We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (18)

Fantastisk oplevelse hos Profilfoto.dk

Til min søn og svigerdatters bryllup mødte jeg første gang Profilfoto.dk/Fotograf Liddy Stemann Pfeiffer og Fotograf Mikkel Urup,de tog det smukkeste billeder af hele brylluppet,de havde virkelig kælet for detaljerne på billederne kan kun sige en ting og det er SMUKT håndværk.Jeg havde været så heldig at få et gavekort til brug hos Profilfoto aps,jeg kontaktede Profilfoto.dk og fik en bestilt tid,jeg havde besluttet mig for at jeg ville bruge mit gavekort til at få lavet billeder til min CV,inden jeg skulle fotograferes talte jeg med Fotograf Liddy Stemann Pfeiffer hun fortalte mig om fordele og ulemper ved at få farve/sort/hvid billeder hvilket jeg syntes var en super god service.Da jeg så skulle have taget mine billeder var det "Stjerne" Fotograf Mikkel Urup der skulle tage billederne,jeg tror jeg har det som halvdelen af dk hader at blive fotograferet,men det fik Mikkel Urup hurtig lavet om på,hans super måde at arbejde med mennesker på gør bare at man slapper af og rent faktisk nyder og syntes der er sjovt at blive fotograferet,og det blev jeg jeg har aldrig fået så flotte billeder,jeg blev bare så glad og er dybt taknemmelig for mine flotte billeder.Stor tak til Profilfoto.dk Fotograf Liddy Stemann Pfeiffer og Fotograf Mikkel Urup for en helt fantastisk oplevelse,jeg vender tilbage med hele familien til nye fotograferinger,og jeg vil helt sikkert gøre brug af den gode ide med at give et gavekort til familie og venner.

Super fotosession hos Profilfoto.dk

I forbindelse med vores sølvbryllup valgte vi at få taget en billed serie af os selv og vores børn.
Vi havde en super session hos Profilfoto i Kyndby og gik derfra med en rigtig god mavefornemmelse.
Da vi modtog billederne kunne vi med det samme se at vores fornemmelser havde været rigtige. Mikkel havde fanget noget helt fantastisk i vores familie.
Stor tak til Mikkel og Liddy for en super oplevelse.
Lene & Peter Labæk

Profilfoto

Profilfoto - toppen af poppen! ;o)

Vi var hos Mikkel Urup i Profilfoto's Kastrup-afdeling på baggrund af tidligere gode oplevelser og super billeder. Dejlig stemning, afslappet, sjovt og hyggeligt - det kan jo være svært; men Mikkel er totalt prof og en behagelig fotograf... Vi havde en god session og har fået de mest de mest fantastsiske billeder til både familie & venner og ikke mindst til os selv, mens vi stadig er en smule seværdige. Det var en fornøjelse, som vi kun kan anbefale alle, der trænger til nye portrætter med en opdatering af virkeligheden. ;o)
Christian og Susanne Sara

Positiv og professionelt

Vi var på besøg i Kastrup familie med husdyr hvor vi fik lavet nogen geniale billeder af os med vores husdyr nu var det jo ikke lige hund og kat vi havde med men dyr af den lidt mere eksotiske art som du ikke bare siger sit til og så bliver de der ... men der blev udvist stor tålmodighed med at få dyr og mennesker til at se godt ud sammen, dette kan godt tage en del tid når du skal have flere dyr til at sidde så stille og på samme sted på en person på en gang.
Dette lykkedes og det blev virkelig nogen fantastiske billeder som vi er meget glade for, vi har kun godt at sige om profilfoto.dk
De var meget lydhøre for vores ønske og at prøve en speciel redigering af et af billederne, dette blev gjort til vores fulde tilfredshed.
Vi bruger dem meget gerne igen en anden gang.

Profilfoto

Udover AL forventning - meget positiv oplevelse!

Sidste år (2011) i maj måned blev vores datter konfirmeret. Efter kirken tog vi til studiet i Onsild og fik taget fantastiske fotos af vores konfirmandinde, hendes søskende, far og mor.

Det var meget professionelt og seriøst, og fotografen brugte god tid og kreativitet i såvel børnehøjde som voksenhøjde til at "fange" os alle på det rette tidspunkt.

At få taget så gode billeder er jo et evigt og dejligt minde om en god dag. Det kan ikke gøres om, så takket være Profil Foto kan vi nu hver dag med glæde kigge på de gode billeder på væggene og mindes en dejligt og uforglemmelig dag... Det er absolut ikke sidste gang, at vi besøger fotografen i Onsild og får foreviget vores børn.

Lidt skuffende oplevelse

Manden og jeg havde fået et gavekort til profilfoto på en times fotografering. Vi fik 40 min.
Fotografen virkede uengageret og uprofessionel. Der var "fejl" på mange af billederne.
Hvad vi lige havde glemt at få at vide var, at der var et lille billede, der skulle udvælges på stedet, vi kunne få med i gavekortet. Ellers skulle vi betale rimelig dyre priser for fremkaldelse af større billeder. Det endte så med at vi købte den uredigerede cd for 1000 kr + moms, altså i alt 1250,-
Det er jo i øvrigt ulovligt at oplyse/reklamere med priser uden moms til privatpersoner.

Super oplevelse!

Vi har besøgt Profilfoto 2 gange og har begge gange oplevet en helt igennem professionel behandling. Vores ellers meget generte og tilbageholdne drenge har fotograf, Mikkel, formået at få til at slås foran kameraet, ligesom han fik dem til at danse en breakdance med et stort smil! Super godt klaret. Vi har fået god vejledning til valg af billeder, både i forhold til kvalitet, men også energi og udstråling.
To rigtig gode oplevelser, som gør, at vi gerne kommer igen!

de varmeste anbefalinger

Min søn og jeg har været hos Profilfoto flere gange og få lavet
billeder, billederne er både søde og sjove.
Det er dejligt at det er muligt at få lavet nogle lidt utraditionelle
foto, som er meget anderledes end de normale
skolefoto. Servicen var rigtig god hele vejen igennem fra jeg bookede
en tid til jeg fik billederne udleveret.

De varmeste anbefalinger fra en glad kunde :-)

Fantastisk oplevelse hos Profilfoto

Vi skulle have lavet billeder af vores børn og et familie foto, det var en rigtig dejlig oplevelse og blive fotograferet af så professionelle og kreative fotografer, det er ikke sidste gang, vi har brugt Profilfoto.
Kan klart anbefales alle.

• Kbh, DK
  • 6 Reviews

Ufatteligt uprofessionel virksomhed

Opdatering: Vi er sammen med profilfoto.dk nået frem til et kompromis, hvor vi får refunderet 50% af prisen. Vi anser nu denne sag for afsluttet.

--------------------------------

Vi tog tre til foto-session hos profilfoto, for endelig at kunne give et godt gruppebillede til de familliemedlemmer, som længe har ønsket det.

Efter besøget hos profilfoto, kan dette desværre ikke lade sig gøre. Og endnu værre - vi har været igennem et ufatteligt dårligt, ubehageligt og uprofessionelt forløb; og uden billeder at give i gave.

Det hele begyndte til fotosessionen, hvor fotografen var meget forhastet til at tage alle billeder, og hvor han ikke ville imødekomme vores ønsker om posseringer. Han fik os desværre overbevist om, at hans måde ville resultere i rigtig gode billeder.

Da vi skulle til at vælge billeder, kunne dette kun ske på den lille skærm bag på kameraet. Idet vi ikke på nogen måde kunne beslutte os ud fra den lille skærm (og billederne ikke kunne lægges på en hjemmeside til gennemsyn), aftalte vi følgende med fotografen:
- At vi ville modtage en CD med samtlige billeder, for herefter at udvælge 5 billeder, der skulle redigeres. Pris: 1250 kr.

Argumentationen fra fotografens side var, at vi således betalte en pris, der svarede til 5 redigerede billeder, men fik en CD hjem, hvor vi på egen computer kunne udvælge de 5 billeder frem for at vælge dem på kameraets skærm.

Da billederne umiddelbart så fornuftige ud på den lille skærm, og fotografen var meget overbevist om kvaliteten af disse, fandt vi løsningen fornuftig.

Det skal noteres, at Profilfoto efterfølgende har argumenteret for, at vi betalte for en CD og de 5 billeder er en ekstra "rabat" i deres system. Som vi sagde til fotografen, var det at se billederne i stort format en forudsætning for vores køb, hvorfor pakken med CD og 5 redigerede billeder blev vores kompromis.

Længe gik vi og glædede os til den CD, så vi kunne udvælge de 5 billeder, som profilfoto ville redigere til os. Da vi endelig fik CD'en måtte vi konstatere at vi maks kunne finde 2 acceptable billeder på den. Billederne var altså på ingen måde 1250 kr værd.

Vi skrev til profilfoto og ønskede at ændre vores bestilling til 2 billeder, da resten virkelig ikke var blevet gode. Her fik vi en meget kort og uvenlig besked om at dette ikke var muligt.

Efter lang skriven frem og tilbage måtte vi opgive. Vi valgte 5 billeder og sendte disse til redigering.

Da vi i går modtog de redigerede billeder, måtte vi konstatere, at den var gal igen!
- Det ene billede var fejlredigeret, og noget af kinden skåret væk (hvordan kan dette ske for et sted der kalder sig professionelt?)
- Det andet billede var totalt overredigeret - vi var røde i ansigterne og lignede porcelænsdukker
- Det tredie billede viste sig at være uskapt. Den ene person var ikke i fokus. Hvordan dette kan ske for en professionel fotograf er komplet uforståeligt for os.

Igen måtte vi skrive til profilfoto og bede dem om at rette deres fejl. Vi bad om:
- At de rettede den ødelagte kind
- Redigere billede nr. 2 om, så vi ikke ligner dukker
- At vi fik lov til at tage et andet billede til redigering end det uskarpe.

I dag har vi fået svar - Profilfoto anser sagen for lukket, og ønsker ikke engang at rette den ituskårne kind.

Vi står altså med 3 ubrugelige billeder, som vi har betalt rigtig mange penge for.

---

I mellemtiden har enkelte af os været til en anden fotograf, da vi havde lovet vores familie gode billeder af os. Denne fotograf lyttede virkelig til vores ønsker, viste løbende billederne på storskærm og sendte de redigerede billeder uden fejl på.

---

Vi er rigtig kede af den behandlig vi har fået hos profilfoto og ønsker ikke at dette skal ske for nogen anden.

Reply from Profilfoto

Denne kunde “glemmer” at notere sig:

1) At han fik optagelsen og redigering gratis.

2) At han efter at han beklagede sig, fik refunderet 50% af sin faktura, ikke fordi at han var beretiget hertil, men simpelthen fordi vi ønskede at lukke sagen.

3) At han selv udvalgte foto fra mastercd til redigering.

4) At han selv besluttede sig baseret på den oplevelse det havde været at købe en mastercd (det hænger ikke sammen med at han pludselig mener at han var utilfreds til selve optagelsen).

Vi har valgt at vise en anonymseret udgave af familiefotoet som hans familie havde set frem til, pointen er at opstillingen er fin, alle er glade og derudover er det knivskarpt (se de små billeder af hår).

Nogle ganske få kunder ønsker ikke at blive tilfredse...
Profilfoto

I forbindelse med studiet i Jægerspris har jeg fået lavet foto til firmabrug.
Nu stod jeg så med mand, grædende barn og umulig hund i Kastrup, til det længe bestilte familiefoto.
Fotografen prøvede alt for at få lettet stemningen, og tilbød efter 4 minutter at udsætte fotograferingen til en anden dag, og et måske bedre "børnetidspunkt".
Jeg valgte nu at forsøge mig, da alle var blevet shinet op.
Jeg har nu modtaget ikke alene den "kedelige" opstilling jeg selv havde ønsket, men også 4 langt bedre og friskere bud på et familieportræt - og dét er da bare super service!

Jeg kan - stadig - kun anbefale Profilfoto!
Mange hilsener
Dorte Rasmussen

Profilfoto

Super flotte billeder, profilfoto kan varmt anbefales.

Jeg har fået lavet nogle Super flotte billeder hos profilfoto.Mit første barnebarn skulle fotograferes, så det var en gave til min datter og svigersøn til Deres barnedåb.
Vi fik den dejligste velkomst, lille Noah var veltilpas, dels forde der blevet givet god tid til han følte sig tryg,samt at fotografen er super god til at tage billederne så der kom gode vinkler frem, liv i øjnene mm ,fantastiske billeder.Vi havde samtidig taget min datter og svigersøns lille hund med,det kom der super gode billeder ud af.Jeg kan absolut anbefale Profilfoto, de er super profesonelle, det er ikke sidste gang vi skal ha lavet billeder der.

Mvh Jeanette og Noah..

5 stjerner. Superfoto

Vi er de stolte bedsteforældre til 5 skønne børnebørn i alderen 1-11 år. Vi har fundet den perfekte julegave til børnenes forældre. Nemlig et foto af alle 5 børnebørn og os, farmor og farfar :-) Der ud over fik vi foto af hvert enkelt barn. Selve fotograferingen foregik meget proffesionelt og i hyggelige og afslappede rammer. Alle børnene følte sig trygge, hvilket kom til udtryk i de skønne foto. Vi er meget tilfredse med resultatet og har allerede booket tid til efteråret til nye foto.
Vi kan varmt anbefale alle at gøre brug af Profilfoto.
Venlig hilsen Lene Lyberg

• København, DK
  • 1 Review

Familie foto

Mine forældre har guldbryllup i næste måned og i den forbindelse skulle vi jo finde på en rigtig god gave, det er ikke så nemt, da de ikke rigtig ønsker sig noget. Min svigerinde fik så den geniale ide, at vi skulle have lavet et familieportræt af hele familien (23 personer), på internettet faldt vi over et studie i Kastrup. Vi kom i samlet trop til studiet og blev modtaget af en rigtig sød fotograf. Vi blev fotograferet i næsten en time og hun var meget tålmodig med os, det skal lige siges at der blandt os er 2 babyer. Vi bestilte en stor forstørrelse til forældrene som vi glæder os til at give dem.

Det var en hyggelig oplevelse og et godt resultat.

Sjove foto

Vi har været til fotooptagelse og fået taget familiebilleder, vi er 2 voksne og 3 teenagere, vi fik lavet nogle rigtig sjove foto af hele familien samlet og portrætbilleder af børnene, det var super sjovt og det blev nogle rigtig fede billeder, vi har et stort foto hængende i spisestuen, som vi høster mange positive reaktioner på.

Vi vender helt sikkert tilbage.

Mvh
Christoffersen

Uprofessionelt fotoarbejde

Vi fik i februar 2011 taget nogle billeder af vores familie hos Profilfoto.dk i Kastrup. Det var en god fotosession og vi bestilte 9 billeder nogle som digital og andre i papirkopi til en pris på ca. 2800 kr. (inklusiv brug af et gavekort på 1200 kr.).
Efter vi hentede billederne første gang fik vi 3 billeder i S/H som var ønsket i farve, på et billede var en fod ved en fejl blevet bortredigeret, et billede havde en meget skæv beskæring og 2 digitale billeder vi var blevet lovet i farve var blevet givet i S/H.
Så jeg rettede henvendelse og blevet lovet at dette ville blive rettet.
Jeg modtog så 2 af de digitale billeder i farve og opdage at vi var meget orange i huden og havde et tydeligt hvid genskind på kinder/pande. Desuden var der blevet valgt en hvid baggrund til vores billeder og hårgrænsen/linjen til baggrunden var meget markant.
Så jeg rettede igen henvendelse for at få dette rettet på de billeder der alligevel skulle laves om fra første henvendelse. Der var en dag mellem mine henvendelser som foregik via email. Profilfoto.dk henviser selv efter samtale på telefonen at man skal bruger deres email-formular på deres hjemmeside til reklamationer.

Jeg fik i første omgang af vide at dette ville koste omkring 1000 kr. ekstra og fandt ikke dette rimeligt, da der hos Profilfoto.dk står at de fjerner hudproblemer og genskin fra fedtet hud under deres redigering og de på deres reklamefotos fremviser nogle flotte billeder med farvet baggrunde. Jeg fik derefter af vide at de ikke kunne ændre baggrundsfarven. Dette synes jeg i fremtiden de bør påpege under fotograferingen og spørge deres kunder hvilken baggrundsfarve der ønskes så det kan vælges i studiet. Jeg var i hvertfald ikke klar over at dette ikke kan ændres efterfølgende.
Efter flere emails og samtaler lovede fotografen at ændre billederne.
Jeg fik et nyt digitalfoto med de ønskede ændringer og lovning på at de andre foto ville blive ændret på samme måde.
Efter en ny afhentning i forgårs (31 marts) må jeg så konstatere billederne stadigvæk ikke er som lovet og et billede var blevet fejlredigeret. Så jeg må indrømme at jeg begynder at finde deres fotoarbejde uprofessionelt og overvejer meget kraftigt om det ville være lettere at få mine penge tilbage for de billeder som vi ikke synes lever op til det lovet via samtale og deres reklamer. (har fået 5 fotos ud af de 9 som vi er fint tilfredse med).
Ærgerligt da vi er glade for billederne og jeg synes betjening og samtale med fotograf har foregået på en fornuftig måde. Håber meget dette er et enkeltstående tilfælde og afventer spændt på hvad der nu sker.

JE found this review useful

Hej Julie

Din udlægning af forløbet er meget svær at genkende, og din karaktergivning helt urimelig.

Du “glemmer” at din mand godkendte disse foto ved afhentning, ikke én men hele 2 gange. Du “glemmer” at du ikke ville have billederne til at se ud som de i virkeligheden ser ud på dine råfoto, men at du ville have ændret hudfarve, ikke så varmt som vi oprindeligt havde lavet i forhold til det vinterblege, men noget “midt i mellem”, det er ikke nemt at ramme din smag, men vi lavede det om uden beregning. Du “glemmer”at vi uden beregning fik styr på dit barns hår, fik tilklippet hans frisure digitalt uden beregning, så han ikke længere har strithår. Du “glemmer” at du godkendte baggrundsfarven ved optagelsen som hvid, hvorfor det nødvendigvis koster noget at få den lavet om til grå efterfølgende.
Du “glemmer” at du forsøgte at få os til at sende digitale udgaver uden beregning for ialt kr. 1.000,- + moms.

Du bedes derfor venligst fremsende de 4 foto ,som du ikke er tilfreds med og herefter vil disse blive krediteret. Du bedes angive kontonummer til brug for overførsel.

Utrolig professionel firma

Har brugt Profilfoto flere gange, bla til og få taget familie portrætter og her som det seneste fået taget billeder af vores nyfødte barn. Familie portrætterne fik vi taget i deres fotostudie i Jægerspris, vi blev taget rigtig godt imod og fik taget nogle fantastiske billeder. Billederne af vores nyfødte barn blev taget i vores eget hjem, hvilket Profilfoto forslåede for at gøre omgivelserne mere vante. Og kan kun sige at de billeder som blev taget er helt fantastiske og unikke, og et minde man vil have resten af livet som man ikke selv er i stand til og gøre det. Børnefotografen som tog billederne var utrolig Professionel/Pædagogisk og tog sig rigtig god tid da det ikke altid er nemt og fotografere en lille nyfødt. Alt i alt en rigtig god oplevelse begge gange.
Kan kun varmt anbefale profilfoto.

Kanon familiefoto.

Vi har fået taget billeder af familien, parfoto og søskendefoto og er super tilfredse. Vi måtte godt nok vente ca. 10 minutter, fordi fotografen var lidt forsinket, men det var det værd.