[REPLY]
Jeg modtog en bog, som var sat forkert sammen, hvliket var ret irriterende og nemt at undgå hvis I kunne åbne bøgerne før i sendte dem.
Det var super overskueligt og nemt at finde alle bøgerne til min uddannelse, da der var en bogpakke - den var oven i købet på lager, så jeg modtog bøgerne dagen efter at jeg havde bestilt. Et par hundrede dyrere end Saxo, men den hurtige levering er alle pengene værd :)
Jeg kan varmt anbefale polyteknisk Boghandel. Alt hvad de lover bliver overholdt :0)
Jeg har nu 3 gange handlet hos polyteknisk, og er ikke blevet skuffet endnu. Alle gange har jeg fået bøgerne 1-2 dage efter bestilling. Uden restordre, forsinkelser eller forbehold. Det virker også som om at de har et solidt udvalg, jeg er aldrig gået forgæves. Prismæssigt tror jeg også at de er nogenlunde med. Derudover er servicen helt i orden når man ringer
(KEA studerende merkonom udd.)
Jeg modtog mine bøger kun to dage efter bestillingen. Da jeg havde et spørgsmål til forsendelsen, ringede jeg til kundeservice, som svarede telefonen med det samme og gav mig en høflig og behagelig betjening. Superhurtigt og smidigt. 5 stjerner herfra!
Rigtig hurtig levering! Pakken kom allerede dagen efter, jeg havde bestilt den.
Fil hurtigt min pakke og kunne spore den hele when med track nr :)
Oplevede ingen problemer!
Havde min bestilling dagen efter!
Eneste grund til ikke at give 5 stjerner, er at der altid kan forbedres et eller andet!
Fik dagen efter mine bøger var bestilt, dem leveret til døren. Jeg fil de bestilte varer, faktura vedlagt - stemplet betalt og alt er i den skønneste orden. Fantastiks service :-)
Kun 4 stjerner. Har lige bestilt og fået leveret en 5 - 6 bøger. Det var nemt og hurtigt , men når pengene bliver trukket trækkes de enkeltvis. Ville være rart med kun en transaktion . Derfor mangler den sidste stjerne.
Hurtig ekspedition og probelmfrit forløb
Fik det produkt jeg havde bestilt inden for tidsrammen.
Det gik ret hurtigt og var nemt at finde. Sparede portoen:-)
Nem bestilling, god service og hurtig levering - meget mere kanman ikke bede om
Der er ikke så meget at sige. Bestilte bøgerne på nettet og de blev afsendt dagen efter. Fornuftig indpakning og ingen skader på bøgerne ved modtagelse.
Jeg bestilte en bog om mandagen på jeres hjemmeside og havde den med posten dagen efter. Det kan ikke være hurtigere!
Jeg har fået en super god service og bøgerne var allerede fremme efter 2 dage.
Jeg vil helt klart anbefale det til andre.
Det var nemt at handle på hjemmesiden, og der gik ikke lang tid før mine bøger kom.
Det var super nemt at finde det jeg havde brug for. Nemt at bestille og betale.
Bestillingen blev sendt allerede samme dag, og var leveret næst kommende hverdag :,)
Jeg bestilte en eftermiddag og havde bøgerne næste mogen :-)
Dagen efter bestillingen havde jeg modtaget børgerne.
Polyteknisk Boghandel lover hurtig levering, og det passer!! Jeg bestilte bøgerne en tirsdag aften og jeg havde dem om formiddagen, den følgende torsdag, hvilket er super dejligt, så man ikke skal gå rundt og være bekymret over, om ens bestilte bøger, vil nå frem til tiden :)
Jeg bestilte en bogpakke i forbindelse med min studie start. Den kom 36 timer senere, hvilket er hurtig, da jeg bestilte sent om aftenen
Vare stod til at have 10 dages leveringstid, men kom allerede efter 6 dage. Modtog mail om forløbet. Helt fint og uden problemer.
Meget postiv oplevelse at handle her. Bestilte bøger fredag aften, fik min pakke tirsdag. Nem hjemmeside og ros til hjælpsomheden ved opringning til butikken.
Desværre var der en revne i rykken på bogen, heldigvis ikke hele vejen igennem, kun gennem rykken pg den første side.
Hjemmesiden er nem at søge på, og ved køb får man en fyldestgørende kvittering per mail og i løbet af 2 dage har man varen. God sevice.
Jeg havde lidt spørgsmål inden jeg kunne bestille og ringede derfor til deres Kundeservice, de var søde og hurtige til at hjælpe. Og 2 dage efter bestillingen, havde jeg bøgene på mit kontor.
Jeg har i halvandet år endnu ikke oplevet noget utilfredstillende. Det er nemt, hurtigt og smertefrit
Jeg fik mine bøger rigtig hurtigt, og det kan man da kun være tilfreds med. Meget professionelt!
Fin service. Der var en mindre fejl i min ordrebekræftelse, der sagde, at der gik 2 dage, selvom der stod 10 dage da jeg bestilte. Da jeg skrev en mail og spurgte til dette, fik jeg hurtigt (under 2 timer) et svar tilbage om status på leveringen. Der gik ret præcist 10 dage før bogen lå klar til mig.
Lever mer' end 100% op til mine forventningen....
Super flot, når man modtager bestilling efter blot én dag...
Vil klart benytte mig af polyteknisk igen...
Jeg havde glemt at bestille levering af bogen.
Polyteknisk ringer og spørger om jeg mener, at jeg vil køre fre Herning til Sjælland for at hente en bog. SUPER service.