We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (6)

Drop Parkering Danmark som driftspartner

Kære Q8. Vi har en lang historie sammen. Helt tilbage fra 1989, hvor jeg arbejdede på jeres tank i Vesterbjerg i Lemvig. Loyaliteten fra min side har hængt ved. Jeg har altid valgt at tanke hos jer, hvis I var inden for rimelig radius. Men nu er det slut. I går skulle jeg hente min søn i Weidekampsgade i København og ville ved samme lejlighed skifte en forlygte og tanke på jeres tank på hjørnet af gaden. Jeg parkerer bilen på tanken og ringer til min søn, som selv kommer ned på gaden fra kammerateris lejlighed. For at han ikke skal krydse gade alene, han er kun 8, går jeg over gaden og venter ca. 2 min inden vi sammen hår tilbage til bilen for at tanke mm. Og så har Parkering Danmark som står for driften af jeres p-ordning på tanken givet mig en p-bøde, mens jeg kortvarigt havde ryggen til. 650 kr. Parkering Danmark har allerede afvist min klage. Så nu må jeg desværre afbryde vores mange års samarbejde og tanke hos jeres konkurrenter. Det er jeg oprigtigt ked af. Farvel og tak. Jeg håber at I i fremtiden kan leve af kunder der kommer til jer med bus, metro, på cykel eller kollektiv trafik. Venlig hilsen Rasmus

Historien har et efterspil:
Efter at Parkering Danmark har afvist min klage er Q8 nu gået ind i sagen og har annulleret afgiften. Q8 kan således udvise konduite og bekymrer sig om sine kunder. Dejligt! Venlig hilsen Rasmus

DYRT

Det er alt for dyrt! Både benzin og hotdog!

Q8

I danmark er det kunderne der skal levere servicen til virksomhederne!

Jeg kørte ind på tanken for, at få benzin på min bil men blev mødt af en automat der informerede mig om, at hvis jeg ønskede, at betale med kontanter skulle jeg henvende mig i butikken! Synes måske allerede dér, at det var lidt for kompliceret, at tanke - Men ok! Jeg gik ind i butikken og gav ekspedienten kontanter hvorpå jeg sagde, at jeg gerne ville tanke fra stander nr. 3 :-)
Men så blev jeg ramt af følgende tone: "Hey! Du er sgu ikke færdig! Du skal sgu da have den her bon med ud" Jeg anede ikke hvad jeg skulle med bonnen men jeg fandt ud af, at jeg skulle scanne eller indtaste en kode udenfor!
Jeg valgte, at sige: "Nej tak, så giv mig bare mine penge tilbage - Det er for besværligt for mig som kunde, når jeg kan gøre ind til shell ved siden af og tanke uden problemer"!
Ekspedienten udbrød noget i stilen med "Tsk, åhh.." og lagde mine penge på disken. Jeg tog mine penge og skulle til, at gå igen. Men så kom den der kedelige tone igen.. "Hey! Du skal sgu lige skrive under på den her kvittering" Hvortil jeg svarede "Nej, det tror jeg ikke" Og så skal jeg da lige love for, at manér, moral og generel pæn opførsel blev gemt helt væk! Ekspedienten råbte.. Og ja, jeg mener VIRKELIG råbte "Du skal fucking skrive under på den her kvittering når jeg fuckung siger det! Kom fucking herhen og skriv fucking under nu!"
Ja, jeg tror endda, at jeg glemte et par "fuckinger" (til ekspedientens fordel) ;-)
Så tænker jeg bare.. 13.35 kr. pr. liter benzin???????? Han burde pudse min forrude mens jeg tankede - Vel og mærket UDEN selvbetjening!
Jeg blev selvfølgelig stødt af, at blive bandet sådan efter.. Men mest stødt af, at ekspedienten tilsyneladende forventede, at hans ord var lov! Han var slet ikke klar over, at jeg på ingen måde er forpligtet til, at skrive under på noget for, at få mine penge tilbage når jeg fortryder et køb!

Opfører sig ikke voksent

F24, aka Q8, nægter at vedkende sig ethvert ansvar, når deres bilvask's hårde børster åbenlyst banker lakken af ens bil. Det er dybt utilfredsstillende og jeg køber intet hos sådan et uansvarligt firma nogensinde mere.

Q8

God service, og altid venligt personale.

Synd at de har lukket/ændret så mange stationer til at være uden betjening.

Superdiesel

Jeg var inde og købe "Super Diesel uden merpris".
Det kan godt være den kostede 1kr mere end hos den anden tankstation ovre på den anden side - men min bil fisede derudaf med 1000km i timen - den kørte faktisk selv - prøv Super Diesel hos Q8 - til kun 1kr ekstra.

Frederik Grøn Schack found this review useful

Is Q8 your company?