[REPLY]
Nu er jeg en der går meget op i hvad ting koster og prøver som de fleste andre at finde det sted hvor varen er billigst! Men hvorfor spilde tiden selv når der er en side der kan gøre det beskidte arbejde for dig!
Kan varmt anbefale pricerunner.com - og især deres lækre app til iPhone!
hjemmesiden er med til at vejlede priser på blandt andet sko, telefoner og mange flere. Udover er der også et link til den pågældende producent eller sælger.
Det er en god side, smart idé med at sammenligne priser, hvis de ellers passer!
Synes dog at det er underligt når man som i mit tilfælde, f.eks. søger på nogle fodboldstøvler, at der så kun kommer nogle op fra én bestemt side. Som om at de har betalt for at det kun er deres støvler der skal vises, hmm.. (Og ja jeg ved der er flere webshops der sælger fodboldstøvler)
det var godt når man skulle finde det billigste sted og det giver god mening. alting virker og det er fedt at kunne se hvilket sted din vare er billigst.. når man køber dyre ting vil man helst ikke betale for meget.
Efterhånden synes jeg at Pricerunner.dk er blevet for sløv. Der er slet ikke nok butikker med i deres pristjek. Selv har jeg flere gange lavet en enkelt søgning et andet sted og fundet det produkt jeg søger, langt billigere end det Pricerunner kunne finde til mig.
Førhen har jeg brugt Pricerunner.dk langt mere, end jeg gør nu.
MEN.. Jeg synes idéen med at tjekke en pris hos flere forhandlere et sted, er en glimrende idé - De skulle bare have langt flere forhandlere med.
Grunden til at de lige nøjagtigt for 3 stjerner, er idéen bag hele projektet "pristjek et enkelt sted", SMUKT!
Lise and Tanja Sigersted found this review useful
Det er min yngligs side når jeg skal samligne priser.
Nogle gange mangler den forskællige butiker og nogle gange er den ikke helt opdateret.
Men hvad fanden med så mange varer derude på nettet er det jo også umuligt altid at være helt opdateret.
Min favorit 4/5.
Jeg køber efterhånden ikke noget på nettet mere, uden at have tjekket det på Pricerunner. Jeg synes det er dejlig nemt, meget overskuelig og troværdig!
Pricerunner.dk er en site til at sammenligne priser, jeg selv bruger ofte Pricerunner til at finde ud af hvad de aktuelle priser er på varen som jeg overvejer at købe..
Og ret meget andet er der ikke at tilføje. Jeg synes ikke Pricerunner er videre anvendelig
Har været rigtig glad for prissammenligningerne, men har fundet ud af a det er annoncør betalt og derfor ikke nødvendigvis den bedste pris men dem som betaler for at være der, lidt øv.
Kan ikke blive imponeret, når det på få minnutter og med en simpel søgning kan lade sig gøre at finde billigere priser end dem vidst hos Pricerunner.
Ved hvert køb tjekker jeg på pricerunner om der findes billigere køb andetsteds og hver gang virker den! Kan kun anbefales hvis man vil spare penge. Man kan også tjekke nogle anmeldelser for at få ens mistanke be- eller afkræftet.
Jeg synes det er fedt at sammenligne priserne på de forskellige sider. Jeg lader mig tit benytte af denne side.
Pricerunner.dk er meget bred, i forhold til edb- dvd- og hifipriser.dk, dog er mange af søgeresultaterne misvisende. Jeg har op til flere gange prøvet, at få et søgeresultat der ikke matchede de jeg søgte. Eksempelvis med et logitech dinovo edge tastatur. Hvis du søger efter tastaturet, kommer der et meget billigt søgeresultat frem. Det viser sig så, først efter du har trykket på linket, at det er et andet logitech tastatur. Meget frustrerende og upræcist!
Niels Gamborg found this review useful
Pricerunner, er simpelthen virkelig smart, når man søger en bestemt ting, er det hurtigt at søge den derinde.
Dog, har jeg prøvet et par gange, hvor den pris der har stået derinde, ikke er den der står, når man kommer ind på siden, opdatering(!!!)
Bruger altid pricerunner når jeg skal have et pris-afslag når jeg står i en butik.
Hurtigt og let.
Denne side har sparet os for mange penge :-)
Uanset om du står og skal bruge : El app - foto - hvidevare - tv osv Så er der penge at spare for dig og din familie....MANGE penge...
Brug den og samlign dit næste mulige køb :-)
Hilsen René
Super god side der giver overblik på priser. For at få sidste stjerne, skulle de have alle med. Finder somme tider selv andre sider, som Pricerunner ikke har med, der er billigere...
særdeles effektiv, hurtig og pålidelig.
Dog oplever man af og til at en ellers kendt vare ikke kan fremsøges.
Pricerunner er overskuelig og stiller selv om til den forhandlers hjemmeside, man har valgt.
Pricerunner er et godt stad at skaffe sig overblik, men sitet virker i høj grad styret af kommercielle interesser. Det ses især tydeligt hvis man vil besøge shops som ikke er samarbejdspartnere. Her ledes man igennem et reklamehelvede inden man kan komme hen til det pågældende site i håb om at brugeren mister fokus og i stedet vil klikke på en af disse reklamer.
Så husk at også bruge alternative prissammenligningssites og også at shoppe rundt selv.
Nicolaj Mistarz found this review useful
Det er let og overskueligt på pricerunner, jeg bruger den altid inden jeg laver store køb.
Hvad edbpriser.dk er for IT indkøb er Pricerunner for stort set alle andre indkøb. Sidst jeg købte mobil sparede jeg 1700 kr på at tjekke Pricerunner først!
Selve sitet er godt udført og værktøjet er uundværligt!
Ja hvad kan man sige? Jeg havde netop downloaded PriceRunners nye App til min smartphone, som gør at man kan scanne prisen direkte i butikken. Senere på dagen kommer jeg tilfældigvis en tur forbi den lokale radio/tv forhandler og tænkte at jeg lige ville smutte ind for at kigge på et nyt TV. Inde i butikken hiver jeg så svinet (altså smartphonen :) op ad lommen og scanner så prisen på det super blærede 46" Samsung LED TV jeg havde i tankerne, og satanedme ikke om TVet var 3000,- billigere et andet sted!
Hvis ikke det er blæret, så ved jeg ikke hvad der er blæret...
Jeg bruger den sammen med f.eks. edbpriser, hifipriser osv. da der nogle gange er webshops med her som ikke er med ved de andre.
Godt sted, hvis man hurtigt skal finde det billigste sted for et produkt.
Det ikke altid den er opdateret og nogle gange står der 2 priser fra samme firma. Det er vejledende, men man kan lige så godt gå ind på alle siderne selv og kigge for at være sikker
Jeg syntes siden er skuffende, oplever desværre tit at priser ikke passer og så er jeg nok mest skuffet over hvilken lille udvalg af butikker der er "tilmeldt"
Generelt er jeg en smule skuffet
Hvis jeg skal finde det bedste tilbud på en vare skal jeg forbi pricerunner