We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (1,302)

God handel

Rigtig pris og hurtig levering. Lige som man kan ønske.

PostMe Aps

Stærk pris og hurtig leverance - det kan ikke gøres meget bedre

Gode leveringsalternativer med specifik håndtering af Døgnpost-mulighed, så en kurér ikke melder, at de ikke kan levere til (Døgnpost-)adressen.

PostMe Aps

Godt tilbud og hurtig levering

Søgte 3 stk. Braun Oral-B tandbørster, fandt dem hurtigt i netbutikken, og jeg modtog pakken dagen efter.
Kan varmt anbefale at handle her.

kvalitet

hurtig levering, kvalitets varer og bestemt noget jeg vil anbefale til andre....
samtidig gør det heller ikke noget, at varen var meget billigere, end hos min egen tandlæge ....

Hurtig levering - ingen bøvl

Super hurtig levering og ingen problemer med min bestilling

PostMe Aps

Hurtig levering af alle varer på en gang, og Postmedental har fornuftige priser. Kan varmt anbefales.

PostMe Aps

God service, leveringstid var længere end lovet

Bestilte en ny elektrisk tandbørste, blev lovet levering 2 dage efter, men der gik 6 dage, inden jeg modtog den. Der var ikke de børstehoveder med, som der skulle være, men efter lidt hurtig korrespondance, fik jeg et afslag på 5% på den samlede ordre, så alt i alt er jeg tilfreds.

PostMe Aps

Hurtig respons, lidt længere leveringstid

Købte Braun tandbørstehoveder og fik øjeblikkelig autosvar. Senere samme dag modtog jeg offieciel bekræftelse på at min bestilling var modtaget. Næste dag modtog mail om, at nu var min bestilling ved at blive sendt. Senere kom en mail om at nu var bestillingen pakket og endnu en om at nu var den sendt. Men min bestilling kom først til min bopæl 3 dage senere.
Så lidt færre mails og hurtigere levering ønskes , men børsterne er gode :-)

PostMe Aps

Super billigt, hurtigt og nemt

Det gik hurtigt fra jeg havde bestilt og betalt varerne, til jeg fik en mail om at jeg kunne afhente varerne på deres lager i Valby, hvilket er et godt alternativ til forsendelse, når man bor i nærheden. Det var ikke første eller sidste gang jeg handler hos postmedental og postmeshave

ÆRLIG OG REDELIG FIRMA

Kan varmt anbefales,købte to el tandbørster. Men der manglede 2 børstehoveder
jeg sender en mail om dette samme dag jeg modtog el tandbørsten. Allerrede næste dag modtog jeg de 2 børstehoveder der manglede. så det er en god service.

PostMe Aps

MEGET seriøse og servicemindede..

De kom desværre til at lave en lille fejl på min bestilling, men de var lynhurtige til at rette den.
Kort sagt! der er rigtig mange butikker derude, der kunne lære noget af PostMeDental's måde at behandle deres kunder på, som er helt til ug..

Hurtig nem og Super service

AT bestille fra Postmedental var super nemt, klik klik varen i kurv, betale, gik faktisk rigtig hurtigt, nemt at overskue og bang så var pakken leveret!

Ikke sidste gang jeg køber der fra!!

Alt i orden

Ligetil handel uden problemer. Fire stjerner fordi fem for mig kræver lidt mere end det dagligdags.

PostMe Aps

Jeg er super tilfreds med handel

Jeg er super tilfreds med handel hurtig og nemt
Tak for det

super godt

meget hurtigt levering + super godt service

PostMe Aps

hurtigt, nemt og billigt ...

Det er butikken med den billigste pris på de varer jeg skulle bruge, og så havde jeg varerne dagen efter jeg bestilte - det var perfekt!

PostMe Aps

hurtig levering, ingen problemer.

Fik hurtig levering og varen var som forventet, ægte oral-b tandbørstehoveder.

Superhurtig levering

Stort udvalg, fornuftige priser og kvik levering

Perfekt betjening

Alt forløb som det skulle,fremme dagen efter fra POSTME

PostMe Aps

Hurtigt, enkelt og billige priser

Jeg har haft en god købsoplevelse hos Postmedental. En let tilgængelig hjemmeside med gode priser. Hurtig levering, med god information undervejs. Kan klart anbefales.

Perfekt!

Hurtigt og smertefrit og forbløffende lave priser sammenlignet med fysiske butikker.

ingen problemer

Der stod leveringen var forsinket, den kom allerede 2 dage efter, men det skal man jo ikke brokke sig over:) Kun ros herfra, hurtigt levering og fine varer. Anbefales.

Hala

billig og troværdig. Kan varmt anbefales.

Udmærket

Når man udtrykkeligt gør opmærksom på, at man SENEST sender den næstkommende hverdag, med mindre andet er angivet skal man sgu også gøre det.
Jeg bestilte en søndag, men pakken blev først afsendt tirsdag.

Deres side er udmærket sat op, meget overskuelig + for det, dog med et irritationsmoment når man tilføjer en vare til kurven og så er deres server (siden) meget langsom.

Acceptabelt

Jeg er ikke tilfreds med at de ikke snakker sammen internt, man får to forskellige ting af vide af hver medarbejder. Kundeservice chat har åbent i forholdsvis lang tid, hvilket er virkelig fedt. Fragt priserne er i et pris niveau hvor alle kan være med. Umiddelbart ville jeg nok handle der igen.

Gør det igen

Gode produter til gode priser, kort leveringsstid - lige til døren. Ingen kø, ingen besvær! Jeg gør det igen;)

PostMe Aps

Fuld tilfredshed med forløbet og produktet

Perfekt – ingen forbehold, jeg vil anbefale virksomheden til alle.