We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (23)

Hillerød

Skøn skøn butik med kæmpe udvalg af planter og mulighed for at spørge medarbejderne til råds! Planterne er i høj kvalitet tilmed til rimelig pris!
Bonus er "Baresso" kaffebaren - I love it!
Hvis Plantorama gjorde sig den ulejlighed at besvare anmeldelser herinde, som kræver et svar, så fik de fuldt hus af stjerne fra mig!
Kundepleje er så vigtig!

tilbud er ikke kassepris

Tilbudspris for opstammet citrontræ, gælder åbenbart ikke bed kassen. 299 kr var tilbudspris på reklamen i butikken. Men kasseprisen sagde 319 også selvom man efterfølgende går ind og tager et billede af tilbudet.

Plantorama Hillerød >=(

syns det er møg og latin det der kommer fra Plantorama hillerød...

5/2 havde de lige fået det akvarie hjem jeg ville ha+ underskab... jeg fik så sat akvariet til side til tirsdag d. 21/2

da jeg kommer derned d. 21/2 har de fået solgt underskabet dagen før og lover at de nok skal ha akvariet hjemme til onsdag d. 27/2 vi kan ikke komme den dag og ringer derned torsdag d. 28/2 men de har ikke fået det hjem?

så siger de så "hvis vi bestiller det hjem på mandag kommer det hjem tirsdag" tirsdag ringer vi derned og først får jeg at vide at det kan komme indtil kl 17 den dag men da en anden ringer for mig uden jeg ved det får hun at vide at de slet ikke får varer hjem tirsdag? hun ringer til mig og jeg ringer så igen og får at vide at det kan komme tirsdag-torsdag indtil kl 17... men de havde jo nærmest lovet det ville være der tirsdag...

fair nok jeg tar så ned på et visit en dag i ugen og får så den mest UBEHAGELIGSTE oplevelse fra et UBEHØVLET personale medlem der så får mig til at indse at jeg nok har været et dårligt sted...

torsdag hvor de har sagt akvariet ville komme hjem senest= "vi har det først hjemme om 1,5-2 uger"???
------------------------------------------------------------------------------------------
PLANTORAMA HAR IKKE STYR PÅ EN S***! personalet er elendigt... man skal vente 20 minuter før en får tid til at hjælpe en og når man endeligt får hjælp så kan de nærmest slet ikke hjælpe for de har ikke styr på en s*** så hvis man kigger på en snegleart og spørger "hvilken er det" så skal de hen og ringe til en for at få noget at vide og når endeligt de har svaret og man spørger "hvor meget koster den" fordi de ingen prisskilte har så er det hen og ringe igen? de aner intet om noget og er snot forvirrede...

jeg er godt og grundigt glad for at jeg nu får akvariet meget billigere inden for 1-3 dage med fragtmænd lige til døren uden omkostninger fra et andet sted >=( alle de dyr jeg har kigget på i plantorama hillerød ser både meget sundere ud og lever under bedre vilkår i andre dyrebutikker!

Plantorama

Plantorama Aalborg, ikke et godt sted for dyrene!

Jeg ville rigtigt gerne give plantorama en god karakter, for jeg synes at deres haveafdeling er skøn og de har et stort udvalg af dyretilbehør, ligesom jeg kun har mødt venligt personale derude, men (ja desværre er der et men, og det er så til gengæld et meget stort men!) deres forhold og viden omkring dyr er simpelthen for ringe! Udover at flere af dyrene ikke holdes ordentligt (hvilket man desværre kan opleve i mange dyrebutikker) så oplever jeg gang på gang dyr der er decideret syge. Specielt hos musene er der stort set altid luftvejsinfektion samt minimus (en defekt der er medfødt og dødelig for musen, som dør i en meget ung alder). Der er derudover også altid drægtige hunner der render rundt hulter til bulter med de andre mus, som i øvrigt består af begge køn og alle aldre. Skab og øremider er også observeret hos både rotter og mus, det er simpelthen ikke i orden!

Derudover så blev jeg for nylig ringet op af en ny ilderejer (er opdrætter og får derfor af og til henvendelser), som havde fået at vide i plantorama Aalborg at hun skulle give sin ilder æble!? Ildere er rovdyr...! Jeg er sikker på at det var i god tro, og derfor har de også fået 2 stjerner i stede for en. Jeg er også sikker på at ingen derude lader dyrene gå syge og under kummerlige forhold for at være onde, men det ændrer ikke på at der virkelig trænger til at blive strammet op. Det er ikke svært at kønsbestemme mus eller se når de er syge, som minimum bør de deles op i køn og syge individer må aflives (da jeg antager ingen dyrehandler vil bruge penge på at få en mus behandlet hos dyrlægen).

Stram nu op Plantorama Aalborg, jeg kommer meget gerne tilbage som kunde og giver jer en god karakter herinde når I får styr på tingene.

Elsebeth found this review useful

Plantorama

Kik din bon efter hvis du køber tilbudsvarer.

Handlede i Hillerød, og fik betalt 100 kr. for meget for en selvvandingspotte, derudover blev der taget 270 kr. for meget for fisk, der var tilbud på, hvilket scanneren ikke fandt ud af, ( eller var det manden i akvarieafdelingen der ikke kunne sætte de rigtige mærkater på?) Til gængæld kan man rose den unge pige ( Julie ) ved kassen der undskyldte meget.

Stort udvalg, fair priser

Der er ikke den plante, blomst, hæk som du ikke kan få her, det eneste som trækker ned er deres manglende ansatte.
Det kan være en hel skattejagt for at finde en ansat som kan hjælpe en når der er brug for det, hvilket bare ikke er godt nok.!

Dertil bestilte vi et springvand som skulle leveres, hvilket gik fint lige bortset fra at det blev placeret mit i det hele og foran fordøren, til tros for at jeg er handicappet og udtrykkeligt bedte dem om at sætte leveringen ind til siden hvor der var lavet rigeligt med plads.
Så måtte rundt og finde naboer som ville hjælpe med at flytte kassen som vejede mere end 125 kg.

Her kan man snildt bruge 2 timer

Vi har været i Plantorama Hillerød, egentlig mest for at blive inspireret, men endte med at have købt for en mindre formue - Der var ganske enkelt rigtig meget af det hele, og det fremstår super flot og rent. Man får det ikke klaustrofobisk i plantegangene, og personalet cirkulerede godt rundt og tog sig tiden til at svare folk. Vi stod og ventede flere minutter på en ekspedient, hvilket godt kan gøre at jeg mister lysten og ligger ting fra mig - men hér følte jeg at jeg fik sådan en respons, og imødekommet med et smil, at det var det værd.
Da vi havde gået rundt længe og følte os udmattede og egentlig bare ville ud i bilen, så lå der i adskillelsen fra planter til dyreartikler/eksklusive haveting en kaffe-bar hvor vi holdte og tog os tiden til lige at ryste ben og hoved. Der var mange fede ting til hund (som vi har) og orkideer som konen ikke kan undgå at gå tæt op af.

Priserne er okay konkurrencedygtige - sammenlignet med andre havecentre - men det kommer bag på os hver gang hvad priserne er for noget vi tager for givet i naturen. Vi vil gerne betale det det koster hvis det er sundt, flot og med den rigtige vejledning, og Plantorama Hillerød lever op til alle de kreterier.

Det var en rigtig fed oplevelse, og en god måde at bruge en eftermiddag på - også hvis man bare er ude på en kigger!

Brian Møller-Larsen found this review useful

Stakkels dyr

Plantorama Egå burde virkelig stramme kraftigt op i deres dyreafd. eller stoppe med at sælge levende dyr, det er under alt kritik, vi er simpelhen stoppet med at købe fisk derude, efter vi to gange har mistet næsten alle vores fisk i løbet af en uge, efter at have sat fisk i vores akvarie fra plantorama, der er altid mange døde fisk derude, det værste er at personalet virker HELT ligeglad når man siger det til dem eller påpeger at der ligger døde fisk, lad være med at købe dyr derude.

• København V, DK
  • 14 Reviews

Overvej før du handler

Jeg købte et gavekort på 1.000 kr., som der blev lovet på sitet, ville blive leveret med fragtmand - det er nu også underordnet, hvordan leveringen skulle ske - syntes måske også selv at det er lidt i overkanten at få en fragtmand til at levere et gavekort - men tænkte at det nok skyldtes beløbets størrelse. En anbefalet leverance havde også været i orden. Gavekortet finder jeg i postkassen en aften - hvilket ikke er i orden!! Der er ikke navn eller lign. på gavekortet, hvilket betyder at enhver kunne have tilegnet sig gavekortet og anvendt dette. Jeg køber for fremtiden kun gavekort i butikken, da jeg ikke kan stole på sikkerheden på denne måde.

Fremragende service

Efter reklamation af et produkt, fik jeg UDEN kvittering pr. kulance fremsendt nyt produkt UDEN beregning!! Og det endda inden for een uge! MEGET FLOT!

Plantorama Egå

Købte vand fontæne hos Plantorama og den unge mand, jeg fik hjælp af, forstod absolut at yde en fantastisk god og kundevenlig service.

Stor ros til ham for at stå på "hovedet" for sine kunder.

12/6-12

Endnu engang 5 stjerner til Plantorama. Bestilte havemøbler fredag sidste på dagen og leveret her til morgen.

virker super

var i plantorama hillerød og det virkede super, dog var der en del fisk der ikke så helt ok ud, men selve plantemarkedet og tilbehør var super, redskaber i alle kvaliteter og priser og pænt udvalg af planter og frø, måske ikke specielt billigt men de vinder på at have det hele samlet og absolut et besøg værd, går man kun efter planter og træer, er planteskolerne lige så billige. lidt dyr kaffe med unge piger der ikke virkede som om de havde lyst til at være der, men man kan købe kaffe og lidt til.
super detalje med oversigtskort på indkøbsvognene.

Plantorama

VIBORG - ingen viden om dyr, mangel på vare, dårlig service og døde dyr

ALT for tit når jeg kommer derud, så er personalet ikke til at få øje på. Man kan godt bruge lang tid på at lede efter en. De unge derude har ingen viden om dyrene, og fyrer de værste løgne af. Nej en guldfisk kan ikke leve i en bovle på 25Liter, det er dyreplageri, og mange andre grimme eksempler er også oplevet.

Jeg køber tit mus derude, og det er ikke særlig betryggende at der ligger 1-2 døde mus hver gang.

Tit på slutningen af dagen, en time før lukketid, er alt pesonalet fuldstændig døde, de søger sammen i grupper og snakker om weekenden, istedet for at hjælpe kunder der har brug for hjælp. Man kan virkelig blive negativ af at handle derude. Desværre det eneste sted der sælger mus i viborg. Hvis nogen ved hvor man ellers kan købe mus, så kontakt mig meget gerne!

Plantorama Viborg? Nej tak.

tjaa

viborg afd.
Har været derinde mange gange for at købe og få vejledning af deres fiske-folk og har haft blandende oplevelser. Føler jeg er blevet rådgivet rimelig godt på de fleste punkter. kun lige én gang hvor en kvinde der prøvede at hjælpe mig tydeligvis ikke anede hvad hun snakkede om tilkaldte en anden medhjælper.
Mit største problem ved plantorama er at praktisk talt alt jeg har købt derinde er gået i stykker eller simpelthen været for ringe til mit behov. ved at pris og kvalitet hænger sammen.. som regl.. men alligevel.. Har heller ikke haft den helt gode oplevelse med planterne sammenlignet med andre akvarieforretninger. de dør simpelthen bare hurtigere. Jeg har kun købt 4 fisk derinde. 4 skalarer for at være præsis. og de 2 af dem døde efter nogle uger. Jeg har normalt aldrig døde fisk! Synes også der er mange døde fisk i deres udstilling. de burde måske være lidt mere obs på det.

plantorama vejle

købte 2 små kaktuser hvor de havde limet falske blomster på, ja jeg så det da først da jeg kom hjem, så jeg følte mig da snydt... men kørte bare ind og fik penge retur, så ingen problemer der, men der var ingen af de ansatte der kunne svare mig på hvorfor de solgte ægte kaktusplanter med pålimede blomster.. deraf dårlig bedømmelse

Super

Vi har købt vores havemøbler hos Plantoramas webshop - der var super hurtigt og gratis forsendelse - priser var okay, kvaliteten var helt i orden. Kan varmt anbefales :)

Plantorama

Jeg kan varmt anbefale Plantorama til alle - har købt alle mine stueplanter og planter til Haven hos Plantorama. Personalet ved hvad de snakker om og har altid givet mig en super kundeservice. Jeg har lige bestilt havemøbler via Plantoramas nye webshop - dem glæder jeg mig til at tage i brug, hvis sommeren ellers kunne indfinde sig :-)

Plantorama Vejle

man får altid god service, og hjælp omkring blomster og andet godt til haven, men de burde snart droppe salg af dyr, der ligger stortset altid for tit døde dyr i enten akvarierne, burene eller terrarierne og de kan ligge der ret længe før de bliver fjernet, ligeledes dør de fisk man køber derfra som fluer til trods for nitrat, ph værdierne og bakterie floraen er helt i top og man skal for alt undgå at blande dine egne fisk med nogle fra plantorama, jeg er temmelig sikker på, at de har sygdom i akvarierne.

Drop salget af dyrene, de er i simpelthen for ringe til. Det er sgu synd for dyrene.

Men fortsæt endeligt med salg af blomster og andet til haven, haha, ja trods alt det i lever af :P

Dog synes jeg godt, man kunne sænke priserne en anelse, da i er i den dyre ende.

de sidste 2 stjerner får i ikke pga de lidt dyre priser men 99% af de 2 sidste stjerner skyldes den dårlige behandling eller hvad hulen i gør mod dyrene.

Plantorama Aalborg

Super flot butik og kæmpe udvalg i både blomster, dyr og haveting...
Der er altid pænt og fyldt op af varer i butikken... Super flotte sammenplantninger til værtindegaver eller lign. (dog lidt dyre, men de ER også super flotte)
Dyrenes bure er altid rene og pæne og akvarie afdelingen giver en lyst til at købe fisk ;0)
Kan varmt anbefales :0)

Egå dyreafdelig

De har et fint stort udvalg, men kundeservice er stort set ikke-eksisterende, medmindre man selv hiver det ud af dem.
Det virker også som om der hersker stor uvidenhed blandt personalet.
Flere af deres slanger har blodmider. Og som A. skriver ligger der mange døde fisk i akvarierne.
Deres dyrehold kunne forbedres en del, men ellers har de et godt fint udvalg. Lidt svingene priser, men noget af det er fornuftigt nok.

• odense, DK
  • 12 Reviews

Problemer i akvarie afdelingen

der er store problemer i Plantoramas [fyn] akvarie afdeling.

et rigtigt stort problem er at de folk som er rundt om fiskene, ikke er uddannede tilstrækkeligt. og det ser også ud som om at Plantorama selv, ikke ved en dyt. Plantorama sælger nemlig en Sump-plante som en akvarie-plante, uden at informere om det. denne plante kan overhoved ikke leve under vand! foruden det kan de ansatte ikke fange specifikke fisk, de hapser bare og siger at de ikke kan skaffe nogle bestemte [størrelse, mv.]. foruden det, da jeg købte fisk hos dem, tabte en af medarbejderene en fisk. det tog omtrant 15 sekunder før at fisken var tilbage i vandet. det er så uacceptabelt at det er til at falde om af grin af, hvorefter man tuder i en time. desuden er der mange døde fisk i deres akvarier, og så til sidst har jeg mistanke om at fiskene fra Plantorama højst sandsynligt havde hvid-plette sygdom. det var i perioden efter at jeg satte fiskende fri i mit eget akvarie, at mine fisk blev ramt. det er trals at jeg skal bruge penge på nu at kurere mine fisk, men trods alt er det ikke fiskenes skyld, men plantoramas. og ved at blive væk, har man lært noget.

efterfølgende forsøgte jeg at undersøge om Sump-planten stadigt blev solgt som akvarie plante, og resultatet var ikke tilstrækkeligt. jeg blev fortalt at det var en sump plante, men "den kan godt overleve, den bliver bare gul" og "jeg kan jo ikke garantere at all bliver informeret om at det er en Sump-plante," og til sidst "jeg kan ikke forklare hvorfor at den [Sump-planten] er under Akvarie planterne."

desuden er kvaliteten af de råd man får, kritisable..

hvorvidt det står til med resten af butikken, kan jeg ikke informere om, det er også irrelevant.

Kennet found this review useful

Stort udvalg mangler service

Der er et kæmpe udvalg men mangel på viden ved det meste personale.

Super udvalg og kundeservice

De har virkelig mange forskellige planter men også et stort udvalg i fisk, skildpadder, edderkopper osv.

Kan varmt anbefales

ann found this review useful

Is Plantorama your company?