[REPLY]
Jeg har nu klaget to gange - uden held. Det foto, de har sendt som 'bevis' har sorte prikker over, hvor gyldigheden står på billetten. Dvs. at det ligner en slags filter de har lagt over, så man ikke kan se at billetten er i orden.
Det er det frækkeste jeg nogensinde har oplevet. Og nu truer de med advokat, hvis jeg ikke betaler. Jeg troede ikke at der var den slags mafia-tilstande i DK af løgnagtige firmaer.
Modtog et brev fra Qpark, hvor de forlangte betaling af en P-bøde for et tidspunkt, hvor bilen var solgt.
Ringede til Qpark og måtte vente 25 minutter på at komme igennem for at forklare, at bilen altså ikke var mig, idet jeg havde solgt den. I øvrigt kunne jeg jo bevise, at jeg slet ikke var i den pågældende by, hvor forseelsen angiveligt skulle være sket, på det tidspunkt de forlangte betaling for.
Det var de komplet ligeglade med.
Jeg spurgte om, hvor jeg så kunne klage over en sådan behandling, hvortil de sagde: "Du kan ikke klage nogensteder, for der kan ikke klages i P-branchen.".
Sikke ringe behandling af en henvendelse.
Jep! Kører bilen ind i gården ved Tårnbypark Alle, for at hente en pakke, der ikke kan bæres .. Bilen bliver parkeret et sted, hvor den absolut ikke er til gene for nogen, da vi helst skal gå så "kort" som muligt, da genstanden er meget tung.
Men nej! Præcis 5 min efter, sidder der en bøde i forruden, og så tænker man bare .. Hvor lavt kan et firma synke? Det er jo udelukkende pga. pengemangel. Jeg synes fandme ikke det er iorden, at de ikke giver folk nogen som helst chancer for at hente eller sætte varer af.
Det fandme en Ommer ! Magen til grådigt firma skal man leve længe efter.
Ved parkering ved Aros i Århus og benyttelse af den første automat er denne ikke opdateret, så jeg har oplevet, at betalingsgebyr på 0,50 krone ikke er medregnet, så de trækker beløb højere en pålydende værdi på kvittering. Ved kontakt til Q-park kan de udstille ny kvittering, men ikke refundere hvad de trækker for meget i henhold til kvittering og pålydende værdi. Ja, det var jo kun min ene kvittering, men hvor mange parkerer der????? Det har været en solid ekstra indtjening for Q-park!
Min mor fik en bøde ved at holde på en parkeringsplads hvor skiltet for det første var ødelagt så meget at man ikke kunne læse hvad der stod og for det andet så langt inde i hækken at man ikke kunne se det.
Deres svar på vores brok er så at hun burde have kigget ved den anden indgang hvor der også er et skilt.
For helvede da. Det er 10 meter væk, der er jo en grund til der er flere indgange?
De er så fulde af lort at det er helt vildt. Hvis vi stadig er utilfreds kan vi tage den i retten, men de skal jo nok få bestukket nogle så vi kommer til at betale alligevel + omkostninger fra retten.
De burde fjernes fra Danmark, da de bruger ulovlig pengeafpresning!
Hvis jeg kunne vil jeg give dem -5 stjerner! Jeg ved ikke hvad det er de har taget billede af, men det er i hvertfald ikke min bil. Det er slet ikke min P-skiv de har på billedet, det ligner mit forrude men det er det ikke!
Den skal de længere ud på landet med. De får sgu ikke min hård tjente penge!
De har givet mig 2 bøder inden for 1 time for at holde samme sted.
Hvilket de godt kan se ud fra deres billeder mm.
Men de agter ikke at slette den ene bøde, den må jeg gå i retten med oplyser de.
Med et amoralsk koncept. De må jo være desparate efter penge såden som de snyder. Er selv blevet snydt da de ikke overholdt deres egen skiltning. Hører klart hjemme i slyngel kategorien.
Jeg ankom til en Qpark p-plads ca kl 10.43 d.1.4. Skulle ind i FitnessDK og træne og havde ungerne med. Efter at have afleveret ungerne til børnepasning fik jeg et nyt P bevis for april som skal ligge i forruden. Da jeg kom ud ca 10.55 med P beviset var der en P bøde, hvor de skrev at de havde overvåget min bil fra 10.35 til 10.50 og derefter skrevet bøde. Jeg var kl 10.35 slet ikke ankommet på P pladsen. Det er snyd med tiderne.