We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (48)

Rigtig god service

Jeg har brugt Quickpot i Skive 2 gange nu, og kan kun anbefale dem til andre. Der er lavet service og olieskift samt skiftningen af vinter/sommerdæk. Begge gange har jeg haft mulighed for at stille bilen kl. xx om morgen ,og så hente den igen når jeg havde tiden til det (på dagen serfølgelig)

Har ikke haft den mindste fejl at melde på den service der er blevet leveret. altid venligt personel som kan deres håndværk. Jeg vil helt sikkert anvende dem igen.

penge ud af vinduet

jeg fik lavet service på min .
sagde den hade en mis lyd.
de sagde der ikke var noget galt .
kørte ind med den igen og fik dem til at kigge på den igen . der var så hul i mon intercooler . nå fik den skifte . hente bilen kørte 6km så var det galt igen vente om det var så en slange til intercooleren der var hoppet af . sagde til dem de skulle kigge på den forlygte der heller ike virke efter de hade kigget på den .
de sagde at det nok var en pære . men det var ikke noget de ville kigge på .
nu har jeg så lige skifte pæren , og det var ikke den det var galt med .
hvis det nu er det relæ der sider 5 cm fra intercooleren
koster den så 2800 kr + moms og montering .

så vil da fraråde alle at bruge quick pot . jeg tør da ikke lade dem røre ved min bil mere, kan jo være de ødelækker mere næste gang.

nu skal jeg jo så bare ha fundet en anden til at kigge på min bil. og det bliver det jo nok ikke billiger af

så stort tak for dårligt og sløset arbejde

hilsen kristian

mit nye svar ....

hehe nu er de vist bare ude på at snakke uden om .
jeg kørte min bil ind for den hade en mislyd ved venstre forhjul de sage til mig de trode det måske var en turboslange det hade de set før
okay sage jeg .
så vil jeg også lige ha lavet service på den nu den skal her ind .
peter / værkføreren i skive sage til mig han selv hade lavet bilen og han hade kigge på intercolleren der var en smule olje på den men at det nu var meget normalt .

hade han ikke sagt han hade kigget på den var det en anden historie .
det med slangen der hopper det var bare en fejl og det sker jo. og har ikke været noget siden med det .

men at de ikke en gang gider at kigge på en lygte de har ødelagt (intercolleren og lygten sider op af hinden')
og mekanikeren sage til mig at de hade haft løsnet den for at kunne komme til intercolleren
jeg ved jo ikke had der er galt med lygten jeg ved bare at det ikke er pæren . måske er det en ledning eller et stik eller noget .

men har jeg min bil på værksted skal de sku ikke levere en bil tilbage uden lys hvilket heller ikke er lovligt at køre med i danmark

det med om min bil er chippet eller ej ved jeg nu ikke. den står som da jeg købte den for 7 år siden ned ved vw i skive
og har da fået den synet 3 gange uden problemer så det kan da vist være sagen uvedkommende om den er eller ej

nå jeg hvis det er relæet er kun lidt over 2 år

men alt i alt er det jo bare mega dårlig service fra quickpot skive .
de hade heller ikke stemplet i servicebogen . synes bare det er så sløset

Hej Kristian

Jeg er ked af den oplevelse du har haft med QuickPot.

Jeg skulle lige have et overblik over opgaven der er blevet udført, så jeg har nu snakket med værkstedet som har udført reparation/service på din bil.

Det er korrekt at vi lavede service på din bil uden at opdage, at der var en revne i intercooleren.

Det er sådan at når vi laver service, bliver der læst fejl ud på billen med vores tester. Der var ikke lagret nogen fejl i motorstyringen, så det eneste vi kunne forholde os til var du havde fortalt til værkstedet at der var nogen røgudvikling under acceleration.

Da vi kigger på bilen igen, opdager vi så revnen i intercooleren og skifter denne og jeg skal selvfølgelig beklage at der, så er en slange der springer af intercooleren og at du må tilbage til værkstedet for at få denne påmonteret igen. Det er ikke korrekt at vi ikke ville kigge på det med lyset, men mekanikeren prioriterede at få slangen fastmonteret på intercooleren, så du kunne blive kørende igen.

Vores reservedels leverandør havde lukket for dagen, så vi ville ikke kunne få en pære til din bil.

Jeg kan forstå på værkstedet at din bil er ChipTunet. Når en bil er ChipTunet bliver der skruet volsomt op for ladetrykket fra turboen mm. Dette er bilens tryksystem ikke beregnet til og derfor udsættes trykslanger, intercooler , for et øget pres og slid. Måske dette er grunden til at intercooleren var revnet i første omgang og sikkert også grunden til at slangen hoppede af, systemet er simpelthen ikke beregnet til dette tryk.

Det er i øvrigt ikke lovligt at ChipTune på biler i DK ifølge trafikstyrelsen, idet det øger partikeludledningen + forureningen mm.

Nu kan jeg så forstå på dig, at du selv har skiftet pæren og mener at det i stedet er et relæ, som skulle være blevet defekt, idet vi skifter intercooleren. Vi kan helt klart afkræfte, at vi skulle have forsaget denne skade. Relæet sidder bygget sammen med forlygten og vi har ikke haft fat i denne. Det er meget kendt at disse relæer med alderen står af og skal skiftes, men det kan også være andre ting. Men det er et tilfælde at det holder op med at virke samtidig med at vi reparerer din bil.

QuickPot A/S - Hovedkontor

Ventetid og har ikke de bestilte dæk

Vi havde aftalt tid til dækskifte og havde bestilt en bestemt type dæk til bilen.
Da vi kommer til værkstedet må vi desværre lige vente 20 minutter, da vi åbenbart havde bestilt midt i deres kaffepause og da de endelig skal til at gå i gang, er der så desværre udsolgt af de bestilte dæk - på trods af vi bestilte tid flere dage i forvejen.
Så vi kunne enten vente til de havde fået dækkene hjem igen - de kunne dog ikke garantere at de ikke blev udsolgt igen, eller så kunne vælge nogle andre dæk, som var lidt dyrere... Da vi ikke gad vente længere, valgte vi bare at tage de lidt dyrere dæk og så være enige om at det var sidste gang vi brugte Quickpot.

Hej Søren

Jeg er ked af den oplevelse du har haft med QuickPot.

Vi har meget travlt lige nu på alle vores værksteder, så det sker desværre at en dæklevering kan overlappe vores ordre i systemet. Og der derfor var blevet udsolgt af lige netop de dæk du skulle købe.

Det er selvfølgelig beklageligt at du måtte vente og skulle betale mere for en anden dæktype, så jeg håber at løsningen med et gavekort fra QuickPot, vil få dig til at vælge QuickPot som dit foretrukne værksted næste gang du har brug for det.

QuickPot A/S - Hovedkontor

Quickpot Hillerød - Fejl i sporing, efterfulgt af en dyb ridse på venstre forskærm.

Jeg fik min bil sporet efter jeg fik bilen sænket, men det hele var fint, indtil jeg så kom ud på vejen, efter de havde testkørt bilen. Bilen drejede til højre når jeg holdte rettet lige, så for at kunne køre ligeud skulle rettet være drejet mod venstre.
Efter det bestilte jeg en tid, og fik en tid 2 uger senere. Derefter fiksede de problemet, men bagefter, så ser jeg at de har ridset min venstre forskærm. Jeg henviser manden til min forskærm som der er blevet ridset, (Det er en ridse helt ned til metallet, ikke en lille ridse, men nærmest et hak), og han siger at sådan så det ikke ud da bilen var hos dem. Derefter siger han at det nok har været en kunde der har gjort det... Min bare røv.
Kan ikke engang få det erstattet. Flot Quickpot. TAK!

Hej Damjan

Jeg er ked af den oplevelse du har haft med QuickPot.

Jeg har snakket flere på værkstedet og kan forstå, at grunden til at bilen ville trække til siden under kørsel, skyldes at det efter dit eget ønske skulle baghjuls camber stilles meget skævt. jeg vil lige påpege, at hvis man fifler med justeringer af hjulvinkler, vil det altid have indvirkning på bilens køreegenskaber.
jeg kan også forstå på værkstedet at de efterfølgende sporer bilen igen, således at den kom til at køre som den skal.

Ud fra det du skriver, kan jeg se at du har fået en ridse på din bil, jeg har snakket med flere på værkstedet og de er 100% sikker på at det ikke er en ridse vi har forsaget under sporingen af din bil på vores værksted og derfor kan vi selvfølgelig ikke erstatte dette.

Uacceptabelt

Jeg kontaktede Quickpot tilbage i starten af marts måned 2013 i god tro (en kollega anbefalede dem) og ville have skiftet olie på min Altex XL, samtidig ville jeg have checket bagbremserne.
Jeg kørte min bil til Quickpot's værksted i Odense efter aftale.
Jeg blev ringet op fra Quickpot i Odense, og jeg fik at vide at jeg skulle have nye klodser og nye skiver på bagbremserne, derudover sagde de at mine dæk var gået under det tilladte i henhold til mønstret og der skulle 4 nye dæk på.
Alt i alt ville det koste mig 7500 kr. Bilen blev på værkstedet natten over til om Fredagen. Fredag eftermiddag skulle jeg så hente min bil. Jeg ventede et godt stykke tid på at få mine nøgler da det gik op for Quickpot at de havde givet mine nøgler til en anden kunde. Den anden kunde kom heldigvis tilbage med nøglerne, men det fik mig til at tænke hvor professionelle de egentlig er.

Sent eftermiddag kørte jeg hjem og var ude og køre en tur, jeg kunne mærke der var noget med bagdækene, lyd niveauet var i næsten samme stil som inden jeg tog til værksted. Til min forbavselse så jeg at de kun havde skiftet fordækene på bilen.
Mandag morgen tog jeg fat i Quickpot Odense igen og de blev helt stille i telefonen, og bad mig komme forbi.
Tog til Quickpot og fik at vide at mekanikeren havde taget fejl og der var sket en kommunikations fejl. De skiftede bagdækene på stedet og godt 30 min kunne jeg køre fra værkstedet igen.
Det fik mig til at miste helt tilliden til Quickpot. Nu gik jeg i tankerne om de rent faktisk havde skiftet olie på bilen.
Jeg checkede mit service hæfte på bilen og der havde man fra Quickpot side ikke skrevet at man havde skiftet olie på bilen. Olien var knald sort, og niveauet på Olie standen var tæt på det være over normen. Jeg kontaktede igen Quickpot i Odense som påstod at der var skiftet Olie og jeg kunne komme ind og få et stempel i service hæftet. Min tillid til virksomheden havde allerede et knæk så jeg valgte at vente lidt. Nu hvor vejret er blevet varmere kan jeg høre på bilen at den trænger til Olie skift. Jeg har pr. dags dato fået at vide at den absolut umulig kan have fået skiftet olie i marts ved anden auto virksomhed, som har målt viskositeten på Olien.
Jeg sidder derfor tilbage med en dyb følelse af bondefangeri, og dyb mistillid til Quickpot Odense. Jeg står nu over for enten at få skiftet olien ved anden autoværksted eller tage kontakt til Quickpot for at få en uddybning og et olie skift på deres regning.

Hej Jesper.

jeg er ked af den oplevelse du har haft med QuickPot.

Jeg ved at værkstedet har forsøgt at kontakte dig, men uden held.

Du bedes kontakte værkstedet og spørge efter Mikkel, han er først tilbage på Mandag.

Elendig

Havde bestilt tid til at få skiftet vinterdæk hos quickpot tilst kl 9:00, og jeg skulle vente 30 min mens de gjorde det.
De gik i gang 9:45 og efter 10 min fandt de ud af at de manglede låsemøtrik.
Jeg sagde at jeg kunne hente den på 5 min, men så var vi inde i kl 10:00 pausen og det kunne ikke blive i dag, da jeg havde aftale kl 11:00

Total spild af tid, plus skal til at finde nyt sted.

Hej Benny.

Jeg er ked af den oplevelse du har haft med QuickPot.

Jeg kan forstå på værkstedet, at der var meget travlt lige der hvor du ankommer med din bil og at der i den forbindelse var lidt ventetid.
Jeg har snakket med montøren, som hjalp dig med at lede efter låsebolten i hele bilen, han fortæller mig at de havde sagt at det ville være ok at du fik hentet låsebolten men at de lige skulle have lidt at spise i mellemtiden, så de kunne få fornyet energien til resten dagen.

Jeg kan forstå at du ikke ønskede at vente på dette og derfor valgte at aflyse din opgave hos os.

Husk at en låsebolt bør ligge i bilen og ikke hjemme i garagen, hvis du punkterer og låsebolten ligger hjemme, kan du ikke sætte reservehjulet på.

Vi håber at kunne byde dig velkommen hos QuickPot en anden gang.

QuickPot A/S - Hovedkontor

Quickpot århus: Fantastisk og kompetent service - 5 gange i træk over ca. 3 år.

Hvis du er bilejer i Århus-området, så bør du stifte bekendtskab med Quickpot i Århus C. Vælg dem som dine faste mekanikere. Kort og godt. Det er essensen af min anmeldelse. Det kan kun gå for langsomt. Hvorfor? Her er et opkog af mine historier.
Jeg ejer en Audi A6, som i forbindelse med mit arbejde får lov til at arbejde for føden. 1) Sidste år blev bagagerummet forsøgt brudt op i København, hvor en bandit havde haft en skruetrækker i låsen, hvorved den gik i stykker. Jeg havde vigtige dokumenter mv. i bagagerummet og fik i København kontaktet diverse autolåsesmede. Ingen af disse såkaldt "Landets bedste autolåsesmede" kunne få bagagerummet op uden at skulle bore et 10cm hul i skroget. Autoriserede Audi-værksteder kunne heller løse problemet uden en større og tilsyneladende dyr operation. Claus hos Quickpot i Århus løste den udfordring til UG kryds og slange på nærmest ingen tid og med en herlig "hvor svært kan det være tilgang." Klasse. Ja, klasse, det mener jeg.
2) Quickpot århus C har 2 gange forberedt den til syn, og det er forløbet upåklageligt hver gang. De tager sig godt af bilen, og har blik for både at reparere og forebygge fejl på en måde hvor du føler tillid til deres vurderinger. De har både lavet bremser, forbro, skiftet forrude, udstødning mv.
3) Jeg lavede min første bule i bilen i sidste uge i Legoland, hvor jeg på deres parkeringsplads overså et 40cm højt jerngelænder, som jeg naturligvis vil vove at påstå ikke tjener nogen nytte. Sammenstødet havde forrykket hele frontpartiet af bilen. Quickpot fik bilen i morges og kl. 16.00 kunne jeg hente bilen hvor den så ud som ny.

Fælles for alle oplevelser har været en meget stor forståelse for diverse mekaniske udfordringer og et meget stort engagement i at finde den bedste løsning. De har løst alle de udfordringer jeg har haft med bilen. Deres priser er yderst fair. Jeg forlader værkstedet hver gang med en følelse af stor taknemmelighed og et kæmpe smil på læben. Hvornår har du sidst prøvet det med din mekaniker?

Stor tak til Thomas der driver, hvad jeg gerne vil nominere til landets bedste værksted, og stor tak til hans flok af dygtige mekanikere, som hermed får mine varmeste anbefalinger.

Service på højeste plan!

KÆMPE ros til drengene i Rødovre, for det super professionelle arbejde og den utroligt behagelige måde man bliver modtaget på...
Havde en lampe der lyste på min gamle bil - og straks kom der en mekaniker flyvende ud og undersøgte bilen og konstaterede at der intet var galt - bare en sensor der ikke virkede. Han så samtidigt at min kilerem trængte gevalidigt til en udskiftning, og vupti - så havde jeg en tid dagen efter og på under 30 min. en bil klar til at udfordre de danske veje nok engang. Jeg kan ikke huske deres navne allesammen, blot at den ene hed Henrik og den anden var souschef ... Ham der lavede min bil. Og så den skønne lærling i har dernede... Pragtfuld og glad knægt der tidligere i år skiftede min udstødning på nul komma fem!!!
I er mit foretrukne værksted og vil komme til at bruge mange timer hos jer i fremtiden!!!!
Tak endnu engang!!

Mikkel Møller found this review useful

QuickPot A/S - Hovedkontor

Quickpot må være reference til det, deres "mekanikere" ryger

Måtte desværre benytte Quickpot i Viborg til at skifte fra sommerdæk til vinterdæk.
Desværre var det ene vinterdæk fladt. Jeg får at vide, at regler og retningslinier dikterer, at man ikke må lappe hullet i dækket, da det er over 6 mm, så jeg bliver nødt til at købe et nyt dæk.
Da jeg så punkterer på et andet dæk to uger senere, fortæller falck-manden OG min egen mekaniker, at man sagtens kan lappe større huller end 6 mm, og at ovennævnte situation er trick og humbug for at sætte gang i omsætningen.

Jeg kan derfor IKKE særligt varmt anbefale nogen at have med Quickpot i Viborg at gøre. Og hvis man skulle dømme efter andre indlæg på dette site, gad vide om selve navnet "Quickpot" ikke refererer til den tosse-tobak, deres "mekanikere" måtte indtage i stedet for at tage på relevante reparationskurser.

Hej Thomas
I henhold til reparations anvisning TI2044 fra Teknologisk Institut & Dæk Specialisternes Landsorganisation, Er det ikke tilladt at lave en Kør Straks reparation på mere end 6mm skade. Det ikke er sikkerhedsmæssigt forsvarligt, da dækket kan springe pga. skadens størrelse.
Skaden i dit dæk var på ca. 8mm. dvs. at hvis skaden skal repareres, skal man have dækket ind til en vulkanisør som kan varmvulkanisere dækket og derefter sætte en stålforstærket lap indvendig t i dækket.
Denne service er ikke noget vi kan tilbyde hos QuickPot, derfor blev du tilbudt at købe et nyt dæk.
Alle vores værksteder deltager i de relevante kurser, det er netop derfor de sagde nej til at lappe dækket.
Mvh.

for ringe!!

Sidste år i januar skulle have lavet nogle forskellige ting på min bil... (remme og en censor)
Jeg aflevere bilen om mandagen og får at vide at de vil ringe sidst på dagen (så håbede de på at bilen var klar) klokken nærmede sig lukketid og ingen ringede. Jeg tog selv telefonen og ringede men ingen svarede. Det endte med jeg cyklede ud til dem og fik at vide at bilen ville blive klar i løbet af tirsdagen...
Det SAMME SKETE: Tirsdag, onsdag og torsdag!!! Fredag forlangte jeg at få min bil tilbage og censoren var ikke blevet lavet (dog var de andre ting blevet lavet). Mekanikeren lovede mig at ringe tilbage når han fik den nye censor hjem.... jeg venter stadig... husk på at det var i januar at bilen var på værksted hos Quickpot Frederiksberg.
Jeg er ikke imponeret!!

QuickPot A/S - Hovedkontor

kunne lige så godt havde gået hos araberen på nørrebro

bestilte deres "store" service,+ de skulle skifte tændrør og benzinfilter. 6 mdr efter da min mekaniker skal skifte til vinterhjul opdager han at de ikke har smurt skruerne og boltene flækker. da han kiggede bilen igennem kunne han konstatere at de ikke havde lavet en skid på bilen udover at skifte olie og jeg betalte 4000kr for det, kunne jeg sagtens klare selv på 30min for 600kr tager så ned til dem igen og de undskylder og vil rette op på det, jeg får så bilen tilbage med nye bolte men de har stadig ikke gået alt det igennem som der er på en service liste som de udleverede til mig eller smurt de dele man normalt gøre. begge gange ringede de aldrig til mig når bilen var færdig, jeg skulle selv tage kontakt til dem.
medarbejderne smiler aldrig eller er imodkommende overfor kunderne.
wv skulle have 5000kr for samme ydelse og jeg fortryder jeg valgte quickpot for at spare 1000kr de har alligevel ik rørt bilen. vil aldrig tage ind til quickpot på frederiksberg igen, om så jeg gik i stå midt på vejen og det ar min eneste mulighed, de røvrender folk og er for nærrige med smøremiddlet. tag heller ind til en autoriseret hvor du er sikker på du får lavet det du har betalt for

Tilst afdelingen

Vi skulle have nye dæk på bilen, og jeg aner intet om dette, så ringer og snakker med quickpot i tilst, hvor medarbejderen gav sig god tid til at forklare mig forskelle og finde ud af, hvilke dæk vi skulle have på bilen.
Vi endte med at aftale, at jeg kom forbi med bilen samme eftermiddag, og vi kunne endda komme til før tid.
Vi fik hurtigt nye dæk på bilen og til en god billig pris.

QuickPot A/S - Hovedkontor

God og reel service samt venlig betjening

Har været godt tilfreds de gange jeg har brugt Quickpot, også en enkelt gang hvor jeg måtte retur, da det jeg havde fået lavet ikke var helt i orden. Det blev lavet om uden problemer og uden beregning.

god kvalitet-til lav pris

jeg har brugt quickpot i mange år,det første sted var i skive,flyttede til herning for 4 år siden.for begge afdl jeg har brugt har kundeservice altid været i top,behjælpsommer og imødekommende altid med smil på,arbejdet er suveræn iført i forhold til kundens ønske,og prisen er lavt i forhold til bilforhandlerne.jeg kan varmt anbefale quickpot,og vil benytte jer fremover.stor-hilsen.k.jensen herning

QuickPot A/S - Hovedkontor

Hurtig og høflig hjælp til en kvinde der på ingen måde har forstand på biler..

Ringede der ud i den 26. september, da jeg skal køre langt her i løbet af ugen og gerne ville have tjekket et par små ting på bilen..

Fik beskeden bare kom, så kigger vi på det.. Kørte der ud i løbet af en lille time og kom til med det samme og har nu indtryk af at jeg nu trygt kan køre de 2 x 280 km jeg skal her i weekenden..

Føler, at jeg blev taget meget godt i mod og er imponeret over den gode og hurtige service der er der ude..

Helsingør afd. er topservice

Trofast kunde igennem 7 år, og har altid fået en venlig, og ikke mindst ærlig betjening. Kompetente folk, som gør et fantastisk arbejde. Jeg har kun ros til overs for Helsingør-afdelingen :-)

Advarsel Advarsel Advarsel

Jeg ville ikke en gang turde sende mit barnebarns trehjulede cykel til reparation hos QuickPot

Helt køligt Aircon tjek

For Quickpot i Rødovre. Vedr. Aircon tjek.

Virksomheden og troværdighed = * * * * * (5 stjerner),
Betaling = * * * * * (5 stjerner), som aftalt mht. beløb
Levering af ydelse = * * * * * (5 stjerner),

Reklamation (RMA) = ikke bedømt

Super service hos Quickpot i Hillerød

Fik super service Quickpot i Hillerød

Fik skiftet udstødning hurtigt og billigt.

Ud over det opdagede de også at min ene forlygte ikke virkede.
Blev også skiftet og blev kun bonnet for pæren

Bedre kan det vist ikke være, så kun rosende ord her fra til Boo & Co. i Hillerød

QuickPot A/S - Hovedkontor

Vi skiller dine bremser ad, renser dem og giver dig dem i en pose !

Jeg var ude ved quickpot i Viborg for godt 3 uger siden, for at få lavet en quickpot 2 eftersyn til 2000kr. Det var også fint og jeg fik en tid så det passede med at jeg kunne hente bilen efter skole. En time efter de havde taget den ind, ringer de så og siger at mine bærearme, bøsninger og styrestænger er helt færdige og at de skal skiftes (bilen var synet 2 dage forinden og jeg har selv tjekket den for slør og uregelmæssigheder og det var slet ingen ting) og det vil koste 6000-8000 kr. jeg bliver jo straks oprevet og ringer til forhandleren og skælder ham ud.. Jeg får jo så afvide at jeg lige skal kontakte synshallen og køre til omsyn. Så ikke nok med at jeg bor ved Randers, var kørt til viborg for at få lavet service, så skulle jeg nu også køre til Horsens for at få omsynet bilen ! For at få at vide at der SLET IKKE er noget at finde !!
Og dette er slet ikke enden på historien, Efter jeg havde hentet bilen, var min ene kaliber begyndt at daske og dunke, så jeg kørte ud til Quickpot i Randers der var lige så behjælpelige som en prut i en pose. Der manglede et monterings kit på bremsen og dette ville de ikke sætte på, "da det er dem i viborg der skal gøre det" og så måtte jeg jo tage over til den lokale bmw forhandler og købe det der, tilbage til quickpot så de kunne sætte det på... yderligere skulle jeg vente halvanden time på at de kunne bruge 5 minutter på at montere dette... og for at det slet ikke skal være løgn, kunne quickpot i Viborg heller ikke engang nulstille service computeren på bilen, så dette måtte jeg jo også få gjort et andet sted... Og nu er min bil så igen på værksted, 4500kr koster dette for nye kaliber, klodser og skiver da de ikke har gjort hvad man betaler for... service på bremserne, come on.. lad vær med at være grådige med fedtet ! giv nu de glidere lidt fedt, rens nu tingene ordenligt.

Brug ikke quickpot til noget ! med mindre du vil have at de skiller dine bremser ad, renser dem og giver dig dem i en pose

Dårlig behandling fra inkompetent

Jeg har været ved Quickpot i Fredericia mandag den 18/6-2012 og få lavet et ”Serviceeftersyn på aircondition eller klimaanlæg incl. kølemiddel, sporemiddel, klimakompressorolie” til 995,- kr.
Jeg må hellere fortælle at airconditionen ikke virkede og at jeg jo selvfølgelig regnede med at få en konklusion på hvad der var galt. Troede egentlig at væsken var tabt.
Forløb:
Jeg kører ind på liften med bilen og med det samme sætter medarbejderen en trykflaske med Nitrogen til køleanlægget og skruer den op på 10 bar.
Den lader han så stå med tryk på i ca. 10 min.
Han tjekker ikke engang om der var det tryk på, som der være, så vi her kunne se, om anlægget var utæt.
Herefter sætter han jeres automatiske kølemiddelskifter og trykkontrolapparat til køleanlægget på, for at skifte olie/sporstof/kølemiddel.
Jeres apparat kører færdig og medarbejderen starter bilen for at se om køleanlægget virker.
Det gør den ikke…..
Han siger så til mig at, hvis han skulle kigge yderligere på bilen for, at finde fejlen, ville det koste på timebasis.
Jeg kan ikke forstå hvad I mener med jeres reklame for ”serviceeftersyn” når I ikke engang kigger på hele køleanlægget. Hvad med kompressor eller køleventil……….. men han kunne ikke engang finde dem…….så hvad havde det hjulpet.
Jeg spurgte ham om, hvorfor han ikke havde tjekket, om der var tryk på anlægget, for så var der jo ikke en grund til at bare at sætte jeres lille maskineri på.
Han forsøger så, at fortælle mig, at trykket ikke er afhængig af væskemængden i anlægget.
Se det viser jo, at han ikke ved det mindste om køleanlæg, men kun ved, hvordan man sætter et kølemiddel apparatet på bilen og tænder den. ”Men skifte dæk, det var han godt nok Quick til”.
Jeg føler mig godt nok bondefanget af Quickpot og deres service. Jeg fik jo kun skiftet kølevæsken, intet andet, så jeg har smidt 995,- kr. direkte ud af vinduet og skal stadig ud og få lavet et serviceeftersyn på min aircondition.
Det er nok ikke lige Quickpot jeg vil anbefale…..med undtagelse at skifte dæk……….:-)

QuickPot A/S - Hovedkontor

Dårlige til reparation af biler

Vil ikke anbefale brug af quickpot i Holstebro til at rode med jeres biler det kan de slet ikke finde ud af vil lige skrive kort om hvorfor

Da jeg havede fået min bil sænket og sat helt nye fælge skulle jeg have den sporet og det fik jeg så quickpot til at gøre det var sådan at det ikke var noget der tog så langtid så jeg kunne vente derude til den var færdig kunne følge det hele gennem en rude i venterummet og kunne godt se at da han satte sporings apperatet på at det nok ville være lidt hårdt ved fælgen men tænkte at de nok havde styr på det da bilen så var færdig og fik nøglen gik jeg ud til bilen og der blev mine bange anelser til virkelighed der var mærker i alle fælge lakken var sempelthen skallet af jeg tog så kotakt til værkføren på stedet han mente at det var fordi jeg havde været imod i kantsten og vi havde så en lang diskution frem og tilbage enden blev at jeg var nødtil at tage der fra uden nogen form for erstatning da jeg kom hjem var jeg så gal over den elendige behandling jeg havde fået af dem men tænte så også jeg der skal være løgn og blev ved med at tage kontakt til dem efter 14 dage hvor jeg havede brokket mig til dem næsten hverdag fik jeg alligevel medhold og de besluttede så at give mig 4 nye fælge så det var jeg super glad for da jeg så skulle have sat de nye fælge på skulle de have sat de dæk på som sad på de gamle fælge og det var også fint nok bortset fra at da det hele var monteret på bilen igen hoppede fælgene så meget så det var ligesom at køre 80km i timen på grusvej det tog dem 3 gange at få dem afbalanceret og de køre stadig ikke som de skal så besluttede jeg mig for at få et andet værksted til at gøre det og nu køre de som en drøm
så jeg kan garantere for at QUICKPOT SKAL ALDRIG PILLE VED NOGEN AF MINE BILER MERE
kæft en dårlig service de har og biler kan de heller ikke finde ud af at lave

Villy Laurberg found this review useful

PAS PÅ din bil

Det er okay du får sat gratis gummihænger til din lydpotte på her, men alt andet PAS PÅ!
Pga. mit normale værksted ikke før en europatur kunne sætte ny tandrem på, spurgte jeg til Quick Pot erfaringer med dette, deres svar var; Det er vi faguddannet til, vi har sat det på vores hjemmeside da det netop er vigtigt det er en faguddannet der gør det!
Wauw sejt, jeg indlevere min bil og 10 måneder senere havarerer den, ingen mistanke til Quick Pot for bilen har jo kørt siden. Men mit normale værksted skilte bilen fra hinanden og ringede til mig – jeg kom derned og de viste mig fejlen og undrede sig over hvad der var sket. Jeg tager kontakt med Quick Pot som afviste, jeg havde jo kørt bilen til andet værksted – EGEN RISIKO – nej den accepterede jeg ikke! Jeg tog fat i Ankenævnet for biler og bad dem vurdere sagen. De sendte mig til FDM, deres 2 sagkyndige i Hillerød måbede da de så reservedelene og skrev tilbage til ankenævnet.
Efter 2-3 md kom svaret – Quick Pot har lavet en ”ansvarspådragende fagfejl” og idømmes at tilbage betale en sum på 40 % af det fejlen kostede mig. Ja så er alle glade, jeg siger; En fejl kan ske, så nu retter Quick Pot ind og godtgøre mig de problemer fejlen har givet mig. NEJ, de gider ikke engang svar en retur, de vælger at sidde brancheforeningen overhørig, en forening de selv annoncere de er medlem af – HURRA – så nu har min bilforsikring givet mine dygtige advokater penge til at inddrive (en fogedforretning) mit tilgodehavende hos dem. Så PAS PÅ, få gratis gummiklodser, smurt en bremse og vasket din bil, men PAS PÅ – de kan koste dig mere end du regnede med!
Nu informere jeg så dig som potentiel indkøber af deres ydelser samt alle mine kollegaer i Business Danmark om, er din bil vigtigt – VÆLG en anden til at repererer din bil.

Her kan man desværre IKKE vælge at give 0 stjerner - ØV

Martin and Villy Laurberg found this review useful

Superservice i Holstebro

Det ene ophæng til lydpotten på min gamle Opel Astra var faldet af. Jeg havde travlt og forudså en træls regning.

Valgte Quickpot i Holstebro fordi de lå lige på vejen. Fik tid med det samme, to mand på sagen, det tog fem minutter og kostede 0 kr.
"Det var så lidt - du er altid velkommen en anden gang".

Superservice. Jeg kommer helt sikkert igen.

Altid service i topklasse

Jeg bruger Quickpot i Hillerød og har gjort det i mange år.
Jeg har absolut ikke en finger at sætte på hverken service eller faglighed der. Selv i travle perioder er jeg altid heldig at hvis jeg uanmeldt stiller min bil og smider nøglen ind af brevsprækken, så er bilen fixet med et smil dagen efter.
Jeg bliver altid ringet op hvis der er mere der skal/bør laves end jeg har bedt om , aldrig overraskende ekstraregninger.
Derfor giver jeg Boo & co i Hillerød mine bedste anbefalinger.

NB: Nogle perioder er det ikke til at komme i kontakt med dem pr telefon, men når man bare kan smide bilen og være heldig at den bliver lavet, tæller det ikke ned i mit regnskab ;)

Klamhugger

Var for 14 dage siden nede for at få skiftet olie på vores bil, udover at de tager 579 for 2 liter olie og et filter, kan de ikke skifte filter.

Den unge mand som skiftet olien, kan ikke være uddannet mekaniker.

Han havde ikke kendskab til hvad swedol var, jeg måtte fortælle at det er noget man kan komme i ældre biler, for at gøre mortorydelsen bedre.

Da han pakkede det nye filter ud, kom det bag på mig, med de 15 år jeg har haft i bil brancen at han bare skruede det på, uden at fugte den gummiring der sidder på filteret, det er noget man altid gør for at den pakning holder tæt og i dag på vej hjem fra greve begyndte bilen at lugte af brændt olie.

Ned under og kigge efter, ja ja, olien pissede ud og ned på udstødningen, filter sad løst, jeg kunne dreje det ca 4 omgange med hånden og det var stadig utæt, ind og købe en oliefiltertang og efterspænde, men stadig utæt.

Så håber at QUICK POT som nok kan blive for quick at de i morgen, skifter filter og olie, samt hælder ny swedol på.

Og så burde de få nogle der kan lave noget så simple som at skifte olie, for ham der skiftet på vores kan ikke.

Martin found this review useful

Quickpot Odense, billigere end Toyota

Skulle lave service til min Toyota Yaris De reklamere med at de er ca 2500 billigere end Toyota for hver dæk, og det passede. dog vasker de ikke bilen efter servicen.

ROS til Quickpot i Århus C

Min motorlampe lyste og der var nok noget defekt et el. andet sted på motoren. FDM tjekkede det igennem først og kunne konstatere fejl på lambda sonde og der blev fejlen slettet og jeg skulle afvente om lampen lyste igen. Efter en uge lyste lampen igen og jeg bestiller tid hos Quickpot i Århus C, men det er først om nogle dage pga. travlhed. I mellemtiden får jeg fundet et autoriseret værksted der er specialister på min bilmærke, men der oplever jeg en grim oplevelse. Der tester de bilen og siger at katalysator skal udskiftes. Og når de har skilt tingene ad i bilen, så ringer tlf., hvor manden (sælgeren) siger at det er en brugt katalysator han vil udskifte til 4000 kr. og den nye vil koste 10.000 kr. med garanti på 3 mdr., men der trækker jeg i håndbremsen og vil ikke have det lavet hos dem. Jeg var rasende og ikke nok med det, at jeg skulle af med 1800 kr. fordi de testede fejlen og skilte tingene ad og satte sammen igen! Men nej det nægtede jeg, da det værksted ikke lavede en skid på bilen og dette tjek ikke kostede 1800 kr. og når jeg nævnte at jeg vil gå videre til Forbrugerrådet og at det snød mig, blev prisen meget billigere. FRYGTELIG SERVICE på et autoriseret værksted!
Jeg ringer samme dag til Quickpot og taler med mekanikeren 3 gange den dag i forhold til deres priser og jeg var mest tilfreds ved at de i Quickpot ikke sætter brugte dele i ens bil. Der er 2 års garanti på deres reparationer. Og det viser sig at det er meget billigere både at få skiftet katalysator og lambda sonden hos Quickpot. Han får bestilt lambda sonden og katalysatoren hjem med det samme. Som aftalt den dag, hvor jeg bestilte tiden kommer jeg og mekanikeren er meget interesseret i at høre hvad og hvordan fejlen er testet. Efter nogle timer som forventet er fejlen på motoren lavet, hvor det viser sig at det er lambda sonde der blev udsiftet, som FDM i første omgang påpegede, at det skulle og det var en hård opgave mekanikeren i Quickpot kom ud i, da lambda sonden sad godt fast, men det lykkedes. Katalysatoren fejlede intet og mekanikeren sagde at det ville han ikke udskifte bare for at udskifte. Bilen er testet igen i forhold til om lampen skulle lyse igen og det gør den heldigvis ikke. Hvis det skulle ske igen, skulle jeg bare komme igen.
ROS og ROS til Quickpot der kunne spare mig for SVINDEL og brugt katalysator i bilen!

Quickpot i Kolding leverede varen

Har netop haft min Audi A4 på Quickpots værksted i Kolding for at få skiftet tandrem og jeg må sige at jeg er overordentlig tilfreds. Arbejdet blev udført på den lovede tid og til den lovede pris, grunden til at de får 5 stjerner er fordi de faktisk skiftede mere på bilen end jeg haved regnet med. Tandremskiftet kostede mig kr. 3.795,- inkl. moms, Tandrem, vandpumpe, v-rem mv. altsammen blev skiftet, det samme skulle mit lokale værksted have kr. 10.000,- for og Audi i Flensborg ville have kr. 6.000,- for det. Jeg er rimelig sikker på at det ikke er sidste gang jeg har været hos Quickpot i Kolding. Det skal også nævnes at jeg haved en meget god og fyldestgørende korrespondance på e-mail inden og efter servicet (Haved et spørgsmål som de svarede på indenfor 20 min. vedr. det udførte arbejde). Kun roser herfra.

QuickPot A/S - Hovedkontor

Olieskift kunne have kostet mig min motor...

5 minutter efter et olieskift på quickpot i hjørring. Jeg kører til uggerhøjs værksted for at få strammet kilerem.

Mekaniker hos uggerhøj; har du lige fået skiftet olie?
Mig; ja.
Mekaniker; kom lige med ud og se.
Jeg ser olie der er løbet ud af motoren.
Mekaniker; de har ikke strammet oliefilteret.

Det kunne være endt ganske grueligt galt, det er simpelthen en fejl der bare ikke må ske.

Så ALDRIG mere quickpot til mig.

Finn Snedker, Bryan Jan Lindenskjold, Martin and Benny Højgaard found this review useful

Quickpot i Tilst

I forbindelse med en reklamation over skift af bremseskiver og bremseklodser, blev det tydeligt at specielt én af de ansatte mekanikere har svært ved at holde sig til sandheden.

Den pågældende har åbenbart følgende praksis når kunder reklamerer over en reparation. Bilen tages ind til en gennemgang.
Findes ingen fejl meddeles kunden blot at de fandt sådan og sådan, og at de gjorde sådan og sådan for at rette op på problemet.
Grunden herfor skulle angiveligt være at kunderne så bliver glade, da værkstedet nu har fundet fejlen og alt jo dermed er godt.

Personligt ville jeg nu foretrække sandheden frem for en opdigtet historie.

Bryan Jan Lindenskjold found this review useful

Quickpot i Kolding

Fuld tilfredshed!
God service og konkurrencedygtige priser - så bliver det ikke bedre!

QuickPot A/S - Hovedkontor

Altid god service og priser men kan forstå

Jeg har brugt Quickpot i Rødovre igennem 5 år til familiens to biler.

Jeg havde kun gode oplevelser indtil de fik ny afdelingschef for nylig, men efterfølgende er jeg blot flyttet til Brøndby hvor den tidligere chef er flyttet hen.

Uden den lille episode havde de fået 5 stjerner.

QuickPot A/S - Hovedkontor

Super service trods travl atmosfære.

Jeg er lige kommet fra Quickpot i Rødovre, som er et meget travlt værksted.
Den time jeg var der (imens mit bremsesystem blev skiftet på min mondeo) ringede telefonen uafbrudt og mennesker stod i kø ved disken. Men det smittede ikke af på deres gode humør, og de tog sig stadig tid til, at lytte til mig og mine mærkelige spørgsmål, imens de lavede et rigtig godt stykke arbejde med min bil.
Derudover fik jeg også limet min bilnøgle - ikke et normalt arbejde for en mekaniker, så derfor får Quickpot i Rødovre mine bedste anmeldelser.
Det er til at stole på og meget kundeorienteret.

Mvh Pia.

Hvad har de gang i?

Jeg surfer internettet efter nogen der kan skifte olie på bilen og finder med glæde Quickpot som bruger Mobil1. Bestiller en tid og oplyser nummerplade samt model nummer på bil.

Men på trods af at de har skiftet olien, ser jeg da jeg kommer hjem at de har hældt 10w-40 på. Min bilens manual specificerer 5w-30. Derudover står der at det er fuldsyntetisk, men jeg mistænker at det er halvsyntetisk(mobils 10w-40 er halvsyntetisk) og det kan gå rigtigt galt hvis man lige vil holde oliestanden oppe og så blander med fuldsyntetisk.
Jeg kunne heller ikke få en ekstra liter olie med til at fylde op da den bruger ca 1l på 20000km så hælder jeg lidt på undervejs for at være sikker. De sagde at de var løbet tør. Nu tænker jeg om de så også var løbet tør for 5w-30.

Nu må jeg så ud og skifte olie på bilen igen. For helvede, jeg forsøger at passe på min bil og bruger tid på det.

Forsøgte også i April at købe sommerdæk på en af deres værkstede. Ville have dem der ifølge ADAC havde det bedste vejgrep. Dem havde Quickpot en pris på. Men de kunne ikke levere dem da jeg kom der ned. De havde for travlt til at svare telefonen, så jeg var nødt til at køre derned for at finde ud af det.

Det var en lille ting og en stor ting. Tror ikke jeg gider komme der igen.

Finn Snedker found this review useful

Aldrig mere Quickpot

Havde købt nye pærer til instrument belysning, og havde en aftale med quickpot i Fredericia om at få dem skiftet, det kunne de godt for 545kr. efter 1 time måtte de opgive, det kunne de alligevel ikke finde ud af, men jeg skulle betale alligevel, FOR INGENTING,

Nu kører jeg aldrig til quickpot mere.

Michael

Bryan Jan Lindenskjold found this review useful

QuickPot A/S - Hovedkontor

aircon service kunne ikke udføres.

kom ind til service for at skulle have aircon eftersyn, men det kunne de ikke da deres maskine eller whatever var gået i stykker...

det bør man måske lige fixe når man køre storstilede kampagner i radio osv...

QuickPot A/S - Hovedkontor

hurtig service og god pris

quickpot køre i øjeblikket kampagne på aircon eftersyn, 995. incl. påfyldning.

det er billigt i forhold til original værkstedet som skulle have 1,5 gang mere.

de benytter "drive-in" service hvilket vil sige at man bare kommer forbi med bilen og så bliver det fixet..

cirka 45 min senere var det klar og virkede som det skulle.

endnu en fordel er at de efterhånden har en del værksteder i kbh området så det er nemt at komme til.

QuickPot A/S - Hovedkontor

har sine gode og dårlige dage..

har fået repareret flere forskellige biler på 3 forskellige værksteder.

servicen er meget forskellig. på en god dag fik jeg kontrolleret mine forbremser og fået rettet på udstødningen uden beregning, en anden gang har værkføreren prøvet at tage betaling 2 gange for at afbalancere mine forhjul, altså 500 kr. i stedet for 250, hvilket jeg naturligvis fangede ham i.

priserne er ok lave på nogle ting, men kan være høje på andre. gode til at lave ting, som de bliver bedt om, uden at stille for mange spørgsmål og i flere tilfælde er bilen færdig før man har drukket en kop kaffe i venteværelset.

Quickpot Fredericia.

Har netop fået skiftet 2 dæk, super service og flinkt personale. Dog synes jeg det er ualmindelig dårlig stil, at jeg ringer til 3 værksteder og undersøger prisen. Quickpot oplyser 725,- inc moms og montering pr dæk. Det giver efter montering 1697,-.

Ergo snupper de lige 247,- ekstra. Fik ikke brokket mig i farten, det er min egen fejl..