[REPLY]
MEN jeg har vente i 10 dage nu på min levering og har kun fået lidt af den og der er ikke sket noget i nu pga Mist Of Panderia så nu tager det åbenbart meget længer tid. Og så er det lidt nitten at folk i wow skal skrive til en man er gold sælger når man træner en mand op imens man venter på sin ordre. Men ellers er det en skide god service jeg har fået. Såh nu er det bare og vente på det sidste der kommer på et tidspunkt
Jeg har købt inde på Randy Run.
Jeg har gjort det nogle gange nu.
Men fandt ud af efter den sidste jeg kom igennem, at det tager omkring 2 måneder, fra man bestiller noget, og så til man får det.
Jeg klager ikke over det, MEN jeg ville kun klage, hvis ikke jeg fik det leveret, som jeg bestilte.
Men det virker da, jeg jeg er tilfreds med det, som det er.
Jeg kunne godt bruge en hurtigere levering, fra man har bestilt, og så til man får det.
Ellers er det fint :)
Det har været en dejlig oplevelse at benytte randyrun.dk det er måske ikke den hurtigeste service af slagsen der findes, når det kommer til power leveling. MEN det er godt nok den mest pålidelige, billigeste og bedst udførte.
Jeg har haft rigtig meget glæde af at kunne komme i kontakt med Bjørn, som så sandligt er en meget dygtig supporter.
Beklager jeg har været så skeptisk, Bjørn ;-) haha
Den får 5 stjerner her fra!
Bestilte wow gametime til 165,- der stod leveringstid ''1 time'' der gik 5 - 10 Minutter så havde jeg koden og kunne spille! Det er fandme god service! Ikke sidste gang jeg har købt på RandyRun.
Jeg bestilte noget D3 gold. Der står leveringstid på mellem 0-12timer. Det er kommet på 5-10min!! hver gang!
Og der er ikke noget at klage over, heller ikke engang prisen. Den er sgu også helt i bund!(top)..
Mikkel
Bestilte idag en cd-key til wow catalysm og de siger op til 1 time. Men der gik knap 15 minutter så havde jeg fået en mail med cd-keyen, der viker som den skal og allerede er i brug ;)
Det er kanon god service og en meget glad og tilfreds kunde herfra :)
Der har aldrig været problemer med RR. De er hurtige og har en fin kundeservice.
Havde aldrig hørt eller læst om RandyRun - men det gjorde jeg naturligvis inden jeg begav mig ind i "Webshoppen" og det lød til at være 90% positive tilbage meldinger.
Herefter gjorde jeg mig et digitalt køb til små 80 kr.
- og 7 minutter efter bestilling havde jeg køre klar key.
Intet dårligt at sige her.
hej
nu har jeg både købt et 60 dages game card og jeg har også fået Professions Leveling uden der var nogle problemer det kan de godt få 5 stjerner for.
Men nu har jeg bestidt WoW gold og har nu ventet 24 timer og der er ikke stet noget og har ikke modtaget noget om der var nogle problemer.
det syntes jeg nu ikke er helt okay og kan heller ikke komme til at snakke med nogle supporter :-(
opdateret :
jeg har nu snakket med support og de kunne fortælle mig at det var pga. den nye opdatering som kommer nu her så er der rigtigt mange der køber gold så jeg kan godt forstå at de har haft lidt problemer med at holde de 12 timer men er ganske godt tilfreds med at handle hos dem :D
kan varmt anbefales
jeg har aldrig haft nogle problemer med RandyRun de overholder hvad de lover jeg har brugt dem mange gange og det køre som smurt så 5 stars her fra :-)
Handler med lovet vare leveret indenfor 1 time, efter 13 timer er varen endnu ikke godkendt som handel ved RandyRun, det er total uacceptabelt at love levering på 1 time og ikke levere efter 13 timer.
Denne slags oplevelser får mig til at fravælge RandyRun for fremtiden når de behandler kunderne på denne måde og fylder dem med løgnagtige ting om hvornår de er leveringsdygtige med varer, blot for at sælge en vare de ikke har.
Randyrun er det bedste jeg nogenside har prøvet, selvom det gik lidt galt, men det var nu mest Blizzards skyld fordi de hele tiden lukkede mit accout pga. suspicius activity. Men så ringede jeg bare til Support og fik fat på Bjørn og så fik vi lavet min order om til Face-To-Face istedet for. Så der gik lidt længere tid end forventet men det er jo også fint.
Så brug Randyrun de er de bedste
BTW.
Tusind tak for al hjælpen Bjørn
Mange Kram Herfra :-)
MvH
Magnus
Jeg har købt powerleveling og kom til at sette den forkendte tid på så gik jeg på online englich chat. Det er første gang jeg bruger den og den er hel vil god, jeg fik den beste hælp og på få se.. kom jeg online og talte med en.
derfor gir jeg 5 stjerner for en god support.
Fik anbefalet at købe Starcraft 2 inde på Randyrun.
Så jeg gik på deres hjemmeside og bestilte Starcraft 2 EU til 198,-
20 minuter senere er jeg ved at hente Starcraft via battle.net..
Betalingen var lidt lang, men ellers gik bestillingen godt.
CD-koden blev vedhæftet en mail fra Randyrun.
Tak for handlen :)
Hej.
Det her er en Update/edit af min tidligere bedømmelse.
Randyrun, er et super site.
( Vigtigst for mig ) Ingen scam, billige priser, nogenlunde support ( in-depth beskrivelse kommer senere ) og så får man jo for det meste sine ting lynhurtigt.
Jeg har nu handlet her flere gange 6-7 gange,tror jeg efterhånden, og selv med de store køb ( 60-70-80 tusind wow gold ) har de ikke scammet, og har leveret indenfor 12 timer.
Så på stort set alle punkter, kan jeg varmt anbefale randyrun :-)
Supporten... Skal dog lige nævnes, som jeg også skrev i min tidligere anmeldelse, så er ham " Max " fyren fra engelsk support, ikke særlig rar at snakke med, og så siger jeg det endda extremt pænt.
Jeg spurgte, venligt og rart om der var en " Estimated wait time " på hvornår jeg fik mine gold, ikke at jeg ville lyde utålmodig eller sur, jeg ville bare lige vide om vi talte timer, dage eller uger.
Herefter går han i berserker rage, og begynder at skælde mig ud, og sige ting som " Dont be impatient with me " og " have a lot of patience dude, cuz it will take a long time before you get your gold ", det var næsten sådan at man fortrød man havde taget kontakt til ham.
Jeg har dog snakket med engelsk support flere gange før hvor der ikke har været problemer.
For ikke så længe siden snakkede jeg med dansk support om det, og han virkede meget forstående, og gav mig endda bonus gold på grund af det!
Derfor vælger jeg at ændre min bedømmelse fra 2 stjerner til 4 stjerner, på det grundlag at Supporten er god, både engelsk men også specielt dansk support, men at der kan komme enkelte smuttere her og der.
Ikke sidste gang jeg har handlet her :-)
Efter jeg købte et 60 days pre-paid game time skulle jeg mundhugges med en eller anden møg flabet engelsk support dude ind til han til sidst spurgte mig og jeg havede overført pengene til deres danske bank ( Hvilket jeg havde sagt en million gange ), som jeg havde. Lige til at runde den af med skriver han :
Max: I hope we receive your money
Max: that would be great
Max: otherwise I visit you on my next vacation and kill you
Max: :P
tobias: You will recive it i promise
Max: we will see Tobias
Hvilket ikke lyder som en poitiv og god måde at håndtere sine kunder på. Jeg er 18 år gammel og syntes bestemt ikke at sådan noget er hverken morsomt eller seriøst. hivs jeg kunne give supporten 0/5 ville den få det men har købt der inde fra et par gange hvor det gik godt, så derfor får den 2 MEGET SMÅ stjerner
de sender varene til tiden ! som Dia3 golds og WoW keys og alt muligt ! som de sælger kommer til tiden !
Det er min første gang jeg handler ved dem i dag, og det var ikke mindre end perfekt.
Det var utrolig billigt, og jeg fik min vare 10 minutter efter. Det kunne simpelthen ikke være bedre.
Og det er helt klart langt fra sidste gang jeg bruger dem! :-)
Mange tak for handlen!
Har handlet hos randyrun 3 gange nu. Alle 3 gange har jeg handlet guld til wow. De 2 første gange gik det glat, med f2f levering indenfor rimelig tid.
3. gang havde jeg spurgt til om jeg kunne få resten af en levering overført til en anden server, da min server var død og jeg ville lave et server x-fer. Dette var intet problem, de blev bare overført til min nye ordre. Dog var der lidt problemer med mule-account, da jeg ikke havde mulighed for f2f handel. Accounten var blevet blokeret pga. forskellige logins. RR var hurtige til, at hjælpe med, at få denne låst op (anmeldte det omkring midnat og havde accounten klar igen inden middag følgende dag).
Alt i alt er jeg godt tilfreds med RR og synes de yder en fantastisk service.
Jeg har handlet igennem flere år hos RandyRun, det var mest WOW, men nu har jeg så handlet SWTOR creds flere gange, og alt gik som smurt, hurtig og stabil levering,
Nu er jeg så tilbage, og bestilte nye creds, men det går godt nok langsomt nu, og benytter man live-support, så afventer man, og slam, vinduet lukker, og man henstilles til at maile.
Nu har jeg købt både cd keys, guld og diverse sager igennem Randyrun, og indenfor højst 30 minutter, fået leveret min vare. Helt sikkert 5 stjerner til dem.
Har købt, men ikke fået leveret ... har forsøgt at få kontakt adskellige gange via chat på både tysk og engelsk, derefter mail og telefon - men der er ganske enkelt ikke hul igennem. DÅRLIGT !!
Update - er nu hjemme fra ferie, og forsøgt telefon og chat igen, men ingen svar. Gad vide om der overhovedet ER en support ?!?
Sputnik B Stigsen found this review useful
Har nu handlet hos RandyRun op til flere gange, både wowguld og gametime.
Gametime priserne er super, hvis man ønsker at spare lidt og uanset om klokken er 3 om natten eller 14 om eftermiddagen, leverer de på under 10 min. så man hurtigt er igang igen!
De er 100 % til at stole på og retter alle fejl inden for kort tid, hvis der skulle opstå problemer med bl.a. PayPal.
Priserne på guld er dog lidt højere end andre steder, men man ved at her får man hvad man har betalt for!
Det tog Randyrun 5 dage at lever det jeg bestilte trods det at jeg kontaktede dem op til flere gange dog fik jeg god service fra deres danske supporter... men jeg fik mine ting
MVH Flemming
Fik leveret mit produkt inden for 10 min :) Det er bare kanon service :D
Kan helt klart anbefales ! :)
Det ikke sidste gang jeg handler hos dem .. ! :)
Jeg har benyttet randyrun gennem længere tid, og de lever stadig op til forventningerne og lidt til. Hver gang jeg har bestilt har jeg modtaget indenfor 10 minutter, og det er en del hurtigere end den time de refererer til på siden. Vil fortsat handle hos randyrun.
Jeg har brugt Randyrun til at købe cdkeys og guld og sådan lidt og jeg har modtaget disse ting inden for 1 time hver gang jeg klager IKKE hvis jeg kunne give 1000/1000 så havde i fået det men det kan man desværre ikke =( Hehe :)
Ihvertifald er det mit faste sted at handle samt at der på de fleste sider er en geby på et beløb på andre sider hvor jeg også bruger mastercard på RandyRun der er det gebyfrit det giver mig bare mere lyst til at handle hos RandyRun samt gode priser billigere end andre steder.
Supporten : Den skal have lige så mange stjerner jeg har fået den hjælp hver gang jeg har haft brug for det og det virker hver gang
Tilfreds kunde!
Min fjerde bestilling hos Randyrun forløb uden problemer... Igen dejlig hurtig service og dennegang var det endda fra den engelsk support.
Servicen var lige så god som den danske, alt forløb perfekt... Havde mit guld 5 min efter jeg havde bestilt.. .Super super service endnu engang
Har sagt det før og siger det gerne igen: I all den tid jeg har gamet, har jeg ikke oplevet en så god service.
Personligt mener jeg at Randyrun levere end bedre service end Blizzard selv.
Så er man i tvivl om hvilket site der er bedst at købe D3 guld hos, tjah så er det bare at hoppe ind på randyrun.dk :)
Tak for en SUPER service.
Jeg vil sige 5 ud af 5 Stjerner og lig en knuser og kind kys til Randyrun.
Jeg har været med siden dengang det hed 3dsvs og er endnu ikke taget i røven, 2 gange har der været problemer men de blev løst samme dag inden for 1 time stortset hvergang, den ene gang tog lidt længere tid men det var fordi jeg var på arbejde og det kan man ikke give dem skylden for.
Jeg har et hidsigt temperament og de var så hurtige at jeg slet ikke noget at blive sur :)
Jeg kan ikke huske hvad de hed før 3dsvs men der var de ligeså gode.
Til ham med 1 time vente tid på game card må jeg efter egen erfaring sige at der var de lidt langsomme, de plejer at være klar på 10 min :)
Jeg har ordre nummer 114 fra deres side så man må nok sige jeg er en gammel kending af dem.
Ordre nummer: 114
Ordre dato: Friday, 09. September 2005
Items: 1
Sum: 9,89 EUR
Ordrestatus: Udført
Det er lang tid siden og hold da helt fest hvor de stadig kan :)
I skriver at min bestilling er slut. Men har slet ikke modtaget min ordre!!
Dog så er i gode til at gøre skade god når det er og så kunden går derfra med et lille smil på læben..
Bestilte noget D3 guld så jeg kunne lege lidt på AH, gik ca 30 min. så var min levering klar. Det er jo vildt nice!
Og så har RandyRun jo billige priser i forhold til andre sites derude, det bliver bare ikke bedre. :)
Tusind tak RR. Knaldgod service, så i får 5 stjerner fra mig. :)
Super hurtig levering præcis som jeg kan lide det =) der står 0-24 timer ang. levering. men at få mit guld inden for 15 mins igår og idag holder sgu max, og overrasker mig positivt! Keep up the good work!
Først så købte jeg 400 guld og de kom som de lovede: inden for 24 timer.
- nu har jeg købt 1.000.000 guld, har ikke fået dem endu, men det er også kun ca. 10 timer siden.
- deres support er skam også heeeelt i top!
Så i får 100 ud af 100 stjerner!
Købte 2x WoW Gametime Card hos Randyrun idag.
Der gik lidt mere (10 - 15 min mere) end en time med leveringen, men Randyrun gav en venlig undskyldning om dette.
Pris var i top, billigere end Blizzard =)