We are hiring!

5 customer reviews
Review company
  • Reviews (5)

Fantastisk fotoalarm

Jeg har lige installeret en ny fotoalarm. Talte med firmaet om flere løsninger. Vi er godt tilfreds med den løsning, vi kom frem til. Bestilte ekstra nye magnetkontakter til alle vore vinduer. Så vi kan lave "skal-sikring". Fotoalarmen sender nogle fantastiske billeder via MMS.

Alt i alt en fin service og god vejledning.

Featured review of Privatealarmer

Privatealarmer

Kanon service og et produkt der fuldt ud lever op til mine forventninger

Bestilte, efter samtale med firmaet 2 sæt alarmer med en del ekstra tilbehør. 1 sæt til hjemmet og 1 til sommerhuset.
Fjernbetjeninger var i restordre (hvilket jeg telefonisk fik at vide 12 timer efter bestilling og fik ovenikøbet tilbudt at låne eksterne tastaturer indtil fjernbetjeninger var på lager.)
Tingene virker bare - Ikke en eneste fejlalarm.

Vejledning fra privatealarmer.dk var perfekt - Sensorerne rækker som lovet, jeg kan bruge samme fjernbetjeninger hjemme og i sommerhuset.
Det er sjældent jeg anbefaler vidt og bredt til venner/familie og kolleger, men privatealarmer.dk kan jeg kun tale godt om!

kvalitets alarmer?

Her næsten et år efter, er det ikke lykkes Privatealarmer.dk at levere et panel som virker optimalt. Først var der problemer med det indbygget batteri, og nu kan panelet ikke finde ud af klokken (og er enda blevet udskiftet flere gange).

Spuer flot service

Jeg havde købt et alarmsystem hos Private Alarmer sidste år, i sidste uge fik vi brugfor det da vi havde indbrud. Der blev heldigvis ikke stjålet noget, da vore nabo tilfældigt var hjemme, og havde hørt den udvendig sirene. Min nabo fik stoppet indbrudet og fik kun et glimt af tyven, der løb væk. Jeg havde ikke selv mulighed for at have min telefon tændt, hvilket også galdt min kone.
Vi har nu besluttet at få en abonnement løsning hos Private Alarmer, så det er en vagtcentral, der kontakter os i tilfælde af indbrud. Jeg har været så heldig at mit alarmsystem let kan tilsluttes vagtcentral.
Jeg kan kun varmt anbefale Private Alarmer for deres altid hurtig og effektiv service.

Med venlig hilsen
Jesper Jensen
3220 Tisvildeleje

De forhandler gode alarmsystemer

Jeg har for noget tid siden købt et alarmsyste hos Private Alarmer. Det har nu afværget to indbruds forsøg. Jeg overvejer at få tilsluttet videoovervågning, så jeg kan få chance for at få dokumentation på disse indbrudstyve.

Med venlig hilsen
Preben

found this review useful. Agree?

Thanks for your review.

To ensure that all reviews on Trustpilot is written by real people, you have to verify your email before your review is being posted online. You have just recieved an email with a link that instantly verifies your email.