[REPLY]
Jeg har været yderst tilfreds med handelen med Pro Outdoor.dk
Hej, jeg kan jo kun sige at det er en helt fantastisk hjemmeside, som er nem at gå til og med et dejligt udvalg, klar anbefaling.
God og venlig betjening på telefon. Hurtig og præcis forsendelse.
Rigtig fin handel. Købte en cap.Havde fået en for stor størrelse men fik den byttet lynhurtig.Handler afgjort her igen.
Jeg skulle have fat i et par Columbia Herresandaler, og havde svært ved at finde dem i butikkerne.
Jeg fandt dem ved Pro-Outdoor.dk uden problemer.
Hjemmesiden er nem at finde ud af, og efter bestillingen gik der ikke mere end et par dage før jeg havde sandalerne - som levede fuldstændig op til forventning.
Jeg vil helt klart bruge Pro-Outdoor.dk igen.
havde fået bestilt forkert størrelse og der var ingen problemer med at få leveret de rigtige størrelser, alt gik bare som smurt. Jeg har ingen betænkeligheder ved at bruge Pro-Outdoor.dk igen
Jeg har virkelig fået en rigtig god behandling.
Jeg talte i telefon ang. nogle løbesko og ekspedienten var yderst hjælpsom.
Fik hurtig mine varer.
Hej
Det er for sølle, at der reklameres med varer, der viser sig at være udsolgt, men fint at blive kontaktet om det.
Gør det, du får hva du betaler for og det kommer hurtigere end de fleste andre steder på nettet.
Utrolig nem bestilling og hurtig levering. Jeg er meget tilfreds og mega glad for mine nye bukser :-)
Det var mit første køb hos dette firma. Det var en rigtig god oplevelse, specielt kontakten fra firmaet angående en manko på ordren opfatter jeg som rigtig god service.
Det er med sikkerhed ikke sidste gang jeg handler med dette firma.
Fin og effektiv betjening, god hjemmeside, og klar ved telefon ved speciel behov.
Hurtig levering & gode priser. Man kan måske finde nogle af skoene billigere på andre hjemmesider, men de har et stort udvalg og meget gode priser.
Kredsede om hjemmesiden et par dage før jeg endelig besluttede mig for, hvilke Sorel støvler, jeg gerne ville have. Var dog en smule i tvivl omkring hvilken størrelse, der ville passe mig. Ringede til butikken og fik rigtig fin og grundig vejledning. Efterfølgende bestilte jeg støvlerne, og der gik blot to dage før jeg havde pakken hos mig. Støvlerne var SÅ flotte og passede perfekt. Rigtig god købsproces!
Super god hurtig betjening. Bestilte mandag aften og onsdag stod pakken hos mig. Dejligt :-)
En nem og overskuelig hjemmeside med gode tilbud og gode produkter. Nem og hurtig ekspedition og levering.
Jeg bestilte en The North Face Base Camp Duffel XL på deres hjemmeside. Grunden til at jeg valgte pro-outdoor.dk var, at deres hjemmeside var nem og overskuelig, e-mærket samt en rigtig god prisen på den vare jeg søgte.
Kort tid efter bestilling ankom min vare som lovet. Desværre var der en fejl på tasken, lommen til at isætte navn, adresse osv. var løs i den ene side.
Som kunde tog jeg kontakt til virksomheden, som ydede en kanon service for mig. Trods den nedsatte pris på varen, fik jeg byttet mit produkt til en ny og jeg skulle blot sende den gamle retur med en postlabel betalt af pro-outdoor.dk.
Jeg vil helt klart anbefale denne webshop til folk omkring mig og til jer her på trustpilot. Virksomheden er serviceminded og holder hvad de lover!
Tak for en god handel...
Det var den nemmeste måde at få bestilt mine nye sommersandaler, og leveringen af disse gik meget hurtigt. Kun en positiv oplevelse:-)
Søgt på en rygsæk til cykling, hvor Pro-Outdoor.dk var klar billigst samtidig havde de fri fragt ved køb over kr. 700 :-)
Handler helt sikker her igen. En meget konkurrence dygtig butik.
En kæmpe hjælp,i en travl hverdag.Et par enkelte klik,og der er handlet.1-3 dage og du har dine vare lige til døren.Er der et enkelt fejlkøb,er det samme service,selv om det skal byttes.Kan trygt anbefale Pro--Outdoor.dk
Kæmpe udvalg af Sorel og informationsvideoer om materialer og plejemidler.
Prooutdoor har et meget stort udvalg i sorel vinterstøvler. Meget informativ video med vejledning vedr. str og modelvalg. Derudover meget venlig og imødekommende betjening i telefonen.
Hurtig levering, rigtig mange gode produkter i netbutikken
Købte nogle pigsålen som ifølge web siden bla. kan benyttes til støvler
Pigsko til montering på dine egne støvler. Anbefaler at købe dem i større størrelse end støvlen
Fortrinlig til at gå en tur på fjorden eller andre isede overflader. Specielt praktisk til den ældre svagt gående. Billedet på embalagen viste ogsaa kraftige støvler. Kunne ikke faa dem til passe og efter opkald til shoppen, fik jeg at vide det kun var til sko. Havde jeg haft denne oplysning, ville jeg ikke have købt varen og kunne have sparet de 100 dkr jeg måtte betale i unødig porto. Selve webshoppen fungere udmærket med hurtig leverance og returnering af beløb ex..porto
Opfordre til ajourføre tekst, saaledes det fremgaar.. kun til sko eller lette støvler, de færreste gaar vel ikke med sko på fjorden
Helt igennem en god oplevelse også ifm ombytning af varer. Et trygt sted at handle.