[REPLY]
Super hurtig kundeservice, skrev til dem at jeg var kommet til at bestille noget forkert, havde svar 10 min efter og fik nemt annulleret ordren.
billigere patroner end hvis jeg køber dem i en butik og leveringen er hurtig (hvis den overholdes) :)
Det var rigtig dejligt, at pakken rent faktisk ankom så hurtigt, som det blev lovet!
Hej
I skriver- at man ved at selv at hente pakken, sparer penge og tid.. Det er da vist lige omvendt. Jeg måtte køre 30 km for at hente pakken :-( Hvorfor i alverden sender i det ikke bare som Maxi brev, når det er muligt..
29 kr i porto er vildt meget, man jeg har jo selv trykket på tasterne :-/
Vh per
Jeg får altid printerpatronerne hurtigt og pænt pakket - der handler jeg fast! :-)
Købte genfyldte/uoriginale blækpatroner (sort og trefarvet) til HP Photosmart 3100 series-printer. Meget hurtig levering og gode patroner.
levering har været hurtigt men vi manglede en smule ved levering.
vi blev meget proffesionell telefonisk betjent og det manglende fik omgående tilsendt . vi er meget tilfreds og vi bestiller igen hos printerpatroner.dk
Det er første gang jeg handler hos Printerpatroner.dk
Så jeg glæder mig til at bruge printerpatronerne, for jeg plejer at bruge
originale patroner.
Forsendelsen var hurtig, og solid indpakning.
Så ind til videre er jeg rigtig godt tilfreds.
Det var rart som dethele fungerede godt, dog kunne indpakningen være mere "Stabil / bedre" end tilfældet var, dog skal det tilføjes, at det var en forsvarlig indpakning og intet havde taget skade.
Men det virker lidt underligt, at en pakke fra Frederikshavn som skal til Skagen (Samme kommune) nødvendigvis skal til Taulum i Sønderjylland inden den kan retuneres til kommunen igen. Men det er jo vores kære Post Danmark i en nødeskal, hvorfor gøre noget nemt og billigt når muligheden for at gøre det besværligt og dyrt er tilstæde.
Mvh. KTP
jeg er ganske tilfreds.
dog kunne indpakningen godt være lidt bedre. da jeg ik havde bestilt noget "Stort" burde det have ligget midt i kassen med "Fyldet" rundt om., istedet for i bundet af kassen og "fyldet" ovenpå
Perfekt fra bestilling til levering og ------------ ikke mindst billigste printerpatroner, jeg endnu har set.
Kan absolut anbefales :-)
Venligst
Jessie Iversen
Bestilte en uoriginal blækpatron til min HP printer. Leveringstid helt ok, og produktet var pakket godt og sikker ind. Har ikke prøvet en uoriginal blækpatron før, men den virker upåklagelig, efter de første sider er skrevet ud.
Alt i alt en god netbutik, som jeg gerne anbefaler.
nemt, enkelt, simpel bestilling. nem at overskue. ikke for meget overflødigt på hjemmesiden. ret vigtigt for mig ihvert fald.
Mvh
LJ
Der gik 22 timer fra jeg bestilte til jeg kunne hente mine varer på posthuset.
Det var ikke det billigste sted, men betaler gerne lidt mere, når man så til gengæld får sine varer som lovet.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her :)
Venlig telefonservice. Hurtig og effektiv levering. Emballering OK .Faktura korrekt. Intet at udsætte. Hvis varen svarer til mine forventninger, bestiller jeg igen.
Peter Matthiesen
Kolding
Jeg valgte Flekslevering, men nixen den gik Post Danmark ikke med til, så jeg måtte selv en tur på posthuset - ærgeligt!
I skriver: "Du kan vælge flexlevering, så vil din pakke blive leveret på det sted, du har valgt, på din adresse.
Har du modtagerflex aftale på din adresse, vil din pakke stadig blive leveret der som aftalt." Dette bør ændres til udelukkende at gælde hvis man er tilmeldt modtagerflex.
Ellers var alt fint.
Vh Niels
Fandt hurtigt de originale patroner, jeg skulle bruge.
Prisen var okay, leveringen var hurtig. Så intet at klage over herfra.
Vi har været meget tilfredse de efterhånden mange gange vi har handlet hos Jer. Har een gang fået en forkert pakke, og fik en meget fin telefonservice så problemet blev elegant og hurtigt løst.
Ellers kommer pakkerne hurtigt og ordentligt.
Jeg har igennem flere år købt mine printerpatroner hos "Printerpatroner" og det er altid foregået hurtig og stabilt, forsvarligt pakket ind, det er et sted jeg varmt kan anbefale og handle i.
Venlig hilsen Birgit
Jeg har købt mine printerpatroner hos firmaet igennem en række år og altid fået en god og hurtig betjening
Fik varerne hurtigt - nogle af blækpatronerne var anderledes end jeg plejede at få, så jeg troede jeg havde fået et par forkerte og uoriginale blandt de "rigtige" og spurgte firmaet pr. mail, om det nu også var rigtigt.grundet den anderledes indpakning, som kunne ligne en uoriginal.
De var straks klar til at erkende, hvis de havde gjort noget galt under pakningen, men det viste sig, at alt var i sin skønneste orden - der var blot kommet en ny indpakning på nogle (ikke alle) af de mange blækpatroner jeg bestilte.
Og vi kender jo alle firmaer, som er tunge at danse med, og som aldrig erkender fejl, så det var forfriskende.
Varerne bestilt tirsdag aften afsendt med Post onsdag (tracking nummer oplyst ved mail) og pakken i postkassen fredag.
Det kan ikke gøres meget bedre.
Gode priser, meget hurtig levering og patronen virker som den skal. 5 af de gode herfra
Bestilte Brother Printer samt 2 Sanberg Lasermus, Ons.30/01-13 eftermiddag.
Leveret ved min dør d.d.01/02-2013 med Post DK. Fornemt.
Bedre kan det ikke gøres.
Virkelig et seriøst og godt Firma.
God opfølgning.
TAK.
Vi har nu flere gange handlet med printerpatroner.dk - og vil også fremover handle hos dem, altid hurtigt levering, og emballagen er helt okay.
Det er tredie gang jeg bestiller det er så nemt fra bestilling til jeg modtager, SUPER
Dette var min tredie ordre til printerpatroner.dk, og hver eneste gang er leveringen gennemført korrekt, hurtigt og uden fragtskader . . . . . . sådan skaber man tillid hos kunderne!
Jeg kan varmt anbefale at handle i denne netbutik, hurtig levering og forsvarlig indpakning.
Helt ok.
Fik ved en fejl de forkerte patroner, havde de rigtige 2 dage efter uden brok og returporto betalt. Det er service :-)
Bestilte lørdag aften, pakken afsendt mandag og modtaget tirsdag formiddag. Alt som bestilt. Hurtig levering, lige til døren - endnu en gang.
Efter at have modtaget mine varer på rekordtid, fandt jeg ud af at der desværre var noget galt med noget af varen.
Kontaktede Printerpatroner.dk. Som reagerede prompte ;-) med at sende mig et nyt sæt af samme vare, + en returseddel til det fejlbehæftede sæt.
Den service bliver meget svær at slå.