We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (5)
Prodomus

Stor flexibilitet og god behandling

Jeg bor i min 5. lejlighed gennem Prodomus/Aalborg Grundejerforening, og dermed haft flere indflytninger, flyttesyn, etc.

Jeg har altid oplevet stor flexibilitet fra administratorerne på kontoret. Man skal huske på at de "kun" administrere lejlighederne og ikke er ejere af ejendommene, og dermed ikke har det sidste ord at skulle have sagt.

Hver gang jeg har haft fraflytninger, har der været flexibilitet således at datoerne altid har kunne tilpasses med en weekend, og samme meds indflytning.

Det eneste minus er af langt de fleste lejligheder har for stort indskud, da der både er forudbetalt husleje samt indskud. Igen er det selvfølgelig ikke dem der fastsætter det, men det er jo under deres forening.

Et forslag til forbedring kunne være mere inspiration til lejlighederne på hjemmesiden. Beskrivelserne er meget "standard" og ens. der kunne godt gives et bedre indblik og evt flere billeder.

Jeg har boet i min lejlighed i 2,5 år, men i så fald jeg skulle flytte igen, ville jegtil enhver tid søge bolig igennem prodomus igen :-)

Bjarke Freund-Hansen found this review useful

Ligeglade med lejerne.

Fik muligheden for at takke ja til en lejlighed, ombestemte mig efter realiseringen at tilstanden af lejligheden, gulvene nærmere betegnet, var under al kritik.

Her der den e-mail jeg sendte dem som reflektere min holdning og oplevelse med Prodomus:

"Jeg vælger at takke nej, det munder i bund og grund ud i at det nok ikke er en god ide at bosætte sig i en lejlighed ejet af en person der er ligeglad med tilstanden af hans ejendomme.

Dog er i, Prodomus, som administrationsselskab også nødt til at tage en god portion kritik her, det negative fra ejerne reflekterer jo direkte videre til jer, når i vælger at indgå samarbejde med typer som du selv beskrev på en ret negativ måde. I, som firma, er jo også nødt til vælge hvem i ønsker at fortsætte at være administrator for.

Udover dette, så var manglen på nogen form for dialog eller kompromis. Jeg sendte jer et billede af et gulv som jo klart viser at en renovering er tiltrængt (har vedhæftet igen til denne mail), jeg tilbød selv at gøre noget ved det hvis i ville betale noget af regningen, jeg tilbød at i droppede at male og brugte pengene på gulvet, og blev blankt afvist.

I dette specifikke tilfælde, vil jeg jo fortælle historien videre som jeg har oplevet den (når folk spørger hvorfor jeg ikke valgte lejligheden og jer som administrationsselskab), og denne historie er desværre pænt negativ fra min vinkel."

Bjarke Freund-Hansen found this review useful

Hold jeg langt væk

Min datter har beboet et lejemål administreret af Prodomus.
Det har været en helt igennem ubehagelig og frustrerende oplevelse.
Der har været mange og store mangler ved lejemålet, bl.a. en manglende dør til badeværelset (den blev aldrig opsat og når man tog brusebad var hele lejligheden fyldt med kondens), intet cykelskur selv om det stod i lejekontrakt, samt adskillige andre fejl og mangler.
Når man hendvendte sig til vicevært skete der intet og kommunikationen med administrationsselskabet var overordentlig vanskelig, for selskabet besvarede ikke henvendelser før man rykkede flere gange og svarene var usammenhængende og altid uden en løsning på de aktuelle problermer.
Jeg vil anbefale, at man IKKE indgår lejemål gennem selskabet. Prøv at find en udlejer, der har valgt et mere seriøst arbejdende administrationsselskab.

Opkrævning for ingenting

Har boet hos dem i 6 måneder, hvor jeg kun har haft 3 møbler. 1 seng, 1 sofa og 1 spisebord. Ingen af disse har været opstillet op af vægge, jeg havde ikke engang ophængt nogen billeder eller andre ting. Alligevel kræve de at hele lejligheden skulle nymales og også gulvene skulle slibes selvom disse var rengjorte og fremstod som nye da lejlighed blev afleveret.
Læg dertil opkrævninger for lofts maling og afvaskning, hvor der ikke har været røget eller sat lamper op.
Når man så beder op forklaring på hvorfor eller beder om beviser, vil de intet fremvise.
Virkelig dårlig service

Prodomus

Ingen problemer og venlig behandling

Jeg er netop flyttet fra min lejlighed og har ikke oplevet problemer af nogen art. Jeg er blevet mødt af venlighed og en fair gennemgang af lejligheden.

For mig betyder det meget at udlejer ikke forsøger at "stjæle" mit depositum uden grund og da jeg ikke har oplevet dette kan jeg anbefale Prodomus.

Det eneste minus er ders sære og meget uregelmæssige telefontider der gør det lidt bøvlet at komme igennem.

Is Prodomus your company?