We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (1,296)

6 ud af 5 stjerner

Postmedental kan jeg kun give mine varmeste anbefalinger, da alt var perfekt og yderst tilfredsstillende. Jeg vil helt klart handle der igen :-)

Perfekt!

Netbutikken er let at finde rundt i. Betalingen var let. Bestilte varene og dagen efter modtog jeg dem posten. Fra de var købt til modtagelsen modtog jeg mails om hvor langt min pakke var i forløbet.
Intet mindre end perfekt service!

PostMe Aps

Fin site. Havde det som vi skulle have og hurtig levering med track og trace besked.

Alt i alt god oplevelse.

Perfekt, som lovet

Lagerstatus, forsendelsestidspunkt, samt kommunikation om status på ordre var helt i top og som man kun kan forvente.

Super!

Det var super nemt og varen kom meget hurtigt, samt der var en rigtig god pris

PostMe Aps

fin betjening, afvikling efter bogen

produktet lever helt op til forventningerne og afviklingen af købet ligeså problemfrit som havde jeg besøgt butikken, - handler, ved behov, gerne igen hos postmedental
vh bent sørensen

Perfekt

Alt forløb problemfrit og der gik bare 3 dage, fra jeg klikkede køb, til jeg havde pakken.
Post Danmark havde sendt mig en sms om, at min pakke ville komme dagen før, den reelt gjorde, men det kan I jo absolut ikke lastes for.
Jeg handler og anbefaler jer gerne.
Leila

PostMe Aps

Hurtig ekspedition og tæt kommunikation

Der er dog en detalje, der kan optimeres.
Fx i den situation, at man har valgt selv at hente varen, er det ikke logisk når I skriver "Så er din ordre afsendt. Har du valgt at afhente kan den nu hentes på vores adresse". Jeg havde valgt at hente selv. Kunne I i stedet skrive "Så er din ordre pakket. Hvis du har valgt at afhente kan den nu hentes på vores adresse"

Som aftalt

Produktet var til den bedste pris jf. pricerunner, og kom som aftalt, så jeg kan ikke være andet end en meget lykkelig kunde og vil bestemt begynde hos PostMeDental næste gang jeg skal købe noget som har med dem at gøre.

Dag til dag levering

Det spillede bare. Så kan det jo ikke være bedre.

Ok leveringstid men...

Leveringstid og købsflow fungerede perfekt hos postmedental.dk, det har jeg intet at udsætte på. Det der undre mig er at pakkens indhold står nævnt uden på pakket. Er glad for at det ikke var en mere kostbar vare jeg have købt. For så kunne enhver jo se hvad der var i den, og dermed nuppe den på farten.

Jamen tak for svaret :) Så giver vi Posten skylden og opgradere jer til 5 stjerner :)

Reply from PostMe Aps

Hej Terkel.

Jeg er glad for at du overordnet set havde en god oplevelse og jeg hører hvad du siger om vores pakkeseddel (for det er den der er synderen). Vi har en såkaldt opkobling til Post Danmark og i forbindelse med at vi fortæller deres system hvad der er i pakken (det skal man nemlig), så skriver de det så ud på vores pakkeseddel. Det har vi sat vores IT afdeling i gang med at få stoppet, for vi er helt enig med dig... Ikke så meget pga. svind, for det oplever vi ikke problemer med, men vi mener bare at det er unødvendig info og derfor bør det ikke stå angivet på den måde på vores forsendelser. Jeg ved dialogen kører med Post Danmark og forhåbentlig har vi snart en løsning på lige netop det issue.

God dag!
Anders / PostMeDental
PostMe Aps

Forsinket levering med dårlig undskyldning igen igen

Denne gang bestilte jeg en el-tandbørste + diverse tilbehør og tandpasta. Lovet afsendelse efterfølgende dag. 2 dage efter modtog jeg mail på at levering var forsinket på grund af at en tube tandpasta var i restordre og det ville forsinke leverance i en uge. Det svarer nøjagtig til de meddelelser jeg har fået de andre gange jeg har bestilt - En lille del af den samlede leverance er i restordre og derfor forsinkes hele leverancen i en uge. Jeg skrev tilbage at de bare skulle sende det de havde og cancle resten af ordren. 3 dage forsinket i forhold til oprindeligt lovet afsendelse afsendes varen og vi modtager den dagen efter - uden adapter til tandbørsten. Det skriver jeg til dem og de sender en efterfølgende dag. 5 dage efter forventet modtagelse kan vi tage tandbørsten i brug.

Jeg takker for svaret fra PostMe. Dette var nummer 2 anmeldelse jeg skrev og den blev lidt mere negativ end den første jeg havde skrevet fordi jeg blev en smule sur over at den første simpelthen forsvandt da jeg submittede den direkte på det link jeg havde tilsendt. Forskellen på denne og den første anmeldelse var at jeg havde skrevet "Hvis du kan leve med at modtage varerne 4-7 dage efter det lovede er det et fint sted at handle og du har let ved at få hul igennem til kundeservice" Så jo jeg prøver også igen, men ikke hvis jeg har behov for varerne her og nu.

Reply from PostMe Aps

Hej Nis

Sikke en dårlig øv-oplevelse du har haft med os og du skriver det heller ikke er første gang og det gør det jo bare ikke bedre. Det er vi kede af, men jeg er også glad for at du giver den et forsøg mere, efter du tidligere har haft en tilsvarende oplevelse. Desværre gjorde vi det åbenbart ikke bedre, men jeg håber du vil prøve igen igen, så vi kan bevise vores værd. Dernæst vil jeg sige undskyld for problemerne. Jeg har været inde og se på dialogen mellem dig og vores supporter og vi har dummet os ved først at notificere dig om restordre 2 dage efter din bestilling. Det kan vi ikke undskylde med andet en travlhed i supporten. Til gengæld kan jeg se du faktisk får ret hurtige svar efterfølgende (du skriver kort inden midnat og vi svarer om formiddagen den efterfølgende dag), så på den del kan vi desværre ikke optimere yderligere.

Så er der adapteren. Den kan jeg også se bliver afsendt hurtigt efter dialogen. Desværre kan vi godt glemme dem, eller man kan overse dem i emballagen og det arbejder vi konstant på at forbedre, så der må vi også bare sende en undskyldning og love vi arbejder på den!

Nu er tandbørsten i brug og jeg håber du er glad for den. Hvis du endnu engang giver os et forsøg, når tandbørstehovederne skal skiftes, eller lysten til noget andet melder sig, så tror jeg på at din næste oplevelse bliver lige så god som de øvrige 99% af vores kunder og hvis ikke, så skriver du bare direkte til supporten og spørger efter mig (Anders), så lover jeg at gå ind i sagen.

God dag til jer alle!
Anders / PostMeDental

Super hurtig ekspedition

At gik over alt forventning, kan bestem anbefale postmedental. Super upåklageligt ekspedition.

Super produkter hurra

Har købt rejse tandbørster og alm.tandbørster det er fantastisk at få børstet tænder og god behandling og service.vil varmt anbefale jer og har gjort det .m.v.hilsen Lisbeth

Billige varer - hurtig levering

Har købt noget tandtråd til halv pris af, hvad jeg har set det til i butikkerne. Varerne er helt som forventet og leveret to dage efter bestilling.

Hurtig og billig

Der er virkelig penge at spare, og kvaliteten er i orden.

Service i topklasse!!

Det hele er bare i orden. Meget hurtig ekspedition, varene var der dagen efter bestilling. Vi kan ikke være mere glade for vores nye elektriske tandbørster. Tak.

Dorota Andersen

PostMeDental - Alt OK

Mine vare fra PostMeDental blev leveret til tiden og jeg fik det jeg havde bestilt

lige i skabet

Hurtig levering, billig fragt og produktet var lige som det skulle være. Kan varmt anbefales!

Nem, billigt, hurtigt

Pakken ankom få dage efter bestilling. Det var billigt, og jeg handler helt sikkert her igen.

Effektivt og hurtigt !!!

Gode priser og varer der kom dagen efter ! Kan kun anbefales :)

God handel

Rigtig pris og hurtig levering. Lige som man kan ønske.

PostMe Aps

Stærk pris og hurtig leverance - det kan ikke gøres meget bedre

Gode leveringsalternativer med specifik håndtering af Døgnpost-mulighed, så en kurér ikke melder, at de ikke kan levere til (Døgnpost-)adressen.

PostMe Aps

Godt tilbud og hurtig levering

Søgte 3 stk. Braun Oral-B tandbørster, fandt dem hurtigt i netbutikken, og jeg modtog pakken dagen efter.
Kan varmt anbefale at handle her.

kvalitet

hurtig levering, kvalitets varer og bestemt noget jeg vil anbefale til andre....
samtidig gør det heller ikke noget, at varen var meget billigere, end hos min egen tandlæge ....

Hurtig levering - ingen bøvl

Super hurtig levering og ingen problemer med min bestilling