[REPLY]
Supergod service da jeg ville mærke mine værdigenstande mod tyveri.Lånte el-gravørsæt og fik desuden foræret et ridsesæt med plasticplade m bogstaver og tal til at ridse igennem plus mærkater til de mærkede genstande.
Ikke til at finde rundt på deres hjemme side. Den skal helt klart opdateres. Vi unge fatter ikke noget som helst af den og google er vores bedste ven til at finde svar. bestemt ikke deres egen hjemmeside. OPDATERING !
så brug den. Alt er bedre end at snakke med politifolk ansigt til ansigt.
Lidt forvirrende hjemmeside at finde rundt i men ellers nem nok. God oversigt når man læser døgnrapporter.
I gør det godt!
Vores danske politi ser ud til at virker ok, jeg har dog erfaret at der slet slet ikke er mandskab nok til de opgaver der påhviler politiet at løse.
Vi bor f.eks. et sted hvor der 3 huse væk bor en familie med et par unge piger (22-25år) og de forstår altså at feste igennem ude i "haven" hele sommeren og den ene gang forsøgte vi at anmelde det de vi ikke kunne høre vores eget Tv i stuen for den musik der var til festen, vi kontaktede derfor politiet som vi bad løse denne opgave. Intet skete.....4 timer senere kontaktede vi politiet igen og der skete stadig intet.....
Hvad betaler man som borger skat for hvis man så måske 1 gang om året har brug for hjælp for nogle af sine skattekroner og så får man intet !
Jeg kan da godt se at med alle de besparelser der har været de sidste 5-10 år hos politiet så er opgaven måske umulig, men så burde dem med pengepungen måske se at komme igang.
Politihjemmeværnets samarbejdspartner i det daglige. Altid en fornøjelse at assistere og spare med.
Mødte en modkørende spritbillist som kørte ud i rabatten, stoppede op og hjalp manden som man nu gør. Kørte ham hjem til hans sommerhus 100 meter længere nede af vejen, satte ham af, og ringede til politiet. Forklarede dem historien, men da jeg ikke havde tilbageholdt ham, kunne de ikke gøre noget... Mandens bil lå stadig i grøften, og det var intet problem at finde ham, men neeeej, deres hænder var simpelthen bundet.
Det svært at anmelde politiet, for man skal jo forsøge ikke at generalisere, men på den anden side er man jo nødt til at skrive ud fra hvad man selv har oplevet? Og jeg har - for at være helt ærlig - aldrig mødt en rar politimand..
Eller en klog én af slagsen, og det er selv om jeg desværre har været i et længere klammeri med dem, i forbindelse med min gamle virksomhed. Jeg har også flere gange i trafiken set politi der stiller sig steder for at dele bøder ud, hvor de udelukkende er der for at få ramt flest mulige, ikke fordi det er et farligt sted?
Eller når de deler bøder ud til cykelister uden lys der cykler på en oplyst cykelsti langt væk fra store veje, igen ikke fordi det er farligt, men fordi de med deres sadistiske tendenser bare gerne vil ramme så mange som muligt, gøre så ondt de kan på flest mulige mennesker.
Det samme gælder vel deres håndhævelse af kniv loven? At arresterer en murerlærling på vej hjem fra arbejde fordi han har en arbejds kniv var nok ikke lige det loven var tænkt til, men det vil politiet skide på, de skal bare straffe.. Men de glemmer at de IKKE er den dømmende magt, men bare en mindre del af den udøvende.. Måske de skulle tænke noget mere over det..
En stjerne fra mig fordi jeg ikke kan give mindre..
Søger man info og alt andet så er det bare at finde det rigtige faneblad og så kører det!
Anmeldelser er heller ikke noget problem, fremragende.
Var inde to gange med et defekt førekort søndag fik jeg hjælp af en flinmk medarbejder eller 3, var det ikke en ide at uddanne et per som satte sig ind i tingende, istedet for at fyre 30 medarbejdere, da jeg skulle betale de 500.-kr kl 13.00 var kassen ( dankortet ) ikke åbnet, det er da det første man gør hvis man skal have kr i kassen, en time, og ingen kvitering for aflevering af defekt kort ? Dårlig arbejdsgang men det kan den enkelte medarbejder jo ikke klantres for det er jo skjult skat at man som erhvervs chauffør skal have 5 dokumenter der skal fornyes hver 5 år, det kan være på et kort, er det skjult skat ? undskyld men misunder ikke jeres job bare nogle sløve politikere der ikke har været på arbejdsmarkedet det var bare mit sure opstød.
Det startede med at jeg skulle være vidne i en voldtægt sag i viborg KL 10 om morgen, jeg bor selv i KBH den dag var jeg syg pga. mavesår , det har jeg været i 2år .Jeg sagde til dem at det var alt for tidligt og jeg kender ingen der, som jeg kan overnatte hos, det var ligeglade , at jeg valgte at blive hjemme. Ugen efter banker de på døren for at hente, for at være vidne igen , allerførs han spurgte om , skal du have hånd jern på ?? WTF jeg er squ ikke kriminal , jeg sagde nej og gik selv med ned til bilen ,
han kører mig først til KBH station og låser mig i et lille kold værelse uden min jakke , jeg blev så koldt at jeg begyndte at brække mig pga. mavesår. måtte engange have min medicen med. Efter 6 timer i værelset kom der 3 nye betjente og kørte mig til Viborg , de har kørt ræs på motorvejen mod andre betjente , så stærk at jeg begyndte et ryste . de havde det sjovt og grinte og rækte fuck til hinanden.
Efter et par time bliver jeg låst ind igen i Viborg , det var squ meget bede end dem fra KBH.
Syntes at politiet i mange tilfælde misbruger deres embede.
Politiet begår Kriminalitet og ofte medvirker til Forbrydelse og unødvendig magtmisbrug.
Er generelt set tilfreds med politiet, respekterer det arbejde de laver.
MEN der er også flere steder den halter. Bl.a. syntes jeg det er grotesk at få at vide at de ikke har nogen ledige vogne, når der bliver skudt mod ens hus fra ens rocker nabo. Er det i virkeligheden fordi i er bange for rockerne eller fordi vi bor for langt ude på landet?
De gange jeg har haft brug for at anmelde noget "simpelt" som fx tyveri har jeg haft en god oplevelse, men har også indtryk af at de nærmest er ligeglade hvis man ringer og vil informere dem om fx en spritbillist.
Har formået at stå 2 - 2 1/2 time med en spritbilist og vente på politiet. Ikke specielt god service, og det var også i en af udkantsbyerne.
Konklusion; de gør det bedste de kan med de midler de har til rådighed, men hvis vi skal have bedre service overfor borgerne så skal der ansættes mere politi og de skal have flere midler.
Desuden er hjemmesiden vildt besværlig !! Hvorfor skal det tage så lang tid at finde et telefonnummer til en anden politikreds?
Christel and Kenneth Hammer found this review useful
Der er masser af plads til forbedringer. Ringede til at anmelde et hensynsløs kørsel, der kunne faktisk være spirituskørsel, og de bare hænge op. Nej, ingen dårlig forbindelse udstede eller anden undskyldning, bare lægge røret på. Så skuffet.
Godt med politi til at håndhæve lov og orden.
Der er mange gode elementer på websiden, blandt andet at man kan anmelde indbrud og komme med tips til politiet.
Men søger man bestemt personer fx ifm. lokalpolitiet, må man give fortabt.
udeblivelses dom bliver omgjort efter ny rets behandling til frifindelse hviket kun giver stof tilefter tanke at politiet kan anklage efter forgodt befindende og der efter få sagen i hoved ved et nyt retsmøde .og der efter blive frikendt af retten .hvad er det for noget fis i en horn lygte at lave fra politi og rettens side.det er falsk anklage som er strafbart vil jeg mene.
var slet ikke til afhøring inden doms afsigelse.
de dækker over hinanden..på dansk hedder det sammen spiste lovbryderi
Flot og informativ side. Hep hep på politiet.
T. Toft and Mikkel found this review useful
Det er bare det generelle som de fleste andre er enige i. Elendig service, de gør aldrig noget ved deres opgaver, det forbliver altid snak.
Har aldrig haft en positiv oplevelse med politiet, lige meget om det er våbenkontoret eller fordi man har været udsat for tyveri eller om det har været noget helt tredje. De gør bare INGENTING!
Der SKAL laves radikale ændringer, fordi den måde det er sat sammen på nu holder simpelthen ikke vand.
De skulle satme fyres hele svineriet, ansat noget nyt end Politiet, for de kan tilsyneladende overhovedet ikke finde ud af at passe deres "ARBEJDE"
- Har skullet registere et glatløbet hagl gevær, men deres PDF fil ødelægger næsten ens computere. Har prøvet med adskellige computere før jeg endeligt kom levende igennem det. Computerne crasher simpelthen og er fuldstændigt ubrugelige i lang tid.
Dejligt stykke arbejde de gør
og har fuld forståelse for at de af og til må prioritere opgaverne.
forsæt det gode arbejde, gerne med endnu flere razziaer mod fart, og lastbil overhalinger hvor der er forbud.
Gider ikke at modtage en tyveri-anmeldelse, gider ikke at fjerne en svensk bil der er smidt midt i et fodgængerfelt og er fløjtende ligeglade med alt hvad der hedder tyveri. Det er mit indtryk.
Dejligt at man kan anmelde småting via deres hjemmeside.
T. Toft found this review useful
Hjemmesiden er svær at finde rundt i og den er ikke ligefrem for den borger som vil gøre sin pligt og hurtigt skrive til dem. Egentligt føles det mest af alt som om det skal være så svært at skrive noget til dem som muligt, især i kræft af alle de mellemled du skal udfylde at for at sende til dem. I det mindste er der en bekræftelse på at beskeden er blevet sendt.
Altså det er hvis du kan finde rundt i deres hav af menu punkter! ;) good luck.
Siden virker lidt gammeldags med dens ældre look men den virker efter hensigten og giver i de fleste tilfælde den information man søger.
Ja hvad kan jeg sige andet end ØV .. JA politiet SKAL være her .
Men når man ser en flok på 12 betjente inde i abegrotten modtage en halv 200 grams hash plade der bliver delt for øjnene af dem hvorefter de går uden den anden halvdel så stopper festen . Når man får stjålet halvdelen af sit eget og resten propper de i lommen så kan man igen kun tænke sit .. Når man bliver stoppet med sin ven i bilen der skylder for en bøde uden sele (500 dkr) og betjenten nu roder i begge hvores punge og siger har i ingen penge?!?! så begynder jeg at frygte for min sikkerhed . Politiet ER korrupt . og ja i kan bare kigge gennem fingre med det . Men i er også selv skyld i i mister tillid fra folket . Det er forrykt . Prøv med en uanmeldt blodprøve og se hvor mange af jeres betjente der er påvirket af narko . Det vil skabe tiltro til jer fra andre end folk der sidder hjemme i sin sofa og kun ser jer i tv .. Og jeg forstår godt du/i ikke tror mig for jeg tabte selv kæben da jeg så dem tage imod bestikkelse på christania og jeg havde i forvejen ikke for meget tiltro til jer :-/ . Og denne oplevelse har ikke gjort det bedre . Det er på tide i ryder op i rækkerne . En anden oplevelse der godt nok ikke direkte beviser korruption var da vi ventede ude for grotten (mig og en kendt pusher der inde fra) men betjente ransagede grotten i 30 min . Da vi kom ind stod der en dåse på bordet (en efterligning af en 33 cl aluminiums dåse sodavand) der tydeligt var lavet af neon plastik, så åbnede pusheren den og den var fyldt med hash . Hvis de ikke kunne se den er der osse noget galt .. Og når i er her for at håndhæve loven skulle i måske sørge for i selv gjorde det i jeres rækker .. Håber satme i gør noget ved det .. Og husk jeg er langt fra allene om at havde oplevet dette, og hvis i gør noget uden at offentligøre jeres utvivlsomme fangst vil i ikke genskabe tiltroen .
Mvh Mikkel
Ps husk lige på jeg INTET får ud af at bruge 10 min på at skrive til jer hvis det hele bare var en løgn så vær sød at tage det seriøst..
Mads Filholm found this review useful
Jeg har tidligere brugt siden til at finde ud af trafikkontroller i mit område ;o) Derudover indeholder den en masse nyttige info om en masse ting.
Jeg har aldrig været på kant med loven men jeg føler at politiet misbruger deres magt når man har brug for dem. Når jeg ser politiet frygter jeg dem frem for at føle mig tryg. 2 stjerner. 1 fordi de er tvunget til at være her. 2 fordi de har et job med rissici.
Mads Filholm found this review useful
3000,- kr for lidt højtråberi i gaden af en 17 årig ung mand - tag jer dog sammen i vejle politi.
Lærer i ikke om konfliktløsning med småfulde teenagere - Idioter, få skolepengene tilbage - det er en ommer
John Doe found this review useful
Det er nemt og intuitivt at finde rundt på hjemmesiden, jeg finder ret nemt det jeg skal - og til de mest gængse henvendelser er der webformularer der er nemme at udfylde.
En fin hjemmeside, hvor man umiddelbart finder alle de informationer, jobopslag mv. man har behov for.
Jeg syntes vi skal være taknemmelige over det Danske politi istedet for at brokke os!
Får i en bøde jamen så er der jo sikkert en grund til det :D Smil og vær glad over vi har et bedre retssystem end de fleste andre lande...:)
T. Toft found this review useful
... og jeg har ringet mange gange pga, en sindssyg nabo. Det er politiet man ringer til hvis nogle forstyrrer den offentlige ro, men de er dog kun kommet to ud af fem gange hvilket også er godt taget i betragtning de har masser af meget vigtigere arbejde..:) Dog ringede jeg da der var tale om vold hos min nabo og de stod udenfor døren indenfor 7 min! Det er godt arbejde fra Jeres side! :)
Palle Anker Larsen found this review useful
Det er ikke så meget jeg har haft at gøre med Politiet,men den kontakt jeg har haft med Politiet kan jeg ikke klage på. Jeg har fået svar på de spørgsmål jeg har haft og de har været fremme hurtigt når jeg har haft brug for dem. Dog syntes jeg det ville være rart hvis Politiet fik tildelt flere resurser og blev mere synlige på veje og gader. Det giver en god trykhed når man ser Politiet er tilstede.
For mange administrative opgaver lagt ud til de menige betjente. Politireformen har ikke givet de lovede 900 betjente.
Kontorpersonale bør udføre en del af papirarbejdet - betjentene skal primært være på gaden.
Nu kan du en på en overskuelig måde få kontakt med etaten, når det gælder alle mulige relationer til Politiet. Du slipper for at møde op og kan i ro og mag skrive hvad der præcist hente eller søge oplysninger om fornyelse af dit og dat.
Poiti.dk er et udmærket site og opslagsværk.
Selve søgefunktionen, info delen og overskueligheden kunne dog godt gøres bedre - men med det budget jeg går ud fra, de har hos politiet, så er deres site udmærket - endnu. :)
Når jeg hører om episoder og ser politi-(pædagog)-stationen i TV er det faktisk som regel hos politiet min sympati ligger.
Skulle så anmelde noget og kørte til Helsingør politistation hvor jeg blev mødt af en lille lidt irriteret rund betjent.
I stedet for at tage imod min ret enkle anmeldelse og blot rådgive og videre-behandle den, begyndte han at tale om udlændinge (et emne som intet havde med min anmeldelse at gøre). Han fortalte længe om at han var meget inde i sagerne og havde været på kursus om kultur-forskelle osv. osv. På et tidspunkt siger han "ja hvis en udlænding f.eks. siger til dig at han vil voldtage dig så er det jo bare det samme som når vi andre siger, hvordan går det"
Jeg har selv en baggrund med arbejde med unge og jeg sagde stille og roligt til ham at jeg ikke var enig og så begyndte han at spankulere frem og tilbage bag disken imens han hidsede sig selv op og blev mere og mere rød i hovedet.
Efter at have hørt på ham længe siger han endelig at jeg iøvrigt slet ikke skal indgive min anmeldelse der... suk
Jeg gik derfra med en meget underlig fornemmelse. Ikke fordi han skabte sig som han gjorde (helt uden grund) men mere pga. en erkendelse af at det står rimeligt ringe til hvis sådan en mand repræsentere vores lov og ret.
Martin Tästensen found this review useful