We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (26)
Privatsikring A/S

Hold jer langt væk fra dem!

Nu har jeg to gange haft behov for PrivatSikring og aldrig i mit liv er jeg blevet behandlet så ringe af en virksomhed...

Eksempelvis kan de vælge totalt at opgøre alt til at der ingen dækning er, da min forsikring ikke er dækket af disse typer skader - når man så går til dem og påstår tingene er dækket af indboforsikringen - ja så får man ingen svar tilbage, men blot en opgørelse over at nu kan man så få erstatning.

HOLD JEG LANGT VÆK FRA PRIVATSIKRING!

AF SAMME GRUND SKIFTER JEG TIL TOPDANMARK!

Christoffer Baadsgaard found this review useful

Privatsikring A/S

Forsikrings svindel på lovligvis.

Har haft en ejerskifte forsikring hos dem som kun dækkede 10% af udgifterne og efter lader os med en kæmpe regning tager imod tilbud fra håndværker uden min godkendelsen og lader mig stå med kampen når håndværker kommer og kræver selvrisiko uden jeg ved hvad han har lavet.
Da vi havde en del skader på vores ejerskifte forsikring var vi et dårlig kunde forhold men den kan jo ikke bare siges op.
Da ejerskifte forsikringen kunne fører en sag over på vores husforsikring fik de en mulighed for at sige os op.

VILDT! Taksator kom for at kigge på en ulovlig installation hvor der var nedstøbt galvaniseret rør i beton, for at slippe for at banke gulvet op sag han vi kan jo bare trække et ny rør gennem jeres gang, hvor til jeg sag jamen så skal vi jo bukke vores hovedet når vi skal hen til trappen, Hvortil jeg fik et skævt smil.

Sådan nogle ting ville jeg kunne skrive om i 2 dage.

Vi fik en rørskade i etage dækket en fredag så vi ikke havde vand på vores eneste badeværelse på det tidspunkt, ringer til privatsikring os siger det er sos hvor de svar ja du bliver kontaktede af en medarbejder på Mandag, Så siger jeg til dem at jeg banker jeg hul i gulvet så jeg kan lappe det rør, hvortil de svar jamen så vil de ikke dække skade, så spøger jeg efter en toilet vogn. Så svare de ja det kan du godt med det er for egen regning, FLOT når man står med et lille barn. Jeg sender min kone op til mine forældre så vi kan være der.

OSV. OSV. OSV.

Hvis de skulle gøre så vi stor med et hus som vi troede vi havde købt skylder de os ca 1.800.000kr og ja i hørte rigtig.

Opgørelse efter Privatsikring

10% dækning
90% Egen betaling
0% Service
100% HOLD JER VÆK

Fuld ud tilfreds!

Jeg har nu 3 gange indenfor det sidste år været nødsaget til at benytte mig af min forsikring!
Første gang fordi jeg fik stjålet min ipod hvorefter jeg fik fuld udbetaling.
Anden gang var mit tøj beskadiget og jeg fik igen fuld udbetaling.
Idag har jeg så haft den sødeste medarbejder fra privatsikring i røret som morede sig lidt over at jeg havde fået stjålet mine sko foran min hoveddør. Kort efter samtalen blev afbrudt kunne jeg igen udbetale det fulde beløb til min konto og købe mig nogle nye sko!
HELT IGENNEM FANTASTISK!

Jeg siger mange tak for super god service!
Kan KLART anbefale privatsikring :)

Mvh Mads

15.ooo for totalt skade hus

Meget kort fortalt: havde en skjult vandskade da jeg overtog huset!! så den burde jo ligge lige til højrebenet for privatsikring? Men nej har fået 15.ooo for et totalt skade hus!!
Skulle en entrepenør udbedre de skader kunne det hurtigt løbe op i min. 150.000!
Privatsikring har indtil videre været et MEGET dyrt bekendskab,kombineret dårlig vejledning,løgne,snyd,og uprofesionelle bygningssagkyndige.Mener Privatsikring løber fra deres ansvar og kan på ingen måde anbefale dem!!navnet giver mig kvalme og det er den værste behandling jeg nogensinde har fået!!

Hej Kenneth,

Jeg er ked af at høre, at du ikke er tilfreds med Privatsikrings håndtering af din skade. Hvis du ønsker at klage over afgørelsen, skal du skrive til klageansvarlig@privatsikring.dk.

Bedste hilsner
Privatsikring A/S

Elendige forhold og direkte snyd!!!

Jeg har de seneste 6 år betalt diverse forsikringer hos privatikring og for første gang har jeg nu her gjort brug af dem i forbindelse med et indbrud. Jeg fik stjålet for 9200kr. bla. en bærbar pc som var to år gammel. Da afgørelsen fra privatsikring kommer bliver der en udbetaling på 931kr! Da jeg så ringer til dem for at finde ud af hvad det skyldes, nævner de bla. at de har trukket 75% af værdien på min pc pga den er over 3år gammel. Forklare dem at jeg i fona har fået oplyst præcis dato for købet og at den er under 3år gammel (hvilket stadigvæk åbenbart vil føre til en 50% nedslag i værdi), men det mener de nu ikke er rigtigt. Faktum er at jeg nu står uden pc, uden mulighed for at erstatte min pc og da jeg selv samme dag som jeg har fået afgørelsen pr mail kommer hjem, ligger der et girokort for det nye år hos privatsikring på 2677kr. Har nu opsagt mine forsikringer hos dem og vender aldrig tilbage! HOLD JER LANGT VÆK FRA PRIVATSIKRING, DET ER FALSK TRYGHED!

Lise Haaber Jakobsen, Martin Bach Christiansen and Jakob Vigstrøm Christensen found this review useful

Hej René,

Jeg er ked af at høre, at du ikke er tilfreds med vores behandling af din sag. Når det gælder erstatning for computere og andet elektronisk udstyr, så har vi nogle helt faste tabeller for afskrivning i forhold til nyværdien. Du kan se tabellen i dine forsikringsbetingelser. Man får altid det beløb udbetalt, som tingen er værd og ikke det beløb, som man betalte for fx en computer. Men hvis du har bevis på, at din computer er under 2 år gammel, så skal vi selvfølgelig tage højde for det i vores udbetaling.

ALT for dyrt, goodbye!

Har været kunde hos privatsikring de sidste 8år, har aldrig gjort brug af mine forsikringer, though, så ved ikke hvordan deres service er.
Mine børn har hver deres ulykkesforsikring hvilket jeg plejer at give ca. 2.400kr. for.....har så lige fået brev om at de stiger til 3.700kr. pr. 1.jan 2013, pga. de har haft mange udbetalinger, WTF?!.........SÅ finder jeg godtnok noget billigere!!

Hej Lise,

Jeg kan godt forstå, at det ikke er rart, når ens forsikringer stiger - især hvis man ikke har haft en skade eller ulykke. Men desværre er det sådan, at når vi skal fastsætte præmien, så må vi tage hensyn til det generelle skadesbilledet. Og her har vi set flere og dyre udbetalinger, hvilke desværre også påvirker din præmie.

det dyreste i danmark

Selvom vi aldrig har haft en skade har vi lige modtaget brev om at vores husforsikring stiger med 50%. Vi skal nu betale 15000 årligt da der åbenbart har været mange vandskader i kældre. Vi har dog slet ingen kælder. Jeg kan slet ikke forstå at en villa kan koste så meget i forsikring. Og jeg synes de er frække i deres brev at gå ud fra man virkelig bare fortsætter med forsikringen som om intet var hændt. De bør da tage det som en selvfølge at ingen vil betale et så latterligt højt beløb.

Hej Karina,

Jeg kan godt forstå, at det ikke er en rar besked at få, at ens forsikring stiger i pris. Øget udgifter på grund af vandskader er desværre bare én af de tendenser, som vi ser i øjeblikket. Helt overordnet har vi set en tendens med flere indbrud - fra 2007 til 2011 har der været 27 % flere indbrud i private hjem. Samtidig er antallet af brand- og vandskader steget kraftigt. Vi bliver derfor nødt til at fastsætte en præmie, der tager højde for den øgede risiko.

Det står dig selvfølgelig helt frit, om du stadigvæk ønsker at være kunde hos Privatsikring, og du kan til enhver tid opsige dine forsikringer. Det er dog ikke lovligt for os at opsige forsikringen uden skriftligt samtykke fra samtlige panthavere eller bygningsbrandsbekræftelse fra et andet selskab.

Ubrugelig ejerskifteforsikring og forsikrings stigning i 2013

Tegnede en udvidet ejerskifteforsikring igennem Privatsikring, da vi købte et nedlagt landbrug . Den..., stod der... dækkede samtidig udvidet rørskade, kloakering og stikledninger. Det viste sig så, at varmerørerne som gik fra et fastbrændselsfyr og over til hovedbygningen ikke havde mere isolering p.g.a. skadedyr blev der efterfølgende konstanteret af et VVS firma. Det nægtede Privatsikring at dække fordi, som de sagde, dækkede forsikringen ikke alt det som lå udenfor huset 4 vægge. Jeg har nu aldrig hørt om stikledninger som starter og slutter indenfor et hus eller for den sags skyld at kloakering kun ligger under et hus. Så det var lidt over 30.000. kr. smid direkte ud af vinduet.

Udover en ubrugelig ejerskifteforsikring så er man lige steget 1000 kr på en basis forsikring og er steget 4.100 kr. på min husforsikring og begrundelserne er at der er øget risiko for skader på f.eks nedlagte landbrug,.... brandskader, øget indbrud på 27% ......stigende vandskader især i 2007, 2010 og 2011.......men sjovt nok, så var 2010 det år med de færreste vandskader siden 2005 ifølge Forsikring og Pensions egne opgørelser......Fra 2009 til 2011 faldt indbruddene, brandskader faldt fra 2009 hvor der var 21384 brande til i 2010 hvor der var 15983 brande.....så hvorfor faldt forsikrings priserne så ikke samtidig dengang.....så privatsikring som jo er ejet af Codan taler usandt overfor deres kunder.....og nu snart forhenværende kunde.

Hej Lief,
Jeg er ked af at høre, at du ikke har været tilfreds med vores behandling af din sag omkring efterskifteforsikringen. Hvis du ønsker at klage over vores behandling af din sag, skal du skrive til klageansvarlig@privatsikring.dk med dit policenr.

Det er i vores interesse at kunne give vores kunder den bedste service og til den rette pris. Vi har set en drastisk stigning i antallet af indbrud indtil 2009, efterfølgende har indbrudstallet stabiliseret sig på et meget højt niveau. Samtidig har danskerne fået dyre indbo, hvilke bevirker, at vi har haft en øget skadesudbetaling på indbrud. Mht. brande så er det korrekt, at det ikke er antallet af brande, der stiger, men vi ser flere omfattende brandskader i fx nedlagte landbrudsejendomme, hvor huset brænder til grunden. Det er meget dyrt at genopfører sådan et hus, så selvom antallet er brænde er begrænset, er de stadigvæk en meget dyr udgift. I forhold til vandskader har vi set skybrud både i 2007, 2010 og 2011, så det er desværre et vejrfænomen, vi bliver nødt til at tage højde for i vores prissætning.

Privatsikring A/S

Urimmelig og ekstrem dårlig service. Hold jer væk fra Privatsikring!

For år tilbage havde jeg samtlige forsikringspolicer tilknyttet Privatsikring.
Jeg fik handlet ny bil og i samme forbindelse får jeg ringet ind til Privatsikring, og gør dem opmærksom på ny type bilmodel der nu skulle forsikres fremfor den tidligere forsikrede bil som var blevet solgt i samme forbindelse. Aftaler med Privatsikring at forsikringsvilkårene fra den tidligere bil, ønskes også på den nye bil - altså MED kaskoforsikringen. I samme telefonsamtale gør jeg opmærksom på at jeg selvfølgelig forventer at modtage en bekræftelse på alt dette i form af en ny police. Dette bekræfter konsulenten som jeg har i røret.
11 dage senere sker det uheldige - jeg får stjålet min nyerhvervede bil. Trods omstændighederne tænker jeg at jeg jo har kasko på bilen, så derved vil dette blive dækket. Jeg har ikke fået policen med posten, men jeg er godtroende og tænker at dette kan skyldes julen og helligdagene, idet at bilen bliver stjålet et par dage inden nytårsaftensdag. Jeg får selvfølgelig politianmeldt hele episoden, og ringer herefter til Privatsikring. Bilen bliver fundet omkring 25 dage senere, hvor jeg herefter får en taksator fra Privatsikring/Codan ud, og han takserer den til at jeg kan få 66.000 kr tilbage i erstatning. Han gennemgår de nye ejerskifte-papirer og siger at alt er vel og at beløbet vil blive modtaget inden for et par uger. De nye forsikringspapirer er stadig ikke kommet med posten, efter at have kontaktet Privatsikring adskillelige gange efterfølgende. Men eftersom at have snakket og aftalt med Privatsikring at bilen skulle forsikres fra købsdatoen, regner jeg ikke med at de sender en taksator ud hvis de intet selv kan se på skærmen inde hos dem!?.
Jeg afventer 2-3 uger uden at høre noget fra Privatsikring, og intet beløb er gået ind på min bankkonto. Jeg ringer derfor taksatoren op, og får at vide at bilen ikke har været forsikret på tidspunktet hvor bilen blev stjålet - på trods af besked fra min side om at den skulle forsikres fra 11 dage forinden.
De næste par måneder går med tovtrækkeri i telefonen uden gevinst.
Ender med at jeg opgiver at få mere ud af sagen, på trods af at min søster er vidne til den første telefonsamtale med Privatsikring. Det virker til sidst som et stort puslespil som bare ikke vil gå min vej.
Efter et par måneder vælger jeg så at købe ny bil da jeg ikke kan leve uden pga. transport til arbejde. Jeg vælger at køre videre med Privatsikring trods alt balladen. Da jeg ringer ind og melder den nye bil til, undrer jeg mig over at præmien er blevet noget dyrere. Jeg spørger ind til dette, og får så beskeden at jeg er røget tre trin ned. Jeg spørger hvorfor, og damen bekræfter at dette skyldes en skadet Mazda (den som blev stjålet!!) Hvordan kan man ryge tre trin ned på dette, hvis jeg samtidig ikke kan få udbetalt en erstatning på samme skadesanmeldelse??
Jeg spørger om jeg kan få dette sendt pr. mail eller post, og får at vide at hun sender det med det samme. Jeg modtager efterfølgende intet!!

Jeg står tilbage med indtrykket af en virksomhed med dårlige medarbejdere eller bare en korrupt tilgang til tingene.
Når jeg læser de fleste af de øvrige anmeldelser her på Trustpilot, er det ikke uden grund at disse indtryk bliver bekræftet.

Vh. Michael Møller, Aalborg

Privatsikring A/S

Service er en by i Rusland.

Vi har en igangværende sag omkring brug af ejerskifteforsikring ifm. råd i vinduer, og selvom sagen ikke er afsluttet endnu, har forløbet været utilstrækkeligt og nærmest til grin.

D. 16/8-2012 tager vi kontakt til Privatsikring med henblik på at oprette en sag.

D. 9/9-2012 fremsendes billedemateriale samt skøn fra fagmand (tømrer) pr. ønske fra deres side.

D.13/9-2012 rykker vi for svar på hvorvidt ovenstående er modtaget.

D.14/9-2012 Vi får svar. Købsaftale samt afvisningsbrev fra husforsikring fremsendes pr. aftale.

D.27/9-2012 Rykker for bekræftelse på ovenstående er modtaget.

d. 1/10-2012. Vi får svar om bygningssagkyndig skal kigge på sagen. Han kommer samme dag (sikkert ekstern konsulent) og sender rapport til Privatsikring.

Vi sidder nu d.25/10-2012 - og jeg aner vitterligt ikke om de har glemt os eller ej. 25 dage senere, uden så meget som en notits om at sagen behandles.
Jeg har d.d. rykket for svar på besigtigelsen d.1/10-2012.

Uanset travlhed, vil jeg som minimum forvente at modtage en bekræftelse på det fremsendte materiale, samt en umiddelbar vurdering af sagens tidshorisont.

Jeg ærgrer mig over at min nuværende forsikring (GF), ikke tilbyder ejerskifteforsikring længere - for Privatsikring, de har nogen at en opgave for sig, såfremt denne anmeldelse skal have en lykkelig afslutning.

Som jeg kan læse andre anmeldelser på trustpilot, kan jeg vist godt skyde en hvid pil efter hjælp.

Update: Som jeg antog, løber Privatsikring for alt ansvaret. Ubrugelig forsikring, elendig kundeservice. Minder mere om svindel end reel forsikringsmægler.

Hurtigt,effektivt og fuld udbetaling

Ringede igår og fik skades anmeldelse da jeg har haft vand i kælderen. Da jeg oplyser det er sko og lidt flyttekasser som har taget skade er kunderrådgiver hurtig til at spørge om vægge eller andet har taget skade, for så skal jeg da have skadesservice ud.
Heldigvis slap jeg nådigt og havde sikret mig intet andet blev skadet og ej heller vægge.
Idag er sagen opgjort og jeg fik fuldt erstating for min ting, det må siges at være hurtig ekspedition. Så kan kun give 5 stjerner.

Privatsikring A/S

Totalt værdiløs, hold jer langt væk

Havde desværre tegnet ejerskifteforsikring hos privatsikring da vi købte vores hus. Der har været flere alvorlige fejl, sunket tagkonstruktion, flækkede tagplader, revnet betongulv der giver sig, svamp m. m., som privatsikring har været ude at kigge på og deres tilsynsmand siger at han godt kan se den er gal og når man så får brev fra forsikringen så står der at der ikke er noget i vejen og at de jo så ikke dækker trods tingene ikke er nævnt i tilstandsrapport, hold jer langt langt væk fra dette forsikringsselskab.

Super hurtig og dækkede

Vi blev udsat for iddbrud i Thailand.
kontaktede privatsikring..
og vi fik udbetalt en fair pris nogle af tingene var 1-2 år gamle
bla. min halskæde den dækkede de fuldt ud med en difference på sølle 100 kr.

Så nu har jeg bestilt mig en ny halskæde hjem..

utrolig god behandling

Har kun godt at sige om privatforsikring.
har lige haf en skade på min bil.har fået et utrolig god behandling af selskabet..og forsikringsrådgiveren

Hold jer fra Privat Sikring

Vi valgte i december 2010 at flytte til Spar Nord. Vi blev så glade for banken og vores nye Rådgiver, at vi desværre fik skyklapper på, og gik med til næsten hvad som helst. Vi skiftede da også fra vores gode forsikring selskab (Danske Forsikring) til Spar Nord's forsikringsselskab PrivatSikring....efter vejledning fra Bankens rådgiver og vores egen privat rådgiver.
DET SKULLE VI IKKE HAVE GJORT.
I Danske Forsikring har vi aldrig haft problemer ved storm skader m.v. Og det havde vi så sandelig heller ikke regnet med, at vi ville få med Privat Sikring. Men der blev vi klogere.
Efter den sidste storm over Danmark anmeldte vi nogle hegn, der var blæst i stykker....regnede selvfølgelig med at få dem erstattet. Men NEJ, vi blev pludselig oplyst om, at der var en selvrisiko på næsten 4000,- kr.... og når nu sådan et par hegn koster under 1000,- så kunne det ligesom ikke betale sig. Jeg ved det er vores egen skyld, vi skulle have læst det med MEGET MEGET småt - eller også skulle vores rådgiver have informere os om det i stedet for at holde salgs tale....!!!
....og faktisk kan jeg slet ikke få det til at hænge sammen at Bankerne gerne vil "prakke" deres kunder dyre forsikringer på. Jeg troede, de selv gerne ville have pengene....men de får måske en god provision for pr. kunde, de får en underskrift fra.
Dette skriv er blot til jer, som overvejer Privat Sikring.
DET KAN IKKE ANBEFALES AT FORSIKRE SIG GENNEM PRIVAT SIKRING.

Meget dårlig oplevelse.

Vi er nu endelig færdig med behandlingen af et indbrud. Selve behandlingstiden var det mest positive.

Vi har haft indbrud og der blev stjålet lidt smykker (vi overraskede ham, så han tabte det meste) og et kamera. Det ene smykke var en halskæde fra min mormor. Vi blev sendt ud til Aalborg guld og sølv med et billede af min mormor med halskæden på og en ring, som hørte til halskæden, men var blevet tabt. De sendte os videre til en Carat Design, da der var ædelsten i og det havde de ikke forstand på. Carat Design vurder at for at lave et nyt/tilsvarende med ædelsten, guld og arbejdsløn, så kom det på 10.000 kr. Vi skriver så 7.500 på. Vi finder også en nypris på kameraet, som var udgået. Det var så ikke godt nok, Vi skal kontakte Japan foto og finde afløseren og en pris på det. De kender for det første ikke kameraet og kan derfor ikke hjælpe med andet forslag end at google. Jeg ringer så til Canon og får oplysninger fra dem. Han synes det lød som en lidt mærkelig opførsel fra et forsikringsselskab.... Ejeren af Carat Design var så lige på skiferie, men ville være tilbage om mandagen (det her er torsdag eller fredag), men så gjorde jeg jo opmærksom på, at han sagde jo 10.000. Nå, nej, men så pyt, så afslutter jeg bare sagen og tager de 7500, men trækker 25 % fra pga manglende dokumentation, var beskeden. Fandme nej. I vil have doku, så skal I da få doku. Kunne høre at hun kom til at svede ved udsigten til at vi fik ret.
Mandag taler jeg med Carat Design igen. Han vil gerne lave doku, men tager 650 kr for det, da der er mange henvendelser, og det tager tid, men selskabet gerne måtte ringe. Det siger jeg videre og spørger om de vil betale de 650 kr? Nej nej, ingen problem, vi siger 7500 og afslutter. Fint.

Så får vi så afslutningen: Enten købsbeviser til Japan foto og Aalborg guld og sølv (som jo ikke kunne hjælpe os) på det oplyste beløb, eller pengene overført til konto. Dvs. dog minus ca.30%. Fair, at vi ikke får det hele. Det forstår jeg, men 30 %? Hvorfor skal vi straffes, bare fordi de har lokumsaftaler? Vi ringer til vores forsikringsagent og taler med ham. En masse dårlige undskyldninger og snakken udenom. Vi gør flere gange opmærksom på, at lige netop aalborg guld og sølv ikke kunne hjælpe. En af de bedre (?) kommentarer fra agenten, var, at ham fra Carat Design kunne jo bare have ringet til dem. Undskyld mig, men det er da ikke hans job? Er det ikke noget forsikringsselskabet skulle gøre?????? Han taler så med hende, der har siddet med vores sag, og ringer tilbage at nu kunne vi pludselig få købsbeviser til en masse butikker og de havde lige hævet beløbet lidt, for de fik ikke så meget i % hos de andre butikker. 2 min efter ringer hende, der har haft vores sag: "vi skal da ikke blive uvenner over så lidt". Ja, det er jo så for sent.

Vi har valgt at få afsluttet sagen og sat pengene i banken. En grum mavefornemmelse siger mig nemlig, at bruger vi købsbeviser, så får forsikringsselskabet % af beløbet. Og helt ærligt, så har de fået nok penge af mig.
Nu er det så spændende om de pludselig bakker ud af at betale vinduet, når det er blevet skiftet. Men så har vi jo heldigvis Kontant.

Med andre ord: Når vi er færdige med denne sag, så er vi også færdige med privatsikring.

Dybt urimeligt!

Min kæreste fik en regning på en ulykkesforsikring hun ikke vidste hun havde. De har været så smarte at sende opkrævningen til hende den 2. december således at den først kan opsige pr 1. februar og hun derfor er tvunget til at betale et helt års præmie da de kun opkræver årligt.

Ufattelig høj prisstigning.

Er kunde ved privatsikring . Vores husforsikring er lige steget fra ca. 7300 kr til 13400 kr( næsten 50 % er det lovligt? ). Begrundelse er at der har været betalt for mange skader udbetalt til folk i privatsikring. Forsikringsselskaberne mistror folk for at have urent mel i posen, men jeg tror sgu det er dem der er nogle svindler/tyveknægte. Er i gang med at finde et andet selskab asap.
KAN IKKE ANBEFALES ( hus forsikring er steget med 7-8000 kr på 6 år. )

AB Tønnesen found this review useful

Er godt tilfreds

jeg har fået en god behandling da jeg kontaktede Privatsikring

Privatsikring A/S

Dårlig service og dårlig dækning

Jeg fik stjålet min taske indeholdene kamera, dyre solbriller, MP3, høretelefoner, Ihpone mm. - jeg fik udbetalt 7000 i erstatning.. øv! Jeg er med på, at der er afskrivninger på mine ting, men har altid har indtryk at, at hele idéen med at være forsikret er, at man kan være sikker på, at man, i tilfælde af f.eks. tyveri, er sikret, at man få erstatning, så man kan købe en tilsvarende vare. Dette er ikke tilfældet her... der er afskrivning på mine solbriller, som i butikken i dag koster præcis det samme, som da jeg købte dem for nogle år siden.. mere øv!

Da jeg ringer ind får jeg at vide, at det er en ekspeditionstid på 4 uger, og at jeg ikke skal regne med at få dækket det fulde beløb pga. afskrivninger.

Efter et par uger ringer jeg ind til deres "kundeservice" for at spørge, hvordan det skrider frem med min sag. Her bliver jeg mødt at en meget ubehøvlet medarbejder, som giver mig en følelse af, at jeg er en stor irritation for hendes hverdag. Jeg bliver oplyst, at de arbejder over mange gange om ugen pga de mange skybrud, at jeg bare skal være glad for, at de ikke har 16 ugers ekspeditionstid, hvilket åbenbart er tilfældet (ifølge hende) mange andre steder. Derudover mener hun, at jeg skal være taknemlig for, at jeg kun var nr. 10 i køen, da jeg ringede ind og ikke nr. 94, som man (ifølge hende) også kunne risikere i andre forsikringsselskaber. Alt i alt en RIGTIG dårlig kundeservice oplevelse. Min forespørgsel kunne være løst på mindre end 2 minutter... medarbejderen kunne have udvist forståelse for min frustration og meddelt mig, at de behandlede sagen så hurtigt som muligt.. så slap hun måske for at arbejde over "mange gange om ugen"

Jeg har haft privatsikring i mange år, og dette er først gang, at jeg har haft brug for at anmelde en skade. Jeg har hvert år indbetalt penge til selskabet i den tro, at når jeg fik brug for det, fik jeg den hjælp jeg behøvede. Jokes on me.

Jeg skrifter nu forsikringsselskab!

Privatsikring A/S

Dårlig erfaring med bankrådgiver der sælger produkter de ikke selv forstår

En del af privatssikrings forretningskoncept er baseret på salg via penge instituer.

Desværre betyder dette at bank assistenter med manglende uddannelse sælger deres relativt komplicerede produkter.

jeg har i flere omgage oplevet at dette har betydet manglende dækning, forkerte tilbud og mangelfuld rådgivning.

Såfremt i bruger privatsikring bør i sikre jer at rådgiveren er uddannet til salg af forsikringer, og ikke blot har en 2 årig bank assistent uddannelse.

Masser af stjernet herfra

Privatsikring har de 3 - 4 gange jeg har haft brug for dem været yderest professionelle.

De behandler sagerne hurtigt, og er pålidlige.

Tak :)

Meget tilfreds!

Jeg er super tilfreds med Privatsikring!

Min kæreste fik stjålet sin taske med forskellige ting.

Privatsikring var hurtige, seriøse og meget behjælplige med at få sagen kørt igennem deres system.

Det eneste som kunne blive bedre efter min mening er "glæden" i telefonen når man ringer til dem - De kunne måske godt være lidt mere gald og pjattet i telefonen så det hele ikke bare var robot agtigt :)

Privatsikring A/S

Er der, når man har brug for dem!

Jeg har haft privatsikring i snart 10 år.
Valgte dem oprindeligt pga. billig ungdomsforsikring. Men har siden erfaret, at dækningerne også er rigtig gode ift. priserne på Privatsikrings forsikringer.
Heldigvis har jeg kun haft behov for at bruge forsikringerne 2 gange:
- i forbindelse med at jeg ikke kunne komme hjem fra studietur pga. askeskyen 2010
- cykeltyveri

Begge gange har der været særdeles hurtig og let ekspedition!

Indbrud

Deres dækning af indbrud er fuldstændig uacceptabel, mistede for over 20.000 kr de valgte at dække dette med cirka 9000 kr, det er fuldt forståeligt at der er afskrivning på ting af ældre dato dog er dette lige i overkanten. Derudover har de ikke dækket tøj her fik jeg stjålet en stor del af min garderobe. Alt i alt virkelig dårlig service....

René German Pedersen found this review useful

Privatsikring A/S

Gode priser, god dækning og god service

Jeg har netop efter 12 år sagt farvel til Privatsikring (flyttet til ALKA for at opnå rabatter på bilforsikring mv). Jeg har været rigtig godt tilfreds med alle aspekter. Et cykeltyveri blev klaret over telefonen på få minutter og pengene overført umiddelbart efter. Jeg havde familieforsikring, hvor verdensrejseforsikring var ganske gratis og som tillæg havde jeg RejsePlus som var en komplet afbestillingsforsikring for kun kr. 239,- ekstra om året. Alle hos Privatsikring har været en fornøjelse at tale med, både sælgere og skadebehandlere. Anbefales varmt til alle.