We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (3,458)

Godt alsidigt koncept

Pointshop er et sjovt koncept, som jeg har benyttet længe, man optjener points for at lege med reklamer, det kan gå hurtigt for nogle kampagner også er dert gratis stuff :)

PointShop.dk

Let at tjene point til køb at gavekort

PointShop er let at gå til, du skal bare bruge lidt tid hver dag, så har du i løbet af ingen tid tjent point nok til at købe ting og sager, samtidig med at du deltager i konkurrencer. Jeg samler point til gavekort, det gør at jeg kan forkæle mig selv

Rigtigt godt

Pointshop er en god og gratis oplevelse for alle, selv 18 år kan

PointShop.dk

Godt, men svært at få mange points uden at bruge penge.

Super god side og en god idé, har selv været medlem i lang tid nu(1-2 år) og synes generelt godt om deres kampagner.

Dog kan det være svært at få points for nogle af kampagnerne og hvis man ikke selv lige holder øje og får skrevet til pointshop får du muligvis aldrig dine points(har jeg selv oplevet et par gange)

Dejlig og god hjemmeside

Jeg syntes pointshop er en god hjemmeside det er vildt man kan gøre sådan noget.

PointShop.dk

950 point på 15 minutter!

Har lige oprettet en profil på PointShop for ca. 15 minutter siden, og har allerede optjent 950 point helt gratis bare for eksempel at klikke på links :) Glæder mig til at se hvor mange point jeg har om et år :D

PointShop.dk

God idé men meget dyre point

Jeg er vild med konceptet, men dog da jeg så på hvor mange point du skulle have, blev jeg ret overrasket. Det er min første dag herinde, så når jeg bestiller noget håber jeg det virker, men alt i alt en rigtig god idé.

Awesome!

PointShop.dk er nok et af de mest pålidelige cash-back-sites nogensinde. Du kan trygt stole på dem, og jeg anbefaler klart at også DU kommer igang :)!

perfekt

har du prøvet trustpilot nej det skal du prøve det er den billigste men best kvallitet

super godt

de levere som de skal og der ikke noget at klage over der i starten troede jeg det var fusk og de ik gjorde men er mega tilfreds

Fantastisk

Har været medlem i et år og har ikke tjent så mange points men har heller ikke været så aktiv. Så, så jeg er tilbud hvor jeg prøvede at være VIP100 i 14 dage for 1 kr og fik 50000 points i gave også købte jeg en masse Nupo produkter! Så jeg er tilfreds

PointShop.dk

God måde at tjene point til alle mulige ting

Pointshop er god hvis man vil optjene point på alle mulige måder og derefter købe gavekort eller alle mulige forskellige ting, der er nok at vælge imellem, dog synes jeg at det er ærgerligt at der ikke er så mange gratis muligheder for at optjene point og de der er, er der ikke mange point i, dog er der ingen udløb på dine point, så det ser jeg som en stor fordel.

super godt!

Jeg vil gerne anbefale pointshop.dk - da det er en rigtig god hjemmeside, og man kan nemt få tiden til at gå derinde! det eneste du skal gøre er at optjene en masse point, og samtidig kan du deltage i en masse konkurrencer og lærer en masse nye ting! super optimalt!

det er bare super-

Det tager lidt tid at få points men med VIP går alt hurtigere!

PointShop.dk

Fede dimser der koster gratis ;-)

Har været medlem på PointShop.dk temmelig længe, og har fået nogle fede ting for ingen penge. En gang imellem smider de en mail afsted med et tilbud om en VIP-konto + velkomstgave for nogle få kroner. Det har bl.a. skaffet mig en WOOF it højttaler (venter på den endnu, men har også kun lige accepteret tilbuddet i går). Derudover har jeg fået et par DVD'ere, gear til min Xbox360 og lidt andre småting. Samlet set har jeg ikke brugt kr. 100,- på det.
Jeg har et par gange haft brug for support. Det fungerer glimrende, og supporten svarer hurtigt og venligt tilbage.

Eneste minus er at den almindelige pris for VIP er lidt pebret.

Dejlig nem og gratis

PointShop.dk er en god hjemmeside hvis du gerne vil tjene gratis ting. Nogle af kampagnerne er lidt nederen men du bliver belønnet, så det er det værd.

Godt!

God service og hurtig levering.

Nemt, hurtigt, gratis

Pointshop er nemt at komme igang med, man tjener hurtigt point og det er gratis. Der er ting der koster penge men dem behøver man ikke gøre.

Dejlig nem og gratis.

Det er da dejligt at kunne tjene sådan nogle point op helt gratis og derefter købe for de point.

PointShop.dk

Pointshop er et mega fedt sted!

Pointshop fungerer bare rigtig godt, og det er et sjovt sted at befinde sig på nettet :D

Palles Gavebod ;)

Ja, som overskriften siger er det stort set Palles Gavebod. Det eneste minus må være at det tager lang tid at spare sammen til noget ordenligt, hvis man samtidig gerne vil undgå opkald fra telefonsælgere, og en mail indbakke der er overfyldt med reklamer. Men det kan lade sig gøre uden. Og der er ingen købs tvang af noget, man kan samle point ganske gratis.
Shoppen har rigtig mange forskellige ting, så der er noget for enhver smag. Dog kan det også være ret svært at finde hvad man søger her, fordi søgefunktionen og kategorierne er lidt rodet. Skulle man alligevel ik finde noget, så er det altid gavekort man selv kan bestemme hvad går til, og det vil jeg i hvert fald gerne give et kæmpe + for.

PointShop.dk

God side til gratis ting

Pointshop er en rigtig god side for dig som godt kunne tinge at få råd til lidt ekstra luksus i hverdagen. Det henvender sig især til dig som godt kan lide at deltage i konkurrencer og shoppe på nettet. Prøv det, det koster ikke noget.

Fusk og bondefangeri

Købte et usb memorystick. Købte det med fri fragt hvis jeg prøvede deres VIP abonnement til 5 kr. Blev efterfølgende trukket for kr. 270,- for abonnement. Der var intet sted opført, at abonnementet var bindende! Har to gange rettet henvendelse til Pointpay og der er kommet svar via mail. Der er henvisning til svaret via et link i mailen.....
Linket virker så bare ikke!
DET ER USERIØST OG BONDEFANGERI

Jens Carsten Hansen, Tatyana Meteleva, Andreas, Jonni Hansen, Bea and Rune Damsgaard Rasmussen found this review useful

Rigtig god side

Pointshop er en side man godt kan blive lidt afhængig af. Der er mange muligheder for at tjene point, dog løber man hurtigt tør for kampagner, da der ikke kommer så mange nye. Plus det er svært at holde styr på hvilke kampagner man allerede har brugt.
Men udover det, så er det en super hjemmeside, hvor du får noget ud af dit "arbejde" og kan bruge dine point til at købe ting.

PointShop.dk

Intet mindre end genialt!

Pointshop er simpelthen intet mindre end genialt! Du kan gennem en periode tjene point sammen som du kan købe ting for, helt gratis! Det er jo det alle drømmer om! At få ting gratis uden egentlig at gøre noget særligt for det. Og systemet virker bare rigtig godt, og det er tydeligt at se at alle brugerne er godt tilfredse!

Kan varmt anbefale dig at prøve Pointshop hvis ikke du allerede er igang med at tjene point!

Det er bare perfekt

Jeg er tilfreds med pointshop da man kan få en masse ting gratis ved at lave lidt på nettet :-D

Perfekt

De 5 stjerner siger det hele.

super godt sted

super godt sted hvor man kan shoppe for de point man optjener gennem skemaer mv. Hurtigt og nemt

PointShop.dk

Smart koncept, - kunne dog godt give flere points.

Pointshop er et smart sted, hvor man kan opsamle point og købe ting for disse point. Dog er det stort set umuligt at få 'råd' til at købe andet end slik fordi det tager så uendelig lang tid at samle point, - medmindre man køber noget for at få point.

PointShop.dk

Dårlig oplevelse blev til god oplevelse

Jeg vandt tilbage i december 2012 nogle små præmier og en elektrisk tandbørste i deres Julequiz. Tandbørsten dukkede aldrig op, så jeg kontaktede deres kundesupport, men hørte ikke fra dem i 2 uger, så jeg antog det var endnu en svindelvirksomhed på nettet (hvilket jeg gav til kende på Trustpilot).

Kort efter beklagede de den lange svartid og sendte straks en ny tandbørste afsted, som nåede frem på 2 dage.

Deres venlige kundesupport gjorde den 3 måneders forsinkelse til en god oplevelse trods lange ventetider. Fejl kan ske. :-)

Nemt og hurtigt :-D

Prøv pointshop,det er nem og hurtigt at optjene point og der er massere af fede præmier man kan vælge i mellem.

Alletiders

Jeg synes rigtig godt om konceptet, og har modtaget flere gode ting gennem PointShop

Fuld tilfredshed

Jeg er meget tilfreds med dette koncept jeg vil varmt anbefale dette koncept til andre i min omgangskreds

PointShop.dk

Det virker - men er en tidsrøver :-)

Hvis man har tiden, så giver pointopsparingen pote!

FANTASTISK GODT!

Bare super godt. og hurtig levering, bare alt i alt, FANTASTISK