[REPLY]
Praxis Delft een ware ramp, ze hebben wat nieuws via de webfolder direct product bestellen. Op de site wordt direct gekeken of het product opvoorraad is, ja hoor is aaanwezig, gelijk reserveren? ja dat is goed. krijg keurig een bevestigingsmail met de mededeling als het product niet aanwezig is de praxis belt voor 13 uur anders staat het product klaar vanaf 13 uur.
Wij naar de winkel, geen product en krijg direct te horen: Ja maar u bent ook niet gebeld dat het klaar staat, ik laat nogmaals de bevestiging zien maar het personeel geeft aan dat zij personeel is en geen klant dus niet weet hoe de site werkt en dat zij instructie hebben vanaf het hoofdkantoor, nou het vuur kwam uit mijn oren, juist als personeel behoor je te weten wat er op de site gebeurt.
Als je in de voorwaardes op de site kijkt staat inderdaad dat je OOK gebeld wordt al het product klaar staat, dit wordt niet tijdens de reservering gemeld en staat ook niet op de bevestiging, dus zonder product de deur uit en aangeschaft bij de concurrent!!! perfect!!
Voor mij NOOIT geen Praxis meer.....wordt er de andere dag gebeld: Praxis Delft heeft u nog interesse? nou dacht het niet, nooit meer.
dit is niet de eerste keer dat het in Delft misgaat, gaf ik ook aan bij het personeel. ik kon het met de mededeling doen dat het er aan ligt wie er die dag werkt...nou moet je ophouden.
Ervaringen in de Praxis-vestiging Zoetermeer: We wilden tegels kopen. De verkoper van de betreffende afdeling ging even kijken of ze nog in voorraad waren. Na ruim een kwartier wachten zijn we teruggelopen naar de balie. Daar werd ons verteld dat de betreffende verkoper van zijn pauze genoot. Zijn we maar naar de Bouwhof gegaan, daar word je tenminste wel geholpen.
Gisteren (22/11) wilden we informatie over een video-deurintercom (er stond ook niets geprijsd). Een verkoopmedewerker belde een collega die over die over de betreffende afdeling ging (''Hij komt er zo aan''). Na twintig minuten wachten zijn we maar weer weggegaan...
Van alle bouwmarkten in de buurt van Leiden is naar mijn idee Praxis de bouwmarkt waar je het beste waar voor je geld krijgt. Ruime en frisse winkels waar je over het algemeen goed geholpen wordt. Goede service, prima aanbiedingen en net even netter dan een Gamma bijvoorbeeld.
Ik kom hier minstens één keer per maand, ik kan het niet laten om van leuke aanbiedingen uit hun foldertjes gebruik te maken. Ze werken ook echt met ze seizoenen mee. Zo ga ik, zodra de vorst verdwenen is, in het filiaal in Helmond en/of Eindhoven mijn tuinspulletjes halen. Ze hebben er altijd enorm veel keuze en ik word altijd enorm vriendelijk geholpen!!
Folderaanbiedingen zijn bijna nooit aanwezig!
Dingen bestellen is een ramp!
Personeel is niet klantvriendelijk en ik krijg ook niet de indruk dat het personeel kennis van zaken heeft!
Kortom ik zal dit bedrijf niet aanbevelen!
Zoals ik al schreef Praxis is een rommelige zaak en ook niet altijd de goedkoopste. Hun assortiment is ruim voldoende en deskundigheid laat soms te wensen over. Jammer, maar dat ligt weer aan de jeugdige medewerkers waar je het ook niet van kan verlangen.
Kom regelmatig in de winkel. Het personeel hoeft niet alles te weten, maar kom net iets te vaak tegen dat de service af laat weten. Ook de voorraden worden niet goed bijgehouden en dan heb ik het niet over speciale, maar alledaagse dingen. Jammer. Het meeste weet ik zelf te vinden, dus heb ik geen hulp nodig.
In verhouding met de bouwmarkten bij ons over de grens te duur.
goede service maar wel een drukke winkel...
naar 3 keer aanhoren meneer ik help u zo was ik er wel een beetje flauw van..
Had laatst een hamer nodig om een spijker in een blok hout te slaan. Zowel de hamer als de spijker kon ik bij de Praxis kopen! Heel handig! De website daar ben ik wat minder blij mee. Dergelijke spullen zie ik liever van tevoren zodat ik kan zien of de producten van goede kwaliteit zijn of niet...
wij hebben in augustus 2011 een deur met glas in lood gekocht , dez is 3 keer retour gegaan toen hij eindelijk goed was (dachten we) gaat het glas stukje van af ,weer een probleem nou inzetten moet je zelf terwijl je de deur kocht er voor had betaald om het glas er in te laten zetten. maar krijg allen het glas , geen nieuwe glas latten je moet ze er maar heel uit halen was het antwoord + moet hij weer opnieuw weer op nu geschilderd worden! wie betaald dat? de klant zelf schandalig het is nu 5 maanden later en het is nog niet af. dus wat denkt u , een koude douche natuurlijk.
Gisteravond met mijn broer tegels gehaald en heel vriendelijk te woord gestaan, ze hebben geholpen en natuurlijk goede kwaliteit. Helemaal super
Ik ben vaste klant van Praxis en heb er iegenlijk nog nooit kalchten over gehad, niet met mn tuinmeubelen maar ook niet met klusspullen.
En de klantvriendelijkheid is (in het filliaal waar ik kom in Amstelveen/Bovenkerk) prima!
Ruilen is geen probleem, maar dat is tot nu toe nog niet nodig gebleken.
Mn stoelen zitten nogsteeds prima!
Ik moest vandaag naar de praxis om een nieuwe set tuinstoelen te kopen, ik liep dus naar de tuin afdeling en ik zag toen ik daar was al direct dé perfecte set staan! Ze staan nu in mijn tuin, en de buren zijn al langs gekomen om ze te bewonderen! Top winkel! En vooral niet duur!
praxis is een zaak waar ik graag koop en waar ze prima service bieden, ik woon er vlak bij maar heb geen auto
iets groots gekocht en wou het laten bezorgen, toen ze me adres hoorde zegt de medewerkster dat is vlak bij, zonde van de verzendkosten.
maar ja gaf ik aan ik heb geen auto, dan breng ik het toch met een collega zegt ze scheelt u in de verzendkosten.
of dat service is?
Een site waar je lekker snel door heen kunt bladeren op zoek naar voor jou interessante aanbiedingen. Lekker overzichtelijk en ruim categorisch ingedeeld. Altijd waar je komt weten ze je een waardevolle tip te geven. Waarde volle site voor een zowel de leek als de ervaren doe-het-zelver / vakman
soms werken er te jonge mensen waardoor de kennis vaak dan wat minder is en dat is jammer
Goed assortiment.
Logica laat soms te wensen over, bijvoorbeeld de kassa geeft verkeerd bedrag aan maar pin transactie was al akkoord.
De kassadame kan dit niet verbeteren maar je moet buitenom lopen naar de ingang en servicebalie, daar wachten, uitleggen wat er verkeerd was, dan krijg je een bonnetje en mag je weer achterin de kassarij aansluiten om je centen terug te krijgen ?!?
Ondanks dit soort gekke dingetjes tijdens de verbouwing van de afgelopen maanden toch vaak daarheen geweest want blijft nog een van de beste bouwmarkten in de omgeving qua assortiment.
Praxis is goedkoper dan de Gamma, en ze gaan er beter om met klanten dan bij de meeste winkels
Ik heb pas 2 x iets gekocht via online-praxis maar ik ben meer dan tevreden over de verschafte informatie, de service, de levering én de producten!
Wat je ook te vragen hebt. Bij de Praxis in Nijmegen is men altijd vriendelijk en weet men het antwoord niet... Dan wordt het voor je uitgezocht! Iets retour, geen gezeur! Niets dan lof over deze vestiging!
ze hebben echt altijd wat ik zoek.
zoek ik iets maar weet niet wat staat het personeel parraat met raad en daad.
het enige wat ik als minpunt kan melden is dat mijn hond er niet binnen mag :-(
Heb enkele jaren geleden in de aanbieding een nette zet gekocht. Ze zijn nogsteeds mooi.
Hardhout met stonewash white.
Zitten goed en staat leuk in de tuin.