[REPLY]
Platan Foto FINDES IKKE MERE! Det er kun navnet der lever videre på websitet. Butikken er lukket og der henvises til Thorsøe Foto.
Så dem der havde tillid til Platan Foto, skal finde andre steder at handle, for det er forsvundet.
Og meget kritisabelt at navnet lever videre og dækker over noget helt, helt andet.
Altid venlige servicemindede medarbejdere og priser der matcher de billigste her i DK. Har købt det meste af mit Canon udstyr hos dem og har intet negativt at sige. Kun lutter positive erfaringer.
Og lige en rettelse - de er ikke tvangsopløst. :rolleyes:
De er, som en del andre fotobutikker også er, blevet en del af en "gruppe" fotobutikker - der er blevet overtaget af nogle pengestærke personerv !
De lever da ihf. endnu og findes stadig på Vesterbrogade - hvor jeg af og til kigger inden for.
Frk Lunte found this review useful
Da virksomheden "Platan Foto ApS" el. www.platan.dk, tilsyneladende er blevet tvangsopløst, virker det efter min mening mere end almindeligt suspekt at der stadig drives forretning herfra. Derfor mener jeg ikke, at man som forbruger bør have tillid til dette firma.
Disse Oplysninger er taget fra Det Centrale Virksomhedsregister: www.cvr.dk