We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (3,410)
Trade allianze ApS

De bedste priser, samt den hurtigste levering

Jeg har købt et cover til min nye telefon hos prispresseren.dk, og var overrasket over den usædvanligt hurtige levering!
Jeg bestilte varen onsdag formiddag, og havde modtaget den 24 timer efter. Super fedt, da jeg ellers ikke var glad for at tage min nye telefon i brug uden et beskyttelsescover. Priserne er også helt i top, og de 25 kroners fragt er hver øre værd, når leveringen er så tilfredsstillende.

Fortsæt det gode arbejde! :-)

Review by confirmed purchaser

Super sevice, billige priser og super hurtig levering :-)

Jeg har handlet meget hos prispresseren. Priserne er altid meget lavere end andre steder. Har især købt meget lego til min søn hvor jeg har sparet flere hundrede. Servicen er altid i top, man får svar med det samme hvis man har et spørgsmål. Super hurtig levering, har altid modtaget pakken dagen efter. Vil klart anbefale andre at handle her :-)

VH Anne Wagner

Trade allianze ApS

Hurtig og nemt og billigt

Jeg bestilte min vare fredag eftermiddag og fik den leveret lørdag morgen.

Super kundeservice

Var ude for at varerne jeg bestilte var defekte. Selv på en søndag fik jeg svar fra deres kundeservice, om at jeg ville få tilsendt helt nyt af det jeg bestilte samtidig med at jeg fik pengene tilbage. Det kalder jeg for perfekt service. fFa nu af skal der handles på prispresseren noget oftere. Takker for servicen

Hurtigt og nemt

Skønt med hurtig levering, lav pris og et produkt der fungerer!

Trade allianze ApS

Bestil idag, leveret imorgen :) fantastisk

Konen og jeg bestilte produkter herfra igår eftermiddag og idag modtog vi varerne som var særdeles godt pakket ind.
Her kommer vi helt klart til at bestille fra igen

Top klasse!

Faldt tilfældigt over Prispresseren.dk da jeg ledte efter en WOOFit højttaler. Den var på tilbud så tænkte at jeg ville købe den selvom jeg aldrig havde hørt om Prispresseren. Og hold da op hvor er jeg glad for at jeg gjorde det. Ikke nok med at den var på tilbud, fik pakken leveret lørdag formiddag da jeg havde bestilt sent torsdag aften. Super service og gode priser! Kan kun anbefale firmaet.

Perfekt

Fik gaven sendt til modtageren og alt gik helt problemfrit.
Handler meget gerne her igen - særligt fordi prisen vr lavere end andre steder.

Du får altid dine ting!

Jeg bestilte to covers til min iphone 5 + 2 skærmbeskyttelser, dog kom denne pakke ikke. Jeg skrev derfor til dem omkring problemet, og de sendte derfor en ny pakke dagen efter. Uheldigvis kom denne pakke heller ikke, hvilket jeg mente var meget underligt. Jeg kontaktede dem derfor en 3. gang, og de sendte så en ny pakke med det samme, og denne gang kom mine ting (som man siger - tredje gang er lykkens gang). Til dette vil jeg bare sige, at de har god kundeservice! OG de sørger for, at du får dine ting, selvom de bliver væk for postvæsnet.. Kan derfor godt anbefale denne virksomhed, og hvis din pakke ikke kommer, så kontakt dem, så hjælper de dig gerne!

SUPER!

Det er første gang jeg har handlet her.. og det hele virkede da også næsten for godt til at være sandt, men nej.. det er sandt.. fri fragt over 200kr? YES, siger jeg da bare.. :) jeg købte en parfume til 300kr.. sparet 200kr.. det bliver da ikke bedre.. ud over at jeg så også fik den så hurtigt.. bestilte den 26dec og fik den i dag d 28.. :D kommer i vært fald her tilbage næste gang jeg vil ha en ny parfume :)

God pris - hurtig levering

Har aldrig handlet her før - købte dyr parfume til god pris
Vil klart anbefale til alle

Jann Nielsen Næstved

Dejligt Firma

Jeg købte et keyboard med bluetooth, som desværre ikke kunne holde strøm.
Det er absolut ikke dette firmaes skyld, men fabrikanten der har været uheldig.
Kunne hæve købet uden nogen dumme bemærkninger og indvendinger.
Rigtig god behandling, TAK

Upåklageligt

Fin service med løbende info pr mail, og vare blev leveret dagen efter bestilling!

Imponeret

Må sige jeg var en anelse skeptisk - Men nej ALT fungerede perfekt - bestilte dyr parfume 06.12.2012 formiddag - fik dagen igennem opdateringer om ordrens behandling - og dagen efter fredag 07.12.2012 var varen leveret med post - meget perfekt emballeret. SÅDAN!

Perfekt!!!

Jeg var som sædvanlig for sent ude med køb af 2 stk julekalendere (starwars lego 2012) til knejterne.
Bestilte dem ved prispresseren 30/11 ved middagstid, efter at have fundet ud af de var udsolgt ved den lokale legetøjsbutik og et par andre steder.

Fik dem leveret Lørdag 1/12 (dagen efter) og prisen var også 100-150 under det de andre skulle have hvis den havde været på lager.

Super !!!

Acceptabel levering

Ingen problemer ved bestilling. Fik både mail på ordrebekræftelse og afsendelse.

PERFEKT !!!

Kan kun anbefales herfra absolut og helt igennem skøn service og handel. Skynd jer at handle her

Rigtig god service

Jeg kan kun anbefale at bruge dem. De presser faktisk prisen og giver en god service på en gang :-)
Det eneste de skal ha styr på er deres fragt håndtering. Heldigvis er Prispresseren heller ikke for bange for at svare når der opstår problemer med det.

Trade allianze ApS

Yay! Et styks Millennium Falcon = Perfekt fødselsdag for kæresten!

Jeg var lidt sent ude mht at finde ud af hvad kæresten skulle have i fødselsdagsgave. Besluttede mig for Star Wars lego, og fandt det på hjemmesiden.

Bestilte tirsdag ved 12-tiden, og pakken blev leveret på mit arbejde onsdag - helt perfekt!

Ville måske ønske at der blev sendt pakkenummer per mail også.

Alt i alt reddede den hurtige levering min kærestes fødselsdag :-)

Velduftende handel!!

Jeg bestilte duft igår formiddags,modtog varen idag.

Ægte varer og gode priser.. med prisgaranti!

Fin service

Efter samtale med firmaet har jeg ændret min anmeldelse, tak for hurtig respons og godt vi fik nogen ting redet ud.
kommer gerne igen, men tror ikke jeg bestiller varer der skal forudbestilles men det er ikke kun her det er generelt.

Hej Mette

Vi har fået Julekalenderne på lager i dag 8. oktober, derfor er de kommet på alm. lager i shoppen og vi sælger dem nu til alle.

Du har bestilt den på forudbestilling, og hvis du tjekker din mail, er den faktisk pakket kl 13.30 i dag, vi kan jo af gode grunde ikke sende dem før vi får dem på lager.?

Vi har gjort tydeligt opmærksom til alle vores kunder at julekalenderne i shoppen først kom hjem her i starten af oktober, så forstår slet ikke denne anmeldelse?

Her er den mail vi sendte til dig da du forespurgte på mail også:

Hej Mette,

Tak for din mail.

Vi får ikke julekalenderne hjem før i starten af oktober, så snart vi får den hjem sender vi den til dig (-:

Trade allianze ApS

God butik, fejl ved levering, dårlig kundeservice

Købte et par ting hos Prispresseren.

Fin butik der er let at finde rundt i. Godt udvalg og dejligt skarpe priser. Selve købet og de efterfølgende bekræftelser var helt iorden. Ingen problemer der. 5 stjerner for den del.

Jeg valgte levering via Post Danmark fordi posthuset ligger bekvemt for mig.

Der skete en fejl og mine ting blev sendt afsted med GLS. Budet træffer mig ikke hjemme og afleverer mine ting til en anden person i opgangen uden mit vidende. Det er ikke iorden. Der røg en stjerne for at bruge en dårlig kurer.

Jeg kontaktede kundeservice da jeg så fejlen, før pakken blev leveret. Jeg ville ikke have mulighed for at være hjemme for at møde budet og jeg regnede derfor med at skulle hente pakken i en GLS pakkeshop der ligger ubekvemt for mig. Kundeservice mente ikke at "det var så slemt". og at jeg bare kunne aftale en alternativ levering med kureren. Endnu en stjerne røg på grund af det svar.

Ærgeligt at ende på 3 stjerner når udgangspunktet var så godt.

Reply from Trade allianze ApS

Hej, tak for de gode og mindre gode ord (-:

Du skrev i en mail at du var ked af at skulle hente dine varer i en såkaldt pakkeshop, hvorpå jeg så skrev at det skulle du IKKE, pakken blev sendt hjem til dig, UDEN fragt omkostninger, så skrev følgende, hvor jeg end da gjorde opmærksom på at hvis du ikke ville have pakken hjem(som du havde ønsket) kunne du ringe og få den evt. sendt til dit arbejde eller andet hvis det passede bedre, så syntes da ikke det skal koste en ekstra stjerne?:

Det er ikke en pakkeshop, men direkte hjem til din adresse hvor du har bestilt ordren til, så det er vel ikke så slemt?

Evt. kan du ringe til dem og aftale vedr. levering, hvis ikke du er hjemme, eller du vil have den leveret et andet sted?

Mvh.

Jacob

Hurtig og god service

Har bestilt 2 gange hos dette firma, og været tilfreds begge gange, kan kun anbefales.

Super!

Efter at have bestilt en fødselsdagsgave på bilka.dk og en uge efter den lovede leveringsdato fik at vide, at man desværre havde solgt flere end man havde på lager - og intet gjorde ved det - så var det da lykken at bestille samme vare på Prispresseren fredag aften og få den leveret mandag morgen kl. 7.15. Det kan anbefales.

Perfekt!

Alt fungerede perfekt. Nem og hurtig bestilling til en god pris pg varen kom hurtigt og problemfrit. Kan varmt anbefales.

Review by confirmed purchaser

Gode varer, der overholder tidsfristen

Simpelt, let og hurtigt bliver varen bestilt, men ligeså hurtigt modtager man næsten pakken.
Varerne er af god kvalitet. Jeg vil helt sikkert bruge hjemmesiden igen!

Review by confirmed purchaser

Virkelig godt, nemt og problemfrit! :-)

Jeg har flere gange købt legetøj til min søn gennem prispresseren. Det er super nemt og fungerer hele vejen igennem.. :-) Hjemmesiden er nem at finde rundt i og meget overskuelig. Jeg er meget tilfreds!

Rigtig god ekspedition

Jeg fik ikke alle vare, men efter jeg gjorde opmærksom på problemet blev der hurtigt svaret og sagerne blev afsendt.
Fin service og god tryghed på siden.

Review by confirmed purchaser

Hurtig, effiktiv uden problemer......

God oplevelse det er nemt det er hurtig og man får hvad man bestiller. Kan anbefales.

skuffet

Blev hjemme og ventede på en pakke til barnebarnet i 3 dage, som ikke dukkede op. Fik brev fra posthuset 5 dag , at der lå en pakke til mig til afhentning, som var uden omdeling, så jeg måtte selv hente den på posthuset . Skrev til prispressere, fik ikke nogen beklagelse fra deres side, men kun at de synes det var mærkeligt de ikke bragte den ud, da ALLE deres pakker kommer direkte til kunden som de skrev til mig. Opgav kommunikationen og venter nu på om de svarer mig , om hvad der gik galt, som de ville undersøge.

Hej Hanne

Vil lige kommentere denne, da jeg har sendt på mail hvad der er sket, håber dit barnebarn blev glad for den trods den ekstra ventetid (-:

her er svaret som også er sendt på mail:

Jeg har haft fat på vores lager der står for alle forsendelser, og de har vendt tilbage med at der er sket en fejl i opkoblingen til postdanmark, og at der desværre er blevet sendt pakker af sted uden omdeling ved en fejl.

Det er selvfølgelig ikke noget vi har gjort bevist og vi beklager meget du selv skulle hente din pakke, men der er sket en fejl på vores lager mht. nogle postdanmark forsendelser )-:

super

Jeg bestilte to gaver en torsdag middag og allerede dagen efter blev de leveret hos mig. Det kalder jeg super god service. Så tøv ikke med at bestille hos dem.

meget god

varen kom til tiden og prisen var ok

Review by confirmed purchaser

Prispresseren, god pris, god service

Jeg havde min varer meget hurtigt, billigt og det var som jeg havde bestilt.

Helt som forventet

Overraskende god kvalitet til en god pris.
Levering helt som forventet - lynhurtigt !

Review by confirmed purchaser

Ikke altid dag til dag levering

Har købt et par gange hos prispresseren, første gang gik det hele godt og jeg modtog pakken dagen efter. Her anden gang er det i dag gået 8 dage siden jeg bestilte og har ikke modtaget nogen pakke endnu. Ringede til dem, men de har kun telefontid ml 13-16. Så jeg skrev i stedet en mail, som jeg fik svar på med det samme - de ville lige tjekke min ordrestatus. Så nu venter jeg igen...

Kan varmt anbefales

Suveræn oplevelse

Hjemmesiden er nem at finde rundt i. Stort udvalg, hurtig levering.