. for at skifte tastatur med topcase, hvor de kan gøre det til dagen efter (tirsdag) - de havde topcase på lager. Det er så vidt godt, men jeg synes at 3000 kr. er lige dyrt nok, så jeg tager ned i pcservicecenter på gammel kongevej for at høre deres pris og arbejdstid. Uheldigt nok, så ankommer jeg netop som der har været indbrud i butikken, så de kan forståeligt nok ikke lave min computer. Jeg taler her med ekspedienten, som venligt fortæller, at jeg kan tage til deres afdeling på østerbro, som kan lave dag til dag reperationer og at jeg kan regne med en pris på et par tusinde. Det accepterer jeg og tager til østerbro. I butikken bliver jeg mødt af en venlig ekspedient, som forklare mig, at hvis de får min mac ind i dag (mandag) så kan de fejlfinde den ekspress, bestille en ny topcase samme dag, modtage den dagen efter og skifte topcasen denne dag. Da de virker som et meget professionelt sted, siger jeg tak til tilbudet og overlader min halvdefekte Mac til ekspedienten og her stopper så de gode oplevelser.
Først og fremmest, så hører jeg intet fra butikken før jeg selv ringer til dem kl. 16.00 for at få at vide, at de stadig fejlfinder på den, men at de stadig kan nå at få topcasen hjem den efterfølgende dag. Den efterfølgende dag (tirsdag), bliver jeg ringet op af forretningen om, at de nu er færdig med at fejlfinde og at det er tastaturet det er galt med (?). Et nyt tastatur koster 3000 kr. at få skiftet, hvilket jo er 1/3 mere end hvad jeg fik at vide i deres forretning på Gammel Kongevej. For at få hurtig process, da jeg som tidligere indformeret til butikken er meget presset, accepterer jeg tilbudet. Jeg spørger forsikrende ind til, om nu hvor de får bestilt topcasen tirsdag, at jeg så får min Mac retur onsdag. Nu får tonen en anden lyd og de fortæller, at jeg kan få den retur, hvis topcasen kommer i morgen (?). Nu begynder jeg at blive bekymret. Onsdag ringer jeg til dem kl 13.00 for at høre om de har fået topcasen, her får jeg at vide at UPS endnu ikke er kommet. Jeg ringer så igen kl. 16.00 og får samme meddelelse, hvilket får mig til at spørge om jeg så heller ikke får min mac retur onsdag, hvilket ekspedienten bekræfter. I dag torsdag, ringer jeg så til butikken kl. 12.00 og får at vide at nu er topcasen kommet! Yes, tænker jeg og spørger så til om det er muligt (nu hvor det er ekspress) at få min mac snart. Svaret er, at de arbejder på den, men der kan ikke bekræftes noget. Kl. 15 ringer jeg igen for at tjekke op, her fortæller ekspedienten at ham som arbejder på min mac lige er ude i et par minutter, men han lover mig at ringe til mig når han kommer tilbage med en tid på, hvornår min mac er færdig. Efter 40 min uden noget opkald vælger jeg selv at kører over i butikken, da min tålmodighedsgrænse langt fra er overskredet. Her fortæller han mig, at de vil have den færdig i dag, men kan ikke fortælle mig hvornår.
Kl. 17.40 får jeg en mail om, at nu er min mac færdig. 20 min før butikken lukker, hvilket er umugeligt for mig at nå fra min bopæl midt i myldretiden.
Alt i alt, føler jeg mig udnyttet som kunde. Som jeg fortalte ekspedienten, så skulle han bare have været ærlig med deres lange arbejdstid til at starte med, så jeg kunne have valgt neverboot og fået min mac retur tirsdag i stedet for fredag morgen (håber jeg). Til det svarer han ned i disken "belive it"!!!
Jeg er noget spændt på om de er frække nok til stadig at opkræve mig ekspress gebyret på 350 kr. når jeg henter min mac i morgen. Jeg giver dem 2 stjerner i håb om at de ikke gør. Ellers mister de endnu en stjerne.
Jeg kan læse i de andre opslag her på siden, at jeg langt fra er den eneste, som har problemer med kommunikationen fra dem, eller mangel på samme. Som et godt råd til butikken kan jeg oplyse, at I vil kunne omvende utrolig mange utilfredse kunder, ved at gøre hvad i lover - både ringe tilbage når i lover at gøre det, og overholde den arbejdstid i selv oplyser.
I butikken benægter de (nu) blankt, at have sagt noget som helst om, at de kunne have haft min mac færdig til dagen efter.
Det blev et langt reveiw, men det har også været en lang og besværlig sag - øv.
----------------------------------------------------------------
- Da jeg hentede min mac kl. 10.00 fredag, stod min Mac så fint med ny Topcase, men desværre var ekspres gebyret stadig på regningen. Heldigvis valgte ekspedienten at fjerne gebyret da jeg gjorde ham opmærksom på det. Jeg kan høre at butikken har prøvet at kontakte mig, nu hvor jeg har lavet dette review - det var på tide med noget kommunikation, desværre er det lidt for sent. Jeg fastholder min bedømmelse på 2 stjerner, da oplevelsen alt i alt har været skuffende, men ikke en katastrofe.
- jeg har tænkt yderligere hvordan denne oplevelse kunne undgåes, og er kommet frem til, at hvis jeg online kunne have fulgt min ordre ville oplevelsen have været bedre.
Havde en bærbar PC med smadret skærm, som jeg fik ordnet på 1 døgn (butikken på Gl. Kongevej). Venlig betjening og god oplysning om priser. Et sted jeg bestemt kan anbefale andre at bruge.
Nu skal du høre om mine oplevelser med PCservicecenter. Min bærbare skabte sig. Den blev indleveret til PCservicecenter/Hellerup: ingen god oplevelse. Jeg havde tidligere positive oplevelser med afdelingen på Østerbro, men Hellerup var nemmere i bil, da jeg bor N for Hillerød. Grundgebyret på 200 kr. er for så vidt i orden for en undersøg, men jeg betalte extra 300 for, at den skulle blive undersøgt med det samme, og man ville ringe, når resultatet forelå. Efter halvandet døgn ringede jeg, da jeg intet havde hørt. Øh, jo, de var lige gået i gang (straks?), men skulle nok ringe. Det gjorde man så næste dag, og der var vist virus i systemet. Hvad skulle der gøres? Fjerne virus naturligvis, og det skulle så koste yderligere 500. Ok, tak og husk nu at ringe. Det skulle man nok. Efter et par dage måtte jeg ringe. Jo, den var da lige blevet parat. Jeg hentede den fluks, kom hjem og – de oprindelige fejl bestod, så af sted igen til Hellerup. Det skildrede forløb gentog sig nogle gange – med samme resultat. Så fik de lov til helt at geninstallere. Tak for det, det ville løse alle problemer! Det gjorde det ikke, faktisk var der i forløbet efterhånden flere. Af sted igen til Hellerup - stadig mere frustreret og ked af det, hvilket endte med, at ”The Boss” blev mobiliseret. Fejle var nu mine egne, og den ene af dem kunne jeg selv rette. Microsoft og Internet Explorer var noget skrammel. Hvordan jeg så kunne konstatere nye fejl straks efter reinstalleringen, og forsøg på at få fat i Firefox via IE, gik nu via ”Mywebsearch” uden i øvrigt at kunne finde serveren, ville man ikke forholde sig til, og heller ikke til den fraværende ”straks”-undersøgelse eller, om der oprindeligt havde været stillet en forkert diagnose, eller det dog mystiske i, at jeg, der har haft computer i hen ved tredive år, pludseligt, men øjensynligt bliver ved med at lave de samme fejl. Hele miseren var min egen fejl, basta. – Summa summarum: 800 kr. ud af vinduet + benzin til et par hundrede km. Og jeg sidder med en bærbar, og prøver lige så stille selv at løse problemerne. Oplevelserne er helt parallelle til nogle samtidige med den tilknyttede butik, brugtecomputere.dk med samme ”Boss”. Oplevelsen er, at når diagnose og kur lykkes, så udretter firmaet mirakler - og ros for det, men lykkes det ikke, som i mit tilfælde, er det kundens fejl: Pokker til forretningsmoral. Man må tro (håbe), at der er forskel på ledelse og evner i de forskellige afdelinger af PCservicecenter. Det kan kun blive til én stjerne, da man ikke kan give mindre.
Jeg skulle have skiftet harddisken i min iMac. Jeg googlede og fandt Pcservicecenter - ringede til Østerbroafdelingen og fik en god snak med en medarbejder der forklarede hvilke muligheder jeg havde.
Harddisken blev skiftet og hele affæren var overstået på en uge.
Jeg har to foreslag til forbedringer:
Jeg blev ikke gjort opmærksom på de obligatoriske kr. 200,- for fejlfinding. Det er fint nok i gør det, og medarbejderen jeg talte med i butikken forklarede hvorfor. I tester maskinen igennem så i har styr på (alt) hvad der er galt - sådan skal det være. Det er ikke alle der kan overskue konsekvenserne af en fejl, og dem der kan bør alligevel sætte pris på i tjekker maskinen igennem for øvrige fejl - og så synes jeg ærlig talt kr. 200,- er en rigtig god pris for den ydelse. Men gør kunderne opmærksom på det fra starten, dels når i har dem i telefonen, men også på hjemmesiden, som i mit tilfælde var første kontakt med virksomheden. Forklarer i den obligatoriske fejlfindingspris og hvorfor i gør det, kan jeg ikke forestille mig nogen kunder ville afvise argumentet. Reparere og finde fejl er trods alt det i lever af :-)
Hvis i lover at vende tilbage på et givent tidspunkt - så vend tilbage. Selvom beskeden kan være i ikke har nået at kigge på sagen/reperationen. Det er bedre i tager initiativ til kommunikation, end at kunden skal ringe til jer. Sådan var det desværre i mit tilfælde. Jeg indleverede onsdag og blev lovet tilbagemelding fredag. Jeg ringer 1 time inden lukketid fredag og får at vide i ringer inden lukketid. Jeg hører ikke noget før jeg ringer mandag 1 time inden lukketid, og får - igen - at vide i når det inden lukketid. Tirsdag eftermiddag (v/14-15 tiden) ringer en af jeres medarbejdere og vi træffer sammen en beslutning om hvordan maskinen skal repareres. Jeg får at vide den er færdig indenfor en time, og at i vil ringe når maskinen er klar. Jeg hører ikke noget og ringer kort før lukketid, og får at vide maskinen er færdig står og venter på mig.
Konklusion
Ikke en finger at sætte på udførelsen af reperationen, men i skal blive bedre til at kommunikere. Så det bliver fire stjerner - dog med noget irritation. Jeg ville dog alligevel anbefale jer til venner - men gøre dem opmærksom på ovenstående små-udfordringer.
Tak for en flot reperation :-)
Jeg havde fået mail vedr ca pris på uskiftning af min skræm på min notebook, men skulle alligevel betale 200 kr for fejlfinding!!!!!!!!
Da min computer ikke ville starte (kom lidt i gang, men valgte efter et par sekunder at slukke af sig selv), afleverede jeg den hos dette firma. Inden for et døgn havde de fundet fejlen og udskiftet min strømforsyning med en ny, noget kraftigere model.
Betjeningen i butikken var kompetent på det tekniske og ganske venlig.
Samlet kom jeg af med ca 1½ tusind for fejlfinding, rens af maskinen og en ny strømforsyning.
Jeg har tidligere været kunde i denne butik og kommer der helt sikkert igen.
Sendte min PC til en fejlfinding for 200 kr. Det viste sig at strømforsyningen var gået i stykker. Prisen var for at skifte den ud samt fejlfinding 1150kr. Valgt at levere den et andet sted, hvor det hele kostede mig 600kr.
Jeg var nede og afleveret min kærestes bærbar (HP Pavilion dv3). Medarbejderen ringede til mig da han havde fundet en skærm og sagde at det ville blive 1700kr, fint tænkte jeg den skifter i sku bare. Lidt efter kom det så at den skærm ikke blev lavet mere, men der var en dyrere skærm til 2200kr. Okay det var så en del dyrere, men hun skulle jo bruge den, så det fik de så grønt lys for. Der gik så nogen dage, og jeg ringede til dem for at høre hvordan det gik, han fortalt mig så at skærmen var rigtig besværlig at skiftet og det kunne være der ville komme små ridser i siden af den, da den var limet sammen (som mac) sagde han.
Der ville jeg så mene at i allerede DER, godt kunne sige noget om, hvis der kom ridser skulle jeg ikke betale fuld pris, for jeg betaler jo for en NY skærm (der kom så ikke ridser i).
Efter ca 12-14 dage rignede jeg så igen for at høre hvordan det gik med den. Nu var der så et problem med tastaturet, (det kunne i sku godt lige ringe og sige i stedet for, JEG hele tiden skal ringe til jer). Jeg begyndte så at ringe ca hver anden dag for ligesom at følge op på hvad der skete, for syntes faktisk det tog en del længere tid end jeg havde regnet med.
Da der så var gået næsten 3 uger og jeg ringede for at høre hvordan det gik, ja men den var da færdig høre jeg så, hvorfor dælen ringer i så ikke at siger det, jeg havde givet udtryk flere gange at den bærbar er en vi skal bruge. Kæresten gik ned for at hente den og fik den.
Det skal da siges at der ikke er noget galt med tastaturet og skærmen er helt fint. men drenge for helvede da det tog ALT for lang tid og jeg syntes det var rigtig dårlige tilbagemeldinger jeg fik.
Never again fra mig.
Nu er Imac på vej tilbage til Nuuk, spændende om den dukker op,
Træt af at vente på reperationen fuldføres, først var skærm og glasplade på vej, Men så var glaspladen knust under transport, (i løbet af et par måneder), Og nu tre uger efter forventet færdiggørelse, har jeg ikke hørt noget fra dem. Om den nye glasplade er ankommet eller hvordan det går... Siden februar måned har jeg sendt Imac til reperation.
Theis Sigbert Helmar Jensen found this review useful
Jeg har netop renset min pc, da den larmede og blev ret varm. Jeg blev super imponeret over, hvor dygtige og ikke mindst hurtige de var, jeg fik min laptop allerede dagen efter. - Tak for god service!
Havde købt nyt bundkort og cpu til min stationære. Da jeg havde sluttet det til virkede det ikke. Jeg prøvede mange forskellige ting men kunne ikke løse problemet. Jeg ringede derfor til PCservicecenter og forklarede situationen. Jeg fortalte hvad jeg havde købt og gjort og spurgte om de kunne hjælpe. Det kunne de lød beskeden. Så jeg kørte ind til dem og afleverede min computer. Jeg blev ringet op af dem hvor de fortalte at de ikke kunne finde fejlen. DE HAVDE IKKE UDSTYRET TIL AT TESTE MIN NYE CPU OG BUNDKORT altså havde de ikke fortalt sandheden da jeg ringede til dem. De havde forsøgt at starte computeren på samme måde som jeg og altså ikke testet delene på andet udstyr. Sådan 200 kr lige ud af vinduet pga deres manglende udstyr. Totalt skuffende.
Jeg har siden haft den et andet sted hvor de hentede computeren hos mig, ringede efter 30 min og fortalte at jeg havde en defekt strømforsyning.
Jeg kan ikke anbefale PCservicecenter.dk, så har du problemer med din computer skal du vælge nogen andre.
EFTERORD: Jeg er efterfølgende blevet kontaktet af PCservicecenter, som har givet en forklaring, og har tlibudt mig en meget acceptabel løsning.
Jeg finder det meget professionelt, den måde de har valgt at tackle min klage, og derfor retter jeg min ene stjerne op til 4.
Tak for god behandling.
Jeg har lagt flere reperationsopgaver hos de dygtige nørder i Nordre Frihavnsgade, Kbh Ø, og er super tilfreds. De har sørme også rådet mig til at vælge en billig løsning end den dyre, jeg troede var uundgåelig.
Havde problemer med min Mac der manglede ram. Ringede til PC service center på Østerbro der sagde jeg bare skulle komme derned. Ekspedienten satte nye ram i og den virkede med det samme. Ikke noget med at de skulle kigge på den og derefter tage et par hundrede kroner for det - det blev gjort med det samme. Problemet med manglende ram var rimelig konkret selvfølgelig, men man ser sjældent at der bliver taget hånd om det på den måde.
Har ikke gjort brug af dem ifm. bestilling af hardware eller sofware på nettet, men hvis deres er online service er bare halvt så god som den i den fysiske butikken, så kan det kun være tilfredsstillende.
Tak fra en tilfreds kunde...
Jeg havde min computer til reparation for at få sat en ny blæser i. Selve det at få blæseren hjem tog nogle dage, men det er jo ikke firmaets skyld. Deres service var til gengæld helt i top, de var meget søde hver gang jeg ringede, og var færdige med reparationen samme dag de modtog blæseren (de holdt endda ekstra lang tid åbent for mig). Bestemt et sted jeg vil bruge igen.
Fik ordnet min bærbare PC, men da jeg hentede den, var der flækket et hjørne af tastaturet. PCservicecenter.dk afviste totalt at det var dem, der havde ødelagt PC'en. Vi aftalte dog,at chefen ville kontakte mig, da jeg holdt fast på, at den var i orden, da jeg afleverede den. Jeg hørte aldrig fra chefen...
Jeg kan ikke anbefale nogen at bruge PCservicecenter, det kan være at de er gode til at lave din PC, men er der problemer, skal du ikke regne med, at de gider at gøre noget ved det.
OPDATERING:
Kære læser af denne anmeldelse,
Jeg forslår, at du læser de to svar fra PC Service center. Den seneste af de to svar, der indledes med 'Vi har stadig ikke hørt noget fra dig' er skrevet lige efter, at jeg har talt med PC Service Center i telefonen, de ringede til mig. Jeg lader den lige stå et øjeblik ....
Uden at skulle konkludere på dine vegne, kære læser, så giver det ikke det mest troværdige indtryk.
Og for så lige at foregribe begivenhederne; Ja, PC Service Center, jeg lagde på da vores samtale begyndte at køre i ring. Argumentet var, som det også er i den seneste kommentar, at *Vi registrere normalt alle kundehenvendelser i vores system*. Hvordan skal man forholde sig til det som kunde? Betyder det, at når der ikke registres noget på ens sag, så eksisterer det ikke? Jeg har ærligt talt svært ved at se, hvordan en manglende opfølgning på en manglende registrering kan være kundes problem.
Det er rigtigt, at sagen er 7 mdr. gammel, men har dårlig service en udløbsdato? Jeg bliver til stadighed irriteret over det knækkede hjørne på min PC, i søndags så meget, at jeg skrev denne anmeldelse. Men hvorfor er jeg ikke gået til PC Service center i stedet, som de selv påpeger? Man kunne jo argumenter for, at de har haft rigeligt tid til at gøre noget, 7 måneder faktisk
/Jonas
Min computer skulle til reparation og de sagde den ikke kunne laves men så tilbød de mig en rigtig billig computer som var ligeså god som den jeg havde før og prisen var 3 gange så billig som min anden computer. Da jeg så prøver at installere noget så gad det ikke at virke og så fik jeg det fixet af dem på ingen tid og ingen penge! Rigtig god service. Kan varmt anbefales
Hilsen en glad kunde!
Benyttede butikken på Østerbro: Super god service, hurtigt forløb, flinke kompetente medarbejdere og et højt informationsniveau hele vejen... Kan klart anbefales i den her jungle af tilbud!
Efter jeg var kommet til at slette alt indhold på min Mac OG min TimeMachine og jeg mener ALT! - Lykkedes det Rasmus og Co. at genskabe ALT, så min computer var som før jeg dummede mig.
30 GB billeder og 223 GB musik samt dokumenter, screenprints, det hele var tilbage...
Tak gutter, det er virkelig godt gået og så var prisen super konkurrence dygtig, servicen var i top og hurtig ekspedition.
I'll be back....;-)
Martin Bjørn, Gentofte
Efter lidt skriverier med Michael kørte jeg mandag ind til butikken på Jagtvej 3, hvor jeg fik en førsteklasses betjening af David. Det tog kun ca. 30 min, at skifte begge dele og det fungere fint.
Mine bedste anbefalinger af service og priser.
Hilsen
Peter Helms
Hillerød
Jeg har haft en skuffende oplevelse med PCservicecenter.dk.
For nogle dage siden, hvor jeg sad og arbejdede på min PC beslutter jeg mig for, at det skal være slut med mit opladningsproblem. Den bliver ved med at sige oplader/oplader ikke. Jeg kontakter stedet hvor den er købt og de fortæller mig, at det efter al sandsynlighed er sket i forbindelse med et ryk i ledningen og dermed ikke er dækket af garantien. Jeg beslutter at åbne op for maskinen for at se hvor galt det er fat. Der sker desværre det, at jeg får revet to kabler af på motherboardet. Meget meget dumt og langt fra hvad jeg havde planlagt.
Jeg kontakter 6 forskellige firmaer som lever af at reparere bærbare.
Det ene firma er pcservicecenter.dk. Jeg kunne godt se, at de kører med nogle ret vilde priser, men jeg valgte netop dette firma, fordi de havde mere end 1 forretning og ham jeg først skrev mail med han virkede til at starte med ret seriøs.
Jeg beskriver mit problem for ham. Ladestikket skal fikses og samtidig skal lydkablet og kablet til lys i tastaturet også laves. Han giver mig et prisoverslag på 1.400 DKK. 1.200 kroner for ladestikket og 200 kroner for resten, når den alligevel nu er skilt ad.
Jeg samler derfor ikke computeren, men lægger alle dele i hver sin pose og samtidig lægger jeg alle skruer i sin egen pose.
Samtidig har jeg aftalt med Admin på Pcservicecenter.dk, at jeg printer en kopi ud af vores korrespondance, så de ved hvad sagen drejer sig om. Det mener han er helt i top.
Min mor og søster kører ind med pc’en for mig, da jeg selv er travl pt. De ankommer og afleverer sedlen til reparatøren. Han folder sedlen sammen uden at læse den og siger han heller vil høre dem selv fortælle problemet. Det er så lidt svært, da det er mig som har rodet med den og det netop var derfor jeg havde printet sedlen ud. Derefter får min mor og søster at vide, at man skulle have haft samlet maskinen og at alle skruer skulle være lagt i rækkefølge.
Det er så her, at jeg forventer, at når man lever af at reparere og samle bærbare og bryster sig af at være ekspert, så burde man vide hvordan man samler skruerne i sådan en maskine. Man burde havde informeret om disse ting forinden pågebyndelse af denne sag. Enten via mailen der foregik eller via hjemmesiden.
Jeg får telefonisk kontakt til reparatøren, som siger, at lydkablet ikke kan laves. Sådan er det. Det er jeg med på, det er ødelagt. Selve kablet til lyset i tastaturet mangler en sort clips, som kan holde det fast mod bundkortet. Den eksisterende clips er knækket. Reparatøren siger, at han ikke umiddelbart kan lave det uden clips. Jeg fortæller ham, at det har topprioritet og at jeg meget gerne vil lyset til at virke igen. Han lover at kigge på det og se om han har en clips liggende.
Han siger desuden, at et nyt motherboard vil koste mig op mod 7.000 kroner. Derfor begynder jeg ikke at snakke om udskift af motherboardet.
Idag får jeg kontaktet ham og han har lavet ladestikket, men han kunne ikke finde en clips til det andet kabel. Jeg tænker lidt ved mig selv, at det virker lidt mærkeligt, at et firma, som lever af at rode med printplader i hundrevis, ikke kan finde ud af at skaffe en clips. Jeg vil bare gerne have lavet den så godt som muligt, da jeg ikke vil betale 7.000 for nyt motherboard. Det er lige i overkanten.
Jeg får min PC tilbage, som min søsters kæreste henter. Da han får maskinen, så fortæller reparatøren ham, at han ikke helt kunne samle tastaturet 100% da han ikke vidste hvordan det skulle samles. Så er det igen jeg tænker, hvordan kan det lade sig gøre, at melde det ud sådan, hvis man er ekspert på området. Samtidig med at man betaler 200 kroner for montering af tastaturet.
Jeg går lidt derhjemme og summer over det hele og vælger at skrive en klage til Admin. Dvs. ham jeg snakkede med inden jeg indleverede maskinen. Jeg fortæller ham hele forløbet og han svarer følgende:
Citat:
”Som jeg ser sagen, så er det ikke muligt at lave lyden da den er meget ødelagt.
Da clipsen er knækket kan vi af gode grunde ikke bruge den del.
Vi kunne da have bestilt en clips hos leverandøren men det var måske lidt meget at gøre ud af det set i forhold til de skader computeren har fået.
Men det er da stadig muligt at bestille en clips.
Når i kommer med en computer helt splittet ad, så har vi ikke en chance for at vide hvordan den enkelte model har været samlet.
Det i kombination med at den der har adskilt computeren ikke har gjort det "efter bogen", kan gøre opgaven noget vanskeligt.
Hvis den er leveret med alle skruerne i en pose, så kan det være et kæmpe arbejde at vide hvor hver enkelt skrue har siddet, derfor laver man normalt et diagram over hvor skruerne skal sidde.
Det er da beklageligt at du ikke mener at have fået noget for dine penge, men du har trods alt kun betalt for den opgave vi har udført, at montere et nyt ladestik, hvor efter computeren fungere igen. Jeg har svært ved at se at vi skulle have løst din opgave anderledes. Dit alternativ var at skifte bundkortet + diverse dele og den reparation vil jeg mene koster i nærheden af Kr. 3000-4000,-”
Citat slut.
Nu får jeg så at vide, at man GODT kunne bestille en clips. Så selvom jeg sagde det havde topprioritet at få tastaturet til at virke, så undlader man at gå det ekstra for at yde en god service. Dernæst får jeg NU at vide, at et bundkort ville koste 3-4000 kroner(!), hvorimod jeg før fik at vide jeg skulle af med 7.000 kroner(!). Havde jeg nu fået den info korrekt fra starten af, så havde jeg da nok gået lidt i tænkeboks inden jeg besluttede mig for kun at få lavet ladestikket mens de havde den derinde.
Man hæfter sig desuden ved, at jeg skulle have lavet et diagram over skruernes placering. Seriøst, det havde jeg ikke forventet var nødvendigt for sådan et firma. Det kunne man godt have fortalt inden da. Enten via mailen eller på hjemmesiden. Gad vide hvor mange kunder der laver sådan et diagram.
Jeg havde nogle lidt andre forventninger til dette firma. Især pga deres høje priser. Jeg regnede med super service og stærk ekspertise.
Det er endt ud med en udgift på 1.400 DKK hvoraf de 200 DKK som minimum burde være kompenseret. Primært pga. mangel på klare udmeldinger inden indlevering af PC og sekundært pga. Forkerte udtalelser omkring skyhøj pris på nyt bundkort.
Jeg er svært skuffet over hele forløbet og jeg vil fraråde andre eller i det mindste råde andre til at vælge et andet firma, hvis deres problem er lettere avanceret. Skal du blot have fjernet støv i din Pc, så er firmaet måske ok. Medmindre de også tager høje priser for den slags banaliteter.
Jeg har nu besluttet at sende min PC til Asus service-center istedet for. De har givet mig et prisoverslag. Selve motherboardet koster 1.400 kroner. Bum! Det skulle jeg vist have gjort fra starten af. Med montering, så er det vel cirka 2.200 kroner og så ville alt virke.
Det kan slet ikke betale sig at bruge Pcservicecenter.dk.
De får dog 2 stjerner.
Opdatering 20. oktober - svar til Pcservicecenter:
1: Her finder jeg det lidt frækt, at du åbenlyst og i offentligt forum beskylder min mor/søster for at lyve. Rigtig kedelig taktik.
3: Her lyver du så igen. Hvor er det grusomt! Jeg sagde til dig FLERE gange at det havde TOP prioritet. Det var dig der sagde nej.
4: Forkasteligt at i som servicecenter ikke kender til de rigtige priser og at DU og din CHEF siger to vidt forskellige ting. Det er blot et tegn på dovenskab og at man ikke gider gå den ekstra kilometer for en rigtig lækker kundeservice.
6: Som jeg allerede har udpenslet, det kunne i godt have informeret om på hjemmesiden eller allerede ved min første mail med Michael, hvor han godt vidste at den var skildt ad. Det var aftalen at den ikke skulle samles igen, da i alligevel skulle reparere den - eller forsøge på det.
Desuden vil jeg ikke ligefrem sige at den er sat perfekt sammen. Tastaturet har en bagside med en masse små stik som skal passe ned i huller hele vejen igennem bunden til tastaturet. Det måtte jeg selv satte fast igen.
7: Taget i betragtning af hvor seriøst et firma i skulle være, så er det rigtig rigtig trist, at fleksibiliteten er lig nul, når nu man som mig har en del arbejde at se til. Jeg havde allerede i forvejen sendt en mail til Michael og forklaret at det ville være min mor og søster der kørte ind med den og i henhold til aftale med Michael skulle jeg blot printe en seddel ud, med en forklaring omkring problemet. Det beviser blot min pointe i, at PCservicecenter nok ikke er førstevalget næste gang man får et problem.
Michael har spurgt 3 gange via mail hvad i kunne gøre for at min oplevelse blev bedre. Det har jeg svaret på flere gange, men han valgte stilhed fremfor aktion.
På baggrund af jeres svar her og at i oplyser en sandhed med modifikationer, så kan jeg ikke se anden udvej end at give jer 1 stjerne.
Opdatering 21. oktober - Svar til PCservicecenter:
Hej Michael,
Du skrev til mig ordret: "Men jeg vil vende det om og spørge hvad syntes du at vi skulle have tilbudt dig for at du ville være en tilfreds kunde?"
Jeg har svaret dig på, hvad der ville have gjort mig mere tilfreds. 2 ting: at jeg ikke betalte de sidste 200 kroner og/eller at man gjorde et bedre forsøg for at skaffe den clips til motherboardet. Det er selvfølgelig dit eget valg at vurdere, at du ikke mener sagen kan vendes til et andet udfald, men jeg har ligesom opfyldt "kravet" om at melde ud hvad jeg har fundet beklageligt i forløbet. Men det virker lidt som om, at i ikke kan modargumentere de ting jeg nævner, som umiddelbart virker som mangel på rigtig kundeservice. Der er helt specifikke ting du ikke kan svare på.
Jeg havde selvfølgelig hellere ønsket, at vi kom til en eller anden form for enighed og at jeg kunne genfortælle den gode oplevelse til 10 mennesker istedet for at genfortælle en dårlig oplevelse til 30 mennesker.
Men det er i sidste ende jeres valg.
Hvorom alting er, så håber jeg i lærer noget af sagen og at en anden kunde ikke ender i samme byge af misforståelser.
God weekend.
Jeg benyttede butikken på Jagtvej 3, hvor jeg fik skiftet tastatur på min 2 år gamle Acer Extensa bærbar pc for 800 kr. og renset pc'en for 100 kr., da den oftede genstartede.
Ovenstående tog to dage og nu fungerer min bærbare perfekt igen.
pcservicecenter.dk svarer hurtigt både pr. telefon samt mail, og jeg blev godt modtaget i butikken. Firmaet kan anbefales.
Jeg har løbende benyttet mig af PC Servicenter igennem flere år, henholdsvis deres butik på Nørrebro og efterfølgende efter jeg flyttede til Østerbro, afdelingen på Nordre Frihavnsgade. Jeg har altid modtaget god, smilende og behagelig service - hvad jeg finder er sjælendt i denne type butikker.
Min stationære/laptop er altid blevet lavet til tiden og uden problemer. Jeg kan kun anbefale dem:-).
Mikkel
Sendte min PC til en fejlfinding for 200 kr. De skulle finde fejlen (computeren kunne ikke starte ordentligt op), og jeg ville selv tage mig af problemet. Det viste sig at være mine RAM der var defekte. Yderligere resatte de CMOS (som jeg i forvejen havde gjort) og satte en kabel til, som jeg havde prøve med og uden, uden resultat.
Det viste sig at jeg blev faktureret 200 kr yderligere, for da de fandt fejlen, "reparerede" de den uundgåeligt under fejlfindingen, idet de defekte RAM blokke bare skulle tages ud af computeren.
Af principielle årsager tog jeg sagen op, og fik af vide at jeg skulle snakke med chefen Michael for at kunne få mine penge tilbage. Jeg ringede til ham, forklarede omstændighederne, han var enig med mig, og sagde at jeg ville blive ringet op af butikken dagen efter (formodentlig med besked om jeg bare kunne hente pengene).
Men herfra skete der intet. Jeg ringede 4 gange til forretningen over 2 uger og fik at vide at de ville ringe til chefen og bekræfte, men aldrig hørte jeg noget fra dem. Næste uge ringede jeg tilsvarende et par gange for at rykke i den ellers så enkle sag, men altid uden held. Til slut bestemte jeg at lave direkte kontakt til chefen Michael idet han alene har al magten, og han sagde nu at han ville "kigge på sagen" og skrive en mail, MEN først efter ca. 2 uger, for nu havde han juleferie. (i stedet for bare at ringe til butikken med det samme og sige god for det)
Endelig efter et over 1 måneds langt forløb med utallige opringninger, har chefen Michael fået fingeren ud og kigget på sagen igen, hvor han slutter at jeg egentlig ALLIGEVEL ikke er berettiget til pengene... Men fordi jeg var en "fedterøv", kunne jeg få lov til at hente de sølle 200 kr.
At handle ud fra et princip gør pengene i sig selv overflødige - derfor vil jeg ikke mene at det er "fedtet" at jeg insisterer på min ret. Men når forretningen ligeledes ikke giver op og bare betaler de 200kr selv efter en hel måned, er de sku selv lige så fedtede som de beskylder mig for at være.
For at fastholde mine principper om retfærdighed, vil jeg dog alligevel give pccervicecenter points for at have fundet fejlen i min computer inden for rimelig tid + den gode modtagelse fra flinke medarbejdere.
Men chefen Michael trækker virkelig virksomheden i synk, idet han ikke vender tilbage på ca. 8 beskeder om at komme i gang + den over én måneds lange ventetid, hvor jeg i naivitet stolte på at han (som han sagde) godt kunne forstå min situation - hvor de viste sig at han enten er den mest inkompetente leder jeg til dags dato har mødt, eller at han bevidst prøvede at køre mig død i sagen, så han kunne spare sine 200 kr.
Per Fjelstad found this review useful
Jeg vil blot takke personalet og især Troels for super service i Hellerup med min computer som var gået død - sammen fik vi den reddet - det er ikke sidste gang jeg går derhen hvis jeg skulle være så uheldig at få vrøvl med min computer :-)
Min skærm var smadret i min bærbar, og jeg fandt PC Service Center via nettet. Da jeg kom forbi med min bærbar blev jeg tilbudt en billigere brugt skærm som de ville montere med det samme. Jeg ventede i ca. 25 minutter og fik min bærbar med igen. Skærmen er som ny og jeg slap med Kr. 1200,-
Kan varmt anbefale den hurtige og venlige service.