We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (5,851)
Proshop ApS

Hurtig og effektiv levering til den aftalte pris

Den ønskede vare blev leveret to dage efter den var blevet bestilt.

Proshop ApS

Som en nethandel skal være

Den rette vare til rette tid på rette sted. Intet at sætte en finger på.

Proshop ApS

Fuld tilfredshed med at handle med Proshop

Jeg handler jævnligt med Proshop. Jeg køber det meste over nettet og afhenter i Aarhus afdelingen. Hvis jeg en sjælden gang har brug for hjælp til det rette køb, bliver jeg altid hurtigt, venligt og professonelt hjulpet.

Prisnivauet er oftest helt i orden.

Det tager som regel 5-10 minutter at få udleveret varerne. Dette må betegnes som tilfredsstillende, da jeg ofte kommer på tidspunkter hvor der er mange kunder i butikken.

Proshop ApS

God kunde service og ingen problemer med tilbagelevering

Jeg har anvendt Proshop mange gange, men vælger lige netop at tage en mus som eksempel. Jeg har kun haft gode oplevelser med Proshop men grunden til at jeg kun giver 4 stjerner, er fordi jeg fik tilsendt en forkert ting. Jeg bestiller 2 mus. Jeg får én mus som er korrekt og så får jeg en fjernbetjening.?
Men der er ingen problemer med om levering da jeg ringer og oplyser om fejlen.
Dog skal jeg betale for en ny mus indtil at de får fjernbetjeningen, hvor jeg herefter får refunderet pengene for fjernbetjeningen.
Jeg synes ikke at jeg skulle lægge flere penge ud pga deres fejl men det er småting.

Super, alt klappede

tingene kom hurtigt, det var det rigtige, prisen var god, så alt i orden, det kan anbefales at handle med pro-shop*******

Hurtig og effektiv

Bestilte en ny fjernbetjening hos proshop, billigste leverandør, hurtig afsendelse og afleveret i døgn'eren (selvbetjening) af postdk førstkommende hverdag.

Perfekt

Alt forløber som sædvanlig perfekt hos Proshop. Hurtigt, nemt og billigt

God service - hurtig levering - bilige priser

Jeg købte 2 stk. Logitech Illuminated USB Keyboard DK, som blev leveret få dage efter bestilling.
Da jeg modtog dem, så var der en tast, der var i stykker på det ene. Jeg sendte Keyboardet tilbage og modtog efter 3 dag et nyt.

Det kalder jeg God service og hurtig levering.

Proshop ApS

Jeg giver gerne lidt ekstra penge for at handle her

Jeg har efterhånden brugt Proshop i nogen år. Det er nok ikke fordi jeg er den der køber alder mest hos dem. men jeg har da altid fået min vare :P Jeg har en enkelt oplevelse med dem, som er god og som jeg da godt kunne skrive. men som nok vil få andre til at prøve og snyde Proshop. og det er jeg ikke interesseret i at sætte gang i :D så jeg vil da bare sige jeg er godt tilfreds! og jeg da bestemt tit vælger at give lidt ekstra 50-70 kr bare for at få fra Proshop, som jeg kender og ved er nogle der er i orden.

Nemt, hurtigt og billigt

De har en overskuelig hjemme side, der er nem at navigere rundt i.
Det gik super hurtigt med at få vare hjem.
Priserne er i den gode ende.

Proshop ApS

superturbo dupy dupy forsendelse selv om, varen ikke var på lager.. super godt

ja, hvad skal men sige til det (PROSHOP fIRMA) ER NUMMER 1.
lige meget hvad jeg har bestillet det har altid været godt og lyn forsendelse.
Som sagdte Navne Prohsop tale i sig selve.. tak

Proshop ApS

Meget meget meget hurtig afsendelse !!!

Ordre blev afsendt på 5 min og jeg havde den dagen efter ...

Proshop ApS

Igen en superhutig og perfekt handel

Proshop var ikke billigste med denne vare, men mine erfaringer fra tidligere handler gjorde, at jeg ikke var i tvivl om, hvor jeg skulle handle.

God service og lige til

De er måske lidt dyrere en andre på market. Jeg betalte en 40kr mere en de billigeste, men fik derimod en god og hurtig service og nyder nu godt af en stille og afkølet computer :)

Godt overblik - hurtig levering

Jeg bestilte et par RAM-klodser til min MacBook Pro en eftermiddag lidt før kl. 15. To timer senere fik jeg en besked om, at varen var pakket og sendt. Næste dag dukkede den op. Jeg synes Proshop har en fin hjemmeside, og levering sker som regel hurtigt og effektivt.

For dyr luftfragt

Køb via hjemmeside leveret til Grønland
Super nem bestilling, og hurtig services, dog syntes jeg der tages noget af et overgebyr for luftfragt, fik en lille pakke med en HDD og en WD tv-live (fylder ca. som 6 DVDer) og der er taget 290,- kr. i luftfragt, hvilket det aldring nogen sinde har kunne koste at sende det til grønland.
I mit arbejde for jeg tit sendt ting herop, så kender prisniveauet.
Men deer ligger nok lidt skjult fortjeneste.

For dårlig Kundeservice

Ringede for at ændre en ordre jeg lavede i går aftes omkring kl 20 jeg ringede til dem kl 08:00 og fik at vide det ikke kunne ændres da pakken var pakket jeg spurgte så hvornår posten ville hente pakken til det svarede de en gang i aften da jeg så gjorde opmærksom på at jeg syntes det var en noget dårlig Kundeservice begyndte ekspedienten at skælde mig ud om hvad jeg bildte mig ind at ringe og klage når jeg ikke vidste hvor stort deres firma er

Jeg handler der aldrig igen og når jeg modtager pakken. Bliver den sendt retur

Har aldrig været ude for noget lignede

Reply from Proshop ApS

Hej Niels

Når en varen er afsendt kan den desværre ikke stoppes, også selv om posten ikke har afhentet pakkerne endnu.
Grunden til dette skyldes at pakkerne bliver samlet i i postbure hvor der kan være flere hundrede pakker i hvert bur.
Hvis vi skulle forsøge at finde din pakke i mængden, ville det stoppe hele vores pakkeproces, og gå ud over en masse andre kunder.
Dette er grunden til at vi ikke kan stoppe en ordre, når den først er pakket.

Med venlig hilsen Esben, Proshop kundeservice.

Endnu en ordre leveret 100 % korrekt

Proshop er altid garanti for perfekt og tilfredsstillende køb. Det gælder både ved online køb og køb på deres adresse.

Fantastisk service

Ja men man kan kun blive glad når det lykkes. Jeg bestilte varer online på Proshop og bad om "SameDay" levering (det koster 13 kr. mere end Post Dk som måske leverer dagen efter.. )

Cirka 3 timer senere modtog jeg mine pakker. Kan klart anbefales! Super

Ok køb

Alt var ok, og der stod at varen var på lager, det var dog ikke korrekt, og jeg fik den først efter 10 dage. da jeg var blandt de sidste i køen, det kunne man goidt have taklet bedre, kontaktet mig og forklaret sitautionen. det er jo ok at der en stor efterspørgelse. men ikke ok at jeg tror at varen er på vej næste dag. vær ærlig, det kommer man altid længst med.

Proshop ApS

Proshop afviser at indsende garantireparationer for selv at få penge for reparation

I april 2013 indleverede vi en ASUS Zenbook til Proshop med defekt harddisk.

Ved indleveringen gik alt efter planen og medarbejderen ville sørge for at indsende PC'en til ASUS. Allerede dagens efter fik vi besked fra Proshop' serviceafdeling om, at PC'en har ridser i kabinettet, hvorfor Proshop ikke ville indsende PC'en til ASUS - man ville imidlertid meget gerne give et tilbud på reparation på eget værksted.

Vi afslog naturligvis, idet ridser i kabinettet næppe har indflydelse på en defekt harddisk. Efter lang tids korrespondance frem og tilbage bad vi om at få PC'en sendt retur, idet vi ikke ville benytte Proshop længere.

Nu har PC'en været indleveret hos anden forhandler, som uden indsigelser sendte PC'en videre til ASUS. Vi har efter blot 14 dage fået en repareret PC tilbage indenfor garanti.

Mon Proshop forsøger at skabe egen omsætning fremfor at sende reparationerne videre til producenterne?

Mads Petersen found this review useful

Reply from Proshop ApS

Hej mille

Min tekniker har ikke afvist din sag på baggrund af nogle ridser.
Den blev afvist pga. den havde tydelige slagmærker, kabinettet var nogle steder bukket.
Når en vare har være udsat for slag, af den ene eller anden form, vil Asus iflg. deres eget udsagn altid erklærer maskinen udenfor garanti.
At de så har valgt at reparere maskinen alligevel, er selvfølgeligt positivt, men umiddelbart har du været heldig, da det er langt fra normal procedure.

Med venlig hilsen Esben, Proshop kundeservice.

Super oplevelse!

Jeg ledte efter en ny fastnet telefon på nettet - og det bedste bud, fandt jeg hos Proshop. Her købte jeg en Siemens GIGASET A220. Det var både nemt at bestille og betale. Telefonen nåede hurtigt og sikkert frem og den lever fuldt ud op til beskrivelsen. En super oplevelse og jeg kan klart anbefale Proshop.

5 Stjerner!

Fik levering 2 dage efter bestilling, som der stod på hjemmeside og varerne fejlede intet. Kan ikke være bedre.

Perfekt handel

Alt perfekt. god kundeservice. super hurtig levering.

Udemærket

Jeg købte et headset der ikke var på lager og det var så i restordre.
Der gik en uge før jeg fik det, men det var så ikke proshops skyld.
Informationen jeg fik under forløbet var fin, og prisen var som på hjemmesiden.
- Og headsettet fungerer 100% optimalt

Hurtig og effektivt

Bestilte den ene dag og havde den næste dag. Kan varmt anbefales.

Proshop ApS

Jeg bestilte en mobil telefon mandag morgen og modtog den tirsdag middag. Jeg har overhovedet ikke haft nogen problemer.

Leveret på færre end 24 timer

Jeg afgav min ordre en hverdag kl. 19, og dagen efter kl. 11 kom en sms med besked om, at varen var klar til afhentning hos Post Danmark.
Prisen var absolut rimelig, og levering var gratis uden omkostninger til fragt.

Effektivt!

Nemt og hurtigt, det er ikke sidste gang jeg vil handle her!

Proshop ApS

Hvorfor handle elektronik andre steder?

Jeg købte en canon printer, samt usb kabel hos Proshop. Selvom der stod usb kablet ikke var på lager, fik jeg det hele hurtigere end beregnet.

Jeg køber altid mit elektronik hos Proshop, da de er venlige i support, har en fornuftig pris og kvalitetten er altid i top. Kan klart anbefale dem til andre.

Super handel

Som altid var der intet at komme efter. Gode priser og hurtig levering, ingen bøvl overhovedet.

Fremragende kundehåndtering

Jeg købte for to år siden en Samsung Galaxy SII. Leveringen gik rigtig hurtig, og jeg har intet at sætte på siden eller betaling. Nu knap to måneder før garantien var væk, gik min telefon i sort. Det var rigtig nemt at oprette en RMA sag, hvorefter der blev sendt betalt returfragt via mail (hvilket i mine øjne er den lille ekstra ting, man ikke forventer!). Selve reparationen foregik så hurtigt, at status på sagen, som kan tjekkes under RMA-sager, ikke var ændret. Knap 7 dage har reparationen taget, hvilket jeg ser som utroligt hurtigt set i forhold til mange andre firmaer, jeg har købt telefon hos. Der er tilstrækkelig info med, hvad der er foretaget efter reparation og Proshop tilmelder dig service via mail og sms med status på forsendelsen. Jeg køber gerne igen hos jer! Fantastisk service.

Proshop ApS

Nem overskuelig bestilling, hurgtig levering

Fornuftig beskrivelse af varer og tilbehør. Som sædvanlig hurgtig levering.

Præcis leverance

Hele købsprocessen var enkel og effektiv. Præcis levering.