[REPLY]
Kniv fra Global serien knækkede og jeg havde ingen kvittering. Sendte kniven ind ifølge aftale med dem - og 2 dage efter var der en ny med posten. Det er sku da service - ikke ofte man oplever det i Danmark.
Jeg var fornyeligt inde i Illum Bolighus med mit Rosendahl ur fra Arne Jacobsen. Det et ur til ca. 3000 kr. Min urrem gået i stykker et lille sted i en samling (med lim). Jeg købte uret i november 2010, så uret er stadigvæk inden for reklamationsretsperioden. Illum Bolighus mener dog, at jeg skal betale 400 kr. en en ny urrem - på et ur, der er under to år gammel, og som samtidig er blevet behandlet godt.
Mit ur blev sendt til Rosendahl, og de kom med samme "vurdering". Jeg har været i kontakt med Rosendahls kundeservice, hvor de blev lovet, at den ansvarlige ville ringe tilbage. Jeg har intet hørt fra Rosendahl. Det er meget skuffende!
Rosendahl - legendarisk dansk design?! Absolut ikke!!!!
Og det er pinligt, at Illum Bolighus ikke vil sørge for en ny urrem til mig! Jeg har absolut ikke lyst til at handle der igen!!! De penge taber de mange gange igen pga, en dårlig kundeoplevelse.
/Nadia
*****
Opdateret:
Kære Rosendahl,
Tak for Jeres svar. Jeg ved desværre ikke, hvad der er gået galt mht. mit telefon nr.
Jeg var i lørdags igen inde i Illums Bolighus og tale med afdelingslederen i smykkeafdelingen.
Jeg kan oplyse Jer om, at Illum Bolighus har været i dialog med jeres sælger i går (mandag). Hun besluttede, at Rosendahl gerne vil betale for en ny urrem. Det er jeg selvfølgelig glad for. Jeg er dog ærgelig over denne proces, og at jeg har skulle bruge unødvendig tid på dette.
Mvh. Nadia
Har stellet Grand Cru og en af mine tallerken er revnet. Efter at have snakket med Rosendahl kundeservice, har jeg fået en aftale om at jeg skal smutte ned hvor jeg har købt den og få den byttet. Jeg fortæller at jeg ikke har bon'en mere, og så siger den venlige dame at jeg bare skal ringe til hende hvis jeg har nogle problemer. Så nu er tallerken afleveret og jeg får en ny når de har flere på lagret.
Det er da super kundeservice fra Rosendahl :o)
Hilsen en store ROSENDAHL kunde, bruger og fan :o)
Det er flotte og ikke mindst bryugbare produkter der laves hos Rosendahl og deres priser er dernede hvor alle kan være med uden at det bliver alt for billigt og utroværdigt. Kvalitet til gode penge.