[REPLY]
Min mand havde efter en hård kamp fået returneret en julegave, og fået et tilgodebevis. Vi bestemmer os så for at gå ind i butikken i Lyngby, for at købe et par skibukser.
Da vi kommer ind i butikken, er der et par kunder, en af pigerne står ved kassen og den anden prøver ihærdigt på at få styr på en kæmpe bunke varer, som ligger over andre varer, så det er fuldstændig umuligt at komme til (!)
Efter at have gået forvirret rundt i 10 minutters tid, og uden at nogen har henvendt sig til os, spørger vi så om hjælp. Som tidligere nævnt er hun ved at ordne butikken og det er et kæmpe rod (klokken er ca. 17. dvs der hvor de fleste kunder er i butikkerne, så det giver slet ikke mening, at hun skal stå at gøre det lige på det tidspunkt). Hun virker utrolig irriteret over, at vi spørger hende om hjælp og forstyrrer hende. Hun stiller så en hylde fra sig, som ender med at falde ned over min fod, så både mit ben og fod hæver og bliver blå! Jeg får hverken en undskyldning eller noget, og hun siger bare "Det var ikke med vilje"......... Fint tænker jeg så, og finder de bukser jeg skal bruge (det gør jeg naturligvis selv). Da vi kommer op til kassen bøvler hun også med betalingen og er utrolig snobbet. På vej ud af butikken bibber alarmen, som alt andet ikke var nok, og hun kigger bare i posen og giver mig den igen. Jeg får da noget af en overraskelse, da jeg skal bruge dem, der sidder en alarm i buksebenet, som hun ikke har pillet ud!! Hvor svært kan det være at tjekke en vare for sådanne ting?????
Virksomheden burde virkelig investere i, at få mystery shoppere til at besøge butikken, så de måske kan få optimeret deres kundeservice lidt! Jeg er så sur og irriteret! Medarbejderne burde blive fortalt, at det er kunderne der betaler deres løn, hvis ikke VI forbrugere ikke ville købe, stod de uden job, og dermed være taknemlige!! FØJ siger jeg bare, sætter ALDRIG mine ben i en Peak Peformans butik, og jeg vil fraråde alle jeg kender i at gøre det!!!
Fik pænt dårlig service i fields, tror ikke jeg kommer til at handle der
B found this review useful
Elendig kundeservice - kan bestemt ikke anbefales. Medarbejderne i butikken i Field's var alt andet end servicemindede, men det må jo blot betyde, at de ikke ønsker at man handler der. Wish granted!
Mads Thomsen, Innovation Prosecution Highway and A. Reyes found this review useful
Meget hurtig responds på bestillingen. Tøjet kom hurtigt selvom det kom fra udlandet. Syntes at tøjet er beskrevet rigtig godt på hjemmisiden, så jeg havde en klar fornemmelse hvad jeg bestilte. Produktet levede fuld ud op til beskrivelsen.
En fin side, med noget fedt tøj. Meget hurtigt levering, selvom at det sendes fra England. Dog er det irretende at deres butikker ikke ved noget om hjemmesiden og det tøj de har der.
Sitet har et fint udvalg, men jeg savner tit bedre/større/flere billeder af de varer som er til salg. VIP sales er fede og indeholder tit nogle gode deals.
Har man en reklamation eller ønsker at returner en vare, det er svært at finde noget information på sitet og det ender med man skal tage kontakt til en engelsktalene support afdeling, som indtil nu kun har videregivet forvirende information de gange jeg har haft kontakt til dem.
Leverering:
Mulighed for selv at vælge leverandør ville være rigtig fedt ! det er så som regel DHL (så vidt jeg husker) der leverer og de på de mærkeligste tidspunkter og er svære at regne med. Så det er altid forbundet med besvær at modtage sin pakke. Brug nogen der har pakkeshops eller postdk så man kan gå på posthuset når det passer.
Very good! Fast delivery, correct sizing, very professional. Highly recommended website!!!