We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (59)

Review by confirmed purchaser

På godt dansk - OUTSTANDING!

Vi giver hermed vores varmeste anbefaling af Pejseforum.
Man kan roligt sige, at her får man service ud over det sædvanlige.
Ikke nok med en fortrinlig service af det yderst erfarne personale, så var selve udførelsen af installationen også helt i top.

Reply from www.pejseforum.dk

Tusind tak! Det er jo sådan vi alle ønsker at blive behandlet. Og mange tak for at du har henvist en bekendt til vores forretning. God lille ferie!

Super

Hjælpsom og imødekommende betjening. Fin og uddybende rådgivning. Hurtig ekspedition.

Reply from www.pejseforum.dk

Tak Janke. Det er sødt af dig at sende os de fine ord. Vi håber du får stor glæde af din nyerhvervelse.

God og hurtig betjening

Jeg fandt den ønskede vare til en god pris på nettet, og i løbet af en dag, havde jeg svar retur fra Pejseforum, at jeg kunne afhente min vare. Hurtig og god service

Dygtige sælgere.

Kommer hos pejseforum for at se og høre om brændeovn, mindre end 24 timer senere er den ikke alene købt men også monteret klar til brug, fantastisk siger jeg bare.

Dejlig oplevelse meget positiv

Jeg er glad for vor nye lotus brændeovn og skal du købe brændeovn er pejseforum et godt sted at handle.deres montør var alletiders meget informativ .samt hjælpsom med at få den gamle ovn op på min pickup så jeg kunne tage den med til sverige

Review by confirmed purchaser

God behandling og alle aftaler overholdt.

Vi fik monteret en Meteor Jupiter 470 XL pejseindsats i stedet for vores åbne SuperFire pejs.
Montøren kom til aftalt tid og afsluttede med at aflevere et pænt stykke arbejde, som vi dagligt nyder.

Fantastisk betjening.

Kan ikke rose forretningen nok.
super

Bundreel butik

Stort udvalg af tilbehør (røgrør, muffer, pakninger etc).
Og de giver pengene tilbage uden brok.

Meget kompetent rådgivning vedrørende tilslutning til skorsten med isokern.

Det hører med til historien, at vi ikke købte ovnen hos Pejseforum.
Alligevel stiller de beredvilligt op og besvarer spørgsmål.

Reply from www.pejseforum.dk

Kære Henrik. Mange tak for din anmeldelse, som vi naturligvis er meget glade for. Det er vigtigt for os at forsøge at betjene alle som vi selv gerne vil behandles hvis vi står i situationen hvor vi har brug for gode råd og vejledning uanfægtet om det er noget vi får kroner i kassen af.

Review by confirmed purchaser

Fantastisk entusiastisk og serviceminded - vi var ikke i tvivl...

Fik besøg af sælger, som mødte op en sen vinteraften og besvarede alle relevante spørgsmål.
Vi valgte pejs, afventede levering, fik hurtig installering og bor nu i et dejlig varmt hus.
Alle pengene værd.

Fin behandling

Godt udvalg. Sælger der ved noget om tingene.
Vi fik et ok tilbud og tilbudt montering ugen efter, men måtte udsætte. det var ikke et problem. Da vi en måned efter igen var interesseret, fik vi leveret og monteret 2 dage efter.
Selve ovnen er fin, men jeg synes de mangler at fortælle, at en ny brændeovn STINKER de første mange timer pga overfladebehandlingen, og så sjovt er det ikke med en dag i gennemtræk og frostvejr.

Kære Lars
Tusind tak for din fine anmeldelse. Jeg er naturligvis ked af at du ikke føler dig tilstrækkelig orienteret vedr. første fyring i ovnen, hvor malingen afgiver lugt under hærdningen. Jeg vil dog til min undskyldning sige at det står i den medfølgende manual på side 8, som vi går ud fra at man læser før brug.
Citat:
Rengøring af ovnen
Alle Lotus-ovne er fra fabrikkens side overfladebehandlet med original
Senothermlak i farven ‘koks’ eller ‘grå’. Denne behandling gør, at ovnen, under
de første optændinger, afgiver en speciel lugt, men den forsvinder efter få
gange. Sørg for god udluftning. Overfladen vedligeholdes ved at børste den
med en blød, langhåret autobørste eller ved at bruge støvsugeren med børste.

Review by confirmed purchaser

Utroligt hjælpsomme og meget vidende

Jeg fik en utrolig god behandling.
Vi fik rigtig god vejledning, der blevt fulgt godt op på alle detaljer, og alt blev leveret i henhold til aftale.

Review by confirmed purchaser

Rigtigt fint arbejde og god rådgivning

Fik monteret ovn og skorsten i ældre sommerhus - rigtigt fint arbejde og saglig rådgivning!

Review by confirmed purchaser

super professionelt og venligt personale

meget venligt og imødekommende personale, som 100 % vidste hvad de talte om. De var meget professionelle og man følte sig i gode hænder lige fra første møde til og med installationen - som blev udført af en ualmindelig sympatisk esbjergenser.

Review by confirmed purchaser

Kan varmt anbefale Pejseforum. God service og altid venlige både med valg og opsætning. Deres montører udfører et stykke kvalitetsarbejde

Perfect

I oredered the Rais stove Q-tee 65 , including transport to Slovenia.
Support at pejseforum was great. Delivery of the stove on time.

Review by confirmed purchaser

Det spiller bare for Pejseforum :)

Jeg kan ikke huske hvorfor vi valgte Pejseforum, men fra første samtale følte vimst vi var i sikre hænder... Og på intet tidspunkt har vi været skuffede. Pejseforum ved vad de taler om og leverer top kvalitet og jeg kan varmt anbefale dem.

Fantastisk

Efter vi har fået den nye pejs med fedtsten, har vi fået det meget varmere i huset. Det gode er at vi bruger halvt så meget brænde
Karen Sommer

Review by confirmed purchaser

Professionel, tillidsvækkende og engageret rådgivning

Alt i alt en god og "varm" oplevelse

suveræn betjening

den gamle brændeovn var blevet alt for umoderne, så jeg ville have en ny mere miljø-og energi-korrekt ovn.
Den dygtige unge mand i butikken fattede hurtigt mine behov og ønsker. Han fortalte grundigt om de mange forskellige ovne, jeg blev præsenteret for...Han var meget tålmodig og gav mig til sidst diverse brochurer med hjem. Jeg følte intet pres til straks at skulle købe ovn. Jeg kom igen i butikken nogen tid senere , for at vise min mand den ovn jeg bedst kunne lide....Samme unge mand ekspederede os, og igen fortalte han tålmodig om de mange ovne, så min mand også kunne forstå mit valg at netop e`n ovn. ...Valg af ovn blev afgjort. Aftaler om fjernelse af gammel ovn og opsætning af ny ovn blev overholdt. Og i dag nyder jeg min nye ovn med stor tilfredsstillelse

Utrolig viden

Tobias & Lars er total-pejse-nørder og kan fortælle ALT der er værd at vide om pejse/indsatse, nogengange fortæller de nok for meget ift hvad gennemsnitskunden kan håndtere at modtage!!! :-)

Review by confirmed purchaser

Meget professionel service samt installering og montering af pejs. Flot udført arbejde.

Vi har været yderst tilfredse med den professionelle service vi har modtaget i Pejseforum.

Montering og installation af indbygget pejs, er så flot og professionelt udført af murer, at det ikke kræver en maler til finpudsning, hvilket vi ellers havde forventer. Glæder mig hver dag over det flotte stykke arbejde.

Engageret salg

God og venlig betjening.
Opsat på aftalt tidspunkt.
Engagerede mennesker der elsker deres pejse/brændeovne og derfor giver god information.

Perfekt service.

Mit køb og opsætning af ny brændeovn, har hele vejen været en meget positiv oplevelse.

Varm anbefalelse af Pejseforum

Alt klappede. Personalet (i dette tilfælde ejerens søn) var ekstremt vidende om alt inden for pejse - kvalitet, opsætning, lovgivning, mv.
Selve opsætningen gik helt uden problemer. Der har intet været at udsætte på kvaliteten. Kort og godt en fornøjelse.

Review by confirmed purchaser

De er meget kompetente og personlige

Deres råd og dåd ifm dit køb af brændeovn er guld værd, de har virkelig tjek på tingene.
Det er 2. gang vi køber brændeovn i Pejseforum - og det bliver ikke den sidste.
Super service, lidt anderledes, snakker meget, men hyggeligt og betryggende.

Review by confirmed purchaser

Mere end bare en brændeovn.

Ærlig, kvalificeret, entusiastisk, tålmodig betjening og sans for mit behov..

Uovertruffen god Kundeservice

Rigtig god og venlig kundebetjening, ikke mindst professionelt. Fetin

"Bare i orden"

Fin service - personligt og teknisk helt i top. Tak for det.

Helt fantastisk

Kan ikke annet en å anbefale pejseforum til alle som ønsker å handle på www. Etter å ha handlet vår Rais Viva 120 så har all kontakt og service vært helt upåklagelig. Fikk levert ovn på døren hjemme i Norge som avtalt. Løp og kjøp.

Perfekt professionel service

Al kundebehandling helt i top. Meget venlige og professionelle. Fik leveret en skræddersyet pejseindsats i Frankrig lige ved siden af pejsen i stuen. Er installeret og virker fantastisk. Den gamle - franske - indsats smidt på lossepladsen. En telefonopringning til Pejseforum besvarede nogle spørgsmål yderst kompetent.
Vil anbefale Pejseforum til enhver.

Review by confirmed purchaser

Vær meget skarp på leveringens/installeringens kvalitet

Betjeningen i butikken var utroligt charmerende med god forstand (tror vi da) på rådgivningen omkring valg af indsats og så videre, så selve indkøbet var en rimelig oplevelse.

Vi købte indsatsen tæt på butikkens ferieperiode og det gjorde leveringen noget presset. Det var skidt, for det betød at opmuringen blev noget biks. F.eks. kan man godt trække indsatsen en lille smule ud (et par centimeter) når man skal male væggen bag indsatsens ramme, men man kan ikke skubbe den ind igen uden at løfte den (og det er mange kilogram man skal løfte) fordi den bageste ben hviler på en kant.

Opmuringen vi fik lavet ved leveringen passer ikke specielt godt til resten af muren (stenene blev stillet på højkant på den lange led med den brede flade side udad) og vi er efterfølgende blevet i tvivl om vi får fuld udnyttelse af ovnens varme eller om vi skulle have haft ekstra lufthuller og en rist installeret. Det var vi faktisk ikke specielt tilfredse med, så efterfølgende har vi haft en anden murer til at pynte på resultatet. Til gengæld fik vi den leveret hurtigt.

Endelig var de tider vi aftale med installatøren ikke helt til at stole på, men da vi havde ferie var det et mindre problem.

Vi er glade for indsatsen vi købte, og skal vi en dag købe en anden, vil vi sådan set ikke have noget imod at købe den hos Pejseforum. Vi vil til gengæld heller ikke have noget imod at undersøge hvad andre kan tilbyde. Pejseindsatse kan jo fås som standardvarer, og vi synes ikke den samlede oplevelse var specielt sublim.

Review by confirmed purchaser

Professionel rådgivning ift. ny brændeovn gav en perfekt løsning!

Grundig og professionel vejledning i valg af brændeovn. Godt udvalg af brændeovn. Også god installation af brændeovn der tog særlige forhold i huset med i betragtning.

Jeg kan varmt anbefale pejseforum :)

Review by confirmed purchaser

Flinkt personale, fin installering, god ovn

Overordnet en god oplevelse

Rådgivning i forretning helt i top. Kommunikation efterfølgende problemfri.

Montagen var en lidt blandet oplevelse. Montøren var forsinket i forhold til aftale. Virkede lidt uforberedt og vi (kunden) tilbød at hente manglende del hos Pejsecentret i Frederikssund - da montagen ellers ville blive yderlig forsinket. Pejsecentret rådgav samtidig om alternativ løsning for at undgå kondensproblemer.

Montøren udførte et pænt arbejde på trods af de knaster der var. En lidt bedre forberedelse ville have givet en helt perfekt oplevelse.

Jeg kan trygt anbefale andre at handle hos Pejseforum.

Henrik Christensen
Østerbro

fin service

Vi fik god vejledning af professionelt personale, meget tilfredse med den professionelle løsning af et lidt vanskeligt problem hvor brændeovnen skulle sættes op. Og god udstilling i butikken

Kære Peter Nørregaard
Mange tak for at du har taget dig tiden til at sende denne fine anmeldelse. Jeg håber at I vil få glæde af jeres brændeovn i mange år fremover.
Maria Gammeltoft

Review by confirmed purchaser

Super god service - også efter købet

Efter flere telefonsamtaler følte jeg mig godt rustet til et køb og tog ind til selve forretningen for at se/røre den (næsten) valgte brændeovn fysisk. Efter super og tålmodig vejledning af Maria endte det med en helt anden ovn. Ovnen kom til aftalt pris og blev monteret som den skulle.
Det viste sig at ovnen knirkede og knagede lige i overkanten af hvad jeg forventede. En forsigtig henvendelse desangående (jeg vidste jo ikke om jeg bare var sart) efter en lille måned blev med det samme taget meget seriøs. Det endte med at Maria fik arrangeret at leverandøren kom fra Jylland og kigge på ovnen. En mangel blev konstateret og afhjulpet på stedet.
Meget positiv behandling og oplevelse hele vejen igennem!

Helt uimodstaaelig service

Vi har heldigvis handlet ny braendeovn i Pejsecentret paa Aaboulevarden. Fra foerst til sidst fik vi den mest fantastiske service og vejledning, og ved monteringen af ovnen, var det den mest flinke og dygtige haandvaerker som udfoerte arbejdet. Fra foerst til sidst var det proffesionelt. Som mekaniker er jeg hysterisk med at arbejdet bliver udfoert korrekt, og at kunden faar en god oplevelse efter vaerkstedsbesoeget, og mht Pejsecentrets montoer, er der kun respect. Tak for det..

Review by confirmed purchaser

Når brændeovne er en passion

Vi skulle skifte vores gamle brændeovn og søgte til Pejseforum for at finde en erstatning. Normalt er vi ret hurtige til at bestemme os, få købt det vi vil have og få det installeret. Men så let slipper man ikke hos Pejseforum. Her sætter man en stor ære i, at kunden bliver informeret grundigt, får fremvist forskellige modeller, diskuteret fordele og ulemper og at man tænker sig grundigt om. Efter at have været i butikken i 1½ time med en passioneret indehaver en fredag aften før lukketid, blev vi sendt hjem for at tænke os grundigt om. Det gjorde vi og valgte faktisk en anden brændeovn, end vi først havde besluttet.
Det er vel unødvendigt at sige, at det videre forløb med levering og installation forløb helt smertefrit til vores store tilfredshed.
Pejseforum kan på det varmeste anbefales

Review by confirmed purchaser

Vi fandt den brændeovn vi gik efter, en lille fiks sag der passer perfekt til stuen. Ingen slinger i valsen fra ekspedienten - hun afkodede lynhurtigt vores behov. Opsætningen forløb helt uden problemer og super professionelt. En rigtig god oplevelse hele vejen igennem :-)

Review by confirmed purchaser

Top rådgivning og service.

Absolut ekspertrådgivning omkring vores pejseprojekt. Bedste anbefalinger.