[REPLY]
Min erfaring med PostMe er kun positiv. De reagerer hurtigt og leverancen er altid som beskrevet. Kommunikation fungerer også fint og kvikt.
Uden noget som helst kendskab til jeres firma bestilte jeg nogle
T-shirts til min kære mand i anledning af fars dag (selv om han "kun" har været far til vores lille grå puddel Mulle.)
Jeg modtog varen præcis den dag, den var blevet lovet og føler mig vældig godt behandlet
Mvh
Joan Merete Jørgensen
endte med at afhente det på adressen da jeg alligevel skulle til København - og her kunne jeg nå at tjekke, at størrelserne var de rigtige.
Super-service - igen.
Bestilte et par trunks, der ankom pænt indpakket to dage senere , vedlagt en faktura.
Alt foregik som forventet, så jeg handler gerne hos firmaet igen - ligesom jeg anbefaler andre at handle her.
en rigtig fin hjemmeside og en hurtig reaktion, så jeg glædede mig, alt så ud til at være fin. desværre viste det sig at en ud af de seks underbukser jeg bestilte havde en forkert størrelse. der var et par i str. large, hvor jeg havde bestilt small, dåsen den sad i var str small, så nogen må have åbnet den og puttede et forkert par i.
Lidt ærgerligt når alt andet fungerede optimalt.
Købte diverse produkter som afhentningsordre på kontoret i Valby. Blev mødt med venlige smil, stor viden om produkterne og en hurtig og professionel betjening.
Bestemt et sted man får lyst til at handle igen.
Jeg bestilte en vare kl.14.30 og modtog den næste morgen med posten.
Det kan vist ikke gøres hurtigere. Det skal uden tvivl prøves igen
Fin behandling og god service, men lidt lang leverings tid
Den rådgivning jeg fik over chatten var meget flabet. Det er ikke alle som er lige stærke til at skrive og derfor skal der ikke skrives tilbage på en flabet og uprofessionel måde. Jeg har stadig ikke fået mit product endnu - så derfor kan jeg ikke give en eneste stjerne.
Perfekt og hurtig levering vil aldrig mere købe Bjørn borg i en fysisk butik til 350 kr pr PK ikke når de fåes hos jer til en super pris 299,75 kr og ovenikøbet gratis levering
Kan trygt anbefale PostMe Underwear. Hurtig levering og gratis forsendelse. Giver også besked, hvis varer kommer til senere levering. Kvalitetsprodukter og gode tilbud.
God og hurtig service.
Har handlet der et par gange nu og der har aldrig været problemer med tingene
Bestilte i går kl. 15:00, fik en mail her til morgen at den var ankommet i døgnposten. Det er hurtigt, taget i betragtning at man bor i Aalborg. Fragten var gratis så det er helt klart en af de bedste oplevelser jeg har haft i forhold til køb på nettet. Desuden havde jeg i første omgang skrevet forkert adresse på, men online support var klar til at afhjælpe problemet med det samme, så det blev rettet.
Det er det hurtigste jeg nogensinde har prøvet med en postordre. jeg bestilte varen en dag og havde den næste formiddag, og så var den ovenikøbet billigere end jeg kunne købe den til i en forretning. Det er ikke sidste gang jeg har handlet her.
Jeg købte strømper og underbukser hos postmeunderwear, og udover kvaliteten, som er i top, blev jeg meget overrasket over den hurtige levering. Det var skønt i den travle juletid.
Det var nemt at bruge og deres produkter er til en god priser. samtidig har de fri fragt
Har gabdket med Postmeunderwear, flere gange i årets sidste måneder. Kan kun rose den hurtige ekspedition og de perfekte varer. Er meget tilfreds med udvalg og med den service jeg har fået. Det er bestemt IKKE sidste gang jeg handler her.
Så blev den sidse julegave klaret, og de flinke "drenge" var så søde og komme ned med tingene, så ikke jeg skulle lede efter parkeringsplads. TAK :-)
Alt gik bare meget hurtigt, fra jeg bestilte, pakket godt ind, ingen huller i pakken efter post Danmark har haft fat i pakken. Meget tilfreds med alt. 😃😃😃