[REPLY]
Det er nemt at navigere på siden, nemt at finde gode tilbud, fine og hurtige tilbagemeldinger såfremt man har spørgsmål el.lign.
Jeg vil til enhver tid anbefale r2n og dem jeg har anbefalet til har været yderst tilfredse.
Det virker helt fortræffeligt. Har kun benyttet det en gang, men vil hel sikkert bruge det igen.
R2N er intet mindre end en god opfindelse. Umiddelbart er konceptet en win/win for begge parter. Restauranten får gæster/kunder i perioder, hvor der ikke er peak på bestillinger - og kunderne får den samme service, kan bestille fra det samme menukort - men til en lavere pris. Intet mindre end genialt.
Adskillige restauranter giver endog en udsøgt service, hvilket vi også har bemærket.
Vi fortsætter med at bestille gennem R2N.
r2n.dk er en fantastisk nem og praktisk måde at booke og spare penge på middagen i byen. Bestem dig hjemmefra for sted, menu og pris og nyd en god middag med op til 40% i rabat. Jeg synes det er et super koncept, det er nemt at bruge og fungere lige som det skulle.
Det er en rigtig god måde at få noget rabat på, når nu man alligevel skal ud og spise :)
Vi er rigtigt glade for konceptet. Vi har tidlige været flittige brugere af diverse sites som sweetdeal, downtown osv, men med r2n kan vi frit vælge restaurant på dagen alt efter hvilken madtype humøret siger vi har lyst til og sidst men ikke mindst vi kan altid vælge frit efter menukortet, så stort hurra for r2n siger 2 meget tilfredse kunder
Antallet af mails med opdateringer er passende og opdateringerne er altid aktuelle
Jeg synes det er et super koncept, det var nemt at bruge og fungerede lige som det skulle.
Hver gang jeg bestilte via R2N har der ikke været problemer med bestillingen eller servicen vi fik på restauranterne. Super nemt - super godt - og man sparer penge :)
R2N fungerer godt. Det er nemt at bestille et bord og mange nye restauranter kommer hele tiden til. De fleste steder skal man dog huske selv at gøre tjeneren opmærksom på, at der er blevet bestilt bord igennem R2N.
Rigtig godt koncept, har brugt et par gange på en dejlig Indisk restaurant, der var ingen problemer med at få rabatten og det er godt at man får prøvet nogle restauranter man måske ellers ikke ville prøve.
Den sidste manglende stjerne får de når de forbedrer/opgraderer deres rædsomme hjemmeside layout.
:))
Har brugt R2N flere gange og det har bare fungeret fuldstændig optimalt, så det bliver ofte nævnt anbefalet videre til venner, kollegaer og familien.
Det fungerer upåklageligt og let hver gang. Jeg har brugt det til at få rabat på alt fra cafémad og sushi til gourmetmad med vinmenu på en lækker restaurant. Så jeg kigger altid forbi www.r2n.dk, inden jeg bestemmer mig for, hvor jeg skal ud at spise.
Superfedt tilbud på en restaurant som servede en rigtig god og lækker mad. Vi var ikke mange gæster, men servicen var helt i top, med tjenere der gerne fortalte om maden og løbende spurgte til det vi spiste.
Bruger helt sikkert r2n.dk ig, da konceptet er perfekt til en spontan - og nu billigere bytur.
Brian Folke, Skovlunde
R2N er bare godt og enkelt. Sidst havde jeg min søster ude at spise. Restauranten vidste besked på forhånd. Bare godt!
Det er da absolut en virkelig fin idé, at man via denne ordning har mulighed for at få en god rabat - en ordning som både restauranten og dens kunder nyder godt af.
Da ordningen hverken er bindende eller koster noget i oprettelse, kan den kun anbefales herfra, så kan man jo helt omskostningsfrit danne sig sine egne erfaringer.
Nemt at booke på r2n.dk. Vi spiste på Spicylicious på Istedgade. Man skal måske lige huske at gøre tjeneren opmærksom på, at man har booket gennem r2n.dk, inden man får regningen - men ellers fungerer det perfekt.
Brugt det mange gange efterhånden, og fungerer altid som det skal.
Og har aldrig været ude for problemer med resturanterne...
r2n.dk er et helt fint koncept, som jeg har haft megen glæde af. Det tillader, at man i højere grad kan tillade sig at gå ud og spise, hvis pengepungen ikke er helt så velspækket, som man kunne tænke sig, at den var.
Udbuddet af restauranter og andre spisesteder er godt og varieret, så man kan altid finde noget, der matcher ens stemning den dag, man vil ud.
Vi er kun én gang blevet skuffet, men det skal ikke lastes r2n, men derimod spisestedet, hvor vi ikke kommer mere
Finn Druj
Virkelig godt koncept, som giver dig mellem 25-50% rabat på et restaurantbesøg. Vi var hos Couloir på Amager Strandvej, hvor vi spiste med to personer for lidt over 200 kr. Vi kommer til at bruge R2N meget mere i fremtiden fordi der er et genialt koncept!
Super koncept -- til stor fordel på den som elsker gode madoplevelser!
Og det virker bare -- har brugt R2N mange gange -- og der har aldrig været problemer med restauranen -- eller sure miner ----
Det er jo virkelig en win win sag for alle, for restaurenterne, for kunder som mig og forhåbentlig også R2N. Har kun haft positive oplevelser, alt har fungeret til UG med krysds og bolle
Konceptet er rigtig godt. Alt har fungeret helt perfekt og restauranterne er super gode og i forskellige prisklasser alt efter hvad man har lyst til den dag.
Jeg har ikke tal på hvor mange gange jeg har brugt R2N, men det har været en succes hver gang. Gode restauranter, systemet virker bare, og hvis der endelig en sjælden gang skulle være noget knas så er der prima service fra R2N selv. Kan kun anbefale dem.
Jeg har været tilmeldt denne service siden de startede op, har brugt den ca. 30 gange indtil videre og er aldrig blevet skuffet. Fantastisk koncept - især med deres nye mobil app, som bare gør det hele endnu nemmere.
Var i starten bange for at de forskellige spisesteder ville behande kunder fra R2N.dk som "andenrangs"-kunder, men det har aldrig været tilfældet.
Der har været nogle få gange hvor en restaurant havde glemt rabatten når vi fik regningen, men når man har sagt det, er det altid blevet rettet med det samme og uden problemer. Vil dog understrege at det altid er en god ide at oplyse at det er gennem R2N.dk man har bestilt bord, når man ankommer.
Love it!!
Har købt flere middage via denne side. Gode tilbud. Har enkelte gange prøvet at restauranter annulerer bordbestillingen, og det er selvfølgeligt lidt irriterende.
Fantastisk god og nem service, gode restauranter og gode priser!
Det er bestemt ikke sidste gang vi booker igennem R2N til Restaurant Vincent's
Rigtig fint. Fungerer upåklageligt og giver gode besparelser når man vil ud og spise.
Man får stadig den mad og det niveau restauranten normalt er på. Der er ikke lavet et særligt "super tilbud" (ofte dårligere kvalitet) som man ofte ser ved bl.a. Downtown og Sweetdeal.
Jeg har brugt Restaurant 2 Night flere gange og har været meget tilfreds! Først og fremmest var jeg rigtig glad for, at der blev trukket procenter fra hele regningen, hvilket ikke er tilfældet for mange andre af de rabatordninger man finder på nettet. Derudover dækker udvalget af restauranter på r2n.dk en bred vifte - sidst jeg var ude besøgte jeg Retro Gusto - en italiensk restaurant på Vesterbro, hvilket var en meget fin oplevelse. Her fik jeg faktisk 30 procent - som gav min kæreste og jeg mulighed for at prøve lidt flere forskellige retter end vi normalt ville gøre.
Jeg vil til enhver tid anbefale R2N.dk :)
Let og overskuelig hjemmeside, med mange gode restauranter og nogle gode rabatter. Man skal bare være hurtig.