We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (44)

ikke alt stemmeroverens

Flot butik og en nogenlunde vejledning skulle dog have købt en cykel med invendige gear da jeg cykler hele året. Efterfølgende finder jeg ud af at butikken tilbyder et gratis bikefit ved køb af cykel ikke noget der blev nævnt under købet. Det viste sig også at cyklen var sat op helt forkert. I handlen fik jeg forhandlet mig frem til bla lås og en rabat på 500,- hvilket blev cancelled da cyklen skulle finansieres ved spar. Rask oplyser at de har udgifter i den forbindlelse ikke noget spar kan bekræfte. Så alt ialt en lidt underlig oplevelse.

Review by confirmed purchaser

Manglende overensstemmelse mellem udvalg på webside og i butik

Efter at have studeret div. hjemmesider på cykler kørte jeg fra Randers til Århus en lørdag formiddag for at se Cube Elite Super HPC 26. Der var en fint udvalg i butikken men ikke den cykel jeeg havde udset mig.

Eftefølgende blev jeg informeret om,at man ikke førte hele udvalget i butikken. Fik gode svar på de spørgsmål jeg stillede omkring cyklen, men det ville være fint,hvis man kunne se på¨websiden hvilke cykler der er på lager.

Ved internethandel ville jeg nok forvente et noget andet prisniveau.

God handel

Købte en mountainbike til en meget favorabel pris. God service og hurtig levering.

Review by confirmed purchaser

Lyn hurtig service, 1 dags levering.

Der har ikke været noget at sætte en finger på.
Bestilte 2 cykler og havde dem dagen efter.

Og super kommunikation

Review by confirmed purchaser

I believe Rask Cykler are one of the professionals, I am very pleased that I bought a bike from them.

I have bought a bicycle from them and I am very satisfied with it, I ordered it through a courier and I received it in perfect condition. I ride it every single day. I had to make some adjustments to the brakes (the brake pads and the wheels were not perfectly balanced and centered), I don't know if the fault belonged to Rask Cykler or to the Danske Fragtmænd (Danish Postal Office). Maybe in the future I would buy something else from Rask again or recommend the website to my friends, especially that Rask have a very well-structured website and it helps you a lot when you try to find the products that suits you.
Good job guys!

Super hurtig er de, Zooom som et Jet-fly

Jeg bor lidt langt fra Århus og skulle ha sendt min cykel og jeg glæde mig som et lille barn til at modtage den og jeg havde den allerrade dagen efter, så de hurtig til at få parket den ind og sendt til mig.
De skulle måske lige ha sagt at kvitteringen bliver sendt efter følgen, for der var hul i bunden af kassen, så jeg trode at den var råde ud og var væk og måtte ringe for til dem, men fik oplyst at den kommer med posten.

Super

God og hurtig og venlig service. Billigst med den cykel jeg søgte...

Rask Cykler

2000 kr i reparationer efter 7 måneder!

Vi købte 2 racercykler (en Scott og en Cube) til 7000 kr/stk. hos Rask Cykler i Århus 19.05.2012.
Vi ville gerne have racere med udv. gear, selvom vi skal bruge dem til og fra arbejde året rundt, hvilket er ca 6 km hver vej for den ene af os og 11 km for den anden. Vi fik at vide, at cyklerne var egnede til daglig transport.
Cyklerne er blevet skyllet min. én gang om ugen og kæder og gear smurt ca. en gang om ugen (oftere end nogen anden cykel, jeg har haft). Dette har dog ikke været nok til at holde dem kørende. Der har været problemer med gearskifterne løbende, og vi har været nede med dem flere gange. Én gang, jeg var der med Scott'en, fik jeg at vide, at sådan som den cykel så ud, gad de ikke se på den, da den var svinet til, og hvis cyklen så sådan ud, var det klart, der var problemer. Den var gjort ren dagen i forvejen, men jeg havde cyklet på arbejde i regnvejr, og kørte inden om cykelhandleren på vej hjem. Den VAR beskidt. Det bliver cykler, når der ligger lidt sand på vejene og det regner. Men det var ligsom den slags kørsel, vi havde købt dem til.
Da forskifteren på min kones cykel havde sat sig fast (inden de begyndte at at salte), gav hun op og gik tilbage til sin gamle cykel. Det var sidst i nov. Hun har kortere på arbejde, så den har kørt knap så langt. Så hendes kunne de reparere for ca. 300 kr, hvilket de mente var billigt.
Jeg gav op ca. 14 dage senere. Da havde jeg kørt en uge, hvor de havde saltet, men havde skyllet cyklen, når jeg kom hjem. Den står selvfølgelig hele dagen på arbejde uden at være skyllet. Der skulle skiftes kæde, krans, forskifter OG PEDALER!
Samlet regning 2130 kr (= ca 285 kr/md eller 3400 kr/år. Vinteren er først lige begyndt, så det fortsætter jo nok).
Jeg snakkede med chefen, og der var ikke noget nedslag i prisen eller nogen erkendelse af, at der var ydet mangelfuld rådgivning i forbindelse med handlen.
Der vil sandsynligvis komme et svar, der går på, at vi har misligholdt cyklerne. Det kommer så fra en cykelhandler, der mener, at 7 måneder er en rimelig levetid på pedaler på nye cykler, der skulle være egnede til kørsel i Danmark.
Vores oplevelse: Dårlig rådgivning. Dårlig service. Dårligt køb.

Reply from Rask Cykler

Hej Peter. Jeg er da virkelig ked af at læse denne anmeldelse, den nager min faglige stolthed som mekaniker.
Vi er 7 ansatte her i forretningen, som dagligt bruger cyklen til transport eller træning og vi ved godt hvad der kræves af vedligehold på henholdsvis ind- og udvendige gear og dog har vi alle valgt cykler med udvendige gear.
Så jeg vedholder altså min påstand om, at cyklerne led af manglende vedlige- holdelse, bygget på at der flere steder ved krankbox, bremser og gearsystem var salt. Som resultat deraf kommer der ir/korrision af aluminum, som opstår ved manglende rengøring og smøring i det danske klima.
Vi holder nogle vedligeholdelseskurser d. 6.og 7. marts fra kl.18-21.30. Hvis du har lyst, syntes jeg du skal deltage en af disse aftener. Det skal ikke koste dig noget.
Hvad angår vejledning kan jeg forstå at I har ønsket cykler med udvendige gear og så må vi jo vejlede inden for det område. Jeg mener bestemt de to cykler er egnet til daglig brug. Men udvendige gear kræver mere vedligeholdelse. Med hensyn til slidtage på Scott´en, hvis den har kørt 22 km til og fra arbejde fra juni til november, har den kørt cirka 2500-2600 km og i al slags vejr, så bliver kæde og tandhjul altså slidt.
Endvidere vil jeg sige, at når eller hvis en gearskifter begynder at gå trægt eller sætter sig fast, så er der med garanti ikke tale om en periodisk fejl og så kommer man ind med cyklen, så vi kan se på problemet i opløbet.
Men I er altid meget velkomne til at få en anden cykelhandlers vurdering af cyklerne og reperationer. Jeg ringede jer op, inden vi gjorde noget ved cyklerne med et prisoverslag og en forklaring på hvorfor det løb op i pris.
Pedalerne fik I til halv pris, da det er en slidel, men jeg er enig i, at 7 måneder ikke er lang tid. Lørdag d. 5. januar da du hentede cyklerne, skiftede vi også din lås uden beregning, da det var en klar garantisag. Så jeg syntes ærlig talt, vi har ydet en god og fair service hele forløbet igennem.
Dennis Bonnichsen
Rask Cykler

Langt dyrere end forventet - Meget utilfreds!

Jeg afleverede min cykel til reparation - Eftersom jeg for ikke særlig lang tid siden havde brugt en del penge på at få ordnet min cykel, og var ret træt af det, fortalte jeg cykelhandleren, at ikke var sikker på at jeg ville have ordnet den, hvis det blev alt for dyrt - Så ville jeg nemlig prøve at finde penge til at købe en ny cykel istedet. Jeg fik så at vide at det ikke ville komme til at koste mere end 150 kr. Da jeg hentede min cykel var prisen steget til 390 kr, fordi der pludselig var nogle flere ting som skulle laves. Efter at have cyklet et kort stykke, kunne jeg mærke at der stadig var noget galt med den. Det viste sig at der var noget andet galt, som de ikke havde opdaget i første omgang. Uden at være blevet spurgt først, blev jeg ringet op om at min cykel var blevet ordnet endnu engang, og at jeg skulle af med 450 kr mere. Blev nødt til at vente med at hente min cykel, da jeg ikke havde pengene til det med det samme. Jeg har ikke mange penge at gøre med som studerende, så jeg synes det er meget groft og uacceptabelt at prisen endte med at blive over 800 kr, når jeg fra starten sagde at jeg ikke ville have det lavet, hvis det blev alt for dyrt. Jeg blev fortalt at prisen ville blive omkring 150 kr, og det var grunden til at jeg valgte at få min cykel lavet. Havde jeg fået at vide fra starten at det ville koste mig over 800 kr, ville jeg ikke have sagt ja til at få den ordnet, da jeg i forvejen følte at jeg havde brugt for mange penge på cyklen. I stedet ville jeg have fundet penge til at købe en ny cykel. Jeg føler mig meget snydt, og mange penge fattigere..

Reply from Rask Cykler

Hej Nanna. Jeg er meget ked af, at du har fået den opfattelse. Jeg har vist værkstedet din anmeldelse, og de kan stort set genkende hændelsesforløbet. Dog er du blevet ringet op første gang cyklen var inde, og var blevet gjort opmærksom på, at vi alligevel ikke kunne lave cyklen for 150 kr. men det ville komme til at koste 390 kr. hvilket du godkendte. At vi ikke opdagede den knækkede bremsekonus i første omgang, skyldes at det er en periodisk fejl og er derfor umulig at konstatere uden at have navet skilt ad. Vi laver cyklen med en brugt reservedel, så det kan blive så billigt som muligt. Mekanikeren havde fejlagtigt troet, at du ville have cyklen lavet, så derfor kontaktede han dig ikke først. Da misforståelsen bliver opdaget, tilbyder mekanikeren at sætte den defekte bremsekonus tilbage - og du skal således ikke betale, men du vælger at beholde den nye reservedel og betale for reparationen.
Jeg kan sagtens sætte mig ind i, at 800 kr. er mange penge, men jeg kan ikke rigtig se, hvad vi skulle have gjort anderledes, da du hele tiden er orienteret og har haft muligheden for at sige fra, uden det kom til at koste dig noget.

Nemt!

Jeg kan helt klart anbefale dem!

Review by confirmed purchaser

Super service og kompetent betjening

Venlig og kompetent betjening, både i telefonen og butikken.

Fantastisk hurtig behandling

Bestilte cykel torsdag middag og havde den leveret i Svendborg fredag morgen. Samlet og klar til brug. Og oven i købet til en meget fornuftig pris som end ikke udenlandske hjemmesider kunne konkurrere med. Super fedt:)

Review by confirmed purchaser

Super udvalg købte mtb og citybike - klargjort begge samme dag inden lukketid

Tjek denne forretning- personale der ved noget om deres varer og tør vejlede dig - snakker dig ikke bare efter munden :-)

Dårlig behandling

En ikke særlig god oplevelse. Jeg er ikke just den store cykelkender, og har derfor tillid til min cykelhandler om at de kan hjælpe mig med den bedste cykel til mit behov.
Men dette fik jeg ikke ved rask-cykler, og dette skyldes at de har prakket en virkelig dårlig cykel på mig, ved at han talte super godt for denne specifikke cykel, som "de kun havde en af tilbage!". Men efter mange reparationer besluttede jeg mig for at prøve et nyt værksted, og her fik jeg afvide at dette her slet ikke normalt var en cykel de ville sælge til sådan en som mig. Så alt i alt, en super dårlig service fra rask-cykler.

Reply from Rask Cykler

Hej Kristian. Vi er naturligvis meget kede af dine dårlige oplevelser med Rask Cykler. Du skriver ikke noget om hvilken cykel du har købt, eller hvilke problemer du har haft med den, men ud fra dit navn mener vi at have fundet ud af, at der er tale om en Von Backhaus 2034 16 gear, som er købt for godt 8 måneder siden.
Vi har ingen værksteds-historik på denne cykel, men modellen har sjældent givet anledning til problemer - og da slet ikke inden for de første 8 måneder. Vi vil derfor tage kontakt direkte til dig, med henblik på at få bragt forholdet i orden.

Professionelt

Hele vejen igennem proffesionel og yderst behagelig service. Altid klar på at hjælpe og hurtig respons og levering. Helt igennem et godt resultat hos raskcykler.dk
Klart anbefalingværdigt til andre.

Review by confirmed purchaser

alt i alt en ikke tilfredstillende oplevelse

Bestilte en cykel som blev lovet klar til om torsdagen, men da jeg så ringede for at høre hvornår jeg kunne hente den torsdag, fik jeg at vide at de først havde den klar fredag. Da de så har meldt den klar fredag og at jeg kan komme og hente den, da jeg så tropper op, viser det sig at den ikke er klar. De mangler at montere det ekstraudstyr jeg bestilte og at indstille cyklen efter mine mål. Jeg skal derfor vente en halv time ekstra. Da jeg så skal betale siger ekspedienten at prisen er steget på noget at det ekstraudstyr jeg har bestilt, hvilket jeg afviser at betale, da vi jo havde aftalt en anden pris. Efter lidt diskussion får jeg det dog til den aftalte pris. Efter jeg så har fået cyklen hjem og afprøvet den kan jeg så konstatere at forskifteren ikke er indstillet korrekt, da den har kontakt med kæden. Alt i alt en ikke tilfredsstillende oplevelse.

Reply from Rask Cykler

Hej Henrik. Vi er kede af at du ikke har haft en tilfredsstillende oplevelse ved dit cykelkøb. Beklager misforståelsen omkring det monterede udstyr. Du havde fået en bedre sadeltaske monteret end den bestilte, da den billigere var udsolgt. Som du så også fik til samme pris. Med hensyn forskifteren, som jeg forklarede over telefonen, har den en trimmerfunktion i grebet, som man lige skal øve sig i at bruge. Hvilket betyder at forskifteren var indstillet korrekt.
Peter Lindby

Review by confirmed purchaser

Professionel vejledning i køb af mtb!

Jeg er super tilfreds med mit køb af mit nye legetøj :)
Dog havde RASK ikke styr på aftaler om cykelafhentning samt glemt at montere bars på styret. Det blev dog fikset hurtigt, men kostede en ekstre tur ned i butikken.

Hurtigt svar!

Jeg har fuld tillid til rask cykler, en hurtig service, og meget venligt personale, det er så absolut ikke den sidste gang jeg køber en MTB online hos Www.rask-cykler.dk

Morten Hansen

To cykler købt ... Indtil videre

Har købt to almindelige cykler med tre års mellemrum (en til mig selv og en til min datter) og begge gange har jeg fået meget kompetent vejledning og masser af informationer. Har også købt cykeltasker af virkelig god kvalitet.

Hurtig ekspedition

Bestilte ny Cube Agree Pro GTC over nettet, og cyklen var klar til afhentning i løbet af få dage. Dette var fuldt monteret med pedaler computer samt andet styrbånd - Super service. I denne tid, hvor der ellers er fuld tryk på cykelforhandlerne samt ferieperiode er dette en super behandling.

Ikke prangende…

Manglede en mountainbike til min drengs fødselsdag. 2 uger i forvejen fandt jeg cyklen på hjemmesiden. Bestilte den, ringede til butikken og fik bekræftet at det var i orden, de havde reserveret den på hovedlageret. Den skulle komme indenfor en uge. Da jeg ringede 4 dage inden fødselsdagen for at høre til den, fandt de ud af at den først ville komme om 3 uger.

Ikke deres skyld, men træls at man ikke får besked.
Ærgerligt at finde ud af det fredag eftermiddag, når man skal bruge den tirsdag.

Hej Thomas.
Jeg ved godt det er længe siden, men bedre sent end aldrig...

Jeg beklager naturligvis den dårlige kommunikation og deraf følgende dårlige oplevelse. Jeg vil meget gerne kompensere lidt med et par fribilletter til en biograf efter eget valg.
Send din adresse til mail@rask-cykler.dk

God service til "dyre" priser

Jeg skulle bruge en pumpe til min racercykel og fik kyndig vejledning og endte med at købe en SKS Airchamp Pro.
Sælger havde en masse viden og kunne ud fra egne erfaringer guide mig i valg af pumpe. Dagen efter på min ferie i tyskland fandt jeg samme pumpe i en tysk cykelbutik til 18 eur (~134 kr.), jeg gav 210 kr. for den hos RASK-cykler, det var sgu træls... Jeg synes at en prisforøgelse på 56% er i overkant selvom der tages højde for dansk moms, arbejdsløn, husleje mv. Jeg er kun glad for jeg ikke købte ekstra CO2 patroner i samme ombæring.

de gjorde det umulige

Købte en cannondale som der ikke var til at få nogen steder
Men rask cykler havde den hjemme inden for et par uger.
Fin service. Der jeg hentede den.

Review by confirmed purchaser

Sku altid dejligt med et smil,når man kommer ind i butikken

Skal da ned og kigge på endnu en cykel til intro pris. Nu har sønne jo lige fået en,har dog selv købt ved Rowi lige pt. Men har lovet en til min veninde. Og jeg er en der holde sit ord.:)

Review by confirmed purchaser

Godt købt og god service

Jeg gjorde en god handel hos Rask Cykler, da jeg akut skulle udskifte min MTB. Fandt en Scott 2011 model til en attraktiv pris.

Rask Cykler håndterede ordren hurtigt, effektivt og som aftalt. De kontaktede mig endda for at få min vægt, så de kunne justere støddæmper på forhjulet.

Professionel service

De leverede varen som lovet helt i København med fragtmand. Cyklen var samlet skulle kun spænde styret så var den klar til en tur. Det er den anden cykel jeg køber hos Rask og det var det samme første gang. Jeg kan kun anbefale dem!

Review by confirmed purchaser

Helt fin service og hurtig levering

Bestilte cykel i påsken og modtog cyklen via fragtmand to dage efter påske.

Review by confirmed purchaser

Overordnet super god service!

Jeg fik fra første sekund en rigtig god behandling og mødte hver gang en venlig medarbejder. Jeg blev vejledt ganske fint i forbindelse med valg af cykel og udstyr.
Jeg er rigtig godt tilfreds med valget af Rask-Cykler

En god handel

Et godt tilbud, god behandling og hurtig levering

Rask Cykler

Eftersyn, ikke i lige til min økonomi

Har købt 2 cykler, og har de 2 gange været meget tilfreds med servicen. Men da min cykel så skal til after syn, og jeg får en regning på 750 kr, 300 for bremseklodser, 250 i arbejdsløn og så 200 ekstra i arbejdsløn for at sætte bremseklodserne på. Så det er nok desværre sidste gang jeg har haft min cykel til eftersyn der. Kunne godt finde på at købe cykel der, men eftersyn det holder min økonomi ikke til....

Rask Cykler

Folk der ved hvad de taler om...

Har købt cykler og cykelvogne ved Rask Cykler af flere omgange, og har kun haft positive oplevelser. Alle ekspedienter er imødekommende, lige til og venlige, det er ikke alle steder man oplever det, men hos Rask har jeg altid oplevet dette. Det lyder som en hel reklame, men jeg vælger Rask igen, som de andre gange...

Fremragende oplevelse!

Da jeg skulle købe en ny cykel mandag d. 14. februar, ledte jeg efter noget, der mindede om min gamle (og nedslidte) MBK. Dog skulle den også have rullebremser. Uden omsvøb blev jeg anbefalet den nyeste version af MBK's mountainbike, Cheyenne - og for mig, som ikke gider bruge flere timer på købet, er det dejligt at få at vide klart og tydeligt, hvad der bedst matcher mine behov. Så jeg bestilte cyklen, og fandt ud af, at der var hele 10 % studierabat på købet, hvilket var endnu en glædelig overraskelse. Derudover fik jeg en sms allerede onsdag eftermiddag om at den var klar, selvom den skulle sendes helt fra Randers eller Odense. Jeg hentede min cykel torsdag, og ville gerne have sadlen skiftet til en lidt blødere én - og det fik jeg lige med det samme, uden at betale noget som helst.
Derudover skulle min gamle cykel repareres, så den i det mindste kunne køre, og i værkstedet fik jeg besked på det ville blive 700 kr, for at ordne kæde, tandhjul og krans. Fredag får jeg et opkald fra værkstedet om, at der er andet galt med cyklen, som skal laves inden for de næste 14 dage - til måske 2-3 måneder, og jeg har så mulighed for at takke nej til reparationen, fordi det ikke kan svare sig. Det vælger jeg at gøre, og er meget benovet over den gode service - som jeg ikke skal betale en øre for. Jeg har før oplevet cykelsmede, som reparerer ting man ikke beder om.

Så alt i alt: super service, god rådgivning, nice price og 100 % ærlighed! Gid jeg kunne give en ekstra stjerne! =)

Behagelig og kyndig vejledning

Jeg har to gange købe mountainbike ved Rask Cykler. Som førstegangskøber af en mountainbike til skovbrug, er det rart at man ikke bliver "lokket" til at købe dyrere end man har brug for. De oplyser om fordelene ved en dyrere cykel, men ikke på en måde der virker som at de blot vil presse én til at smide flere penge i kassen.

Anden gang jeg købte en cykel var det til en væsentlig anden pris, og her er det også rart at man føler sig godt vejledt. For mig er det fedt rart at mange af medarbejderne selv kører diverse mountainbikediscipliner, da de derfor kan komme med mange relevante oplysninger etc.

Det kan helt sikkert anbefales at købe sin cykel ved Rask.

Update:
Jeg har nu købt min tredje cykel ved Rask. De begynder efterhånden at kunne huske mig når jeg kommer og køber stumper, hvilket kun gør at man får et endnu bedre indtryk af dem.

Fremragende service

Købt : 1 stk Giant Talon 0 MTB

Bestilte cyklen tirsdag aften, klokken 12 dagen efter ringede Rask Cykler og meddelte at cyklen var samlet, testkørt og smurt og iøvrigt befandt sig på en fragtbil på vej til mig. Hurtig service og ingen problemer.

god service!

Rask cykler udviste hurtig og sympatisk behandling af min bestilling. Jeg var specielt imponeret over at cyklen var monteret med støtteben og lovpligtige reflekser selv om jeg ikke havde bestilt eller betalt for det.

Cykelkøb uden problemer

Købte en citybike. Hurtig levering og nemt at samle de få dele efter udpakning. Cykelpapirer og beviser blev eftersendt med post. Ingen problemer med den handel.

Perfekt!

Super kyndig vejledning og super priser. Har købt alt fra MTB til Racer til citybike til damecykel, og aldrig noget i vejen. Skal jeg smide 10-20 kilo efter en cykel skal jeg være tryg ved forhandleren, og det er jeg her! Der køber jeg også den næste jernhest :-) Ps. kan godt lide at de ikke forsøger at sælge mig en masse jeg ikke har brug for, men er helt reelle.