[REPLY]
Det var nemt og forløb uden problemer. Vinen blev sat som aftalt da vi ikke var hjemme
Jeg er godt tilfreds med at modtage en god fin til den pris
Det er absolut ikke sidste gang jeg bestiller vin fra Philipson Wine.
Har flere gange købt vin hos Philipson Wine og er aldrig blevet skuffet - hverken over selve vinen, eller over forløbet omkring køb og levering.
God udvalg, interessante & spændende emails vedr. kampagner, smagninger og gode tilbud! Kan klar anbefale Philipson, til folk med bare en smule interesse for vin.
Steffen Bergholt
Aarhusomfugning.dk
Hurtig og nem bestilling over nettet, hurtig levering og fantastisk vin til en god pris!
OK, velorganiseret og hurtig
Thomas Sørensen found this review useful
Jeg fandt flere anmeldelser, af de forskellige vine fra flere uvildige anmeldere, hvilket gør det meget troværdigt.
Ofte vildledende marketing med oppustede førpriser. Ellers en god hjemmeside, som er nem at finde rundt på.
Købte sidste sommer GSM-rødvin flere gange (kan ikke huske årgang), men i år er den ikke så ensartet fra flaske til flaske som den var sidste år.
Kan kun anbefales.
Der manglede vin i leveringen, og Philipson ville ikke godtgøre for manglen eller eftersende nyt, da de påstod, at fragtmanden havde afleveret alt, hvad der skulle være. Det er ikke godt nok.
Desværre nok det sidste - priser og tilbud flyver op og ned - før priser i top og over 50% i rabat den ene dag og "normalpris" ugen efter - nej, så gik der en uge, så var vinen igen på tilbud - snork, jeg kan lige så godt handle i Bilka, Føtex eller en af de andre på vej hjem fra arbejde - hmmm - giv kunderne lidt mere end de forventer - det er "det nye sort" - på den front synes jeg ærligt talt, at Philipson Wine er "gået lidt i sort".
Fint med succes på volume - hvor skiller Philipson sig ud i forhold til de andre udbydere - altså ud over et indtryk at stor volume og ugens tilbud - jeg kan som vinkunde og - elsker ikke rigtig mærke det!
Nem og overskuelig bestillingsside
levering som aftalt
rigtig god vin
tak for handlen, vi vender tilbage
Det lød som jeg var til besvær fordi jeg ville prøvesmage inden jeg købte 120 flasker
Man kan få vine i alle prislag og til alle formål. Der er gode tilbud og det er nemt at bestille vinene.
Jeg havde skrevet, at vinen kunne sættes op ad trappen ved hoveddøren, men chaufføren læssede den bare hurtigt af ved det, der åbenlyst er en kælderdør, der ligger lige ud til fortovet, så andre kunne afhente den, hvis man var uheldig. Chaufføren gad ikke engang gå op for at ringe på. Der var nogen hjemme.
Jeg skriver ikke noget næste gang, jeg evt. bestiller noget.
Generelt et godt udvalg af vin, men rabatter er ofte meget overdrevne. En vin til 200 "spar 500 "er en vin til 200 og har aldrig været en 700 kr vin.
Ingen problemer med levering og efter aftale, så alt i orden
Gode tilbud på overskuelig hjemmeside med gode tilbud. Hurtig levering.
Der var noget med kr. 50 hvis man tilmeldte sig til at modtage mail - hvad blev de af?
God og sikker proces omkring levering af vin.
Bestillingen er enkel og vinen bliver leveret som aftalt. Jeg brugte den billige levering, som sker natten og det fungerede bare.
God service.
Vi fandt en ny vin, som er super, med hjælp fra butikken.
Lidt ventetid ved udleveringen.
4 stjerner, da der altid er plads til forbedring.
Fik hvad jeg bestilte til tiden og kvaliteten holdt hvad anmeldelsen lovede
Her kan du få præcis den smag og kvalitet du ønsker og leder efter.
Priserne er ved 12 eller 24-fl køb meget rimelige.
Holder du øje m deres website er der ved korrekt timing endog meget fine ekstraordinære rabatter at få på både hverdagsvin og de mere eksklusive flasker.
Der blev ikke ringet en halv time før ankomst.
Chateau La Cabanne Pomerol 2003 skuffer.
Fedt sted at handle vin, hjemmesiden er nem at navigere rundt i og er dejlig overskuelig. Og så passer det altid hvad de skriver om deres vine.
Har altid været tilfreds.......